2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
esra tatilden de aramıza katıldın ya helal olsun sana :) ecenin üzmesine de kocaman maşallah..

bugüm kimseler olmaz artık herkescikler bi yerdedir bizde 2 den sonra çıkıcaz bütün aile çiftlik evinde toplanacakmış akşamda gökhanla başbaşa oluruzzz sanırım..ama asıl kutlama yarın 2 seneyi dolduruyoruz evlilik yıl dönümümüz.
bu arada bi kanal var tv de travel & living jon ve kate die bi çift var ben bazen bakıorum yabancı ülkedeler bunların önce ikiz kız çocukları oluyor sonra bibebek daha yapmak istiolar ve 6 tane doğuruyor kadın 3 erkek 5 kız ama bi görseniz hepsi aynı boyda bir tek ikisi büyük onlarda 7 yaşında en fazla dierleri 3 yaşında filan onlara bakınca rahatlıyorummm

Selam a.s.
Denizden geldik nasıl yorgunum Özdeyi yıkadım meyvesini yedi uyuttum çok az uyudu zil sesinden etkilenmezdi ama kuzenim geldi...
Elif bu arada kuzenimde Afyonda okuyor okulu bitti bu sene hala kopamadı bugün geri gidiyor... O da kalesine çıkmış çok direndi çıkmamak için ama olmadı... :jeyyar:
Nurdan güle güle kullan hediyelerini :)) Özde için little swimmers kullanıyorum cnm...
Güli geçmiş olsun daha iyisindir umarım... Afike maşallah koca adam olmuşta neler yapıyor...
Burcu ohhh yuvarla biraları sen tadını çıkar yazın...
Pervin yeni cicilerin hayırlı olsun güle güle kullan darısı başıma bir zayıflasam kıyafete 1 ton para harcarım valla :))
Derya ne kadar düşüncesiz insanlar var yaa! Sen neden onların çocuğuna bakacaksın?
Nur havalar sıcak başında bir çocuk var karnında bir tane daha bence daha dikkatli davranmalısın o kadar yıpratma kendini ben tek Özdeyle bile çıldırıp işleri yetiştemezken senin yaptıklarına bak....
Evroşum Beratta mı hiperaktif çocuklar grubunda kolay gelsin sanada o zaman :teselli:
Esra tatilde adet olmak işin ne kadar zor tampon deyince onunla ilgili kötü bir anım var yaaklıma geldikce utanıyorum... :) Yolculukla Ecoş sorun çıkarmamış ne kadar güzel.. Özde de ıstanbul yolculuğunda birde otobüsleydi yani.... Üzmemişti beni..
Özgül sana tebrik koyuyorum :)) Ne güzel zayıflıyorsun zaten seni ilk gördüğümdede demiştim 2 çocuklu çıtır annelerdensin sende :)
Evde işler dolu ya çok sıcak elim kolum kalkmıyor valla :çok üzgünüm:

Nice mutlu yıldönümleri Nur... O programı bende izliyorum kadın incecik sinirime dokunuyor hatta geçen Deniz diyor bak isteyince 8 çocuklada incecik olunabiliyor :mymeka: Ben kesinlikle çıldırırdım.. Her ay bir bütçe ayırıp o çocuğa o günü ayırıyorlar onun istediği yapılıyor o gün.. Herşeyine güzel rayına oturtmuşlar dışarıdan ne kadar kolay görünüyor :))
Pervin arada kendine ödül ver o kadarcıktan birşey olmaz ben dün 8 tane çikilop yedim benim ödülüm bünyeme göre ama nasıl?? kaydirigubbakcemile3

Dün gece Denize hediyesini verdim önce pazardan koca bir salatalık seçtim kocama babalar günü hediyesi almak için sırf ona özel çıktım :) Komediydi ya kuzenimide aldım bakıyoruz tezgaha kuzenime sordurtuyorum 20 yaşında genç kız soruyor bunların daha büyüğü yok mu adam bön bön bakıyor
Sonunda almış bir tezgahta vardı büyüklü küçüklü bana almış eline 2 tane büyük soruyor hangisi olsun millet bakıyor :)) Sonunda 1 tane büyük olmak üzere bir kilo aldık salatalık çıktık.. Amaç denize bana anneler günüde karpuz hediye ettiği için ne kadar büyük bir hıyarlık yaptığını anlatmaktı ama millet ne anladı bilmem :kedi:
Verdim gece salatalığı kızardı yüzü ben hediye falan istemiyordum ki dedi.. Ben karpuza 20 lira vermiştim diye bir savunma yapmaya çalıştı neyse... Sonra verdim tişörtleri beğendi.. Giyeceğini tahmin etmiyordum ama bu sabah giydi azıcık naz yaptı siyah almama sevinmiş beyazı istemedim bende... Bu sabah çok sıcak siyah yakmaz mı falan dedi deim bugüne özel ama giymek istemezsen sen bilirsin tamam hadi giyineyim dedi... :) Babamada kupa yaptırdım üzerinde özdeyle fotoğrafları olan o da çok beğendi :))

bugün kızımın doğum günü sabahtan beri hazırlık yapıyorum ..akşama kutlayacağız aile arasında..
Bugünkü alışverişede Yusuf bey kalkamdığı için gidemedim uyuması iyi oldu pasta börek işini hallettim ama hala uyuyor sıpa normal günde olsa kırk kere mızıklardı..şimidede oturdum babamızla kızımı bekliyorum...

nice mutlu yillar, operim yanaklarindan...

güle güle kullansınlar..
doğum günü kutlu olsun kızının deryacım. kim bilir ne güzel şeyler hazırlıyorsundur sen şimdi... ımmhh canım çekti bilmeden bile :)

yiğitin avuçlarının ikisinde de yara oldu. acaba diyorum emeklerken sürtmekten mi ya da tırnaklarıyla yapıyor bazen ondan mı bilemedim. ama su topladı öne sonra da patladı kuzum benim kim bilir nasıl acımıştır yara bandı yapıştırdık bakalım.

kızlar size bişi sorayım. benim için çoook önemli. çünkü acayip tedirgin olmaya başladım. iki husus :
1. oğluşumun gözlerinin altı böyle mor değil ama yakın bi renk oldu. çökük gibi.. nedendir?
2. ön dişlerinde kararma olmaya başladı?
demir damlasından şüpheleniyorum kararma konusunda ama. göz altı için araştırdım pek bişi bulamadım. kütahyaya varır varmaz hemen doktora götüreceğim bu yüzden..

bir de ankaraya gittiğimde kütahyaya geçerken yani lazer epilasyona gitmek istiyorum ama. yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? ben koltuk altı, göğüs ucu ve göbek bölgesini düşünüyorum. hamileyken çıkmıştı göğüs ucu ve göbekte bikaç tane. doğumdan sonra dökülür belki diyordum ama dökülmediler bir de hani şu bikiniden gözüken yerleri? kaça mal olur seansı sizce? bi de ankaray bileniniz varsa yer tavsiyesi de alabilirim.. ya da sakarya farketmez.

herkese selam.. evime barkıma döndüm.. bi selam verip geçmişe öyle dalayım dedim. herkes iyidir umarım. atlaya zıplaya biş bakiyim bari..

bugun gezmeye gittik azeri dostlara bize hediye baston puset almıslar cok sevindik ecede cok sevdi arabasını:) cok yedim o ayrı mevzu:)

ESRAAA (OZLEMM bu soru ayni zamanda sanada) bebklere mayo olarak ne aldiniz, bugun bebekler icin ici musambali mayolar gordum, hani cis kaka yapinca sizdirmiyor yika yika kullan cinsi..birde bebeklere ozel deniz havus bezi var..siz ne yapiyorsunuz??

canım hugies in mayo bezleri var 10 taneli fala yıkayıp kurulayıp tekrar kullanıyorum ben arkadasımdan tavsiye ile oyle yapıyorum kimi tek kullanımlık yapıyor
ama içi normal prima gibi jelli deil sıkıyorsun camazsır gibi bir suru su akıyor
ondan aldık havuza onla sokuyoru denize ise içi havlulu mayo ile havuzda

mutlu yıllar dilermi tubise
bugun gezmeye gittik azeri dostlara bize hediye baston puset almıslar cok sevindik ecede cok sevdi arabasını:) cok yedim o ayrı mevzu:)
gule gulle kullanın

ayy yazdım yazdım neye bastım bilmiyorum yazılar uçtuuu

selamlarr tekrar yazıyorum

bugun talihsizlikler pesimizib irakmadı
dun hersey oysa çok guzeldi
sabah ece yi uyuttuk denize soktuk once çok sevdi souktu falan gozu de yandı ama aglamadı suyla oynadı bolbol neyse uyuttuk hemen uyudu suyla oynayınca uykusu geld iiyce tam yarım saat oldu bizde rahat rdahat girip acılalım biraz dedik iboylla yan sezlongda arkadas var gidin ben burdayım dedi tam yuzduk ilerde bakıyoruz bizim arkadas iki adım ilerde barda n içeçek alıyor eberke gelmsi tam ece nin tepesinde bagrıyor bize birsey soruyor kaç mt ilerdeki denizdeki bize yani bazen kafası resmen çalısmıyor
deli olduk el kol yapana kadar ece kalktı aglayarak berke aldı kucagna falan biz çıktık hemen tum duzeni sastı ece korkup aglayarak uyanınca ve ondan sonra ogleden sonra bulutlandı hava uyutamadık ece yi odaya çıktık benimde uykum vardaı guneste gitti yatalım dedik birsaatten fazla ugrastık uyumadı agladı faan sonra uyudu uyandı yemege gittik mizik mizik ama hep uykulu ki 2,5 saat uyudu aksam indik kemere

tam bindik arabaya ece yine uyudu pusete aktarırken uyanmadı ne sevindik rahatca yururuz gezeriz dedik ama senlik mi ne varmıs kemerde bangır bamgır muziklerle tramvay gibi arabalar geziyor balonlar falan atıyorlar dedik arka sokaktan gidelim arabaların ileriseni çıkalım arka sokga girdik karsımızdan bir bisikletli genc geliyor yanımızda bir uyuz sokak kopegi çocuk kopeeg baka bak geldii pusete dann diye bir vurdu ece uyuyor allahtanbacakları falanasagısarkmıyordu yoksa kesin bacagı falan kırılırdı çocuk vurunca pusete durdu pusetin tekerlegi yamuldu ist a gidince servise goturcez mecburen yalpalıyor su an sag teker (
yani saniyelerle oldu gordum anladım çarpacagını ama onune atamadım kendimi gerideydim bir adım kadar, bagırdık falan demek dedim trafik kazalarıdan sonra falan insanlarhastanede boyle saldırıyorlar ece okadar sarsıntıya nasıl oldu ise uyanmadı allahtan neyse sag salim geldik odaya simdi uyuttuk bende berke ile yine gece çorbası içmeye indim ordan yazıyorum

bu arada ece hanıma dar geldi oyun parki chicco nun bir urunu guzelde ama ece alıskın buyukyatakta done done yatmay tam tur donemiyor burda dun gece 3 kez uyandı kenara carpınca uyanıyor aksamda kolayoldu uyutmak ama çarpıp uyanıyor yataga aldıkbinbir yontemle dusmesin diye ortamıza alıyoruz bakalım bu gece nasıl olacakk

Son düzenleme:
herkese selam.. evime barkıma döndüm.. bi selam verip geçmişe öyle dalayım dedim. herkes iyidir umarım. atlaya zıplaya biş bakiyim bari..
hoşgeldin evine gizem.
güle güle kullansın ece pusetini. ne güzel bi hediye :)
aksiliklere bak ya.. inş bunan sonrası rahat geçer esra. geçmiş olsun. köpek olayına da geçmiş olsun. iyiki eceye bişi olmamış. arama ne de olsa yaptırılır..

günaydın....

PERVıNıM tebrik ederim seni... tam gaz devam birde yeni ciciler almış güle güle giy....

TAZEMM doruk ve babası tam copy paste olmuş yani bu kadarmı benzer ya...... ohhh afiyet olsun biralar patatesler ahhh ahh bizimde buralarda öyle gidecek biralar yuvarlancak yerler olsaydı keşke.....

EVRıM Fatoş dinlenme tesislerine gitmiş....

ÖZLEMMM çok güldüm hıyar olayına... hehhe bunun daha büyüğü yokmu diye sordu bide kuzenin ha valla sabah sabah koptum....

ESRAKOM tatile aksiliklerle başlamışsınız ama inşallah bundan sonrası güzel geçer.....

aklımda kalanlar bunlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…