isilik bence de.burası dehşet sıcak neva da oluyor zaman zaman.banyo iyi geliyor.ecenin cenesinin altında ve kollarında noktacıklar cıktı..alerji yapan bisey var ama ne bilemedi..muzu kestim 2gundurde tarhana yiyo ama onu hep yiyodu bu sefer kıyma koydum icine ama onuda yıyodu kofte vs seklinde..dun banyodan sonra gecmisti acaba isilikmi dedim ama sonra yıne cıktı..nnapsamki
aen var ya sennn kpardın beni.ben ki yahya'nın neva'dan bile uslu hallerini görmüş adamım.nasıl oldu bu çocuk böyle? valla inanamıyorum.görmem lazımbu tickerımıda ben yapmamıştım kim yaptı hatırlayamadım
hey gidi günler heyy eskiden hafıza deniler birşey vardı yerini sidikler ve moklar aldı
cidden ohaaaa nasıl bir benzerlik bu ya.teo-nurdan benzerliğine rakip çıktı.
işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
başaracaksın eminim yüzde bin.azminden ilham alıyorum.62leri gördüm ben de.kendi çapımda iyi sayılırım herhalde.:bbo:ozgulum supersin hedefe ulastın benim daha cok yolum var. ve olculerimde komik. gogus 85,bel 80 gobek 90, kalca 95..yani vucudum cokta içacıcı deil ama kalcamın 110 oldugu zamanları hatırlıorum
şimcik bajım hani yaptığım işlere göre pinekledim normalde gökhan 6 gidio ben mustiyi yanıma alıyorum ozmn 8 gibi uyanıorum biri bana yatma kalk musti uyanana kadar şuraları toplarsın derr:)) ama dün yattaım yarım saatimi aldı cam çamaşırları zaten makina yıkıoya bi iş yapmamışım gibi geldi:):):)hakıkaten pıneklemıssın.. tebrık ederım.. pıneklemenın kavramı sayende alt ust oldu.
acaba onuruda sen doğurdunda bajım haberinmi yokkk::):):):) bi baba oğul ancak bu kadar benzer
işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
zemuszemuskaydirigubbakcemile3azcık oturdum yaa onu pinekleme saymıştım bajımsüper pineklemişsin yaniiiiisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
var işte bunlar da böle bi kaçtane oda senin güsel yüreğinin farkında deil ben anladım deryam öncedenmiş ektiğini biçmek ama şimdi ne yaparsan yap ektiiğini biçemiosun..günaydın...
sabah sabah sinirim zıpladı..sanırm anlımda enayiyazıyor ..yada iyiyliği böyle algılıyor insanla..
olay şu anlatmazsam rahatlayamacağım..bugün tuba ile Ankara'nın ünlü merkezi kızılaya gitmem gerek alşıveriş iş yerleri bilen bilir..şu lens cağızımı alayım doktora görüneyim dedim..göz doktoru .birde yavrunun doğum günü alışveriş yapmayı düşünüyoum çünkü eşim hala sabah 6 akşam 8 anca evde oluyor..sorun şu Yusuf'a bakmalarını istedim ki hani şu abimin oğlu bizde yazıyorum ya onlardan yani ki gelinde eşimin kızkardeşi yabancı değil ..bana dediği şu 1-2 saatliğine olursa bakarım ki zaten 1 saate kızılaya inerim dedim yok dedi otobüsler 25 dk gidiyor cevap bu artı doktor alışveriş nasıl yetiştireceğim yok dedim 3-4 saati bulur hım o zaman bir düşüneyim dedi..Ve işin beni üzen yanı oğullarına 3 ayyaz tatili boyunca tüm gün ben bakacağım nasıl ama ..şimdi çocuğu yüzmeye götürdüler gelince kesin kararları belli olcak ama o zamand abenim kararım ne olur bilmiyorum..sinirden elim ayağım esti kalkıp ev,i temizleyeyim bari..bugün girmezyebilirim yarında öyle kendinze iyi bakın..
zaten hiç oturan bi tip olmadım pervincim yaa aksine ev toplu olmayınca daha çok yoruluyorum annem hep derki iş seni deil seni iş gör der yani sonra yaparım dediğim iş beni çok yoruyo tek sorunum ameliyat yerimi yanlış dikip parça oluştuğu için hemn şişio ama aldırmıom bu tempoya alışmam lazım gelecek sene daha çok ayakta durmam lasımmnur bisey olmaz bende hamileyken senin gibi habire iş yapıodum belin agrıdıgında uzanırsın dinlenirsin.hımbıllıgın geregi yok kaldıki zaten mustiden sebep surekli hareket halindesin..son gunume kadarda egzersiz yaptım
hırpalama deilde hani sen benden daha ii bilirsin insan evi için bişiler yapınca mutlu oluo bazen gerçekten çok yoruluyorum son ciddi anlamda düşünüyorum yani seneye ne yapacağım die biri 1 buçuk yaşında alacak biri yeni bebe hadi bi 5 6 ay rahat ederim geneli uyuyo oluyorlar yaa mustimi ihmal edecem die aklım gidio en kötü huyumdan biride annem serap anne gelip biz bakalım deseler asla kabul etmem ne mustiyi ne küçüğü bi başkasına günü birlik gelin bakın diemem desem gelirler ama ben yapamam sırf seneye bu tempoya alışkın oluyum die elimden geldiği kadar oturmamaya çalışıorum ne yapcam ben deryamm..
NUR kuzum kendini hırpalama ..seneye yorulacam diye şimdideden kendini hırpalıyorsun..
Özgül çok iyi 53 süper..Hayat hanımada maşallah resim eklede gelinimi göreyim özledik..
PERVİN cicilerin hayırlı olsun..bluzun biyerden çıkar inşalah..
ya PERVİN bu ölçülerden eminmisin bu kiloya bi yalnışlık olmasın..bana fazla gibi geldi..
şu anda benim bel 71 göbek 82 kalça 96 ..
NUR kuzum kendini hırpalama ..seneye yorulacam diye şimdideden kendini hırpalıyorsun..
tüh yaa pervincim şanssızlığa bak. ben olsam çok üzülürdüm.. inş bulursun aynısını..aldıklarımı bide evde deneyim dedim bomba en begenerek aldıgum bluz cıkmadı...cok uzuldum dusurdum herhalde posetleri toparlarken..eceye mama yapmaya biyere oturduk o sıra duzenledim ama dustu sanırsam( aynısından kalırsa alırım kalmazsa sanssızlık napalım
lenslerini güle güle kullan canım. bebişleri bi yere bırakıp gitmek cidden risk. benim de başıma geldi daha önce. susturamıyorlar. arayınca da el ayak dolaşıyor.. esaret devam ediyor yani :)kızlar ani kararla bugün gittim lensimi aldım..ama burnumdan geldi..çocuğu sonradan ısrarla getir bakarım dedi götürdüm...ama hiç durmadı ağlamış yusuf telefon üstüne telefon..nasıl geldim ne yaptım bilmeden yaptım geldim resmen..
neden götürdüm ben getir bakarım dedim sen getirmedin der hemen ..madem öyle deyip bıraktım ama yusuf çok ağlamış beni aradılar nasıl bağırıyor elim ayağım karıştı resmen ..of kızıma hediye bakacaktım kendimede sütyen hepsi kaldı ..artık yusuf bey ve eşimle gideceğiz..
fazla iyi niyetli olmiycaksin, sende bakamam de, insanlar ne kadar seviyor baskalarini kullanmayi...günaydın...
sabah sabah sinirim zıpladı..sanırm anlımda enayiyazıyor ..yada iyiyliği böyle algılıyor insanla..
olay şu anlatmazsam rahatlayamacağım..bugün tuba ile Ankara'nın ünlü merkezi kızılaya gitmem gerek alşıveriş iş yerleri bilen bilir..şu lens cağızımı alayım doktora görüneyim dedim..göz doktoru .birde yavrunun doğum günü alışveriş yapmayı düşünüyoum çünkü eşim hala sabah 6 akşam 8 anca evde oluyor..sorun şu Yusuf'a bakmalarını istedim ki hani şu abimin oğlu bizde yazıyorum ya onlardan yani ki gelinde eşimin kızkardeşi yabancı değil ..bana dediği şu 1-2 saatliğine olursa bakarım ki zaten 1 saate kızılaya inerim dedim yok dedi otobüsler 25 dk gidiyor cevap bu artı doktor alışveriş nasıl yetiştireceğim yok dedim 3-4 saati bulur hım o zaman bir düşüneyim dedi..Ve işin beni üzen yanı oğullarına 3 ayyaz tatili boyunca tüm gün ben bakacağım nasıl ama ..şimdi çocuğu yüzmeye götürdüler gelince kesin kararları belli olcak ama o zamand abenim kararım ne olur bilmiyorum..sinirden elim ayağım esti kalkıp ev,i temizleyeyim bari..bugün girmezyebilirim yarında öyle kendinze iyi bakın..
oy masallah kusuma..afik 2 gundur kendi kendine dengede durmaya çalışıyor
bana tutunup kalkıyor sonrada önce bi elini sonra diğer elini bırakıp kendikendine deneme yapıyor.
çok taklit yapıyor artık.oglum süt içcekmisin mımımımm yapıyorum göğsümü göstererek oda hemen agzını hımımımm yapıyor
kelime haznemiz epeycogaldı
dede yerine dedeooooooo diye uzatıyor
artık kişilere göre hitap ediyor
aydına babaaooo
dedsine dedeooo
evde beni bulamayıncada annennnneee diyoo
dışarıya çıkınca hemen kuşları gösteriyor.
arabalarıyla kendikendine vın vınn diye sürüyorgamyoncuiremsu
tadından yenmes oldu sıpam
foto fotooooooooo ama ustunde:))ben celdum..ciciler aldımm zayıflayıncada ne gıysen guzel oluyo yaw..
kayinvalideler bize aldi super bisey 2. bebege dekullanicam cikarip anakucagida monte edebiliyorsun, katlaninca minnak kaliyor..diger 3lu seti saticam..daha baston araba almadık yarın ins alıcaz cok zorlanıorum oteıyle..trye tek gelicem o yuzden lazım hafif bişey tek elle kapanan
off aynenöfff esimde calisiyor bugün..1 saat sonra geliyor..cocuklarla bunaldim iyice..havalarda mübarek yagmaktan bikmadi..bilmiyorum daha su kaldimi gökyüzünde..kaydirigubbakcemile3 türkiyeye bir gelsemde su günesi birde biz görsek..:Saruboceq:
ya nur ben sana cok kziiyorum tamam hareket et tabiki ama bu kadar hirpalama kendini, 2 canlisin..sonunda girebildim topikee...
allam öldüm valla sabah 10 beri ayaktayımevi süpürdüm sildim halıların filan hep kaldırdım sonra 2 çeşit pasta yaptım sonra yemek derken bu saat oldu allahtan saat 1 gibi babam geldi mustiye baktı şimdi uyuyor dileğim 1 saat uyanmamasıı:Saruboceq:
evrim bajımmm yine kızıcan okurken biliom kadın gelioya temizliğe die ama bu hafta gelmicek kızının yanına gitti oda temizlik yapıomuş sırf benim için akşam 7 geldi 10 kadar ütü yaptı çarşamba günü gelecek ozmn kadar da ellemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?