yaa süpersinizz hepinize imrenerek bakıyorum encokda sana ve Pervine ve Tazeme tabı.okadar itip kakmaya 2 kılo vermıstım gerı aldım.sonra 1.5 gene verdım bıde artı en olarak daralmısım.budur yanı bendekı bilmiyorumkismile Allah tan dogum kılomu nasıl vermıssem vermısımde yoksa 80 85 kıloyla kalcaktım ortalarda:1ninca:benden tek iyi haber 53,2 ye inmis olmam..hihoyyyt
haftasonuna sonunda 52 yi görmeyi planliyorum..son kez bir ticker yapayimda kendimle övüneyim bari..ayrica babybim ucmus gidiyor..yüre be pervin kim tutar seni..cok taktir ediyorum bu azmini...a.s
ama evrimden ses cikmiyor..pek caktirmiyor ama kesin 5-6 kilo gitmistir..heyecanla bekliyorum..hihoyyyt
anladım canım,damlamı kullanıyosun.onun tadı cok berbat,Şevvalde hep kusuyodu ondan sonra.zaten halada içemıyoruz kan ilacını.ama suruba gectık tasdı guzel,keyfı yerındeyse kahvaltıdan sonra verıyom.daha hıc kusmadı,şuruba basladık baslayalı.bu 2.baska surup bunu kısmen sevdıminis 2 gundur gunduz vermiyorum yemeklerini daha guzel yiyo ..ondan canım gece vereyim icip uyusun dedim. benim icin yemeklerini yemesi herseyden daha onemli.oteki turlu iştahı kesilio yada hersey acımı gelio bilmiorum hep mızır mızır...
dungecede bıze kabustu.berbat gecen buı gecenın ardından yorgun ve uykusuzumderyam resmen sinirlerim lackalastı oyle olunca..inatlastım o kustu ben icirdim o kustu ben yedirdim..
miis dun gece kabustu..4te uyudu fitil koydum 7de uyandı mızır mızır..bidaha uyuttum zar zor..
lülülülülülü zorlan gözünüsee sokıyım dedım.miniş anladık çok yalnızsın sempatiksalakcinni
benden haberler sunlar....: hayat bugün daha iyi..ama halsizligi devam ediyor...ama simdide oglum nezle galiba..:1no2: sesi kisilmis ve burnu akiyor..bu havalar yüzünden mahvoldu bu cocuklar..öfff biri düzeliyor digeri hastalaniyor..sasirdim valla..yani bende su siralar hastaliklar gündemde..o yüzden pek aktif olamadim..:1no2:
canım verdiğin bilgiler için sağol
ben ece nin eline kayısı veriyorum birazcık dişleriyle tırtıklıyor işte erik de aynı şekilde canı isterse bir ufak şeftali püresi yiyebiliyor
yumurta sarısı biz de bu aralar problem haline geldi
ayrıca bende römer king plus aldım e bebek ten 769 tl ama %25 hediye çeki vardı 192 lira ona da bez stoğu yaptım
ece yi oturttuk koltuğa sızlandı ama alışıyor
playskool ilk arabamı yeni aldık
bisiklet alıp almamakta kararsızım 2 ay yaz sonrası kış pek dışarı çıkamaz zaten sitede park var
seneye alırım diye düşünüyorum bisikleti
bizim doktor 1 yas oncesi yumurta yasak demisti, siz boyle yazinca aklim karisiyor benim;((
....
sağol bilgiler için. dilerim kan değerlerinde bir sorun çıkmaz...
bizim doktorumuz da mutlaka tahliller ona ulaşınca arar, arayıp ulaşamazsam mutlaka geri arar.. mail atarsam hemen cevap verir. çok çok önemli bence..
römer king plus aldık biz de çok memnunuz. hiç sorun çıkarmıyor afa. deneyip almıştık zaten. irem bebede 580 tl idi nakit .
güneş kremine gelince, zaten bir iki ay sürücez şurda. yüksek koruması daha önemli diye düşünüyorum. vichy aldım ben 50+ bebekler için. paraben, alkol ve parfüm içermiyor.
bilgiler için teşşekkür ederim damla abla kendi adıma.. bu meyve konusu enteresan ağırlığı kayısı şeftali ve üzüme vermek geeek o zaman..
emme konusundada vedatla tam ters şeyler söylemiş.. ama emmeyince ilke daha uzun ve kesintisiz uyuyor.. bilemedim şimdi..
,
ben bi sıkıntı olduğunda arıyorum vedat beyi meşgulse bile mutlaka geri döndü bana... sana denk geldi heralde.. neyse hayırlı olsun yeni doktorunuz..
vedat bey de 1 yaşına kadar hastalanmazsa gelmene gerek yok dedai bize benimde bu çok hoşuma gitti yani özel doktor her ay gitsem para kazanacak.. ama demedi..
kan sonucunuzda inşallah bişiy çıkmazz.. düzen labratuvarını biliyorum güven hastanesinde bulamamışlardı damarını ilkenin o zaman çok tombuldu bide.. bende bi daha isterse düzene götüriim barii.. teşekkür ederim..
......
bilgiler için teşekkür ederiz. güle güle kullanın oto koltuğunuzu da.baya kalite bişi.. umarım alışır bebiş. bu arada ankarada hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz bilgi verebilir misin canım? benim de aklımda bulunsun..
orjinal diye bize satılan laptop kablosu eriyince giremedim bir süre.burada orjinal birşey bulmak ne kadar zor yav.ev falan da topluyorum.bir de neva üstümden inmiyor.hep yanak yanağa
EVRİM canım,hassas yengeç arkadaşım yeni yaşın güzelliklerle gelsin sana geç oldu affet.
ÖZLEMCİĞİM güzel yürekli,iyi niyetli diskimiz sana da çok mutlu yaşlar dilerim.sevdiğim iki insan aynı gün doğmuş.öpüyorum sizi.kahvaltı hazırlamalıyom kaçtım.unutmayın beni
süpersin 3 haftada 3 kılo.plates ve dıyetlemı sadece.burda plates neyın yok,sporda sadece ekim-mayıs arasında oluyo.cok sacma:umursamaz:minişim 3 haftada 3kg bilegimin hakkıyla:) ama cok zor oldu..guzel yanı daraldım inceldim.plates daraltıo kesinlikle..sadece pazarları spor yapmıorum onuda dısarda yersek uyumadan once yapıorum
miniş gece her uyandıgında emzirme bence..esrada sende hata yapıosunuz her uyandıgında memeyi dayamakla
oh maşallah canım gözün aydın. darısı benim başıma. ama tık yok benim kilo 64 te sabitlendi ya ne iniyor ne çıkıyorbenden tek iyi haber 53,2 ye inmis olmam..hihoyyyt
haftasonuna sonunda 52 yi görmeyi planliyorum..son kez bir ticker yapayimda kendimle övüneyim bari..ayrica babybim ucmus gidiyor..yüre be pervin kim tutar seni..cok taktir ediyorum bu azmini...a.s
ama evrimden ses cikmiyor..pek caktirmiyor ama kesin 5-6 kilo gitmistir..heyecanla bekliyorum..hihoyyyt
ecenin odası hayırlı olsun :) inşallah rahat alışır rahat edersiniz..dun ecenin odasını ayırdım..bir onceki kabustan sonra diger odadaki genis yatakta yatırdım zaten gunduz orda uyuyor..ailecek halimiz icler acısıydı emrah belinden dolayı yerde yatıo hala iileşmedi fizyoterapide gordu 10gun, simdi yuzmeye gidio neyse o salonda , ben yatak odasında, ece diğer odada ..parcalanmısız haberiimiz yok.yanlız resmen gık dese duyuyosun oyle tetikte yatıosunki....
tamam canım teşekkür ederim.canım benimen son gittiğim doktor hacettepeden emekli müşerref erkan uzman doktor. tabi emekli olması dezavantaj olabilir.
eda ile gittiğimiz doktor gülhanede çalışıyor prof. dr. vedat köseoğlu.
.
süpersin 3 haftada 3 kılo.plates ve dıyetlemı sadece.burda plates neyın yok,sporda sadece ekim-mayıs arasında oluyo.cok sacma:umursamaz: k
oyy kuşum uyanmışş,yanına bebegını koymustum uyanınca belkı oynar dıe.onla konusuyo.ee ee yapıyo bebegıne.Allahım hergun bıseler öğrenıyo bayılıyorum yaa,helekı uyanınca böle ense terlı oluyo ,ohh o terın kokusu hıc bı yerde yook miss misss.bıraz oynasın odaya gırersem kucagıma gelmek ister.sessızce izliyim azcık daha
zor işin vallagünaydın kıslarrr
nasılsınız? ben iyiyim galiba. yarın gideceğimi bilmek güzel :) son hız evi topluyoruz işte. herşeyi yıkıyorum. kurutuyorum. katlıyorum. ve kutuluyorum... temiz temiz gitsin herşey diye uğraşıyorum.. bebişim her an uyanabilir. dün paşamı uyuturken ben de uyuyakalmışım. artık nasıl yorulduysam.
bu arada biz de temmuzun sonunda balıkesir tarafına tatile gitmeye karar verdik :) dayanamadık.. annem ve kardeşlerim de gelecek bizimle. rahat olmamız için :) annem yiğite bakar bizde tatil yaparız ohhh :) bana o tarafa dair fikir verebilecek olan var mı kızlar? fazla bütçeli bişi olmamalı. hatta bir apart bir daire tutup ailecek kalmayı düşünüyoruz. daha önce gittiğiniz, bildiğiniz bir yer varsa fikir verin lütfennn.. akçay, edremit veya altınoluk olabilir.
miniş gece her uyandıgında emzirme bence..esrada sende hata yapıosunuz her uyandıgında memeyi dayamakla
benden haberler sunlar....: hayat bugün daha iyi..ama halsizligi devam ediyor...ama simdide oglum nezle galiba..:1no2: sesi kisilmis ve burnu akiyor..bu havalar yüzünden mahvoldu bu cocuklar..öfff biri düzeliyor digeri hastalaniyor..sasirdim valla..yani bende su siralar hastaliklar gündemde..o yüzden pek aktif olamadim..:1no2:
saol damla abla.. demir ilacını daha yeni düzenli kullanıyoruz biz aralarda kullanmıştık daha önce..düzenin merkezi tunus caddesinde şinasi sahnesinin karşısında. orada daha çok bebek hemşiresi var ve daha geç saate kadar kan alabiliyorlar. mithatpaşa daha uygun yer olarak ama genelde orada bir tane bebek hemşiresi bulunduruyorlarmış.
ben biraz daha ilgi bekliyorum doktordan uzak olduğum için. yani olmadı kalkayım gidiyim olamayacağı için. emzirmeye yaklaşımlarıda farklı iki doktoru kıyaslarsak. ama vedatın savunduğu kesintisiz uykuda güzel bişey.....
.
bu arada biz de temmuzun sonunda balıkesir tarafına tatile gitmeye karar verdik :) dayanamadık.. annem ve kardeşlerim de gelecek bizimle. rahat olmamız için :) annem yiğite bakar bizde tatil yaparız ohhh :) bana o tarafa dair fikir verebilecek olan var mı kızlar? fazla bütçeli bişi olmamalı. hatta bir apart bir daire tutup ailecek kalmayı düşünüyoruz. daha önce gittiğiniz, bildiğiniz bir yer varsa fikir verin lütfennn.. akçay, edremit veya altınoluk olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?