cok sagol teyzesi...opuyorumnanaktantatli olmasina tatli ama su günlerde cok cazgirlik yapiyor..hani evrim derdiya kuzi yikiyor apartmani diye; bizimkini de abisinin odasindan ya da elinden birseyi aldin mi yandik artik..o ne cigirmak o ne cazgirlik anlatamam..bu yeni modamiz simdi..kaydirigubbakcemile3ayy bu hayata bakınca hayattan kopuyorum ya...masal gibi..cok seker masallahh
çok iyi maşallah ecoşa..ece yi annem ve kayınvalidem dr a götürdüler
9 kg
78 cm
kafa çevresi 45 cm olmuş vitamin vermiş 1 ay 1 haftada 400 gram almış sadece
benimde iki gebelik olmasına rağmen iki çiziktiriğim var sadece...:lepi:bikini giyen giycek arkadaslara:
karnınızda catlak yok sanırım peki sarkıklıktamı yok..yani ben bikini giyemem kendimdeki goruntuden hoslanmıyorum ama sizin karnınızın bikiniye musaitliginide cok kıskanıorum :)
saç olayına üzüldüm ..ama kökü sende ne diyelim bizde bunu diyelim ama doğrusunu diyelim..Eşim 22 sinin gecesi öptü sarıldı mutlu yıllar dedi... Unutmamasıda bir incelik :)) sonra sabah diyor ki ben senin kalıbını bilmiyorum kendi isteiğine göre bbirşeyler alırsın beni pasta sandı galiba kalıp malıp sempatiksalakcinni
Dün kuaföre gttim kaş bıyık ağda falan için sonra annem bana ne hediye alacağını bilememiş bikini alacaktı onuda kardeşim aldığı için bir anda ortada kalmış :) Saçımı yaptırmak istiyordum boya kesim falan ee şimdili ben aşacak bir durumdu 100 lira falan burada çok pahalı kuaför( Saçını yaptırayım dedi bende tqamam dedim hem doğum günüme güzel girecektim.. Sabah kalktım 10 da gittim kuaföre akşam 9 a kadar sarıya boyayacaktı bilfiğin kumral oldu iğrenç bir renk iğrenç bir kesim beklediğime değmedi boya üstüne boya yaptı manikür yaparken beni unuttu sanırım saçımda cila fazla kalınca bu hale geldim düzeltmek için 3 kez saçımı boyadı saçımın yıprandığına mı o saate kadar orada esir kaldığıma mı evdeki hazırlıkları yetiştiremediğime mi hazırlanamadığıma mı hangisine yansam bilemedim sonra hiç heves kalmadı bende sinirliydimde çok yazık annemde tüh diyor hiç bir işe yaramadı seni mutlu etmek istemiştim o da üzüldü neyse şimdi daha sakinim kökü bende diye avutuyorum çok kısa kesti birde en son ilkokulda bu kadar kısaydı saçım... Denize dedim pasta kesince bari dışarı çıkıp birşeyler içelim..offf pufff yaptı 2. defa sormadım o kadar jestine rağmen o lafı küstürdü ne vadı sanki tamm aşkım deyip bir tur attırsaydı :gitme: Gül almış birde beni kızdırmak çok hoşuna gidiyor o da eve göndermiş gülü tabii ben kuafördeydim üzerine not yazdırmış ben buna tam 10 lira verdim diyor kızdırmak için elinden geleni yapıyor kaydirigubbakcemile
bak sen büyüdü bebkte uyuytuyor maşallah..oyy kuşum uyanmışş,yanına bebegını koymustum uyanınca belkı oynar dıe.onla konusuyo.ee ee yapıyo bebegıne.Allahım hergun bıseler öğrenıyo bayılıyorum yaa,helekı uyanınca böle ense terlı oluyo ,ohh o terın kokusu hıc bı yerde yook miss misss.bıraz oynasın odaya gırersem kucagıma gelmek ister.sessızce izliyim azcık daha
tek kelimeyle harikasın..kaydirigubbakcemile5:lepi:minişim 3 haftada 3kg bilegimin hakkıyla:) ama cok zor oldu..guzel yanı daraldım inceldim.plates daraltıo kesinlikle..sadece pazarları spor yapmıorum onuda dısarda yersek uyumadan once yapıorum
biz 1.5 aydır böyleydik desem inanırmısın..-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıgünaydınn..
zorbı gece gecırdım uzun zamandır gece uyanmaları bı haylı azalmıstı hatta son 2 gecedır 4-5 saat delıksız uyuyodu.fakat dungece ne oldu bılmem.8.30da ilaçlarını bıle içmeden emerken uyudu,gıtı gece uykusuna ama sırayla 9.30 -10.30- 11.00- 12.30- 1.30- 2.30- 4.00- 5.00- 6.00 da uyandı ve hep aglayarak .hoş emzırdım hemen uyudu ama ya karnı agrıyodu ya dişi sızlıyodu galıba.öksürüğü hala devam edıyo burnu akıyo.bıde antıbıyotık kullanıyoz he.zaten doktor iğne vercektı gecmesse verırız demıstı.bakalım gıtcez yarın,inş gerek kalmıaz.
sağol canım atlattı şükür..derya tubişe gecmiş olsun canım
ben aynı seyı gecen hafta yasadım..1 dilim pastayı 1 haftada verdim resmen 600gr olarak geri dondu..haftasonları yıyorum magnum sadece onuda ikindi gibi yiyorum aksam yemek yemioru oyle telafi oluyo
geç oldu ama EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN..a.s.bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
...
Yusuf bey de tam Paşa gibi haaa...Yutmaz legoyu demi..Yutmaz yutmaz..
hap bende başaldım bakalım ömcednde hapcıydım 1-2 gün olurdum yazın çok rahat oluyor..ooh hayırlı olsun kırmızılar! benim ilkinde değil ama doğum kontrol hapına başladığımda fena oldu. 20 gün evden çıkamamcasına.. hap rahim duvarını da inceltiyor ya..
ayrıca bamyayı ben de sevmezdim ama yerdim. şimdi bayılıyorummm. yazdan donduruyorum bi sürü paket. içine yaz domatesini de 4 e bölüp koyuyorum. süper oluyor..
kafamçokkarıştıne kadar kötü bir aşkı memnu finali oldu...
:roflol:lülülülülülüfirdevs medyum ketoya dönmüş sempatiksalakcinni
sırnaşık şey:roflol:özledik artık gelllllllllllllgerçekten rüzgarın bezinimi bağladın??
benimde anormal derecede kanamam oluyor kaç gündür mamide böyle bir espri yaptı bende geyik olsun diye takmayı denedim dötüme olmadı bez delikafadulden
aynen ne gıcıktı..sonu çok komik behlülün sakallı haline koptum resmen
hani ibonun bir filmi vardı trenin altına atıyodu kendini falan sakalları çıkmış berduş modunda been insan deeğelmiyemmmm diye çığırıyordu aynı o haline benzemiş delikafadulden
delikafaduldenbablamı aradım ses harap ağlamaktan bir hal olmuş bihter öldü diyee
hey yarabbim sen akıl fikir ver ben dalga geçtikçeo ağlıyor :roflol:
maşalah hanfendiye..bebeğini sevsile ..büyümüş ama bakışlar aynı..[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
kuzu ya bak maşallah sana güleç yahom....buda standart yaho sırıtması
iyi etin özledik zaten..meydanı boş buldum ekledimde ekledimmm
esra kaçar berduş behlülde kaçarrrr
ertelemesn aslında iyi olur ama bu durumdada zor gibi görünüyor..günaydın....
KADIN doğuma gittim burda devlet hastanesine 2. bi dr. onayı almak içni evet rahim ağzımda yara var imiş ama dr. um bu hafta izinliymiş benimkide şans yani....haftaya gidemeyiz babaannesi seline bakamayacak düğün için temizlik vs. yaptıracak dolayısıyla selin bizle kalacağı için onlarada oralara gidemeyceğiz için önümüzdeki haftada olmuyor ondan sonraki hafta yani ayın 10 una görümcemin oğlu sünnet oluyor gidemeyceğiz ondan sonraki haftada yine bi eşimin teyzesinin kızının düğünü var yine gidemeyeceğiz taaammm 1 ay sonra birşey çıkmazsa anca 23 temmuzda gidebileceğim.....
çok güzel fikir yapalım derim..olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5yılbaşında hediye alışverişi organize etmiştiniz ya doğum günleri içinde bir şeyler yapalım. kafası çalışan bir arkadaş nasıl organize edilir ne yapılır bi düşünse ne güzel olur.
ben bir dönem kullandım işe yarıyor...arkadaslar termal sauna şort kullanan varmı aranıda. seneler önce istanbul korse merkeınden almıstım düğün öncesı bı kac ay yapyıım incelıyım dıe.sonra rafa kalkmıstı gecen aklıma geldı cıkardım piyasaya.ama tuuzu boulmus tabı.tusu kullansam bı işe yararmıkı.artık ciddi anlamda bişeler yapmam lazım,şu uyusuklugu ,hep yarına ertelemeyı bırakıyorum,plates cd de gelsın.evde iş yaparkende şortu gıysem bi işe yararmı acep
ne olduki acep ..geç bir soru şu anda iyisindir inşallah..arkadaşlar.... sabahtan beri durdum durdum duramadım.... tansiyonum yüksek kalkğımdan beri bi baş ağrısı ensemden... acile gidiyorum şimdi... kaldığımız yerden yarın devam ederiz.. öpüyorum... mağnetlere bakıcam....
bitecek bitecek..o var konusamiyoruz bi turlu ayni frekansta, tibet askere gidicek bu halde sali gunu o var, ben cok bunaldim bu isten de burdan da o da var, varda var..
Annein anlamsını bekleme bırak böyle düşünmeyi rahat ol ozaman anlar...yerimsenibenciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..
yakınsa git ..iyi olur..yarın arkadaşımızın nikahı akşam da yemeği var. çooook gitmek istiyorum. nikaha gideriz de akşam muallakta. kayınvaldem siz uyutup gidin ben otururum dedi sağolsun ama gece hiç bakmadı ada'ya . bi de sağolsun 2 gündür çok sık uyanıyor.. offf naapsak bilmem ki.. gideceğimiz yer fazla uzak diil aslında. başedemezse hemen geliriz ama onurun içine sinmiyo.. bakalım..
alsanaalsanasmileyeter gezme sende..artık meteorlojının sayfasına bakmadan haftalık program yapmıyorum.
mesela salıya kadar gökgürültülü sagnak yagıs varmış
etmeye çalışma ozaman ..birde buna sıkılma Nurdan..3 hafta sonra trye gelicem, kac gundur yine deli gibi is muracati yapiyorum, daha once gorustugum firmalarida aradim temmuzda gelicem diye, insallah birsey cikar uygun, acikcasi anlasmayapip gelip burda istifayi basip esyalarimi toplayip trye donmek istiyorum..
yardim almam gerektiginin farkindayim ama elin gavur psikologuna nasil derdimianlatayim, orda bile insan bi turk ariyor, yabanci dilim iyi ama kendimi istedigim gibi rahatca ifade edememki elin gavuruna..
BAK BUNA ÇOK KIZDIM..SAKIN BİR DAHA BU CÜMLEYİ KURMA VE HİÇ DÜŞÜNME..bunu ilk defe yaziyorum, (madem herseyi paylasiyrum sizinle) ama bazen olsemde kurtulsam bu kadar dusunceden, stresten sikintidan diyorum, gucum kalmadi gibi geliyor, bazen teoyu bile gozum gormuyor, onunla ilgilenecek enerjiyi bile bulamiyorum kendimde..gerci anlik bisey sonra onun bana ne kadar muhtac olduunu dusunup bu dusunceler gidiyor ama iste yalnizken cok sey dusunuyorum, bir bilseniz..
Eski Nurdan büyüdü güçlüklre dah iyi göğüs gerecek sağlam bir anne o şimdi Eski Nurdandan daha iyi bir Nurdan var şimdi ona sahip çık..isin en ilginci kendimi taniyamiyorum artik ve cok uzuluyorum bu halime, ben boyle biri degildim(dun nihalin dedigi gibi ben de eski nurdani istiyorum..
olumunekankayizsmilepervincim senin avatarındaki bağyan tıpkı sen yani seni özetleyen bi resim
kaydirigubbakcemile5bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3canım yapma sakın kendine gel..toparlamalısın cocugun icin.gel sen pump it up filan yap cok ii gelcek
peki tickerimdaki kiloya ne demeli:)
bihter ayarttı..:bbo:Aşkı ı memnuyu son 5 bölümdür falan izliyorum. Çekimleri ne kadar güzel ve kaliteliymiş. Eski bölümlerini de internetten izleyeceğim. Kim kimi ayarttı onu merak ediyorum Bihter Behlül olayında.
maşalah sizede ..iyi tatiller...[/URL][/IMG]
demam ozaman ..onu kendine de yap ..derya ilk ismi konarken agladım ezanı okunurken..cok duygulanmıştım..
ayrıcada sende gelecegimi goruyorum..gıpta ediorum.masallah diorum.yasinin 9.ayetini okuyp cevrende donuyorum bebeimm
o keyfe bak..Tatilde düşkünlük at safhaya çıkıyor kolay değil ..delikafaduldenSise Çeşme den sesleniyorum :))
Ilk kez ben de yazacagım, gecmiş almıs basını gitmiş... :))
Ikı senedır ılk kez bole bıısı yazıorum :)
Biliosunus eşim bana cok düşkün, ben de üzerine düşüyorum.. bu kılo ıle bazen tehlıkye gırebılıyor adamın hayatı ama herseye ragmen mutluyuss:))
hadi..amanın delikafaduldenbugun manavda adama onu koyma bunu koy derken bi baktım ece öğğöğğ oksuruo..sen ordaki kasalardan elinin yetistiginin icindeki gazeteyi cek agzına sok ye..yani 30 sny icinde olan bu ..
sırnaşık şeynaniknanikefrimmm adamın üstüne düşe düşe adamı kağıt gibi yapmayasın zaten sempatiksalakcinni
denizee girdinmiii yok yaniii havalarda süper tam denize girmelik sempatiksalakcinni
bende..:çok üzgünüm:esraa cok ozledim senii
vay vay buyrun bir keyifçi daha..tadını çıkartayy esra çok kotusun askı memnuyla dalgaların içinbende agladım o ana kız sarılıqp agladıkları sahnedeee
allah yasatmasın yasak ask korkunç bir durum içim parcalandı izlerken
film ibri nefeste izledim otel odasında ibo ece ile ilgilendi sagolsun
geçmis uzun okuyorum yetisemiyoum dısarı çıkcam bara falan f:))) ibo uyudu ece de uyudu bende arkadaslara takılcam allahtan yanlız gelmedik onlarlatakılıyorum
tatilin detaylarını soranlara daha sonra yazarım
benimde var ama daha bedava tatil bileini bile almaya gidemedik..son günlerde cocuklar yüzünden hic aktif olamiyorum..simdi yattilar cok sükür..hayat tüm gün viz viz viz...:1no2: oglum desen ayri telden caliyor..öfff tatile ve dinlenmeye öyle ihtiyacim varki..gel artik gel tatil..:Saruboceq:
ayyy yerım ben bunu Özgül yaaa.maşlaah cok tatlı bısı oolmus.dişeler butun bebiklerımızın sımasını degısrtırdı.bebeklıkten cıktılar resmen
cok tanıdık gelıyor yazdıkların,baya benzıyormuyus nee.nıyese bende dayanamıorum,belkıde yanlıs yapıyoruz ama gelde anlatmamiylenken sen arka koltukta alıyosun değil mi yahoyu kucağına... :mymeka:
valla bilemedim ben şimdi...şey gibi bu, hani çocukları ağlatmayın ne isterse verin ama çocuk bıçakla oynıycam diye tutturdu diye onu eline vercek halimiz yok..
yok yok bu benzetme çok fena oldu...geri aldım((
ağlatmaya ne olursa olsun dayanamıyorum ben..bilemedim..
tamam canım.zaten gıtcegımız yer sehir merkezı.bakalım o gun bı gelsin.inş tanıma fırsatım olur sizi.Eceyı mıncırırım inş.ben kacıorum opuldunus
tubacım konustugumuz gibi ayarlarız eger aynı tarihe denk gelirsek sen yerini soylersin gelip alırız problem deil canım
incilerini yiyim senın kadınnn.Yakında başınıza montessori abla kesilirsem şaşırmayın..
Montessoriden inciler:
"Bebeğin tüm oyuncaklarını bebek odasında tutmak yerine, tüm odalara bebek için köşeler hazırlanmalıdır. Ancak bir seferde çok obje koymak yerine, aklını karıştırmayacak az sayıda obje koymak yeterlidir. Örneğin tek bir sepet içinde birkaç oyuncak. Oyuncakları çeşitli peryodlarla değiştirmek, birkısmını göz önünden kaldırmak, sonra tekrar ortaya çıkarmak faydalı olacaktır." Alıntıdır. Kaynak: Archi*SUGAR
gelır valla :)) senden korkulur,faceden takıp etmek lazım ekler mekler mazallahruyamda nazanı gordum ceren yuruyo diodu..hadi bakalım haberi gelir yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?