2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geldinmi finkiiii arıyorummm
hem seni ne çağıracağımm be yaaa hııı kimsin senn hıı söleee çağırmamm seni şenkuşşşş oğlun sessiz ama anasıııı maşallahhhh bıcır bıcır

DÜŞ YAvrum düşş,zaten Kuzy cok uslu ve mülayim bır evlat oldugundan bı kardese ıhtıyacı var kanımcaaklinialirimsmile
bugun manavda adama onu koyma bunu koy derken bi baktım ece öğğöğğ oksuruo..sen ordaki kasalardan elinin yetistiginin icindeki gazeteyi cek agzına sok ye..yani 30 sny icinde olan bu ..
bız devamlı böyleyız gazete dergı ne bulursa hopp agıza.büyüdükce dikkat etmemız dahada zorlasıcak sanırım

valla yöntem dogru bılmem ama bu konuda iradesız görüyorum kendımı.ben Şevvalın yanında duruyorum arkada,babasına gıtmke için yıkıyo cogu kez ortalıgı".ARTIK ARABAYI BEN KULLANsam ,arkada kendi kalsa napar bılmıyorum.dene bakalım sonuclarını yazarsın
valla gözucuyla okudum msjı.dün senle Nesrı n ugramıyo dıe sormustu bırı,nıyeyse o geldı aklıma.acaba Nesrının mı ayagı yanmıs dıee:roflol::roflol::roflol:

ay ne kadannnn mikemmel! bayıldım valla! ya esraaa ece gece uyuyunca nnapıyosunuz? siz de odaya girip oturuyo musunuz yoksa yanınızda pusette mi uyuyo? çok merak ediyorum ben bu bebekle otel olayını.. annat biras noolur!!!
yok canım odaya falan çıkmıyouz pusette kuytu bir yerde uyutuyoruz sese duyarlı degil kadar aslında ama korkuyoruz tam uyutmusken uyanmasın diye birimiz ileri biryere çimenlere sezlongu çekip yanında kalıyouz oburu yanında kalana arada içeçcek tasıyor:)
kitap almadım iki çocukla okuyamam diye keske alsaymısım muhtemesem kitap okuma zamanı bense almadıgımdan telde konusarak geçiriyorum o yanlız oldugum zamanları yada uyuyarak sezlogngda biryandan gunesleniyorum tabi

vay be ne güzelmiş. hiç duymamıştım. hangi otel burası esra tam olarak yazar mısın? aklımdta bulunsun..

insallah çıkmaz trdoid ada da yaa

sağol canım fotoğraf eklerim bir ara kimse beğenmedi :bbo:

ozlemcimseninde dogumgununmus kutlu olsun iyiki dogmussunn nice yasların olsunn

ayy esra çok kotusun askı memnuyla dalgaların içinbende agladım o ana kız sarılıqp agladıkları sahnedeee
allah yasatmasın yasak ask korkunç bir durum içim parcalandı izlerken
film ibri nefeste izledim otel odasında ibo ece ile ilgilendi sagolsun

geçmis uzun okuyorum yetisemiyoum dısarı çıkcam bara falan f:))) ibo uyudu ece de uyudu bende arkadaslara takılcam allahtan yanlız gelmedik onlarlatakılıyorum

tatilin detaylarını soranlara daha sonra yazarım

nasilsin Esracigim..tatilin eceyle rahat geciyor anlasilan..insallah benimkide böyle rahat ve güzel gecer...:Saruboceq: yemek isini ne yapiyorsun..ögünlerin nasil oluyor..bize tavsiye edebilecegin neler var..ona göre gideyim..insanin aklina gelmiyor cogu sey...:uhm:

Pervin ecisin ilk disi hayirli olsun..ninelikten kurtuldu desene..hihoyyyt
evrim cok düsüyormus bugünlerde..darisi bizim basimiza..kaydirigubbakcemile3
sevval kücük sirine coook tatli masallah..opuyorumnanaktan
yaho yine formunda bakiyorumda..yürüyor mu esra?
ya da topikte tam anlamiyla yürümeye baslayan var mi?

beybimmm bende çok özledimm
az kaldı kavuşmamıza sen şimdi temmuz kaçında istdesin ona göre ayarlayalım bir görüşme en acilindennn

25-30u arası canım..ayarlarız muhakkakk

ayy seni gormeyen istanbulu gormus sayılmaz bebeimm

aaa Pervin sen nezaman gelıyon.ben temmuzda adadayım.keske aynı tarıhe denk gelsek,bulusurduk belkı kısada olsa

ada derken adapazarı dimi..1 temmuz-15 temmuz canım..haberleselim muhakkak

son günlerde cocuklar yüzünden hic aktif olamiyorum..simdi yattilar cok sükür..hayat tüm gün viz viz viz...:1no2: oglum desen ayri telden caliyor..öfff tatile ve dinlenmeye öyle ihtiyacim varki..gel artik gel tatil..:Saruboceq:

saol canım kurtulduk sonunda...

aynen aynen dusmelerin darısı basımıza:) evrim kadar dusemios biz ..:)

emekliyor+tutnup kalkiyor, kendi oldugu yerde donuyor oturuken o ayri bi komik...ama siralamiyor daha..birde simdi popo havada emekliyor..

vayyysss ne kocalar varrrrr..

bence cok mantikli denedik, tecrubeyle sabittir, ben hic bir sekilde arabada taviz vermiyorum, dedikleri gibi can guvenligi herseyden onemli...

ada derken adapazarı dimi..1 temmuz-15 temmuz canım..haberleselim muhakkak
evet adapazarındayım yanı.harıkaymıs 11ınde sünnet için gelıcez.süpermıs inşallah görüşebılırız.gercı tam olarak adapzarını bılmıyorum.bildigim çark caddesı ve ada alısverıs merkezı vs. var eger Hakan işini ayarlayıp oda gelırse sorun olmaz,benı bırakır bulusabılırsek eger.ama olurda Hakan gelemesse bakarız caresıne.dayıma rica ederım artık.sünnete gıdecegımız yerı tam ögreneyım ama yanlıs hatırlamıyorsam adapzarı merkezde oturuyodu dayımın kızı

Derya resim istemissin..bende eski cektiklerimden ekledim birkac tane..hergün öyle degisiyorlarki su resmi bile bana degisik geliyor..senağlama

mamiylenken sen arka koltukta alıyosun değil mi yahoyu kucağına... :mymeka:

valla bilemedim ben şimdi...şey gibi bu, hani çocukları ağlatmayın ne isterse verin ama çocuk bıçakla oynıycam diye tutturdu diye onu eline vercek halimiz yok..

yok yok bu benzetme çok fena oldu...geri aldım((

ağlatmaya ne olursa olsun dayanamıyorum ben..bilemedim..

ben kacıorum opuldunus

tubacım konustugumuz gibi ayarlarız eger aynı tarihe denk gelirsek sen yerini soylersin gelip alırız problem deil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…