DÜŞ YAvrum düşş,zaten Kuzy cok uslu ve mülayim bır evlat oldugundan bı kardese ıhtıyacı var kanımcaaklinialirimsmileSise Çeşme den sesleniyorum :))
Ilk kez ben de yazacagım, gecmiş almıs basını gitmiş... :))
Ikı senedır ılk kez bole bıısı yazıorum :)
Biliosunus eşim bana cok düşkün, ben de üzerine düşüyorum.. bu kılo ıle bazen tehlıkye gırebılıyor adamın hayatı ama herseye ragmen mutluyuss:))
bız devamlı böyleyız gazete dergı ne bulursa hopp agıza.büyüdükce dikkat etmemız dahada zorlasıcak sanırımbugun manavda adama onu koyma bunu koy derken bi baktım ece öğğöğğ oksuruo..sen ordaki kasalardan elinin yetistiginin icindeki gazeteyi cek agzına sok ye..yani 30 sny icinde olan bu ..
valla yöntem dogru bılmem ama bu konuda iradesız görüyorum kendımı.ben Şevvalın yanında duruyorum arkada,babasına gıtmke için yıkıyo cogu kez ortalıgı".ARTIK ARABAYI BEN KULLANsam ,arkada kendi kalsa napar bılmıyorum.dene bakalım sonuclarını yazarsınve bir çok bu tarz yorumlar var
bende ağlamaya başlasın hemen durduruyordum arabayı rkaya geçiyor emziriyorum geri koyuyorum otobanlarda, nasılla her ağlamada kucağa alıncağını biliyordu diye ağlıyor
bende bu şekilde yapsam zamanla alışırmı acaba?
gerçekten mami ile giderkende kucağımda vs gidiyor ani fren yapıyor yeri geliyo ve ödüm kopuyor resmen pamuk ipliğine bağlı hayatımız diye düşünüyorum içimden
bende bırakacağım artık koltukta başka çare yok bunu anladım..
MİNNACIK TUBAAAAAAAAAAAAAAAA
, allah iyiliğini versin yaaaaaaaaaa
kız kimsenin ayagıfalan yanmadı
ben bi tabir kullandım.
boşlugusiz doldurun.terbiyem musade etmes benm yazmaya..
ama sana kopya
esra çokkullanır o kelimeyi
hatta yahoya onun soysop herhalini söyler mamiyi hedef alarak
yok canım odaya falan çıkmıyouz pusette kuytu bir yerde uyutuyoruz sese duyarlı degil kadar aslında ama korkuyoruz tam uyutmusken uyanmasın diye birimiz ileri biryere çimenlere sezlongu çekip yanında kalıyouz oburu yanında kalana arada içeçcek tasıyor:)ay ne kadannnn mikemmel! bayıldım valla! ya esraaa ece gece uyuyunca nnapıyosunuz? siz de odaya girip oturuyo musunuz yoksa yanınızda pusette mi uyuyo? çok merak ediyorum ben bu bebekle otel olayını.. annat biras noolur!!!
vay be ne güzelmiş. hiç duymamıştım. hangi otel burası esra tam olarak yazar mısın? aklımdta bulunsun..
insallah çıkmaz trdoid ada da yaadün ada'yı çocuk endokrinologuna götürdük. 2 tahlilde tsh hormonu üst sınıra yakın çıktı. ben de tiroid hastası olduğum için doktoru atlamayalım dedi. zaten benim doktorum bi kız çocuğun olursa hayatının bir dönmeinde %95 tiroid hastası olacak demişti. hazırlıklıyım. yeter ki erken yakalansın. bende 14 yıl gecikilmiş çünkü.. neyse doktor ilaca gerek görmedi, gelişimi çok iyi tiroid hastalığını çağrıştıracak bir durum yok dedi. 4 ay sonra tekrar bakılacak..
sağol canım fotoğraf eklerim bir ara kimse beğenmedi :bbo:
beybimmm bende çok özledimm
az kaldı kavuşmamıza sen şimdi temmuz kaçında istdesin ona göre ayarlayalım bir görüşme en acilindennn
esra pervin geldiğinde benide çağırcakmısın
gördünüz oglum usludur bagırm az çağırmaz
hani pervin çolcocuk sesi istemio ya o sebepden şey ettimdi
bib sayılmass herhalde 3 kişiylennnnnnsempatiksalakcinni
aaa Pervin sen nezaman gelıyon.ben temmuzda adadayım.keske aynı tarıhe denk gelsek,bulusurduk belkı kısada olsa
Pervin ecisin ilk disi hayirli olsun..ninelikten kurtuldu desene..hihoyyyt
evrim cok düsüyormus bugünlerde..darisi bizim basimiza..kaydirigubbakcemile3
sevval kücük sirine coook tatli masallah..opuyorumnanaktan
yaho yine formunda bakiyorumda..yürüyor mu esra?
ya da topikte tam anlamiyla yürümeye baslayan var mi?
emekliyor+tutnup kalkiyor, kendi oldugu yerde donuyor oturuken o ayri bi komik...ama siralamiyor daha..birde simdi popo havada emekliyor..Benim hikayemde de seninkine çooook benzer şeyler var.. Hissettiklerin bana çok tanıdık geliyor çoğu kez..Ben de babamın minik baskısını yaşadım iş, doktora, şehir değiştirme konusunda..Baskı değil de uyarı diyelim...Sonuçta dinlemedim onu...Doktoramı yarıda bıraktım vs vs... Seni anlıyorum. Vereceğin kararlardan hiç pişmanlık duymazsın umarım... Ben çok duyuyorum çünkü...Ama inan zaman herşeyi çözüyor...Ya da alışıyorsun...
Durumu ne kadar işin içinden çıkılmaz hale soktum değil mi...
Teoş emekliyor mu sıralıyor mu Nurdaaaaan...
vayyysss ne kocalar varrrrr..Sise Çeşme den sesleniyorum :))
Ilk kez ben de yazacagım, gecmiş almıs basını gitmiş... :))
Ikı senedır ılk kez bole bıısı yazıorum :)
Biliosunus eşim bana cok düşkün, ben de üzerine düşüyorum.. bu kılo ıle bazen tehlıkye gırebılıyor adamın hayatı ama herseye ragmen mutluyuss:))
ve bir çok bu tarz yorumlar var
bende ağlamaya başlasın hemen durduruyordum arabayı rkaya geçiyor emziriyorum geri koyuyorum otobanlarda, nasılla her ağlamada kucağa alıncağını biliyordu diye ağlıyor
gerçekten mami ile giderkende kucağımda vs gidiyor ani fren yapıyor yeri geliyo ve ödüm kopuyor resmen pamuk ipliğine bağlı hayatımız diye düşünüyorum içimden
nasilsin Esracigim..tatilin eceyle rahat geciyor anlasilan..insallah benimkide böyle rahat ve güzel gecer...:Saruboceq: yemek isini ne yapiyorsun..ögünlerin nasil oluyor..bize tavsiye edebilecegin neler var..ona göre gideyim..insanin aklina gelmiyor cogu sey...:uhm:
pervin senin az kalmis tatiline..ne kadar kalacaksin türkiyede?
evet adapazarındayım yanı.harıkaymıs 11ınde sünnet için gelıcez.süpermıs inşallah görüşebılırız.gercı tam olarak adapzarını bılmıyorum.bildigim çark caddesı ve ada alısverıs merkezı vs. varada derken adapazarı dimi..1 temmuz-15 temmuz canım..haberleselim muhakkak
ve bir çok bu tarz yorumlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?