burda gozukuoki aklımıza fesatlık gelmesin..yemezler :)
benden tek iyi haber 53,2 ye inmis olmam..hihoyyyt
haftasonuna sonunda 52 yi görmeyi planliyorum..son kez bir ticker yapayimda kendimle övüneyim bari..ayrica babybim ucmus gidiyor..yüre be pervin kim tutar seni..cok taktir ediyorum bu azmini...a.s
ama evrimden ses cikmiyor..pek caktirmiyor ama kesin 5-6 kilo gitmistir..heyecanla bekliyorum..hihoyyyt
MELTEMİN ECEsine kocaman bi maşallah... epeyce büyümüş boya gitmiş sankim....
gelelim bize SELİN bugün sağlık ocağna gitti ebe bakmış neyse şükür herşey normalmiş .... ama babaannemiz artık bu yemek olayını sormuş hiçbirşey yemek istemiyor hep zorla binbir oyunla birbir tabak çanak eline vererek zorla yiyor demiş.... ebede rengi sararmış zaten demiş kafam karıştı... dr. una götürmem lazım anca bir dahaki hafta sonuna oda.....
BEN de yarın kadın doğumcuya burdaki hastaneye randevu aldım.... 2. ci bi dr. görüşü istiyorum bakalım bu yara konusunda o ne diyevcek... yarın 10 da gidicem çokta korkuyorum..... eğer bu dr. da işlem yapılyması gerek derse cuimartesi kendi dr. uma gidicem eskişehire....
son halimizle yusuf bey..uykuya hazırlanıyoruz gündüz uykusuna
Ve uyuduk
senin adına üzüldüm düşüncesizlik yapmışlarbugün resim ekleme günüm.
buda kızımın doğum gününden aslında eklemeycektim çünkü moralim çok bozuldu herkes akşama el gibi geldi ve hemen pasta kesmeye geçtilerrki hala mutfakta hazarılık yapıyordum üstümü bile değişmeden mumları yakmışlar eksik eksik ölece gelip resme katıldım desem yeridir..oğlum kızım ve ben tek karede
hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..
masallah eceye...tam zeytin olmus..günden güne daha da sevimli oluyor bu kiz..ayrica anne kiz coook tatlisiniz..opuyorumnanaktan
benden haberler sunlar....: hayat bugün daha iyi..ama halsizligi devam ediyor...ama simdide oglum nezle galiba..:1no2: sesi kisilmis ve burnu akiyor..bu havalar yüzünden mahvoldu bu cocuklar..öfff biri düzeliyor digeri hastalaniyor..sasirdim valla..yani bende su siralar hastaliklar gündemde..o yüzden pek aktif olamadim..:1no2:
dun ecenin odasını ayırdım..bir onceki kabustan sonra diger odadaki genis yatakta yatırdım zaten gunduz orda uyuyor..ailecek halimiz icler acısıydı emrah belinden dolayı yerde yatıo hala iileşmedi fizyoterapide gordu 10gun, simdi yuzmeye gidio neyse o salonda , ben yatak odasında, ece diğer odada ..parcalanmısız haberiimiz yok.yanlız resmen gık dese duyuyosun oyle tetikte yatıosunki....
dun ecenin odasını ayırdım..bir onceki kabustan sonra diger odadaki genis yatakta yatırdım zaten gunduz orda uyuyor..ailecek halimiz icler acısıydı emrah belinden dolayı yerde yatıo hala iileşmedi fizyoterapide gordu 10gun, simdi yuzmeye gidio neyse o salonda , ben yatak odasında, ece diğer odada ..parcalanmısız haberiimiz yok.yanlız resmen gık dese duyuyosun oyle tetikte yatıosunki....
benden haberler sunlar....: hayat bugün daha iyi..ama halsizligi devam ediyor...ama simdide oglum nezle galiba..:1no2: sesi kisilmis ve burnu akiyor..bu havalar yüzünden mahvoldu bu cocuklar..öfff biri düzeliyor digeri hastalaniyor..sasirdim valla..yani bende su siralar hastaliklar gündemde..o yüzden pek aktif olamadim..:1no2:
minis 2 gundur gunduz vermiyorum yemeklerini daha guzel yiyo ..ondan canım gece vereyim icip uyusun dedim. benim icin yemeklerini yemesi herseyden daha onemli.oteki turlu iştahı kesilio yada hersey acımı gelio bilmiorum hep mızır mızır...
hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..
bugün resim ekleme günüm.
buda kızımın doğum gününden aslında eklemeycektim çünkü moralim çok bozuldu herkes akşama el gibi geldi ve hemen pasta kesmeye geçtilerrki hala mutfakta hazarılık yapıyordum üstümü bile değişmeden mumları yakmışlar eksik eksik ölece gelip resme katıldım desem yeridir..oğlum kızım ve ben tek karede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?