emın degılım ama alerjısdı olan cocuklrın göz altları hafıf morumsu oluyo.mevsımsel alerjısı cıkmısmıydı yada alerjık bronşit.kızlar size bişi sorayım. benim için çoook önemli. çünkü acayip tedirgin olmaya başladım. iki husus :
1. oğluşumun gözlerinin altı böyle mor değil ama yakın bi renk oldu. çökük gibi.. nedendir?
2. ön dişlerinde kararma olmaya başladı?
demir damlasından şüpheleniyorum kararma konusunda ama. göz altı için araştırdım pek bişi bulamadım. kütahyaya varır varmaz hemen doktora götüreceğim bu yüzden..
aksılık degılmı bu,gelınce pespese gelır hep.neysekı bıse olmamıs Eceyeayy yazdım yazdım neye bastım bilmiyorum yazılar uçtuuu
selamlarr tekrar yazıyorum
bugun talihsizlikler pesimizib irakmadı
dun hersey oysa çok guzeldi
sabah ece yi uyuttuk denize soktuk once çok sevdi souktu falan gozu de yandı ama aglamadı suyla oynadı bolbol neyse uyuttuk hemen uyudu suyla oynayınca uykusu geld iiyce tam yarım saat oldu bizde rahat rdahat girip acılalım biraz dedik iboylla yan sezlongda arkadas var gidin ben burdayım dedi tam yuzduk ilerde bakıyoruz bizim arkadas iki adım ilerde barda n içeçek alıyor eberke gelmsi tam ece nin tepesinde bagrıyor bize birsey soruyor kaç mt ilerdeki denizdeki bize yani bazen kafası resmen çalısmıyor
deli olduk el kol yapana kadar ece kalktı aglayarak berke aldı kucagna falan biz çıktık hemen tum duzeni sastı ece korkup aglayarak uyanınca ve ondan sonra ogleden sonra bulutlandı hava uyutamadık ece yi odaya çıktık benimde uykum vardaı guneste gitti yatalım dedik birsaatten fazla ugrastık uyumadı agladı faan sonra uyudu uyandı yemege gittik mizik mizik ama hep uykulu ki 2,5 saat uyudu aksam indik kemere
tam bindik arabaya ece yine uyudu pusete aktarırken uyanmadı ne sevindik rahatca yururuz gezeriz dedik ama senlik mi ne varmıs kemerde bangır bamgır muziklerle tramvay gibi arabalar geziyor balonlar falan atıyorlar dedik arka sokaktan gidelim arabaların ileriseni çıkalım arka sokga girdik karsımızdan bir bisikletli genc geliyor yanımızda bir uyuz sokak kopegi çocuk kopeeg baka bak geldii pusete dann diye z bakalım bu gece nasıl olacakk
MİNİKİM hoşgeldin..... ŞEVVAL nasıl iyimi.... resim eklesene ya özledik kuzuyu aylardır görmüyoruz....
ssaol canım ıyıyız.doktor gıtık bıraz hasta işte,onun dısında bı sorun yok.resım eklıycem ama hala gerı yüklemedık resımlerı pc ye.pc bende degıldı ya,esım tüm bılgılerı alıp yedeklemış.hala dükkandan geıtırıp gerı yüklıycek.sizde durumlar nasıl,kabakulak işinden tamamen yırttınız dımı
aman cok şükür,bıan önce asımızı olskd rhat bı nefes alsak hepimiz.kızmık su çiçeği falanda var sanırımgeçmiş olsun canım.. ilaçlar iyi gelir birkaç güne birşeyi kalmaz inşallah....
evet şükürler olsun yırttık kabakulağı.... bakalım 3 hafta sonra aşılarımız var zateneyvahedigeldismile
arabamızı kutlayanlara cok tenk yu..
bugün kızımın doğum günü sabahtan beri hazırlık yapıyorum ..akşama kutlayacağız aile arasında..
Bugünkü alışverişede Yusuf bey kalkamdığı için gidemedim uyuması iyi oldu pasta börek işini hallettim ama hala uyuyor sıpa normal günde olsa kırk kere mızıklardı..şimidede oturdum babamızla kızımı bekliyorum...
gecmıs dogumgununuzu kutlarım kuzu..
Ozgur bu hafta ızınlı.. ara ara gırebılırım belkı.. ama onunla vakıt gecırırımm genelde.. o yuzden olamazsam haberınız ola.. asayiş berkemal:
kümesi temizlemek için yahoyu yukarı bıraktım bi 10 dklına o arada girip bakayım dedim
alınca yukarıdan kk yine yalan olacak :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?