ceviz fındık badem ogutup buzdolabında tutuyorum..ama kısın dısardaydı
ne güzel heyecan değilmi sevinç gözyaşlarını daha çok akıtacaksın ilk adımda ,anne diye seslendiğinde ,okula başladığında ...varda var....evet ilk dişimiz aylardır nene gezios ya ondan cok heycanlandım..cok tsklerr
değilmi insan istedimi neler yapabiliyormuş..çikilop pervinim..saol canım..dişiniz gelio demiştin zaten:) ticker konusundada artık bu işi keyife donusturdum guzel oluyo ama cokta cabalıorum..çikilopsuzda yasanabiliomus:))
derya cok kosusturma gecio senın buara..okulların kapanması olumsuzmu etkiledi
ilk soruna eevet bazen bunuda cok dusunuyorum ve cok uzuluyoum; her arkadasimin uzmanlik haberinde icim gidiyor..ve bu beni cok ama cok uzuyor..
trye gelince suan icin ilac firmalarinin medikal bolumunde uygun pozisyonlar var, yurtdisi baglantili olanlarda yabanci dil arastirmaci ve doktor profili istiyorlar..ama bu bi basamak asil hedefim ayni anda uzmanliga hazirlanmak..
Teos napsin kuduruyor:))sebekligin bini bin para..
ana-kız yakıyosunuz[/URL][/IMG]
Aklımdayken...Aylar önce yazacaktım kısmet bugüneymiş:))
Ceviz, fındık verenler varsa... Öğütüp kavanozlarda saklayıp mı veriyorsunuz bebeklere?? Çok dikkat edin diycektim, ceviz küfü çok çok zararlı. ya günlük öğütüp verilmeli ya da öğüttüğümüzü derin dondurucuda saklamak gerek..
İşin kötü tarafı küflense anlaşılmaz bile...Ben aylar önce bu hataya düştüm, annem feci bir uyarı çekmişti bana...
Ben bir güzel öğüttüm cam kavanoza koydum hergün veriyordum.. .Annem baktı napıyosun sennnnnnnn dedi..Ya küflenseydi nolcaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?