2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bu hayata bakınca hayattan kopuyorum ya...masal gibi..cok seker masallahh
cok sagol teyzesi...opuyorumnanaktantatli olmasina tatli ama su günlerde cok cazgirlik yapiyor..hani evrim derdiya kuzi yikiyor apartmani diye; bizimkini de abisinin odasindan ya da elinden birseyi aldin mi yandik artik..o ne cigirmak o ne cazgirlik anlatamam..bu yeni modamiz simdi..kaydirigubbakcemile3

ece yi annem ve kayınvalidem dr a götürdüler
9 kg
78 cm
kafa çevresi 45 cm olmuş vitamin vermiş 1 ay 1 haftada 400 gram almış sadece
çok iyi maşallah ecoşa..
benimde iki gebelik olmasına rağmen iki çiziktiriğim var sadece...:lepi:
saç olayına üzüldüm ..ama kökü sende ne diyelim bizde bunu diyelim ama doğrusunu diyelim..
bak sen büyüdü bebkte uyuytuyor maşallah..
minişim 3 haftada 3kg bilegimin hakkıyla:) ama cok zor oldu..guzel yanı daraldım inceldim.plates daraltıo kesinlikle..sadece pazarları spor yapmıorum onuda dısarda yersek uyumadan once yapıorum
tek kelimeyle harikasın..kaydirigubbakcemile5:lepi:
biz 1.5 aydır böyleydik desem inanırmısın..-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
sağol canım atlattı şükür..
işin kötüsü pazar pasta kestik pazarteside yine pasta geldi tuğbaya bende abartım tabii...sempatiksalakcinni
bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
geç oldu ama EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN..a.s.
...

Yusuf bey de tam Paşa gibi haaa...Yutmaz legoyu demi..Yutmaz yutmaz..

yok öyle küçük değil yutamaz..yerimseniben
hap bende başaldım bakalım ömcednde hapcıydım 1-2 gün olurdum yazın çok rahat oluyor..
ne kadar kötü bir aşkı memnu finali oldu...
kafamçokkarıştı
firdevs medyum ketoya dönmüş sempatiksalakcinni
:roflol:lülülülülülü
gerçekten rüzgarın bezinimi bağladın??
benimde anormal derecede kanamam oluyor kaç gündür mamide böyle bir espri yaptı bende geyik olsun diye takmayı denedim dötüme olmadı bez delikafadulden
sırnaşık şey:roflol:özledik artık gelllllllllllll
aynen ne gıcıktı..
ablamı aradım ses harap ağlamaktan bir hal olmuş bihter öldü diyee
hey yarabbim sen akıl fikir ver ben dalga geçtikçeo ağlıyor :roflol:
delikafaduldenb
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
maşalah hanfendiye..bebeğini sevsile ..büyümüş ama bakışlar aynı..
buda standart yaho sırıtması
kuzu ya bak maşallah sana güleç yahom....
meydanı boş buldum ekledimde ekledimmm
esra kaçar berduş behlülde kaçarrrr
iyi etin özledik zaten..
ertelemesn aslında iyi olur ama bu durumdada zor gibi görünüyor..
yılbaşında hediye alışverişi organize etmiştiniz ya doğum günleri içinde bir şeyler yapalım. kafası çalışan bir arkadaş nasıl organize edilir ne yapılır bi düşünse ne güzel olur.
çok güzel fikir yapalım derim..olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ben bir dönem kullandım işe yarıyor...
ne olduki acep ..geç bir soru şu anda iyisindir inşallah..
o var konusamiyoruz bi turlu ayni frekansta, tibet askere gidicek bu halde sali gunu o var, ben cok bunaldim bu isten de burdan da o da var, varda var..
bitecek bitecek..
HEP KIŞDA YAZDA YAŞANMAZ İLKBAHARINDA GELECEK ..
ciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..
Annein anlamsını bekleme bırak böyle düşünmeyi rahat ol ozaman anlar...yerimseniben
yakınsa git ..iyi olur..
artık meteorlojının sayfasına bakmadan haftalık program yapmıyorum.
mesela salıya kadar gökgürültülü sagnak yagıs varmış
alsanaalsanasmileyeter gezme sende..
etmeye çalışma ozaman ..birde buna sıkılma Nurdan..
BAK BUNA ÇOK KIZDIM..SAKIN BİR DAHA BU CÜMLEYİ KURMA VE HİÇ DÜŞÜNME..
isin en ilginci kendimi taniyamiyorum artik ve cok uzuluyorum bu halime, ben boyle biri degildim(dun nihalin dedigi gibi ben de eski nurdani istiyorum..
Eski Nurdan büyüdü güçlüklre dah iyi göğüs gerecek sağlam bir anne o şimdi Eski Nurdandan daha iyi bir Nurdan var şimdi ona sahip çık..
pervincim senin avatarındaki bağyan tıpkı sen yani seni özetleyen bi resim
olumunekankayizsmile
canım yapma sakın kendine gel..toparlamalısın cocugun icin.gel sen pump it up filan yap cok ii gelcek

peki tickerimdaki kiloya ne demeli:)
kaydirigubbakcemile5bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
Aşkı ı memnuyu son 5 bölümdür falan izliyorum. Çekimleri ne kadar güzel ve kaliteliymiş. Eski bölümlerini de internetten izleyeceğim. Kim kimi ayarttı onu merak ediyorum Bihter Behlül olayında.
bihter ayarttı..:bbo:
maşalah sizede ..iyi tatiller...
derya ilk ismi konarken agladım ezanı okunurken..cok duygulanmıştım..

ayrıcada sende gelecegimi goruyorum..gıpta ediorum.masallah diorum.yasinin 9.ayetini okuyp cevrende donuyorum bebeimm
demam ozaman ..onu kendine de yap ..
o keyfe bak..Tatilde düşkünlük at safhaya çıkıyor kolay değil ..delikafadulden
bugun manavda adama onu koyma bunu koy derken bi baktım ece öğğöğğ oksuruo..sen ordaki kasalardan elinin yetistiginin icindeki gazeteyi cek agzına sok ye..yani 30 sny icinde olan bu ..
hadi..amanın delikafadulden
efrimmm adamın üstüne düşe düşe adamı kağıt gibi yapmayasın zaten sempatiksalakcinni
denizee girdinmiii yok yaniii havalarda süper tam denize girmelik sempatiksalakcinni
sırnaşık şeynaniknanik
esraa cok ozledim senii
bende..:çok üzgünüm:
vay vay buyrun bir keyifçi daha..tadını çıkart
benimde var ama daha bedava tatil bileini bile almaya gidemedik..

maşallŞenizah gelinime kocaman olmuş bu ya maşallah ..Hayatım benim öperim seni...

Hayat'a bak sen...Tontiş...

Evrim olmaz yakışmaz sana :icecream: ..Geçmişi oku tara öle gel... Sen başkasın sen bizim gibi olma...

Napıyon orda allasen???

kizlar benim tontise yaptiginiz o güzel yorumlariniz icin cooookkkk tesekkürler..opuyorumnanaktan.ayrica nurdan bu topikten olupta afacan olmayan var mi acaba???kaydirigubbakcemile3

Yakında başınıza montessori abla kesilirsem şaşırmayın..
Montessoriden inciler:

"Bebeğin tüm oyuncaklarını bebek odasında tutmak yerine, tüm odalara bebek için köşeler hazırlanmalıdır. Ancak bir seferde çok obje koymak yerine, aklını karıştırmayacak az sayıda obje koymak yeterlidir. Örneğin tek bir sepet içinde birkaç oyuncak. Oyuncakları çeşitli peryodlarla değiştirmek, birkısmını göz önünden kaldırmak, sonra tekrar ortaya çıkarmak faydalı olacaktır." Alıntıdır. Kaynak: Archi*SUGAR

bende yatıyorum başım feci bugün lenslerim geldi taktım ve başım ağrımay başaldı çıkarttım gölükten aha net denge şaştı bi an artık derya yatar.........

ayyy yerım ben bunu Özgül yaaa.maşlaah cok tatlı bısı oolmus.dişeler butun bebiklerımızın sımasını degısrtırdı.bebeklıkten cıktılar resmen
cok tanıdık gelıyor yazdıkların,baya benzıyormuyus nee.nıyese bende dayanamıorum,belkıde yanlıs yapıyoruz ama gelde anlat
ben kacıorum opuldunus

tubacım konustugumuz gibi ayarlarız eger aynı tarihe denk gelirsek sen yerini soylersin gelip alırız problem deil canım
tamam canım.zaten gıtcegımız yer sehir merkezı.bakalım o gun bı gelsin.inş tanıma fırsatım olur sizi.Eceyı mıncırırım inş.
incilerini yiyim senın kadınnn.
bunu ben yapıyorum her odaya bı oyun köşesi degıl ama oyuncakları 3 e böldüm.2-3 gunde bır bı dıger grubu cıkarıyorum ve az mıktarda.bunu bıyerde okumustum gercekten az oyncak olunca daha guzel ılgılenıyo.hoş oyuncakla oynamıyoruz pek ama olsun.uyguluyorum tecrübeyle sabıt yanı
ruyamda nazanı gordum ceren yuruyo diodu..hadi bakalım haberi gelir yakında
gelır valla :)) senden korkulur,faceden takıp etmek lazım ekler mekler mazallah

derya bu ne bacım alıntı rekorunuda sollamıssın.
in in bitmedi yafffsempatiksalakcinni

ça ça ayçaaa
bu montessoriyi ben neredeyse afik 4 aylık oldugundan beri okuyup araştırıyorum.

oyuncak olayınıda uyguluyorum her oyuncakla oynama süresi maksişmum 2 hafta sonra değiştiriyoruz diğerleriyle.
birde her odada mutlaka oyuncakları var.
odaya girince onlarla meşgul oluyor.

ikeada montessori için uygun şeyler var
ahşap oyuncaklar
bebeklerin kendi boyutlarındA MASA SANDALYE falan.
dişpsiz bir kuyu bu montessori.

ama aklıma kazıdıgım spot cümle şu,

ÇOCUKLARIN GÖRSEL ZEKASI ıŞıTSEL ZEKADAN DAHA ÇABUK ALGILAMASI.

birşeyi yapmasını istediğimizde ona anlatmak yerine konuşmadan nasıl yapıldıgını göstermek daha etkili..

afik uykuda teyzesi
malum
horozdan görevini devralmışda oglum o sebepden erken kalkıyor.
bu saatlerdede tekrar uyuyor

özgüll
bu hayat ne kadar tatlı olmuş maşallah.
dombalak şirine
çok şeker ya maşallah.
ayy emzikli bebeklere bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…