2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrimimmm hayırlı olsun kemerin cok sevindim...kalbinide zorlamayacaksın hem super...
agdayada devam hala walla muthissin ben dogumdan sonra dikiş tutturamadım..misafir konusuna gelince sen en elasıyla halledersin canım..(ela=muthis azerice:))

takipteyimmmmm.....sen dur daha nerelerde bulcam ben seniii...gerçi pek kötü bir günümdeydim tipm kayıktı ilk imaj beter oldu mafoldumben ikinci buluşma için hasırlanıyommm.. benim oğlan çok uykuluydu teysesi yoksa sever seni..

ben Kuzeyi göremedim ama süper olmuşşş.. benimki depodan yemeye devam adam bana minicik geliyo.. Maşallah Kuzey'e...

saol kuzumm benım..

Kıyamam ona, spora gıdemıyorum dıe o da kendınce bana destek olmaya calsııyor.. her sabah spor da yaptıgımı goruyor yaa.. Allah razı olsun ondan.

su acai hiçmi işe yaramadı evrim yine 3-4 gitmiştir

Fatoş ta tartıldım 62 gosterdı.. evdekınde 65.5..

ben kılo verdım,bunu anlamamak ıcın salak olmak lazım.. ama tartım ole demıyor.. Ozy pılını almayı unutmus.. pılını degıstıremedım o yuzden, ızınlı oldugu ıcın de evde.. anca haftaya bı degıstırırızz..

Olur mu askolsun... gayet guzeldın.. ana ogul gozlerınız yeter yaf.. baska hıc bır seye ıhtıyac yok bence :))

ben Kuzeyi göremedim ama süper olmuşşş.. benimki depodan yemeye devam adam bana minicik geliyo.. Maşallah Kuzey'e...

benımkısı de oradan 3 yasında gorunuyor ama o da mınnak bı adam.. gorseydın hak verırdın :)

çok teşşekkür ederiz... o sizin güzel bakışınız.. umarım bir dahaki sefere yakalarım Kuzeyi.. ben Karşıyakadayım gelirsen haber ver beklerim valla..

neden bilmiyorum tatile gitmek istiyorum.. üstüme kara basanlar çöktü tatil modundayım resmen canım ne iş yapmak istiyor ne birşey sabahtan beri okuyorum okuyorum birşey yazamadım....

EVRıM kemerin hayırlı olsun annem güle güle kullan.... sana kilomu dayanır bee....misafirlerin hayırlı olsun kim bilir neler döktürürsün sen şimdi onlarada browni yapacakmısın(((

TAZEM dodo niye öyle yapıyorki ya nasıl bi diştir bu rabbim yardımcın olsun....

BABYBıM benide yanına alsana ya....

heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..

hayırlı osunn resimde koy dicem amaaa...sempatiksalakcinni

Bı ıkı foto attiimm bu arada :)

Tusinami nin son halleri :))))

anammm ne datlı olmuşş bu yafff.. maşallahh evrim.. kıpraşımlı kemerinde uğurlu olsun eritsin seni sağlıkla..

ilkeyi kel yaptıkkk.. mAkineyle saçını traş ettirdik jiletlemiş gibi olduu ..
hapisane kaçkını gibi bide ters ters bakınca korkuyorum resmen..
2 gün başkasının çocuğu gibiydi nasıl değiştii.. şimdi alıştım..
ama bidaha yaptırmıcam.. çok ağladı kestirirken hemde çirkin oldu ..
bi kere yeter..

benki bunu yaşamış bi insan olarak çok karşıyım bencede bi kere yeter çok bile. yapma bidaha kel yapma yakışıklı çocuğumu.

yeni doktor buldum ankarada edaaa

müşerref erkan hacattepeden emekli tıbba adanmış enteresan vede hoş bir insan.

birazdaaaaannnnn alıntının kralını yapıcam,rekor kırıcammm.. demedi demeyin.. uyarıyorummm.. off günlerdir oku oku bştmedi yaaaw!! kızı uyutiyim bi gelicemm..

merhaba kizlar..pazar gününden beri Hayat ile ugrasiyorum..hicbirseyi yokken bir uyandi 39,5 atesle..doktora götürdük cok sükür hicbirseyi yokmus..sanirim virüse bagli bir sey..gecende olmustu ama o 2 hafta sürmüstü neredeyse..cok sükür bugün daha iyi..bugün kendi doktorunda kontrolü vardi..hersey yolundaymis..
bana bebek mamalarindan Hipp i tavsiye etti..bio oldugu icin daha iyiymis..aptamili pek önermedi..
herseyi yiyebilir artik dedi..haftada 1 gün balik sart ve 1 yasindan sonra inek sütü icebilirmis..kilosu cok iyi fazla kilolanmamasina dikkat et dedi..cünkü bu dönem cok önemliymis ve bu kilolar kalici olabilirmis..
günes kremi maksimum 30 faktörlü olmaliymis 50 ve üzerlerinde cok sayida kimyasal madde varmis ve gerekli degilmis..bunu televizyonda da duymustum..benim oglaninki 50+ di..simdi ona da düsük faktörlü alicam..
baska birsey gelmiyor aklima..sizleride hic takip edemedim..yarinda misafirim var..insallah aksama girebilirim..ha bu arada abimin dügünü icin elbise bakiyorum ama bulamadim pek güzel birsey..türkiyede de almaya vaktim yok..sanirim internetten siparis yapacagim..benim ugrastiklarim bunlar..sonra görüsürüz..

geçmiş olsun canım ya hayata kıyamam neyse önemli birşey değilmiş..... şuan iyi olmasına sevindim.....

mama ve krem tavsiyen için teşekkür ederiz....

hadi bakalım şu telaşelerini atlat gel seni artık daha fazla görmek istiyoruz aramızdaolumunekankayizsmile

GıZEM alıntıları bırak ya günümüze gel..... bak zaten topik ilerlemiyor hazır 3-5 kişi burdayken iki lafın belini kıralım beaaa:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…