Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adass bu otelde bebek için ne istiyorsan aksamdan soyluyorsun ertesi gune yapıyorlarr sen yaptırmısmıydın hergun taze çobası meyva puresi yapılıyor ece nin valla buyukrahatlıkbosuna tasımısm rondoları falan hemde borcam gibi bir kasey koyuorlar ustune içinde çorbanın neler var yazılı falan
evlilik yıl dönümünü lutlayan arkadaşlar tşk ederima.s.
dün benim için rüya gibiydi yada gökhandan 2 tane vardı bu dier gökhandı valla kapıyı açınca gözlerime inanamadım tmm gerçekten üzdüğünde aklına geldiğinde çiçek alır ama gökhan özel günlerde asla bişi yapmaz bundada geç gelirim beton çok dedi 8 de kapı çaldı bende direk açtım gökhan elinde çiçek pasta almış bide 2 ekmek almış gelmişkaydirigubbakcemile3 aman allah böle heycanladım ama belli etmedim kalp şeklinde yaşpasta almış tlfn almış sonra balkonda akşam yemeği keyfi yaptık sonra yaşpastamızı kestik okadar mutlu oldum ki gerçektennn...
bende gökhanın hediyesini babalar gününün bitime 5 dk kala verdim bsempatiksalakcinni
babalar günü hediyemiz ankaraya gitmişti. ben de paketi bozulmasın diye açmadım. ama göründüğü kadarıyla çok güzel olmuştu. neyse pazar günü büyük bir hevesle verdim . onur da çok sevindi. bir açtık ki paketi, onurun tişörtünün arkasına bastırdığım karikatür yanlış olmuş. ay sinir oldum. giyemediler tabii iade edicem diye. neyse dün aradım. süpriz mahvoldu filan dedim. çok özür dilediler. hemen gönderin düzeltelim dediler. dün kargoya verdim. en kısa zamanda göndeririz dediler bakalım..
iyi sayiliriz canim, ben dun gece biraz fenalastim, korkunc bir bas agrisi, tansiyonu 8 buyuk, kucugu alamadi annem 5 ten biel dusukk sanirim, hala leyla gibiyim..
dun teoya reflusu icin ph metre yapilicakti burnundan midesine ince bir boru 24 saat monitorle izleniyor, neyse gittik hastaneye kiyamet gurultu takildi, cok korktu yavrum, guzelce bantladilar aletide minik cantayla sirtina bagladilar..kadin dedi dikkat edin falan, guzelce burununa bantladi borulari..eve geldik yarim saat bile olmadan annemin kucagindayken teoo bende yanindayken boynunun ordan burnuna dogru koca flasteri cekti cikardi boruda burnundan cikti bianda sasirdi noldu diye ama saniyelik bisi, hepimiz sastik kaldik, neyse aleti hastaneye geri verdim cikardi diye, nasilda pisman oldum sonra o kadar aglattik, korktu yavrum keske hic yaptirmasaydim, verdigimiz parada cabasi(
buarad telefonumu degsitirmek zorunda kaldik, cunku wifi ozelligi calismiyordu, we paramizi geri vermediler, olan baska bir telle degistirdi bugun tibet,, ama ben hhic begenmedim, eskisi daha guzeldi, cok uzuldum(
gerçekleşir esracım.. inan bana atla deve değil.. biz acaip ucuz bir tur bulmuştuk. phukete ve 1 haftaya ve bayrama göre tabii... ve de süperdi. 12 taksit bi de.. gözümüzde çok büyütmüşüz. haaa şimdi gidebilir misin desen hayır tabii.. parayı öncelikli " birine " harcıyoruz artık :))) yaho büyüsün biraz bırakıp anane babaneye gider balayı yaparsınız ohhh!!! :))gizem harbi alıntı rekoru gibi olmuş
bende phuket adalarına gitmek çok istiyorum hayallerimden biridir diyebilirm
kimbilir belki bir gün gerçekleşir ahh ahhh
ayyy tabiii çok dolu oluyor bu mevsim. bilet bulmak zor oluyor. havaalanı açılmış edremitte. geçen yıl tadilattaydı.ama hangi firmalar uçuyor hangi günler bir türlü bulamadım. uçuşlar başlamadı mı acaba daha? onur bizi bırakıp dönecek yazlıkta, bi kere arada haftasonu için gelecek, zaman kaybı olmasın diye uçakla gelsin istiyorum ama bulamadım.. özlem denin bilgin var mı? havaalanını da aradım ama kimse açmıyo..tüm ist altınoluk a gidiyor galiba otobüs biletleri yok satıyormuş öğle arası bilet almaya gideceğim
eşim yine Türkmenistan da dolayısyla arabayla gidemeyeceğiz
Ece ye de koltuk alıp annem ben ece altınoluk a gidiyoruz otobüsle otobüs yolculuğu nasıl olacak bakalım
yaşadıklarımı yazarım
supermissssssssHani derler ya ben sensiz yaşayamam diye... İşte ben onlardan değilim.
Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.
Nazım Hikmet Ran
nice yıllara yüreği büyük canım dostum yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin...
seviyorum seni..
ee bende depresyondayim nolcekk simdi..bende depresyondayım dohtor hanım önerebileceğin birşey varmıdır??
dün ada'yı çocuk endokrinologuna götürdük. 2 tahlilde tsh hormonu üst sınıra yakın çıktı. ben de tiroid hastası olduğum için doktoru atlamayalım dedi. zaten benim doktorum bi kız çocuğun olursa hayatının bir dönmeinde %95 tiroid hastası olacak demişti. hazırlıklıyım. yeter ki erken yakalansın. bende 14 yıl gecikilmiş çünkü.. neyse doktor ilaca gerek görmedi, gelişimi çok iyi tiroid hastalığını çağrıştıracak bir durum yok dedi. 4 ay sonra tekrar bakılacak..
hava çok sıcak. ada'yı dışarı çıkartamıyorum. eve tıkıldı kaldı çocuk..
tüm ist altınoluk a gidiyor galiba otobüs biletleri yok satıyormuş öğle arası bilet almaya gideceğim
eşim yine Türkmenistan da dolayısyla arabayla gidemeyeceğiz
Ece ye de koltuk alıp annem ben ece altınoluk a gidiyoruz otobüsle otobüs yolculuğu nasıl olacak bakalım
yaşadıklarımı yazarım
dün ada'yı çocuk endokrinologuna götürdük. 2 tahlilde tsh hormonu üst sınıra yakın çıktı. ben de tiroid hastası olduğum için doktoru atlamayalım dedi. zaten benim doktorum bi kız çocuğun olursa hayatının bir dönmeinde %95 tiroid hastası olacak demişti. hazırlıklıyım. yeter ki erken yakalansın. bende 14 yıl gecikilmiş çünkü.. neyse doktor ilaca gerek görmedi, gelişimi çok iyi tiroid hastalığını çağrıştıracak bir durum yok dedi. 4 ay sonra tekrar bakılacak..
derya..gobek 86, bel 76 olmus..4er cm incelmişim canım..biraz daha normallestimi olculer dersin
bu arada kendi doktoruna da gittik. 12.250 gr 76 cm olmuşuz. artık yaşında gidicez. aşıları var 1 haftadan fazla geçirilmemesi gerekiyormuş. bu arada yürürse, nasıl ayakkabı alalım dedim, evde mutlaka çıplak ayak olacak dedi.ayak kaslarının güçlenmesi için. dışarda da ilk adım ayakkabısı denilenlerden.1 yaşına kadar multitabse devam. aptamil 3 e devam. 1 yaşından sonra normal süt. bebekler için kumda yürütmek çok iyiyimiş.ayak kaslarının güçlenmesi düz taban olmayı da önlermiş.
[/URL][/IMG]![]()