Ya yazmayı unuttum buraya;
Gecen hafta sonu Ozdılekteyız.. Evrım Evrım dıe bı ses..
bi döndüm arkamı Seda13 :)
Evrim ben Seda falan.. Yaw bı sasırdım.. nası tanıyabıldı helal olsun yaf... kucagında pambık mavi göslü oglu.. aliimm bi seviimm dedim.. dudaklar büzüştü hemen..
Bole gusel bı rastlantı oldu.. paylaşiimm didimm di :)
evrimimmm hayırlı olsun kemerin cok sevindim...kalbinide zorlamayacaksın hem super...
agdayada devam hala walla muthissin ben dogumdan sonra dikiş tutturamadım..misafir konusuna gelince sen en elasıyla halledersin canım..(ela=muthis azerice:))
su acai hiçmi işe yaramadı evrim yine 3-4 gitmiştir
takipteyimmmmm.....sen dur daha nerelerde bulcam ben seniii...gerçi pek kötü bir günümdeydim tipm kayıktı ilk imaj beter oldu mafoldumben ikinci buluşma için hasırlanıyommm.. benim oğlan çok uykuluydu teysesi yoksa sever seni..
ben Kuzeyi göremedim ama süper olmuşşş.. benimki depodan yemeye devam adam bana minicik geliyo.. Maşallah Kuzey'e...
heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..
Bı ıkı foto attiimm bu arada :)
Tusinami nin son halleri :))))
ilkeyi kel yaptıkkk.. mAkineyle saçını traş ettirdik jiletlemiş gibi olduu ..
hapisane kaçkını gibi bide ters ters bakınca korkuyorum resmen..
2 gün başkasının çocuğu gibiydi nasıl değiştii.. şimdi alıştım..
ama bidaha yaptırmıcam.. çok ağladı kestirirken hemde çirkin oldu ..
bi kere yeter..
yeni doktor buldum ankarada edaaa
müşerref erkan hacattepeden emekli tıbba adanmış enteresan vede hoş bir insan.
merhaba kizlar..pazar gününden beri Hayat ile ugrasiyorum..hicbirseyi yokken bir uyandi 39,5 atesle..doktora götürdük cok sükür hicbirseyi yokmus..sanirim virüse bagli bir sey..gecende olmustu ama o 2 hafta sürmüstü neredeyse..cok sükür bugün daha iyi..bugün kendi doktorunda kontrolü vardi..hersey yolundaymis..
bana bebek mamalarindan Hipp i tavsiye etti..bio oldugu icin daha iyiymis..aptamili pek önermedi..
herseyi yiyebilir artik dedi..haftada 1 gün balik sart ve 1 yasindan sonra inek sütü icebilirmis..kilosu cok iyi fazla kilolanmamasina dikkat et dedi..cünkü bu dönem cok önemliymis ve bu kilolar kalici olabilirmis..
günes kremi maksimum 30 faktörlü olmaliymis 50 ve üzerlerinde cok sayida kimyasal madde varmis ve gerekli degilmis..bunu televizyonda da duymustum..benim oglaninki 50+ di..simdi ona da düsük faktörlü alicam..
baska birsey gelmiyor aklima..sizleride hic takip edemedim..yarinda misafirim var..insallah aksama girebilirim..ha bu arada abimin dügünü icin elbise bakiyorum ama bulamadim pek güzel birsey..türkiyede de almaya vaktim yok..sanirim internetten siparis yapacagim..benim ugrastiklarim bunlar..sonra görüsürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?