bende oyle dicektim tam ya bi avatar bu kadar mi ozdeslesir bi insanla, sanki pervinin cizgi kahramani:))
[/URL][/IMG]
Seni çok iyi anlıyorum Nurdan. Ben de benzer durumları yaşadım ve halen yaşıyorum. İlaç kullanmadan da kurtulamadım. Gerçi halen aklıma kötü düşünceler geliyor ama eskiye göre çok daha iyiyim. Birtek iştahıma söz geçiremiyorum . Çünkü en mutlu olduğum anlar yemek yediğim anlar. ben de bu dünyaya neden geldim keşke hiç gelmeseydim dediğim zamanları çok bilirim. Ama çare yok geldik ve yaşayacağız. Hayattan zevk almaya çalışıyorum kendimce. Doktorlara çok detay vermene gerek yok bence, onlar zaten durumu genel olarak anlayıp benzer tedaviler veriyorlar. Emin ol faydası oluyor. hayata tutunmak en çok insanın kendisi için gerekli. Dilerim en kısa zamanda herşey dilediğin gibi yoluna girer.
nurdan tibet'i uğurlayana kadar sakin ol canım, konuştunuz mu annenle ondan mı bu kadar karamsarlaştın. yabancı dilin iyi ise hemen gitmelisin nurdan başka yolu yok, cok üzüldün kendi başına altından kalkabileceğini düşünmüyorum ben. cümlelerin oldukça karamsar sonuna kadar da haklısın cok uğraştın hastalıklar sorunlar ama annene cok kızdım seni bu kadar üzmeye hakkı yok bir doktora için. biran önce bir doktora git rahatla canım olmaz böyle, yazık kendinden veriyosun hep cok sağlam durdun aylardır herkesin var bir kırılma noktası. tibet'i düşünme askeriyede ona iyi bakarlar merak etme cok kısa zaten. ama sen bu halde izmir'e de gelsen mutlu olmayacaksın arınman lazım canım.
bende o pembeli esmer bombayı görünce pervin'i görüyorum.
sagolun desteginiz icin, sizi sikmak istemiyorum hep ayni konularla ama boguluyorum kendi denizimde bazen..Nurdancım biz ne desek boş mutlaka,ama anlatıp rahatlıycaksan bol bol yaz dök içini.annenle budurumu konustuktan sonra rahatlarsın muıhtemelen.aranızdakı ilişki ne boyutta bılmıyorum ama bunlarıda anlat bence annene.bı iş yüzünden senın ruhsal bı bunalıma gırmene göz yumabılecegını sanmıyorum
evet ilk dişimiz aylardır nene gezios ya ondan cok heycanlandım..cok tsklerr
bi tek kayınvaldem ayağında sallayarak uyutabiliyo allahtan. biz beceremedik daha..ben hiç degişmedim farkındaysan..değişmemde
ayakta sallanıomu..mızırdarsa alsın sallasın siz gelene kadar
ah be canım.. içim sızladı okurken.. biz ne desek boş nurdan.. güçlü bir insansın sen..yenilme negatif düşüncelere..bunu ilk defe yaziyorum, (madem herseyi paylasiyrum sizinle) ama bazen olsemde kurtulsam bu kadar dusunceden, stresten sikintidan diyorum, gucum kalmadi gibi geliyor, bazen teoyu bile gozum gormuyor, onunla ilgilenecek enerjiyi bile bulamiyorum kendimde..gerci anlik bisey sonra onun bana ne kadar muhtac olduunu dusunup bu dusunceler gidiyor ama iste yalnizken cok sey dusunuyorum, bir bilseniz..
tebrik ederiiimmm!!! inci gibi dişleri olsun fıstığımızın!!!evet ilk dişimiz aylardır nene gezios ya ondan cok heycanlandım..cok tsklerr
çaçaçaaaaaaaaaaaaa ayçaaaa
kırmızıların eeeennnn çogunu görmüş hayırlı olsun mu demek lazım.
bilemedmki
çocuk bezi baglamak mı
anaaaaaaaaaaaaaaaaamm allah yardım etsin düşünemiyorum hatta hayal bile edemiyorum.
ama sen pkoluydun dimi o sebepden bence gözun aydın bak belkim düzene girer adetin. genelde dogumdan sonra düzelme olasılıgı var diye biliyorum.
pervin dişiniz hayırlı olsun..TİCKER gözüme çarpmadı dersem yalan olur bravo sana...
evrim gelmiş hoşgelmiş, canım salıncak videosunu merak ediyosan bana nereden yollayacağımı söyle de ekliyeyim
Nurdancım,
Mezun olduğum arkadaşlarım tr de düzenlerini kurmuş, dr.luk yapıyorlar, bense burda gavur diyarlarda aptal bir şefin altında sevmediğim bir işi yapıyorum ve bunu haketmiyorum diye düşünüyor musun?? Ve bu seni üzüyor mu??
Bir de Tr'ye gelince tam olarak ne yapacaksın..İş başvurularını merak ettim...
Ay bide Teoş napıyo, en son bıraktığımda emeklemeye başlar gibiydi...
Aklımdayken...Aylar önce yazacaktım kısmet bugüneymiş:))
Ceviz, fındık verenler varsa... Öğütüp kavanozlarda saklayıp mı veriyorsunuz bebeklere?? Çok dikkat edin diycektim, ceviz küfü çok çok zararlı. ya günlük öğütüp verilmeli ya da öğüttüğümüzü derin dondurucuda saklamak gerek..
İşin kötü tarafı küflendiği anlaşılmıyo bile...Ben aylar önce bu hataya düştüm, annem feci bir uyarı çekmişti bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?