2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatma bence adapazarına yerleştikten sonra araştır ve güzel bir güzellik salonuna gidip epilasyonunu yaptır düzenli aynı yere gidersin rasgele gitme bilmeden o kadar fark oluyorki salondan salona hijyen vs 0 oluyor ayrıca kimi epilasyon makinaları çok eski model oluyor ve çok acıtıyor
nacizane önerim

çok haklısın esra yaa. ama ben işte kafaya koydum mu hemen yapasım geliyor.sabırsızım yani. bi yerde başlayıp başka yerde devam etmek sorun oluyorsa beklerim yinede yani..

heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..

nurdanım hayırlı olsun canım..

bende hamilelikten once cok severek giydiğim l kotuma sıgdım hemide bol oldu yanlardan:) cokk sevindim gecen hafta kapanmıyodu

gunaydınnnn

esra herkes mesgul sanırsam bebeim..evrim kocasıyla dusmekten yorulmustur, ben 50-59dayım su sıra cunku amacım farklı,tazeninde sagolsun doruk mıcıo agzına, tatilde millet vs vs..mesanede k,mseler yokk

iki
gündür
uğrayamıyorum kimse gelmemiş
Kızımın doğum gününü kurtlayan herkese teşekkür..iki gündür yiye yiye 2 kilocuk geri geldi nasıl .bu kilo verem işi çok disiplin istiyor...az kaçır hop iki günde geri gelsin..şimdi 2 hafta uğraşacağım ...(((

gunaydınnnn

esra herkes mesgul sanırsam bebeim..evrim kocasıyla dusmekten yorulmustur, ben 50-59dayım su sıra cunku amacım farklı,tazeninde sagolsun doruk mıcıo agzına, tatilde millet vs vs..mesanede k,mseler yokk

tebrikler ferfin..50-59 topiğinede uğrayamyorum ..

günaydın,

nurdan bikinin hayırlı olsun tatlım...

yaz geldi herkes gezmelerde ondan bu kadar sessiz kaldık. yakın zamanda eski halimize döneriz geçici bir durumdur bu.

üstten bir dişi patladı Alperen'in göz açtırmıyor kimseye iştahı yerinde cok şükür huysuzda değil gibi ama nereye saldıracağını şaşırmış durumda. dün hiç uyumamış gece 12 de zor uyuttum hep miyavladı gecede. çıksa şu dişlerde kurtulsak. annemlerde daha uzun kaldığı için ona yatak almam şart oldu. babam bazayı kaldırmıştı ama yerden yine 20 cm yüksek yatak gece yanında yatarken fır fır dönüyo uyurken arkaya doğru düştü kafası fena çarptı dolaba. aradan yarım saat geçti uyuyo ama oturmuş gene kendini arkaya doğru attı iyi ki yakaladım bu sefer parkeye düşecekti. acil bir park yatak almam lazım annemlere de.

günaydıın..

yavv ben nasıl bir ülkede nasıl bir düzenin içinde yaşıyoruz bilemedim.
lanet olsun ya durmadan şehit haberi almakdan saldırı haberleri okumakdan yıldım artık.

hava ne kadar sıcak ve bunaltıcı
off dışarıya çıknca kaçdefa başdan aşağı terliyorum sayamıyorum

oglum sıcagı hiç sevmiyor
gece mızmız sürekli ben yelpaze ile havalandırıyorum bacaklaeını kollarını öyle sızıyor.
napıcam ya
cam açmakdan korkuyordum ama şasırdım kaldım bee napcas bu yavrularaaa
bu gece kabusdu afik yarım saatte bir mızmızmızzz
en son yatagıma gitmedim artık yoruldum afikşn odasındaki koltukda oturup afikinmızıklamaları arasında uyumaya çalıştım sabahda 7 olmadan kalkdı.
şimdi sızdı bende uyucam size bi bakıım dedim ama kimsecikler yokk

SELAM! Doruk da Doruk... Çocuk ilaç bağımlısı olmasa bari Hala patlayamadı dişi. Şurup vermediğimiz gece ağzımıza mıçıyor.

DERYA Tuba'nın yeni yaşını kutlarım. yanaklarından öperim.

NURDAN VE PERVıN yeni arabalarınızı güle güle kullanın. Biz de aldık baston Chicco. Doruk daha rahat bunda.

ÖZLEM hediyen çok anlamlı olmuş :))
Onur kupasını beğendi. Okula götürmem ben bunu, kırılır falan, diyor. Dedim götür, nasılsa foto duruyor, bir daha yaptırırız.

Ne zamandır canım kızartma istiyordu, pazar günü yaptım, muradıma erdim. Jübilemi de yaptım. Dünden beri sıkı sıkı diyete başladık, (Onur'u da başlattım) iyi oldu. Sadece biraya karşı savaş veriyorum, çünkü yaz akşamları 1 tane soğuk bira içmeyi çok severim. Resmen kanım bitleniyor akşam oldu mu. Bır nevi kriz :) Neyse işin maddi boyutunu düşünüp vazgeçtim dün akşam, çünkü evde değl dışarda içmek daha cazip geliyor. 5 + 5 = 10 TL verilmez her akşam değil mi :) Gerçi özsüt'e verdik 4,5 + 4,5 = 9 TL :))

Ya yazmayı unuttum buraya;

Gecen hafta sonu Ozdılekteyız.. Evrım Evrım dıe bı ses..

bi döndüm arkamı Seda13 :)

Evrim ben Seda falan.. Yaw bı sasırdım.. nası tanıyabıldı helal olsun yaf... kucagında pambık mavi göslü oglu.. aliimm bi seviimm dedim.. dudaklar büzüştü hemen..

Bole gusel bı rastlantı oldu.. paylaşiimm didimm di :)

Ahahhahaha.. Ozy bana titreşimli o kemerlerden almıs.. hafta sonu annemlerde ıdık.. dedı ben o kemerle sahane erıttım karnımı.. hakıkaten menopozlu kadında ne simit ne gobek kaldı.. dedı onunla cok sıkılastım ben.. ama koşu bandında her sabah 6 km de yuruyor.. Ona da o kemerı 2 sene one ben almıstım..

Ozy de fazla efor sarfedıp kendını yorma.. oturdugun yerden bu da sana yardımcı olsun dıeee almıss.. bana aldım gelıoo dedı.. sasırdım yaf.. hıc aklımda almak yoktu.. annemın anlattıklarından cok etkılenmıs adam megersem :))

Bu aksam yemeğe ağır toplar gelıyor.. Ozy nın amcası.. Adam Ankara da ıller Bankasında Mufettıs.. bır aylıgına Izmır de.. eşini de almıs gelmiş.. mis gibi geziolar.. ne güzel işler var yaaa

Aksama onları davet ettım.. aksamdan tum agır yemeklerı hazırladım.. bugun ev ıle ılgılenıp gerısını halledıcımmm..

Agdadann geldim.. acım, sızımm büyükk (

Evrim kaçar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…