2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sagolun desteginiz icin, sizi sikmak istemiyorum hep ayni konularla ama boguluyorum kendi denizimde bazen..
evet ilk dişimiz aylardır nene gezios ya ondan cok heycanlandım..cok tsklerr

ohh nihayte sizde bisde cikardik su disi

ben hiç degişmedim farkındaysan..değişmemde

ayakta sallanıomu..mızırdarsa alsın sallasın siz gelene kadar
bi tek kayınvaldem ayağında sallayarak uyutabiliyo allahtan. biz beceremedik daha..

ah be canım.. içim sızladı okurken.. biz ne desek boş nurdan.. güçlü bir insansın sen..yenilme negatif düşüncelere..

evet ilk dişimiz aylardır nene gezios ya ondan cok heycanlandım..cok tsklerr
tebrik ederiiimmm!!! inci gibi dişleri olsun fıstığımızın!!!

Nurdancım,
Mezun olduğum arkadaşlarım tr de düzenlerini kurmuş, dr.luk yapıyorlar, bense burda gavur diyarlarda aptal bir şefin altında sevmediğim bir işi yapıyorum ve bunu haketmiyorum diye düşünüyor musun?? Ve bu seni üzüyor mu??

Bir de Tr'ye gelince tam olarak ne yapacaksın..ış başvurularını merak ettim...

Ay bide Teoş napıyo, en son bıraktığımda emeklemeye başlar gibiydi...

Son düzenleme:
Güleç yahooya bak, sırma saçlı oğlan...
Şevval bebeğin üşüyecek, anneciğin elbise diksin ona..Ben de babaya benzetiyorum Şevvali..O da hep güleç çıkıyor fotoğraflarda..Maşallah
Çıtır anne ve Ecoşa da maşallah...Yarın altınolukdasın demek..Ağlamak istiyorum... Doya doya eğlen...

Nenelikten kurtulan Ecoşa da maşallah...

öyle bir ihtimal varmış evet genelde doğum sonrası düzeliyormuş..bakcez artık...

Aklımdayken...Aylar önce yazacaktım kısmet bugüneymiş:))

Ceviz, fındık verenler varsa... Öğütüp kavanozlarda saklayıp mı veriyorsunuz bebeklere?? Çok dikkat edin diycektim, ceviz küfü çok çok zararlı. ya günlük öğütüp verilmeli ya da öğüttüğümüzü derin dondurucuda saklamak gerek..

ışin kötü tarafı küflense anlaşılmaz bile...Ben aylar önce bu hataya düştüm, annem feci bir uyarı çekmişti bana...

Ben bir güzel öğüttüm cam kavanoza koydum hergün veriyordum.. .Annem baktı napıyosun sennnnnnnn dedi..Ya küflenseydi nolcaktı..

Son düzenleme:

ilk soruna eevet bazen bunuda cok dusunuyorum ve cok uzuluyoum; her arkadasimin uzmanlik haberinde icim gidiyor..ve bu beni cok ama cok uzuyor..

trye gelince suan icin ilac firmalarinin medikal bolumunde uygun pozisyonlar var, yurtdisi baglantili olanlarda yabanci dil arastirmaci ve doktor profili istiyorlar..ama bu bi basamak asil hedefim ayni anda uzmanliga hazirlanmak..

Teos napsin kuduruyor:))sebekligin bini bin para..

ceviz fındık badem ogutup buzdolabında tutuyorum..ama kısın dısardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…