2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ilk dişimiz aylardır nene gezios ya ondan cok heycanlandım..cok tsklerr
ne güzel heyecan değilmi sevinç gözyaşlarını daha çok akıtacaksın ilk adımda ,anne diye seslendiğinde ,okula başladığında ...varda var....
saol canım..dişiniz gelio demiştin zaten:) ticker konusundada artık bu işi keyife donusturdum guzel oluyo ama cokta cabalıorum..çikilopsuzda yasanabiliomus:))
değilmi insan istedimi neler yapabiliyormuş..çikilop pervinim..
derya cok kosusturma gecio senın buara..okulların kapanması olumsuzmu etkiledi

misafir geliyor ve yusuf çok hareketlendi..kızımda evde 2 çocuk ev iş eş hepsi doğal olarak çoğaldı..malesef bu koşuşturmacada spor yapacak gücümde vaktimde olmuyor..elimden geldiğince diyetime uymaya çalışıyorum..
Abim oğlunu kursa yazdırmış sadece cuma günleri bende duruyor çocuk..zaten benim iki sıpa bana yetiyordu iyi oldu ..

Benim hikayemde de seninkine çooook benzer şeyler var.. Hissettiklerin bana çok tanıdık geliyor çoğu kez..Ben de babamın minik baskısını yaşadım iş, doktora, şehir değiştirme konusunda..Baskı değil de uyarı diyelim...Sonuçta dinlemedim onu...Doktoramı yarıda bıraktım vs vs... Seni anlıyorum. Vereceğin kararlardan hiç pişmanlık duymazsın umarım... Ben çok duyuyorum çünkü...Ama inan zaman herşeyi çözüyor...Ya da alışıyorsun...

Durumu ne kadar işin içinden çıkılmaz hale soktum değil mi...

Teoş emekliyor mu sıralıyor mu Nurdaaaaan...

ana-kız yakıyosunuz

nanaaaaa ne dıon ,valla bılmıyodum bukadar tehlıkelı oldugunu.ama fındıgı cekıp buzdolabındabekletıyordum cevız az verdım

derya ilk ismi konarken agladım ezanı okunurken..cok duygulanmıştım..

ayrıcada sende gelecegimi goruyorum..gıpta ediorum.masallah diorum.yasinin 9.ayetini okuyp cevrende donuyorum bebeimm

Sise Çeşme den sesleniyorum :))

Ilk kez ben de yazacagım, gecmiş almıs basını gitmiş... :))

Ikı senedır ılk kez bole bıısı yazıorum :)

Biliosunus eşim bana cok düşkün, ben de üzerine düşüyorum.. bu kılo ıle bazen tehlıkye gırebılıyor adamın hayatı ama herseye ragmen mutluyuss :))

bugun manavda adama onu koyma bunu koy derken bi baktım ece öğğöğğ oksuruo..sen ordaki kasalardan elinin yetistiginin icindeki gazeteyi cek agzına sok ye..yani 30 sny icinde olan bu ..

efrimmm adamın üstüne düşe düşe adamı kağıt gibi yapmayasın zaten sempatiksalakcinni
denizee girdinmiii yok yaniii havalarda süper tam denize girmelik sempatiksalakcinni

beybimmm bende çok özledimm
az kaldı kavuşmamıza sen şimdi temmuz kaçında istdesin ona göre ayarlayalım bir görüşme en acilindennn

yahonun oto koltuğunda durmaması ile ilgili bazı araştımalar yaptım bir forumda herkes aynı durumdan şikayetçi birisi yorum yapmış bana mantıklı geldi bir kısmını paylaşmak istiyorum siz ne dersiniz??mantıklımı sizce?

Acalya 3Y
05/14/2010 0000
Bunun çözümü öyle oyuncakla, bilmem neyle suyuna gitmek değil. Arabada patron sizsiniz, o değil. ış trafiğe gelince akan sular duracak ve orada ne kadar outurması isteniyorsa oturacak. Ha çözüm mü? çatlayana kadar ağlayacak, baktı ağlamakla falan kucağa alınmıyor, kös kös uyuyacak yada elindeki oyuncağa geri dönecek. Yırtınsa da o koltuktan kucağa alınmayacak, bu kadar basit. Birkaç ağlamadan sonra taviz vermediğinizi anlıyor bu veletler.
(Ferber ağlatmasına benzemiyor bu, ben Ferber ağlamasına karşıyım, uykuda alırsınız yanınıza olur biter, ancak bunda taviz yok malesef, Türkiye'deki dur-kalk-solla-sollan-trafik canavarları falan gibi unsurlar gözönünde bulundurunca bir çocuk mutlaka ve mutlaka araba koltuğuna mıhlanması gerekiyor. Ağlayacak ve alışacak, öyle agucuk mugucuk falanla olmuyor bunlar (tecrübe)

Acalya 3Y
05/14/2010 0000
ek:

Dante de ilk başlarda Türk genlerinin de etkisiyle (ulen bu yabancıların çocuklarını hiç görmedim araba koltuğunda oturmıcam diye ağladığını) ilk aylarda cıngarlar çıkarıyordu. Ben de kıyamayıp arkaya oturup bir iki emzirip yerine koyuyordum, anaaa alışmış kudurmuştan beterdir hesabı oldu...Neyse efendim uzatmayayım, Tammo bir gün ben böyle kucağıma alıp pışpışlarken yana çekti durdu, bu çocuk bu koltuğa mıhlanmadığı sürece bu araba burdan bir cm kalkmıyor ona göre diye. Dante cıyak cıyak ağladı ama almadım kucağıma, oturdu orda, birkaç kere daha böyle oldu, hem de ben ve Dante arabada yalnızken, ben trafşkteyim,o kusana kadar ağlıyor, valla dedim oğlum kusura bakma, biri çarpsa boynun kırılsa boku yeriz, oturcan orda...neyse, bir iki böyle, baktı taviz yok, oyuncağına daldı, uyudu bilmem ne...şimdi ayakkabılar giyildiği an arabanın arka kapısını açıp kendi biniyor, bir kere bindi ve ben kemerini bağlamayı unuttum, garajdan çıkıyorum, Dante "anne kemer bağla" demez mi?! yaaa pavlov gibi alıştı yavruş öyle işte...hadi kolay gele.

vaaaaaaaaaaayyyy
efrrrrrrrrrrrimmmmmmmm çeşme den yazıomuş.
çokda düşkünmüşşşşşş

esra pervin geldiğinde benide çağırcakmısın
gördünüz oglum usludur bagırm az çağırmaz
hani pervin çolcocuk sesi istemio ya o sebepden şey ettimdi
bib sayılmass herhalde 3 kişiylennnnnnsempatiksalakcinni

ve bir çok bu tarz yorumlar var
bende ağlamaya başlasın hemen durduruyordum arabayı rkaya geçiyor emziriyorum geri koyuyorum otobanlarda, nasılla her ağlamada kucağa alıncağını biliyordu diye ağlıyor
bende bu şekilde yapsam zamanla alışırmı acaba?
gerçekten mami ile giderkende kucağımda vs gidiyor ani fren yapıyor yeri geliyo ve ödüm kopuyor resmen pamuk ipliğine bağlı hayatımız diye düşünüyorum içimden
bende bırakacağım artık koltukta başka çare yok bunu anladım..

MıNNACIK TUBAAAAAAAAAAAAAAAA
, allah iyiliğini versin yaaaaaaaaaa

kız kimsenin ayagıfalan yanmadı
ben bi tabir kullandım.
boşlugusiz doldurun.terbiyem musade etmes benm yazmaya..

ama sana kopya
esra çokkullanır o kelimeyi
hatta yahoya onun soysop herhalini söyler mamiyi hedef alarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…