2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayat yavas yavas siralamaya basladi..simdi daha da yaramaz..birde cok huysuz..sac cekmeler laf yetistirmeler,sinirlenmeler felan..cok fena oldu simdiden..kaydirigubbakcemile3

aldıklarımı bide evde deneyim dedim bomba en begenerek aldıgum bluz cıkmadı...cok uzuldum dusurdum herhalde posetleri toparlarken..eceye mama yapmaya biyere oturduk o sıra duzenledim ama dustu sanırsam( aynısından kalırsa alırım kalmazsa sanssızlık napalım

ozgulum supersin hedefe ulastın benim daha cok yolum var. ve olculerimde komik. gogus 85,bel 80 gobek 90, kalca 95..yani vucudum cokta içacıcı deil ama kalcamın 110 oldugu zamanları hatırlıorum

isilik bence de.burası dehşet sıcak neva da oluyor zaman zaman.banyo iyi geliyor.
bu tickerımıda ben yapmamıştım kim yaptı hatırlayamadım
hey gidi günler heyy eskiden hafıza deniler birşey vardı yerini sidikler ve moklar aldı
aen var ya sennn kpardın beni.ben ki yahya'nın neva'dan bile uslu hallerini görmüş adamım.nasıl oldu bu çocuk böyle? valla inanamıyorum.görmem lazım

işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
cidden ohaaaa nasıl bir benzerlik bu ya.teo-nurdan benzerliğine rakip çıktı.
ozgulum supersin hedefe ulastın benim daha cok yolum var. ve olculerimde komik. gogus 85,bel 80 gobek 90, kalca 95..yani vucudum cokta içacıcı deil ama kalcamın 110 oldugu zamanları hatırlıorum
başaracaksın eminim yüzde bin.azminden ilham alıyorum.62leri gördüm ben de.kendi çapımda iyi sayılırım herhalde.:bbo:

bugün üniversite sınavında görevliydim.bina denetçisiymişim haberim yok.2 saat önce gidecekmişim.akşam elime geçti kağıt bakamadım bile.Sorum çıkmadı ama çok yoruldum.bir de sıcak cabası.sınava girenlere çok üzüldüm.

sonunda girebildim topikee...
allam öldüm valla sabah 10 beri ayaktayımevi süpürdüm sildim halıların filan hep kaldırdım sonra 2 çeşit pasta yaptım sonra yemek derken bu saat oldu allahtan saat 1 gibi babam geldi mustiye baktı şimdi uyuyor dileğim 1 saat uyanmamasıı:Saruboceq:
evrim bajımmm yine kızıcan okurken biliom kadın gelioya temizliğe die ama bu hafta gelmicek kızının yanına gitti oda temizlik yapıomuş sırf benim için akşam 7 geldi 10 kadar ütü yaptı çarşamba günü gelecek ozmn kadar da ellemem

hakıkaten pıneklemıssın.. tebrık ederım.. pıneklemenın kavramı sayende alt ust oldu.
şimcik bajım hani yaptığım işlere göre pinekledim normalde gökhan 6 gidio ben mustiyi yanıma alıyorum ozmn 8 gibi uyanıorum biri bana yatma kalk musti uyanana kadar şuraları toplarsın derr:)) ama dün yattaım yarım saatimi aldı cam çamaşırları zaten makina yıkıoya bi iş yapmamışım gibi geldi:):):)

işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
acaba onuruda sen doğurdunda bajım haberinmi yokkk::):):):) bi baba oğul ancak bu kadar benzer
süper pineklemişsin yaniiiiisempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
zemuszemuskaydirigubbakcemile3azcık oturdum yaa onu pinekleme saymıştım bajım

var işte bunlar da böle bi kaçtane oda senin güsel yüreğinin farkında deil ben anladım deryam öncedenmiş ektiğini biçmek ama şimdi ne yaparsan yap ektiiğini biçemiosun..

nur bisey olmaz bende hamileyken senin gibi habire iş yapıodum belin agrıdıgında uzanırsın dinlenirsin.hımbıllıgın geregi yok kaldıki zaten mustiden sebep surekli hareket halindesin..son gunume kadarda egzersiz yaptım

zaten hiç oturan bi tip olmadım pervincim yaa aksine ev toplu olmayınca daha çok yoruluyorum annem hep derki iş seni deil seni iş gör der yani sonra yaparım dediğim iş beni çok yoruyo tek sorunum ameliyat yerimi yanlış dikip parça oluştuğu için hemn şişio ama aldırmıom bu tempoya alışmam lazım gelecek sene daha çok ayakta durmam lasımm

kızlar ani kararla bugün gittim lensimi aldım..ama burnumdan geldi..çocuğu sonradan ısrarla getir bakarım dedi götürdüm...ama hiç durmadı ağlamış yusuf telefon üstüne telefon..nasıl geldim ne yaptım bilmeden yaptım geldim resmen..
neden götürdüm ben getir bakarım dedim sen getirmedin der hemen ..madem öyle deyip bıraktım ama yusuf çok ağlamış beni aradılar nasıl bağırıyor elim ayağım karıştı resmen ..of kızıma hediye bakacaktım kendimede sütyen hepsi kaldı ..artık yusuf bey ve eşimle gideceğiz..

Son düzenleme:
Özgül çok iyi 53 süper..Hayat hanımada maşallah resim eklede gelinimi göreyim özledik..
PERVİN cicilerin hayırlı olsun..bluzun biyerden çıkar inşalah..
ya PERVİN bu ölçülerden eminmisin bu kiloya bi yalnışlık olmasın..bana fazla gibi geldi..
şu anda benim bel 71 göbek 82 kalça 96 ..
NUR kuzum kendini hırpalama ..seneye yorulacam diye şimdideden kendini hırpalıyorsun..

..
NUR kuzum kendini hırpalama ..seneye yorulacam diye şimdideden kendini hırpalıyorsun..
hırpalama deilde hani sen benden daha ii bilirsin insan evi için bişiler yapınca mutlu oluo bazen gerçekten çok yoruluyorum son ciddi anlamda düşünüyorum yani seneye ne yapacağım die biri 1 buçuk yaşında alacak biri yeni bebe hadi bi 5 6 ay rahat ederim geneli uyuyo oluyorlar yaa mustimi ihmal edecem die aklım gidio en kötü huyumdan biride annem serap anne gelip biz bakalım deseler asla kabul etmem ne mustiyi ne küçüğü bi başkasına günü birlik gelin bakın diemem desem gelirler ama ben yapamam sırf seneye bu tempoya alışkın oluyum die elimden geldiği kadar oturmamaya çalışıorum ne yapcam ben deryamm

dogru canım gobegimin sarkıklıgı duzelmedigi icin oyle..olsun 1er cm oynasın. baldırlarım 56 mesela.yani kalca basen ok sorun yok.cok sıktıra sıktıra olcmedim kendimi kandırmamak için

tüh yaa pervincim şanssızlığa bak. ben olsam çok üzülürdüm.. inş bulursun aynısını..
lenslerini güle güle kullan canım. bebişleri bi yere bırakıp gitmek cidden risk. benim de başıma geldi daha önce. susturamıyorlar. arayınca da el ayak dolaşıyor.. esaret devam ediyor yani :)

buraya yeni bi yer açıldı. yiğit kuşuma üç çeşit şort tişört takımı aldım. biri üzerinde şu an. öyle yakıştılar ki :)

fazla iyi niyetli olmiycaksin, sende bakamam de, insanlar ne kadar seviyor baskalarini kullanmayi...
oy masallah kusuma..

ben celdum..ciciler aldımm zayıflayıncada ne gıysen guzel oluyo yaw..
foto fotooooooooo ama ustunde:))
daha baston araba almadık yarın ins alıcaz cok zorlanıorum oteıyle..trye tek gelicem o yuzden lazım hafif bişey tek elle kapanan
kayinvalideler bize aldi super bisey 2. bebege dekullanicam cikarip anakucagida monte edebiliyorsun, katlaninca minnak kaliyor..diger 3lu seti saticam..

off aynen

ya nur ben sana cok kziiyorum tamam hareket et tabiki ama bu kadar hirpalama kendini, 2 canlisin..

BURCUU super benzerlik bende teoyla benim o resmimi bastirsam acaba:))

kocacim bugun bana gecikmeli dogumgunu ve anneler gunu hedayemi aldi:))tflonum var artik cicicicici:))

birde bugun bikini baktim ama begenemedim birde 1 temmuzda indirimler basliycak onu beklemek daha mantikli, birde yazlik canta baktim ama onuda begenemedim; trden alayim bari daha uygun fiatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…