2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan telini canım.
iste yeni pusatimiz:))
güle güle kullansın teo. anne oğul yeni cicilerinizle ohh ohh ne güzel.

ben yatayım bari. gözümden uyku akıyor. kuzum da uyumuşken fırsat bu fırsat. bu gece beni zor anlar bekliyor. malum sütüm gelmiyor artık. zaten yiğitte pek emmiyor. mecburum şu devam sütüne ve biberona alıştırmaya. bugün bir de gece deneyeceğim bakalım. gündüzden umudumu kestim nukun damaklı silikon ucu vardı. onunla vereceğim. inşallah alır yaaa
hepinize iyi geceler kızlar.

sagol fatmacim bizimki sadece uset oto koltugunu ayrica aliyorsun ama 12 aya kadar kulaniliyor, 2. cocukta aliriz artik, similik sadece pusetini aldilar:))

antalyadan selamlar:)

iyiki almısım yanıma laptopu ece uyudu ibo datahmin ettigim gibi sızdı berke ve ben lobide takılıyoruz . sizlere bir bakayım dedim geçmisi okuyayım

esrako çok güzel geçsin tatiin
berkeyi tebrik ediyorum
taze hakkikaten oha yani bu kadar benzermi bi insan yani

puset benimde almam lazım en acilinden ve ucuz ve kalitelisinden.tabi ucuz ve kalite yanyana olabilir mi bilmiyorum

bugün hakan nöbetçiydi gardrobtan giymeyeceğim eşyaları toparladım salondan kullanılmayacak tabak çanak falan toparladım koliler başladı yeni yeni alıştırıyorum kendimi kolileri gördükçe öldüm ya onda birini bile yapamadım henüz ama öldüm bugün yarın carsıya çıkarız kardeşim 5 gün evde pinkeliyor nefes alır biraz

Esrako tatil yolunda adet olmuşş :)) umarım kendını arabadan asagı atmaz.. o kadar heveslen :))

çok kotu fenasın sana sır olarak soylemistimbunu :)))))))) gormiycem okumiycamm sandın dimi bak iste burdayım :))))

yazık esrakoya..neye heveslenirsen gozunde kalıo belki tampon vardır yanında..

vardı hersey tedarikliyim bekliyordumda ilk gununsabahı beklemiyordum emzirme bitince pat diye geldiyoks 35 gunde mbir oluyordum emzirme bu ay bittti 28 gun tak oldum
ece 15gun daha emse nolurdu sanki :)

ayıpsın sen iyi tatiller dilersinde ben duymammı :) yetistim yine sizlere

taze berat ta her gece benim ağzıma mıçıyo aynen doruk kibin artık katlanamadığım zaman hakana devreddiyorum
esra yahom ne olmuş öle beratta öyle kırk takla atıyoruz alt değiştirirken bu ara pipisini tutup duruyo yan dönüyor alt değiştirmek işkence uykuya gecemiyor gece daha gözünü açar açmaz o enerjiyi nerden buluyor bilmiyorum düz duvara tırmanmaya çalışıyor deyim değil bu gerçek:) iştah yok yemek yedirmek için kırk takla atıyoruz falan falan

yolculuk çok kolay ve guzel geçti ece hiz uzmedi beni araba koltugundan bir kre bile kucagıma almadım allaha sukur mızıklandımı durduk oyle saat bası mızıklanmadı uyudu uyandı emzikharici elimi tutup uyuyor arkaya dondum biraz kolum agrıdı arada okadar

bugunda havuza soktuk hiç yadırgamadı bayıldııı ama birkez girdi aksam ustu oldu uyudu sonra
ondada uzmedi canım kızım benim uzse biliyor birdaha gelemiycek kolay kolayt atile :)
neyseb erke bey in uykusu geldi biz gidiyoruz selamlarr sevgiler yarın aksam yine gelrimi

burcu doruk insalah en kısa zamanda eski haline doner boyle kalmaz bu yastan sonra huy dgismez heralde yaa

nurdan gule gule kullan pusetide tflon ne pusetin modelimi markasımı nedir telefonmu demek istedin anlayamadım :)

burcu doruk insalah en kısa zamanda eski haline doner boyle kalmaz bu yastan sonra huy dgismez heralde yaa

nurdan gule gule kullan pusetide tflon ne pusetin modelimi markasımı nedir telefonmu demek istedin anlayamadım :)

telefon hayatim puseti kayinvalidemler aldi, telefonu kocacim aldi..

ESRAAA (OZLEMM bu soru ayni zamanda sanada) bebklere mayo olarak ne aldiniz, bugun bebekler icin ici musambali mayolar gordum, hani cis kaka yapinca sizdirmiyor yika yika kullan cinsi..birde bebeklere ozel deniz havus bezi var..siz ne yapiyorsunuz??

muzeyyen naberr
sende bzim topigin mudavimi oldunn iyi yaptınnnn

:::::::::))))ilahi mesra.. akşam ben nete girmesdim aslınmda.. kzıın pcde bakayım yatmadan dedim.. bizim topik ölü gibi.. burası her daim canlı:))bakıyom..kıs ne lamesin he tatilden bile yetiştin canım.. bu arada iyi tatiller sana.:))

ece 11e kadar uyumadı sımardı 10da mama yemişti uyuycak die ama bitirdi beni..emraha dedim 1 saat uyuyum kalkıp mama hazırlıycam cunku felaket haldeydim..bi uyandım saat 2 bucuk 3 saat uyumusumm:))size bakayım didim ama kimse yok..mmagnum ve cikolatalı gofret goturdum extradan cok pişmanım oysa yerken cok mutluydum onları yakmam lazım mekik ceker yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…