2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HOLEYYY ben geldim

yazacaklarım çok

işlerde birikmiş sabahtan bu yana misafir kabülündeyim açık büfe kahvaltı yaptık odamda tüm personel bitmedi bir türlü
hızla döneceğim
ösledim sizi

tubişş mutlu yıllar yakışıklı kardeşin anneciğin ve babacığınla.....

geçmiş olsun minik ellere kıyamam. gözlatı morluğu neden olur hiç fikir yürütemedim fatma cım. demir damlası da kararma yapıyo bildiğim kadarıyla, nemli tülbentle silmeye çalışıyorum bende iki tavşan dişi akşamları. geçicidir herhalde bu kararma.

herkese selam.. evime barkıma döndüm.. bi selam verip geçmişe öyle dalayım dedim. herkes iyidir umarım. atlaya zıplaya biş bakiyim bari..

hoşgeldin sefalar getirdin.

bugun gezmeye gittik azeri dostlara bize hediye baston puset almıslar cok sevindik ecede cok sevdi arabasını:) cok yedim o ayrı mevzu:)

ooo tam da istediğin şey gelmiş pervin cok sevindim, ne kadar iyi düşünmüş düşünceli insanlar.

nefes almadan okudum esra, Allah korumuş ecoşu. bununla kalsın unutamayacağınız güzel bir tatil olsun ailece.

çok güldüm ilahi özlem, pazarcı ne düşündü kestirmek cokta zor değil. utandı mı deniz hissettin mi utandığını merak ettim. güle güle kullansınlar. babasını bilemicem ama pamuğa çok yakışmış t-shirt ü. güle güle giysin. Özde baya baya ayakta duruyo sanırım maaşallah ona.

geçte olsa tubiş iyi ki doğmuş, nice yıllara. o yusufa bakmak için saatlerce düşünen hanımı da Allah bildiği gibi yapsın bakamamışta zaten.

sen telefonunu teo da arabasını iyi günlerde kullansın. bende 1 temmuz'u bekliyorum burda da çıoğu marka o tarihte giriyor indirime. yığınla ayakkabı almak istiyorum bende.

puset benimde almam lazım en acilinden ve ucuz ve kalitelisinden.tabi ucuz ve kalite yanyana olabilir mi bilmiyorum

evroş biz pier cardin almıştık ilk arabasını bir sürü para vererek hiç durmadı içinde. baston alayım dedim geçenlerde ama ucuz bişey olsun yine kullanamazsak içim yanmasın diye elele diye bi marka var pier cardin markasıymış. 80 tl ye aldım puseti 5 kg civarında oldukça da kullanışlı hafif bişey şimdilik kullanıyoruz sende bakabilirsin.

aaa ben cok üzülürdüm başıma gelse. gittiğiniz yerin teli varsa arasan belki bulmuşlardır. güle güle kullan hepsini.

afik 2 gundur kendi kendine dengede durmaya çalışıyor
bana tutunup kalkıyor sonrada önce bi elini sonra diğer elini bırakıp kendikendine deneme yapıyor.

maaşallah akif'e, her geçen gün daha da heyecanlı.

işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)

peeeeeeeeeeesssssssssssss son nokta budur.

dişler yüzündendir doruk'un uykusuzluğu burcu, hemen cıksın rahat bıraksın cocuklarımızı bu dişler artık.

cok geçmiş olsun ana kız ikinize de.

allah allah ilk kez duydum domates alerjisi canım ya geçmiş olsun. zor... peditus ben de kullanmıştım yiğite. ama hala öksürüyo. özellikle geceleri

biz henüz antibiyotik kullanmadık ama ben de tedirgin oldum yaa.. alerji var mı bilmiyorum hiç bakılmadı. kütahyada ilk iş götüreceğim doktora bakalım.
oh oh gözün aydın. ne güzel. kaç kilosun şu anda?
saolasın gülizcim. demir yapıyor diye duymuştum bende ama tülbentle silmeyi denemedim hiç. bugün bir deneyeyim bakalım.asıl morluk korkutuyor beni

ıYı HAFTALAR HERKESE,

hafta sonu Alperen'e spor ayakkabı almıştım ayaklarının üstü çok etli kendi minnacık kocaman ayakları var. spor ayakkabıyı giydiremedim parmakları hep kıvrık bu cocuğun ya basarken normal düzeliyor ama otururken falan dikkat ettim parmaklarını hep kıvırıyor bir sorun mu var acaba, sizler dikkat ettiniz mi hiç. spor ayakkabıyı değiştirdim sandalet aldım giymeyecekti çünkü. ceyo'nun yarı ortopedik 21 numara arkası azıcık bol ama ayağının üstü etli olduğu için üstteki deriler azıcık sıkıyo gibi. doktorluk bir durum var da ben mi farkında değilim anlayamadım.

fatma kan tahlili yaptırmışmıydın kansızlık falanmı yapar acaba. oradaki doktorlar cok gıcıktı değil mi? sağlık ocağına sor diyeceğim dönene kadar için rahat etsin ama onlara da güven olmuyor.

esra ne zaman kurtulacaksın ibiklerden sen? bağ mı kurdun aranda horozlarla bide onlarla uğraşıyosun yaho nun dışında.

güle güle giysin alperen ayakkabısını....

valla herşeyden huylanır olduk ha yok orası niye böyle yok burda bu var niye diye... tatlım bilmiyorum bizimki öyle otururken falan kıvırmıyor ama ne bilim daha küçükler öylesine yapıyor olabilir.... yani hiç öyle bi sorun duymadım..... bazen bunları anlamak mesele:uhm:

yaz geldi böyle oldu.... artık gündüzde kimsecikler olmuyor pek.... bende izne çıkmak istiyorum artık ama daha çokkk var......

bence bi sorun yoktur.bebekler hep kıvırırı ayaklarını,aten önemlı olan yürürken nasıl bastıgı.onun tombik ayaklarını ısırıyım ben.Şevvalde kıvırıyo bazewn parmaklarını ama bebkken daha cok yapıyodu(anam sankı büyüdüde bebekken diorum :))

alerjınız olsaydı baharda hortlardı Fatmacım.çünkü Şevval kısın hasta olmadı nısan ve mayısda 2 kere hırıltılı sekılde hastalandı.hava falan vermıstık.alerjısı cıktı düşük düzeyde.ama arkadasımın oğlu var 19 aylık falan.onunda göz altları baya baya morumsu gıbı doktor alerjısı oldugu için demıs bırde tuzu yasaklamıstı ona.sen şimdi hiç kurma kendı kendıne,önemsız bişedir

diş konusundada leke gıbı yazmıssın.ben çürüme tarzı bişe anladım,Gülizin dedıgı gıbı nemlı bı tülbentle sil ,kan ilacındandır belkıde

ayy Burcuuu alıntılardan gördüm, senın oğlan tam baba kopyasıı.valla bi Nurdanla Teo yu bukadar benzetmıstım bırde Doruk.hakket hııkk demıs babasının burnundan düşmüş :)) .

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
minik_kelebek

yok artık haaalamı misafirrr,pesss. ulennn bi üyelık alın öle görüşelım :)) yada zaten varsa üyelıgınız ordan devam edelım cıııkkk merak edıyoreum bu esrarengiz misafirleri bennn

Cipsi Esra söledımmı hatırlamıyorum bızımde civcivimiz var 2 daneeee.artık büyümeye basladılar satacak yer arıyorum :) şöle kümesi olan bırını,yollimmi sana şaka bı yana ben zaten elımı süremıyorum yazık hayvanlar kaldı kutu içinde.arada salıyoz balkona nasıl mutlu oluyolar.hele günes vururken bı güneslenmelerı var,gülmekten kırılıyoruz.ilk zamanlar hep evın içinde gezınıyola<rdı ama artık mokları büyüdü sokmuyorum evın içine.sen nasıl bakıyon 8 tanemıydı kac taneydı

tşk ederim cnm çok saoll
hayırlı yaşlar olsun cnm

herkese selamlar.kendimden haber verip ççıkayım dedim.zateen gözlerim fazllasını kaldırmıyor göremiyorum.ağdayada göz doktorunada bugun gidebıldım doktorun acil ameliyata girdiği için cuma gunu gidemedim.hem alerjik hem enfeeksiyon.4-5 gun sonra kontrolum var düzelmişse numaralı guneeş gözlüğü verecek.dikkat etmelıymişim.ağdaamıda oldum rahat geççti.yeni gelmiş kız cok memnun kaldım umarım kalıcı olur bu kız.

bizim de bazen parmaklar kıvrık duruyor ama öyle her zaman değil yani. düzeleceğini düşünüyorum ben.
kan tahlili geçen ay yapıldı. demiri eksik çıktı. ama çok da fazla eksik değil. normalde en az 11 olması gerekmiş. bizimki 10 küsür çıktı yani. ondan mıdır bilmem ki. ama baya endişeliyim doğrusu
ben de var mesela alerji. gözler kızarıyor yazın baharlarda filan. inş öyle bi alerji yoktur oğluşumda da. çok çeken biri olarak hiç istemem.. umarım önemsiz bişidir. kuruyorum kendi kendime söylediğin gibi işte.
umarım kalıcı olur..

ankarada bi yer varmış. poliklinik.. lazer epilasyon için. kampanya yapmış. koltuk altı ve bikini bölgesi pazar günleri seansı 50 lira. çok ucuz geldi.. tatilde kütahyaya geçerken yaptırmayı düşünüyorum nasipse. ama yeri ankarada çok tersmiş bize. nasıl olacak bilmiyorum. sakarya istanbula yakın ya orda mı yaptırsam diyorum. istanbulda yaptıran arkadaşlar vardı sanırım. kaça nerelerini yaptırıyorlar yazarlarsa sevinirim..

fatma canım burda bi yer var kuaför böle burda baya bilindik bi yer birde orayı araştır istersen yozgat merkezde simge kuaför lazer ordada yapıolar

çok fena oldum yaa!! iki sene önce mezun ettiğim ve benim mezun olduğum ünv ve bölümde okuyan bir öğrencimi geçen yaz kaybetmişiz trafik kazasında.. bu kaybettiğimiz ikinci öğrencim. allahım kimseye evlat acısı vermesin. kabrini cennet eylesin

yaf çıkartma yapmışsınız ağustos anneleri olarak o topiğe... o dalga geçmek için yapmış bencede küçük beyinli insanlarr yaa.. neyse konuyu tazelemeyim ben..

2.seneniz uğurlu olsun nurcum... nice senelere el ele girin inşallah..

tuğbanın doğum gününü kutlarımm... yeni yaşı mutlu olsun ailecek hep beraber huzur dolu yıllar dilerim..

ah canım yaa geçmiş olsunn.. emeklediğinden olmaz heraldee ama.. :uhm:

genç ölümler çok üzücü.. ölümün hepsi üzücü ama genç ölenlere daha çok içim sızlıyoo.. :Saruboceq:

bu ara ilkede iştahsızz.. herşeye burun kıvırıyo sıcaklardan heraldee..

ya bide çok terliyo bu çocuk..
tek kat yatırıyorum çıtçıtlı badisiyle ama gece uyandığında yatağı bile sırıl sıklam oluyo napıcam bilemedim.. bide şu sıcaklarda hasta etmeme inşallah..

aynen yiğitte öyle çok terliyor canım yaa.. özellikle uyuduğunda sırtı. kalkınca hemen bez koyuyorum içine. badisi sırılsıklam oluyor.. hasta etmeyiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…