güle güle kullan telini canım.kocacim bugun bana gecikmeli dogumgunu ve anneler gunu hedayemi aldi:))tflonum var artik cicicicici:))
birde bugun bikini baktim ama begenemedim birde 1 temmuzda indirimler basliycak onu beklemek daha mantikli, birde yazlik canta baktim ama onuda begenemedim; trden alayim bari daha uygun fiatlar...
güle güle kullansın teo. anne oğul yeni cicilerinizle ohh ohh ne güzel.
Esrako tatil yolunda adet olmuşş :)) umarım kendını arabadan asagı atmaz.. o kadar heveslen :))
yazık esrakoya..neye heveslenirsen gozunde kalıo belki tampon vardır yanında..
merhaba kizlar..su siralar gelenip gidenip yogundu..birde izin alisverisleri derken cok ihmal ettim sizleri..
esra gitmis bile..bir iyi yolculuklar bile dileyemedim..insallah cok güzel gecer..iyi eglenceler esracoooooo!!!! duymustur degilmi???
baby harikasin sen ya..gercekten 1 kilo bile insani ne kadar degistiriyor..ben de suan 53.8 oldum..ama pek dikkat edemiyorum acikcasi..gelen giden derken pek sikmiyorum kendimi...izine kadar 52 olurum sanirim..isi biraz ciddiye alirsan gidiyor gercekten...Ha bu arada su krem bana baya fayda ediyor..baya bir karnimi gerdi ve en güzelide karnim gerildikce catlaklarimin görünümüde azalmaya basladi..insallah böyle devam eder...hihoyyytbenden diyet haberleri bunlar..
burcu doruk insalah en kısa zamanda eski haline doner boyle kalmaz bu yastan sonra huy dgismez heralde yaa
nurdan gule gule kullan pusetide tflon ne pusetin modelimi markasımı nedir telefonmu demek istedin anlayamadım :)
muzeyyen naberr
sende bzim topigin mudavimi oldunn iyi yaptınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?