2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum ama size birşey sorucam acil hani bir sayfamız vardı ve bebekler için aldıklarımızın resmilerini koydugumuz sayfamız vardı çok aramama tagmen bulamadım acil o sayfaya girmem gerek ama silindimi bilmiyorum haberi olan varmı

iyiki dogdunuz canim arkadaslarimmmmmmm!!!!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremeseniz de bil ki yanınizdayım... Sizin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin sizden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsıniz ve iyi ki dostumsunuz! Hep birlikte nice senelere... Doğumgününüz
kutlu olsun!
sisi cooookkkk seviyorummmmmmm!!!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ay derya benim damadim ne gadan güzel ne gadan yakusuklu ne gadan mikemmel bir erkek olmus öyle....onu görünce tabisi öpesim isirasim geldi..benim yerime öp,isir yanaklarini..masallah nasilda büyümüs..bayiliyorum sise...kaydirigubbakcemile3yusufuma kocaman bir masallaahhhh!!

benden haberler sunlar....: hayat bugün daha iyi..ama halsizligi devam ediyor...ama simdide oglum nezle galiba..:1no2: sesi kisilmis ve burnu akiyor..bu havalar yüzünden mahvoldu bu cocuklar..öfff biri düzeliyor digeri hastalaniyor..sasirdim valla..yani bende su siralar hastaliklar gündemde..o yüzden pek aktif olamadim..:1no2:

su siralar kizimin fotolarini eklemek istiyorum ama hic yeni foto cekemedim..deryamda istemisti..fotograf cekme özürlüyüm resmen..en kisa zamanda ekleyecegim ama..a.s

benden tek iyi haber 53,2 ye inmis olmam..hihoyyyt
haftasonuna sonunda 52 yi görmeyi planliyorum..son kez bir ticker yapayimda kendimle övüneyim bari..ayrica babybim ucmus gidiyor..yüre be pervin kim tutar seni..cok taktir ediyorum bu azmini...a.s
ama evrimden ses cikmiyor..pek caktirmiyor ama kesin 5-6 kilo gitmistir..heyecanla bekliyorum..hihoyyyt

bugünleride gördügüme inanamiyoru..senağlamabir kilo daha verirsem tam 8 sene önceki kiloma dönüyorum..cok kolay olmadi ama istenirse basariliyormus demekki..kizlar simdiden bütün yardimlariniz icin coook tesekkür ediyorum..sizlerin destegi olmasaydi ben kesin yarida birakirdim..insallah agustos anneleri olarak hepimiz istedigimiz kilolara düseriz..iyiki varsiniz..sizleri coookkk seviyorum...opuyorumnanaktan

canım asıl sen supersin masallah ya resmen 52ye yaklastın cok az kaldı..bende ins tr de devam ederim.bozdurmazlar.resmen grların hesabını yapıorum cunku hic kolay deil.bende seni kutluyorum azminden dolayı.evrimde 3 kg vermiş .geriside gelicek inss.tickerin hayırlı olsun ticker insanı gaza getiriomus haberimiz yok

dun ecenin odasını ayırdım..bir onceki kabustan sonra diger odadaki genis yatakta yatırdım zaten gunduz orda uyuyor..ailecek halimiz icler acısıydı emrah belinden dolayı yerde yatıo hala iileşmedi fizyoterapide gordu 10gun, simdi yuzmeye gidio neyse o salonda , ben yatak odasında, ece diğer odada ..parcalanmısız haberiimiz yok.yanlız resmen gık dese duyuyosun oyle tetikte yatıosunki....

canım sağol
ece çok zayıf ve iştahsız bir bebek bazen bu kadar az yemeye nasıl kaka yapıyor falan diye şaşırıyorum
boyu uzun olacak galiba ama biraz büyüyünceye kadar yemek yedirmekle uğraşıp duracağız
inşallah dr dan iyi haberlerle dönersin

son halimizle yusuf bey..uykuya hazırlanıyoruz gündüz uykusuna

Ve uyuduk

maşallah pamuk gibi

senin adına üzüldüm düşüncesizlik yapmışlar
resmin en baş köşesinde sen olmalıydın

hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..

söyleyin kurtulun bari

masallah eceye...tam zeytin olmus..günden güne daha da sevimli oluyor bu kiz..ayrica anne kiz coook tatlisiniz..opuyorumnanaktan

ZEYTİN hoşuma gitti sağol

geçmiş olsun

insan zamanla alışıyor pervin
günaydın

günaydın..bu hafta kilo verme yerine hafta sonu kaçamağını vermekle uğraştım yazık emeklerime bu boğaz n ekötüymüş meğerse..neyse 500 gr cığı kalarak haftayı bitireceğim 62 yim ama tickeri değişmeyeceğim..
PERVİN kusma bizde hiç yoktu ya son bir aydır arada kusuyor anlamadım gitti.sinir filan kalmıyor gerçekten..
Eşinede geçmiş olsun..
ÖZGÜL önce tebrikler süpersin 2 çocuk ve 52 kilo harika ..
Damadın için yaptığın güzel yorumlara teşekkürler yaşımıza girmeye az kaldı..
ama ben hedef kilodan çok uzaklardayım..:çok üzgünüm:

derya tubişe gecmiş olsun canım
ben aynı seyı gecen hafta yasadım..1 dilim pastayı 1 haftada verdim resmen 600gr olarak geri dondu..haftasonları yıyorum magnum sadece onuda ikindi gibi yiyorum aksam yemek yemioru oyle telafi oluyo

orjinal diye bize satılan laptop kablosu eriyince giremedim bir süre.burada orjinal birşey bulmak ne kadar zor yav.ev falan da topluyorum.bir de neva üstümden inmiyor.hep yanak yanağa

EVRİM canım,hassas yengeç arkadaşım yeni yaşın güzelliklerle gelsin sana geç oldu affet.
ÖZLEMCİĞİM güzel yürekli,iyi niyetli diskimiz sana da çok mutlu yaşlar dilerim.sevdiğim iki insan aynı gün doğmuş.öpüyorum sizi.kahvaltı hazırlamalıyom kaçtım.unutmayın beni

benim hala cesaretim yok, sorun bende seninde yazdığın gibi bağlı değil bağımlı oldum alperen'e. kalktığında o beni görsün diye değil de ben onu göreyim her gözümü açtığımda diye ayıramıyorum. bakalım ne zaman pes edeceğim.

geçmiş olsun özgül, iyileşseler biran önce.

demir ilacı ne veriyorsun canım? biz ferrumla başladık hiç reddetmiyor Alperen tadı oldukça güzel. sabah 5 akşam 5 damla veriyoruz. bu ay doktor gelmeyin demişti ben baktım kilosuna 10 kg olmuş nihayet doktorla konuştum 10 damlaya cıkar dedi. geçen ay kan tahlili yapılmıştı 12,4 cıktı bizimkinin demir işe yaramış. atlamadan vermek lazım. kusuyorsa değiştir ferrumu tavsiye ederim.

miis dun gece kabustu..4te uyudu fitil koydum 7de uyandı mızır mızır..bidaha uyuttum zar zor..[/QUOTE]

dişler ben geliyorum diyor artık bence.

hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..

topikçe depresyona giriyoruz demek ki sinerji iş başında yada mevsim değişikliği. hemen söylemeyin nurdan gitmesine yakın söyleyin bence.

yakalayamadım bende eda gibi seni çok merak ediyorum oysa ki. geçen sene hamileyken aşkı memnuda bülent var ya ufaklık onun dudaklarına hastaydım hep benim oğlanında böyle olsa diye geçirmiştim içimden bizimki olmadı ama yusufcuğun aynı öyle cok tatlı çok yakışıklı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…