2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

p6200053.jpg
[/URL][/IMG]

adass bu otelde bebek için ne istiyorsan aksamdan soyluyorsun ertesi gune yapıyorlarr sen yaptırmısmıydın hergun taze çobası meyva puresi yapılıyor ece nin valla buyukrahatlıkbosuna tasımısm rondoları falan hemde borcam gibi bir kasey koyuorlar ustune içinde çorbanın neler var yazılı falan

evet esra hangi otel orası ne güzel insanın dönesi gelmez, tam bir gününüzü anlatsana şöyle uzun uzun bende cok merak ediyorum.

evlilik yıl dönümünü lutlayan arkadaşlar tşk ederima.s.
dün benim için rüya gibiydi yada gökhandan 2 tane vardı bu dier gökhandı valla kapıyı açınca gözlerime inanamadım tmm gerçekten üzdüğünde aklına geldiğinde çiçek alır ama gökhan özel günlerde asla bişi yapmaz bundada geç gelirim beton çok dedi 8 de kapı çaldı bende direk açtım gökhan elinde çiçek pasta almış bide 2 ekmek almış gelmişkaydirigubbakcemile3 aman allah böle heycanladım ama belli etmedim kalp şeklinde yaşpasta almış tlfn almış sonra balkonda akşam yemeği keyfi yaptık sonra yaşpastamızı kestik okadar mutlu oldum ki gerçektennn...
bende gökhanın hediyesini babalar gününün bitime 5 dk kala verdim bsempatiksalakcinni

kocaya bak be ne güzel sürprizler yapmış, ömrününüz sonuna kadar birarada mutlulukla yaşayın nur'cum.

babalar günü hediyemiz ankaraya gitmişti. ben de paketi bozulmasın diye açmadım. ama göründüğü kadarıyla çok güzel olmuştu. neyse pazar günü büyük bir hevesle verdim . onur da çok sevindi. bir açtık ki paketi, onurun tişörtünün arkasına bastırdığım karikatür yanlış olmuş. ay sinir oldum. giyemediler tabii iade edicem diye. neyse dün aradım. süpriz mahvoldu filan dedim. çok özür dilediler. hemen gönderin düzeltelim dediler. dün kargoya verdim. en kısa zamanda göndeririz dediler bakalım..

tersliğe bak seni bulmuş..

iyi sayiliriz canim, ben dun gece biraz fenalastim, korkunc bir bas agrisi, tansiyonu 8 buyuk, kucugu alamadi annem 5 ten biel dusukk sanirim, hala leyla gibiyim..

dun teoya reflusu icin ph metre yapilicakti burnundan midesine ince bir boru 24 saat monitorle izleniyor, neyse gittik hastaneye kiyamet gurultu takildi, cok korktu yavrum, guzelce bantladilar aletide minik cantayla sirtina bagladilar..kadin dedi dikkat edin falan, guzelce burununa bantladi borulari..eve geldik yarim saat bile olmadan annemin kucagindayken teoo bende yanindayken boynunun ordan burnuna dogru koca flasteri cekti cikardi boruda burnundan cikti bianda sasirdi noldu diye ama saniyelik bisi, hepimiz sastik kaldik, neyse aleti hastaneye geri verdim cikardi diye, nasilda pisman oldum sonra o kadar aglattik, korktu yavrum keske hic yaptirmasaydim, verdigimiz parada cabasi:((

geçmiş olsun nurdan'cım, teo ma cok üzüldüm daha sonra öğrenilse nolur ki daha çok küçük.

buarad telefonumu degsitirmek zorunda kaldik, cunku wifi ozelligi calismiyordu, we paramizi geri vermediler, olan baska bir telle degistirdi bugun tibet,, ama ben hhic begenmedim, eskisi daha guzeldi, cok uzuldum:((

onu değiştir başka bir tane al beğendiğinden içine sinmeyince kullanmaz istemezsin.

nisan annelerinden zeynep bebeğe cok üzüldüm, küçücük bebek nasıl kanser olur ya Allahım sen koru yavrularımızı, acil şifalar versin Allah ailesine bağışlasın.

EVRİM ÖZLEM sevdiklerinizle mutlu bir hayat diliyorum. iyi ki doğmuşsunuz iyi ki tanımışım ikinizi de sizi seviyorum.

gizem harbi alıntı rekoru gibi olmuş
bende phuket adalarına gitmek çok istiyorum hayallerimden biridir diyebilirm
kimbilir belki bir gün gerçekleşir ahh ahhh
gerçekleşir esracım.. inan bana atla deve değil.. biz acaip ucuz bir tur bulmuştuk. phukete ve 1 haftaya ve bayrama göre tabii... ve de süperdi. 12 taksit bi de.. gözümüzde çok büyütmüşüz. haaa şimdi gidebilir misin desen hayır tabii.. parayı öncelikli " birine " harcıyoruz artık :))) yaho büyüsün biraz bırakıp anane babaneye gider balayı yaparsınız ohhh!!! :))

Özlemci senin de doğumgününmüş, kutlu mutlu olsuu canım..
kara gözlü ece 'ye de maşallah.. meltem, süper gözüküyosun..

tüm ist altınoluk a gidiyor galiba otobüs biletleri yok satıyormuş öğle arası bilet almaya gideceğim
eşim yine Türkmenistan da dolayısyla arabayla gidemeyeceğiz
Ece ye de koltuk alıp annem ben ece altınoluk a gidiyoruz otobüsle otobüs yolculuğu nasıl olacak bakalım
yaşadıklarımı yazarım

dün ada'yı çocuk endokrinologuna götürdük. 2 tahlilde tsh hormonu üst sınıra yakın çıktı. ben de tiroid hastası olduğum için doktoru atlamayalım dedi. zaten benim doktorum bi kız çocuğun olursa hayatının bir dönmeinde %95 tiroid hastası olacak demişti. hazırlıklıyım. yeter ki erken yakalansın. bende 14 yıl gecikilmiş çünkü.. neyse doktor ilaca gerek görmedi, gelişimi çok iyi tiroid hastalığını çağrıştıracak bir durum yok dedi. 4 ay sonra tekrar bakılacak..

meltem ins kolay gecer yolculuk gerci yanında annen olcak, ben tr ye hep yanlız geliyorum..aslında zorlukları tekbasıma yasadıkca kimseye mudanam olmadıgını ve cocugum konusunda kimseye odun vermiyecegimide anlıyorum vede oyle oluyor..Allah kimseye muhtac etmesin cocuk buyutmek cok zor yanlız olunca daha da zor..

tüm ist altınoluk a gidiyor galiba otobüs biletleri yok satıyormuş öğle arası bilet almaya gideceğim
Ece ye de koltuk alıp annem ben ece altınoluk a gidiyoruz otobüsle otobüs yolculuğu nasıl olacak bakalım
yaşadıklarımı yazarım
ayyy tabiii çok dolu oluyor bu mevsim. bilet bulmak zor oluyor. havaalanı açılmış edremitte. geçen yıl tadilattaydı.ama hangi firmalar uçuyor hangi günler bir türlü bulamadım. uçuşlar başlamadı mı acaba daha? onur bizi bırakıp dönecek yazlıkta, bi kere arada haftasonu için gelecek, zaman kaybı olmasın diye uçakla gelsin istiyorum ama bulamadım.. özlem denin bilgin var mı? havaalanını da aradım ama kimse açmıyo..

ozlem bende senin gibiydim yedikce sisiodum sistikce kendimi begenmiodum kendimi begenmedikce yiyodum..ama nereye kadar..sonu yok bi yerde dur diyim kendine gelmen gerekki senin annen kvaldent herkes dibinde cocougu bırakıp salona gidebilirsin..bak ben evde tırmalıorum vede elif varken salona gittin 1 ay ve hic kilo veremedim sebebi onunla surekli yemem ee hatun 53 kg ayrıcada evde misafir mecbur hazırlıosun .yani bogazını tutmadan olmuyo elif gitti kendi dunyamda hazırlıorum herseyimi diyetime gore. gerekirse diyetisyene git troidle ilgili diyet veriri. canım lutfen toparla artık denize inat toparla

bu arada kendi doktoruna da gittik. 12.250 gr 76 cm olmuşuz. artık yaşında gidicez. aşıları var 1 haftadan fazla geçirilmemesi gerekiyormuş. bu arada yürürse, nasıl ayakkabı alalım dedim, evde mutlaka çıplak ayak olacak dedi.ayak kaslarının güçlenmesi için. dışarda da ilk adım ayakkabısı denilenlerden.1 yaşına kadar multitabse devam. aptamil 3 e devam. 1 yaşından sonra normal süt. bebekler için kumda yürütmek çok iyiyimiş.ayak kaslarının güçlenmesi düz taban olmayı da önlermiş.

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye... İşte ben onlardan değilim.
Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.
Nazım Hikmet Ran

nice yıllara yüreği büyük canım dostum yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin...
seviyorum seni..
supermissssssss

bende depresyondayım dohtor hanım önerebileceğin birşey varmıdır??
ee bende depresyondayim nolcekk simdi..
dün ada'yı çocuk endokrinologuna götürdük. 2 tahlilde tsh hormonu üst sınıra yakın çıktı. ben de tiroid hastası olduğum için doktoru atlamayalım dedi. zaten benim doktorum bi kız çocuğun olursa hayatının bir dönmeinde %95 tiroid hastası olacak demişti. hazırlıklıyım. yeter ki erken yakalansın. bende 14 yıl gecikilmiş çünkü.. neyse doktor ilaca gerek görmedi, gelişimi çok iyi tiroid hastalığını çağrıştıracak bir durum yok dedi. 4 ay sonra tekrar bakılacak..

gecmis olsun cnm..

EVRIIMMM OSLEEEMMM nice mutlu yillar ikinizede..ikinizinde yeri ayri kalbimde...cok opuyorum gidiklarinizdan..

hava çok sıcak. ada'yı dışarı çıkartamıyorum. eve tıkıldı kaldı çocuk..

burda 2 gündür gök delindi.

yaşadıklarımı yazarım

bizde ayvalıkta geçireceğiz kısa bir tatil heyecanla bekliyorum yaşadıklarınızı. nasıl olacak babylerle cok merak içindeyim. hayırlı yolculuklar şimdiden inşallah cok iyi geçer.

geçmiş olsun, erken teşhis konulursa tedavisi var mı gizem?

derya..gobek 86, bel 76 olmus..4er cm incelmişim canım..biraz daha normallestimi olculer dersin

vayyy süpersin pervin kız giren dul çıkar diye bi laf var ya tam senlik elinden bişey kurtulmuyor 0-3 yaş iyi bakmış annen sana tututuğunu koparıyosun, ecoşta sana benzesin annesi gibi güzel becerikli olsun.

bu arada kendi doktoruna da gittik. 12.250 gr 76 cm olmuşuz. artık yaşında gidicez. aşıları var 1 haftadan fazla geçirilmemesi gerekiyormuş. bu arada yürürse, nasıl ayakkabı alalım dedim, evde mutlaka çıplak ayak olacak dedi.ayak kaslarının güçlenmesi için. dışarda da ilk adım ayakkabısı denilenlerden.1 yaşına kadar multitabse devam. aptamil 3 e devam. 1 yaşından sonra normal süt. bebekler için kumda yürütmek çok iyiyimiş.ayak kaslarının güçlenmesi düz taban olmayı da önlermiş.

gizem maaşallah ada ya, kilosu boyu cok iyi. benim oğlumunda boyu 76 cm ama 9,5 kilo daha cok yemesi lazım coook sütle yaşıyor. 1 yaşından sonra inek sütü verin diyor doktorlar ama cok yerde okudum 2 yaşından önce önermiyorlar. keçi sütü versek daha iyi olmaz mı acaba içeriği inek sütünden daha faydalı.

zeytin gözlü çok tatlı, arabayı aktif kullanıyor mu meltem bizimki yüzüne bile bakmıyor.

Back
X