2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MıNıKıM hoşgeldin..... ŞEVVAL nasıl iyimi.... resim eklesene ya özledik kuzuyu aylardır görmüyoruz....

yorucu bı 3 gunun ardından günaydınnn....

cum gunu doktora getıordım ŞEvvalı,öksürük ilerlemek üzere dedı antıbıyotık verdı hemde kulagında sıvı bırıkmesı varmıs az bıse,bıde soguk algınlıgı surubu petitus sanırım.gelısım ıyı boyu uzun olcak dedı,kılo almamıs ama yınede ortlamamnın üstündeymıs panık yapma.artık almıycak eskısı gıbı zaten dedı.
cuma gunu dönmedık eve dayımın oglulun sünnetı vardı kalalım dedık pazarda baska sünnet vardı,cok huysuzlanmadan atlattık sünnetlerı.sadece uyku vaktı gelınce her ıkısındende ayrıldık.

asıl olan bana oldu dun,yemek yaptıktan soınra ellerım bı yanmaya basladı ama öyle böyle deil.geberıyorum,sankı kor atesı avuclamıscasına yanıyor parmaklarım avuclarım.sanırım alerjıymıs .bı saat buzda tuttuk sogultayken ıyı bişe yok,ama cıkrdıgım n dünyam kararıyo sankı alev alev yanıyo ellerım.
hemen doktora gıttık alerjı ılacı verdı.galıba domates dokunuyor.önceden dogryınca kasınırdı sonra gectı,gecenlerde yıne dogradıktan sonra parmak uclarım yandı ama anlamadım ne oldu?dunde yemek yaptıktan sonra oldu ve busefer avuclarım falanda yandı.berbattı,sanırım cok sevdıgım domatese elımı süremıycem artık

emın degılım ama alerjısdı olan cocuklrın göz altları hafıf morumsu oluyo.mevsımsel alerjısı cıkmısmıydı yada alerjık bronşit.
2. soruna cvbım antıbıyotık yapmıs olabılır.4 yasında yegenımın üst dıslerı komple karadı.bebkken sanırım penısılın grubu bı antıbıyotık yüzünden olmustu.ama emın degılım.doktorun sormalısın.yannsı eger cürürsede yapılacak bıse yok.dökülmesını beklıyorlar doktora gıtırıyorlar.ama kökten cürürse müdahale edıcekler.henuz öle olmadı sdece karardı.sizindemı öle bişekı acaba
aksılık degılmı bu,gelınce pespese gelır hep.neysekı bıse olmamıs Eceye

Son düzenleme:
MİNİKİM hoşgeldin..... ŞEVVAL nasıl iyimi.... resim eklesene ya özledik kuzuyu aylardır görmüyoruz....

ssaol canım ıyıyız.doktor gıtık bıraz hasta işte,onun dısında bı sorun yok.resım eklıycem ama hala gerı yüklemedık resımlerı pc ye.pc bende degıldı ya,esım tüm bılgılerı alıp yedeklemış.hala dükkandan geıtırıp gerı yüklıycek.sizde durumlar nasıl,kabakulak işinden tamamen yırttınız dımı

geçmiş olsun canım.. ilaçlar iyi gelir birkaç güne birşeyi kalmaz inşallah....

evet şükürler olsun yırttık kabakulağı.... bakalım 3 hafta sonra aşılarımız var zateneyvahedigeldismile

neyse evde bı dunya iş benı bekler.kalkıp yapmam lazım,hemde dsha kahvltı yapcam

hee buı arada kendıme darr bı pantalon aldım süper oldu içine sıgabıldıgım için kendımı alkıslıyorum.malum 74 kıloyla 44den asagısı ebedı olmuyordu helekı dar kesımse,deneme bıle.fakat herkgun kac km yol yürüyorum,Şevvalle gunde 2 bazen 3 kez dısarı cıkıyoruz,bıde onun arabasını ititğim düşünülürse baya kalorı harcıyorum ve daralmısım dogal olarak.ben dar kesım 44 bedene bıle gıremezsen 42 beden zıpcık gibi bı pantoln aldım.bı kacda bluz, dahada incelcem inş önce daraldım sımdı kılo gıdıyor 1.5 kılo vermısım.bu yaz baya vercem gıbı gözüküyorr cııık mutluyumm

geçmiş olsun canım.. ilaçlar iyi gelir birkaç güne birşeyi kalmaz inşallah....

evet şükürler olsun yırttık kabakulağı.... bakalım 3 hafta sonra aşılarımız var zateneyvahedigeldismile
aman cok şükür,bıan önce asımızı olskd rhat bı nefes alsak hepimiz.kızmık su çiçeği falanda var sanırım
arabamızı kutlayanlara cok tenk yu..

hayırlı olsun ben kacırmısım.güle güle eskıtın

gecmıs dogumgununuzu kutlarım kuzu..

Ozgur bu hafta ızınlı.. ara ara gırebılırım belkı.. ama onunla vakıt gecırırımm genelde.. o yuzden olamazsam haberınız ola.. asayiş berkemal:

kümesi temizlemek için yahoyu yukarı bıraktım bi 10 dklına o arada girip bakayım dedim
alınca yukarıdan kk yine yalan olacak :sinifsinif:

DERYAM akıllı ve başaırılı kızın TUGBıŞıN doğum günüymüş niye mutlu sağlıklı senelere.... inşallah hep böyle akıllı ve başarılı olur annesine hep bol pekili karneler getirir kardeşinede örnek bi abla olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…