2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dombalak bebekleirn anneleri size sorum varrrr
,
yaff bu gıdı pişiklerine ne yapıosunuz afikimin boynu pişiyor ne edeceyuk
pudra kullansak olarmı
sık sık ılık sulu pamukla sil bebe yağı sür ...
deryaaaa
ya bune terbiyesizlik nolur sanki baksa
üstelik sen nie 3 ay onların cocuguna bakacaksın.
ayy bende sinir oldum...
offf insanları anlamk zorklava:
boşverrr..biraz önce getir bakarım dedi
ama ben arayalı 3 saat oldu
yanıt yeni geldi
ve bana ne karar verdin diye soruyor şaşırdım.. eşimle pazartesi
gidecez...
akannehir
oy maşallah ..

kendine dikkat et..

Valla Derya, yerinde olsam vereceğim cevap hazır olurdu. Gerçekten sen neden bakıyorsun 3 ay o çocuğa? Terbiyesize bak, 25 dk sürüyormuş. Yaz bir kenara...

Feyfim.. sen benim hepi topu en çokundan aşkımsın.. bılesın..

Ama bı garıp oldu yaf bızım Elıf le dıalogumuz.. cok ısındık bırbırımıze :))

artisssssssssssssssssssssssssssssssss

yes benim o..gunde 2 saat spor yapıp ac geziom daha ne olsun:))yanımda hamile aradas vardı 3 aylık ne aldıysam almak istedi diemiomda sana olmaz denedi olmaadıda..ee bu işler sırayla..sıra tekrar bana gelir elbet aama bu sefer zayıf hamşle kalmak istiorum

daha baston araba almadık yarın ins alıcaz cok zorlanıorum oteıyle..trye tek gelicem o yuzden lazım hafif bişey tek elle kapanan

çok geçmiş olsun gülistan.
maşallah afike. denge, kelimeler filan baya ilerlemiş..
fatma cım tayiniz çıkmış hayırlı olsun hemide adapazarııı.
esrakonun 17 tercihi merak etmesşde ayrı bi konu ona başka zaman değinirim..kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım. o konuya ben deyindim zaten :) üşenmedim saydım.. :)
Esrako tatil yolunda adet olmuşş :)) umarım kendını arabadan asagı atmaz.. o kadar heveslen :))
aayyy inanmıyorum yaaa. çok kötü oluyor bilirim. ünv de son sınıfta çanakkaleye gidiyorduk bizde okulla. aynen bende yolda olmuştum ve sinir olmuştum. millet denize girerken ben öyle onları izlemiştim napim. gerçi kızlardan sadece iki kişi girmişti denize. biri bütün siyah mayo getirmiş ve çok zayıf ve kısa bir arkadaştı. hiç dikkat çekmemişti. diğeri kapalıyda zaten ne o adı haşema mıydı onla girmişti. bense tatlı pembe bikini götürmüştüm düşünsenize :)

merhaba kizlar..su siralar gelenip gidenip yogundu..birde izin alisverisleri derken cok ihmal ettim sizleri..
esra gitmis bile..bir iyi yolculuklar bile dileyemedim..insallah cok güzel gecer..iyi eglenceler esracoooooo!!!! duymustur degilmi???
baby harikasin sen ya..gercekten 1 kilo bile insani ne kadar degistiriyor..ben de suan 53.8 oldum..ama pek dikkat edemiyorum acikcasi..gelen giden derken pek sikmiyorum kendimi...izine kadar 52 olurum sanirim..isi biraz ciddiye alirsan gidiyor gercekten...Ha bu arada su krem bana baya fayda ediyor..baya bir karnimi gerdi ve en güzelide karnim gerildikce catlaklarimin görünümüde azalmaya basladi..insallah böyle devam eder...hihoyyytbenden diyet haberleri bunlar..

Deryam bence ne cocugunu ona baktir ne de onunkine bak..resmen seni kullaniyor terbiyesiz..gerci bu tablo bana pek uzak degil..bende benim görümcekin 3 cocuguna baktim durdum..ama o benim ogluma topu topu 1 kez ve o da kafama kaka kaka ,kizima ise hic bakmamistir..tabi kimsenin bana ihtiyaci kalmadigi icin umurlarindami..yani kullanildigimla kaldim..bence böyle insanlara hic iyilik yapma..baksana simdiden nankörlügünü belli etmis..klava:

öfff esimde calisiyor bugün..1 saat sonra geliyor..cocuklarla bunaldim iyice..havalarda mübarek yagmaktan bikmadi..bilmiyorum daha su kaldimi gökyüzünde..kaydirigubbakcemile3 türkiyeye bir gelsemde su günesi birde biz görsek..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…