bugün kızımın doğum günü sabahtan beri hazırlık yapıyorum ..akşama kutlayacağız aile arasında..
Bugünkü alışverişede Yusuf bey kalkamdığı için gidemedim uyuması iyi oldu pasta börek işini hallettim ama hala uyuyor sıpa normal günde olsa kırk kere mızıklardı..şimidede oturdum babamızla kızımı bekliyorum...
güle güle kullansınlar..Dün gece Denize hediyesini verdim önce pazardan koca bir salatalık seçtim kocama babalar günü hediyesi almak için sırf ona özel çıktım :) Komediydi ya kuzenimide aldım bakıyoruz tezgaha kuzenime sordurtuyorum 20 yaşında genç kız soruyor bunların daha büyüğü yok mu adam bön bön bakıyor
Sonunda almış bir tezgahta vardı büyüklü küçüklü bana almış eline 2 tane büyük soruyor hangisi olsun millet bakıyor :)) Sonunda 1 tane büyük olmak üzere bir kilo aldık salatalık çıktık.. Amaç denize bana anneler günüde karpuz hediye ettiği için ne kadar büyük bir hıyarlık yaptığını anlatmaktı ama millet ne anladı bilmem :kedi:
Verdim gece salatalığı kızardı yüzü ben hediye falan istemiyordum ki dedi.. Ben karpuza 20 lira vermiştim diye bir savunma yapmaya çalıştı neyse... Sonra verdim tişörtleri beğendi.. Giyeceğini tahmin etmiyordum ama bu sabah giydi azıcık naz yaptı siyah almama sevinmiş beyazı istemedim bende... Bu sabah çok sıcak siyah yakmaz mı falan dedi deim bugüne özel ama giymek istemezsen sen bilirsin tamam hadi giyineyim dedi... :) Babamada kupa yaptırdım üzerinde özdeyle fotoğrafları olan o da çok beğendi :))
doğum günü kutlu olsun kızının deryacım. kim bilir ne güzel şeyler hazırlıyorsundur sen şimdi... ımmhh canım çekti bilmeden bile :)bugün kızımın doğum günü sabahtan beri hazırlık yapıyorum ..akşama kutlayacağız aile arasında..
Bugünkü alışverişede Yusuf bey kalkamdığı için gidemedim uyuması iyi oldu pasta börek işini hallettim ama hala uyuyor sıpa normal günde olsa kırk kere mızıklardı..şimidede oturdum babamızla kızımı bekliyorum...
bugun gezmeye gittik azeri dostlara bize hediye baston puset almıslar cok sevindik ecede cok sevdi arabasını:) cok yedim o ayrı mevzu:)
ESRAAA (OZLEMM bu soru ayni zamanda sanada) bebklere mayo olarak ne aldiniz, bugun bebekler icin ici musambali mayolar gordum, hani cis kaka yapinca sizdirmiyor yika yika kullan cinsi..birde bebeklere ozel deniz havus bezi var..siz ne yapiyorsunuz??
bugün kızımın doğum günü sabahtan beri hazırlık yapıyorum ..akşama kutlayacağız aile arasında..
gule gulle kullanınbugun gezmeye gittik azeri dostlara bize hediye baston puset almıslar cok sevindik ecede cok sevdi arabasını:) cok yedim o ayrı mevzu:)
hoşgeldin evine gizem.herkese selam.. evime barkıma döndüm.. bi selam verip geçmişe öyle dalayım dedim. herkes iyidir umarım. atlaya zıplaya biş bakiyim bari..
güle güle kullansın ece pusetini. ne güzel bi hediye :)bugun gezmeye gittik azeri dostlara bize hediye baston puset almıslar cok sevindik ecede cok sevdi arabasını:) cok yedim o ayrı mevzu:)
aksiliklere bak ya.. inş bunan sonrası rahat geçer esra. geçmiş olsun. köpek olayına da geçmiş olsun. iyiki eceye bişi olmamış. arama ne de olsa yaptırılır..ayy yazdım yazdım neye bastım bilmiyorum yazılar uçtuuu
selamlarr tekrar yazıyorum
bugun talihsizlikler pesimizib irakmadı
dun hersey oysa çok guzeldi
sabah ece yi uyuttuk denize soktuk once çok sevdi souktu falan gozu de yandı ama aglamadı suyla oynadı bolbol neyse uyuttuk hemen uyudu suyla oynayınca uykusu geld iiyce tam yarım saat oldu bizde rahat rdahat girip acılalım biraz dedik iboylla yan sezlongda arkadas var gidin ben burdayım dedi tam yuzduk ilerde bakıyoruz bizim arkadas iki adım ilerde barda n içeçek alıyor eberke gelmsi tam ece nin tepesinde bagrıyor bize birsey soruyor kaç mt ilerdeki denizdeki bize yani bazen kafası resmen çalısmıyor
deli olduk el kol yapana kadar ece kalktı aglayarak berke aldı kucagna falan biz çıktık hemen tum duzeni sastı ece korkup aglayarak uyanınca ve ondan sonra ogleden sonra bulutlandı hava uyutamadık ece yi odaya çıktık benimde uykum vardaı guneste gitti yatalım dedik birsaatten fazla ugrastık uyumadı agladı faan sonra uyudu uyandı yemege gittik mizik mizik ama hep uykulu ki 2,5 saat uyudu aksam indik kemere
tam bindik arabaya ece yine uyudu pusete aktarırken uyanmadı ne sevindik rahatca yururuz gezeriz dedik ama senlik mi ne varmıs kemerde bangır bamgır muziklerle tramvay gibi arabalar geziyor balonlar falan atıyorlar dedik arka sokaktan gidelim arabaların ileriseni çıkalım arka sokga girdik karsımızdan bir bisikletli genc geliyor yanımızda bir uyuz sokak kopegi çocuk kopeeg baka bak geldii pusete dann diye bir vurdu ece uyuyor allahtanbacakları falanasagısarkmıyordu yoksa kesin bacagı falan kırılırdı çocuk vurunca pusete durdu pusetin tekerlegi yamuldu ist a gidince servise goturcez mecburen yalpalıyor su an sag teker(
yani saniyelerle oldu gordum anladım çarpacagını ama onune atamadım kendimi gerideydim bir adım kadar, bagırdık falan demek dedim trafik kazalarıdan sonra falan insanlarhastanede boyle saldırıyorlar ece okadar sarsıntıya nasıl oldu ise uyanmadı allahtan neyse sag salim geldik odaya simdi uyuttuk bende berke ile yine gece çorbası içmeye indim ordan yazıyorum
bu arada ece hanıma dar geldi oyun parki chicco nun bir urunu guzelde ama ece alıskın buyukyatakta done done yatmay tam tur donemiyor burda dun gece 3 kez uyandı kenara carpınca uyanıyor aksamda kolayoldu uyutmak ama çarpıp uyanıyor yataga aldıkbinbir yontemle dusmesin diye ortamıza alıyoruz bakalım bu gece nasıl olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?