2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa süpersinizz hepinize imrenerek bakıyorum encokda sana ve Pervine ve Tazeme tabı.okadar itip kakmaya 2 kılo vermıstım gerı aldım.sonra 1.5 gene verdım bıde artı en olarak daralmısım.budur yanı bendekı bilmiyorumkismile Allah tan dogum kılomu nasıl vermıssem vermısımde yoksa 80 85 kıloyla kalcaktım ortalarda:1ninca:
anladım canım,damlamı kullanıyosun.onun tadı cok berbat,Şevvalde hep kusuyodu ondan sonra.zaten halada içemıyoruz kan ilacını.ama suruba gectık tasdı guzel,keyfı yerındeyse kahvaltıdan sonra verıyom.daha hıc kusmadı,şuruba basladık baslayalı.bu 2.baska surup bunu kısmen sevdı
deryam resmen sinirlerim lackalastı oyle olunca..inatlastım o kustu ben icirdim o kustu ben yedirdim..

miis dun gece kabustu..4te uyudu fitil koydum 7de uyandı mızır mızır..bidaha uyuttum zar zor..
dungecede bıze kabustu.berbat gecen buı gecenın ardından yorgun ve uykusuzum
miniş anladık çok yalnızsın sempatiksalakcinni
lülülülülülü zorlan gözünüsee sokıyım dedım.

bizde hastayız hala gecmedı öksürük.sanırım tekrar doktor yolu gözüküyo bıze
oğluşunada gecmıs olsun bu yaz yaramadı topikcek,hepsı bı hastalıktan gectı maşşalah

playskoolu bende mağazada denedim hiç ilgisini çekmedi almadım. bisiklette chicconun vardı ya ondan. daha çok evde takılıyor.

bu arada annem akülü araba alma isteğinde. korkunç ilgisini çekiyor arabalar. direksiyonu eline alınca kendinden geçiyor. acaip sesler çıkartıyor. düğmelere basıyor. uzaktan kumandalı akülü arabalar varmış, sipariş verdik bekliyoruz.

ayrıca zeytinim ece çok tatlı sende süper görünüyorsun.

bizim doktor 1 yas oncesi yumurta yasak demisti, siz boyle yazinca aklim karisiyor benim;((

iyide neden türkiyede vermeyin diyen doktora en azından burada rastlayan olmadı . sanırım avrupaya özgü bir durum. ben sadece beyazı konusunda farklı görüşler duydum. samsunda gittiğim doktor beyazını 9. aydan sonra verebilirsin dedi. onun dışındakiler sadece sarısı, beyazı 1 yaşından sonra dedi. ama sarısında demir var, neden vermiyorlar anlamıyorum.

dönme konusunda genel olarak tabiki özelinizi bilemem benim düşüncem annenle aynı. umarım hakkınızda hayırlısı olur.

bizi römerciler biziii gibi oldu bu durum. güle güle kullanın.

balık yemeye başlayınca demişsin başlamadınızmı sizzzz?????

düzenin merkezi tunus caddesinde şinasi sahnesinin karşısında. orada daha çok bebek hemşiresi var ve daha geç saate kadar kan alabiliyorlar. mithatpaşa daha uygun yer olarak ama genelde orada bir tane bebek hemşiresi bulunduruyorlarmış.

ben biraz daha ilgi bekliyorum doktordan uzak olduğum için. yani olmadı kalkayım gidiyim olamayacağı için. emzirmeye yaklaşımlarıda farklı iki doktoru kıyaslarsak. ama vedatın savunduğu kesintisiz uykuda güzel bişey.....

çok tatlısın sen maşallah sana !!!!

canım benimen son gittiğim doktor hacettepeden emekli müşerref erkan uzman doktor. tabi emekli olması dezavantaj olabilir.

eda ile gittiğimiz doktor gülhanede çalışıyor prof. dr. vedat köseoğlu.

kuzumm afyonamı çıktı tayininiz. hayırlı uğurlu olsun.

günaydınn..
zorbı gece gecırdım uzun zamandır gece uyanmaları bı haylı azalmıstı hatta son 2 gecedır 4-5 saat delıksız uyuyodu.fakat dungece ne oldu bılmem.8.30da ilaçlarını bıle içmeden emerken uyudu,gıtı gece uykusuna ama sırayla 9.30 -10.30- 11.00- 12.30- 1.30- 2.30- 4.00- 5.00- 6.00 da uyandı ve hep aglayarak .hoş emzırdım hemen uyudu ama ya karnı agrıyodu ya dişi sızlıyodu galıba.öksürüğü hala devam edıyo burnu akıyo.bıde antıbıyotık kullanıyoz he.zaten doktor iğne vercektı gecmesse verırız demıstı.bakalım gıtcez yarın,inş gerek kalmıaz.

neyse ben kalkıyım işler benı bekler.şimdi uyanır minik kuşum.daha anneme gıdıp temızlıgıne yardım edıcem,gunu var.bileği agrıyo zaten bıseler yapıyım bende barı.

guliz aynen bende uyansada koklasam die bekliorum sabah uyanıpta yatagında kousunca o sese deli oluyorum..yanıma alıorum hemen yatakta 10dk keyif yapıoruz sonra kahvaltısını hazırlıorum normalde..

minişim 3 haftada 3kg bilegimin hakkıyla:) ama cok zor oldu..guzel yanı daraldım inceldim.plates daraltıo kesinlikle..sadece pazarları spor yapmıorum onuda dısarda yersek uyumadan once yapıorum

ama trye gidince ne olur bilmem..annemlerde kvaldemlerde cok severler yemek yemeyi ve ısrar ederler surekli..simdi 1 haftada antalyada emrahın tum akrabalar biarada hangisine anlatıcaksınki yememen gerektigini..bayagı mucadele etmem gerekecek

minişim 3 haftada 3kg bilegimin hakkıyla:) ama cok zor oldu..guzel yanı daraldım inceldim.plates daraltıo kesinlikle..sadece pazarları spor yapmıorum onuda dısarda yersek uyumadan once yapıorum
süpersin 3 haftada 3 kılo.plates ve dıyetlemı sadece.burda plates neyın yok,sporda sadece ekim-mayıs arasında oluyo.cok sacma:umursamaz:
miniş gece her uyandıgında emzirme bence..esrada sende hata yapıosunuz her uyandıgında memeyi dayamakla

yak eskısı kadar her uyandıgında emzırmıyorum artık.önce pışpışlıyorum sallamayı denıyorum uyumazsa emzırıyorum.zaten cok az uyanır olmustu gecelerı.şimdi bı derdı var bellı.mesela bugece belkı 5 kez emdı.ama hepsınde cekmedı.dudagıı degıp bana dokundumu uyudu zaten 5 dakkada.sorun aglayarak uyanmasında.bı zoru var ama ne anlmaaıdm.bakalım yıne aglayarakmı uyancak

oyy kuşum uyanmışş,yanına bebegını koymustum uyanınca belkı oynar dıe.onla konusuyo.ee ee yapıyo bebegıne.Allahım hergun bıseler öğrenıyo bayılıyorum yaa,helekı uyanınca böle ense terlı oluyo ,ohh o terın kokusu hıc bı yerde yook miss misss.bıraz oynasın odaya gırersem kucagıma gelmek ister.sessızce izliyim azcık daha

günaydın kıslarrr
nasılsınız? ben iyiyim galiba. yarın gideceğimi bilmek güzel :) son hız evi topluyoruz işte. herşeyi yıkıyorum. kurutuyorum. katlıyorum. ve kutuluyorum... temiz temiz gitsin herşey diye uğraşıyorum.. bebişim her an uyanabilir. dün paşamı uyuturken ben de uyuyakalmışım. artık nasıl yorulduysam.

bu arada biz de temmuzun sonunda balıkesir tarafına tatile gitmeye karar verdik :) dayanamadık.. annem ve kardeşlerim de gelecek bizimle. rahat olmamız için :) annem yiğite bakar bizde tatil yaparız ohhh :) bana o tarafa dair fikir verebilecek olan var mı kızlar? fazla bütçeli bişi olmamalı. hatta bir apart bir daire tutup ailecek kalmayı düşünüyoruz. daha önce gittiğiniz, bildiğiniz bir yer varsa fikir verin lütfennn.. akçay, edremit veya altınoluk olabilir.

oh maşallah canım gözün aydın. darısı benim başıma. ama tık yok benim kilo 64 te sabitlendi ya ne iniyor ne çıkıyor
ecenin odası hayırlı olsun :) inşallah rahat alışır rahat edersiniz..
canım benimen son gittiğim doktor hacettepeden emekli müşerref erkan uzman doktor. tabi emekli olması dezavantaj olabilir.

eda ile gittiğimiz doktor gülhanede çalışıyor prof. dr. vedat köseoğlu.

.
tamam canım teşekkür ederim.

fatmacım tskler..

miniss ben o eee yapan dillerini yerim onun sıpacık kendi yedigi haltı begeine yapıo:)) bi hayalimde kızımın bebegini dizine yatırıp kıcını sallaya sallaya ee ee yapması :)

fatmaa cnm bugün birileri benden sana slm getirdimiii ama sanırım sen okula gitmemişsin

çok tatlı kuzu ya

zor işin valla
adapazarına gelince görüşürüz inşallah
benim de ağabeyim izmitte oturuyor az ilerisi sakarya zaten

altınoluk da yazlık kiralayabilirsiniz
isterseniz teyzemden rica ederim size çevreden kiralık yazlık bulurlar teyzem yaz kış altınoluk ta oturuyor
miniş gece her uyandıgında emzirme bence..esrada sende hata yapıosunuz her uyandıgında memeyi dayamakla

bende emziriyorum en büyük gıdası süt bu aralar çok kötü iştahı

geçmiş olsun oğluşunaa.. çabuk iyleşsin hayata bulaşmasın tekrar..
saol damla abla.. demir ilacını daha yeni düzenli kullanıyoruz biz aralarda kullanmıştık daha önce..
düzenli kullanın öyle bakalım kan değerlerine dedi vedat bey..
ağustosta isteyebilir kan testi o zaman düzen labr. yaptırırız..

serin olmazmı o taraf bilemiyorumda güneye göre yani.. ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…