afik uykuda teyzesi
malum
horozdan görevini devralmışda oglum o sebepden erken kalkıyor.
bu saatlerdede tekrar uyuyor
ösleeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmdelikafadulden
saçlarına bi baksaydık bea
resim ekleseydin bizde göreydik..
pervinnnnnnnn
nenelikden kurtulmuşsunuz hDİ GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH AGRISIZ SIZISIZ ATEŞSİZ PITIR PITIR DİŞLENİRSİNİZ..
cok gecmıs olsun Burcucum.ama atesı 3 gunden uzun sürelı 38ın üstünde olursa mutlaka doktora getırın.hemde ishal dıon enfeksıyon falan olmasın.bize doktor öle demıstı,diş atesı 3 gunu gecmez nadıren 5 gun sürdüğü olur ve 38ın üstüne pek cıkmaz dıe.oyuzden 3 gun 38 üstünde ates olursa mutlaka gel dıe.işimiz cok zor,ben köpek dişlerinden cok korkuyorum.en cok ates yapan oymus çünküSelam hatunlar! Doruk 2 gündür ateşli. salyalar yastığa akıyor,iştahsızlıkbir yandan, ishal bir yandan... Ne uyuduğumuzu biliyoruz, ne yediğimizi... Allahtan tatildeyiz. Nurdan ve Teo'ya dua ettim en çok
Birkaç alıntıdan gözüme çarpanlar
MELTEM çok hoşsunuz
HAYAT çok tatlı olmuş yaaaa
PERVİN tebrikler!!!!!!!!
TUĞBA Şevval çokkk şeker yaa :)
NURDAN seninle daha yakından ilgilenmek isterdim.
oyy mınık tavsan Afık filin üstünde :) maşşlaah adam olmus bu yavv
yaklasık 1 saat once kabus yasadım..
ece sırtına kadar doldurmustu birazda oksurugu vardı sadece popişini yıkayım dedim..yıkıodum guzel guzel nası yaptıysa anlık muslugu en dibe cevirmis birden cıglık attı..nası aglama cıglıgı duyunca hemen kaldırdımki kaynar su akıo..haslandı cocuk resmen..hemen soguga cevirdim suyun altında ferahlattım ama nası aglıo hemen bepanten surdum sonra aklıma yumurta akı geldi onuda surdum ayaklarına ondan sonra sustu..allahım kucagımda sustu bu sefer ben basladım yana yakıla aglamaya içim parcalandı resmen..tabanları parmakları kıpkırmızıydı..surupta icirdim anında cok sukur normale dondu..
esram allah senden razı olsun yumurta akını yazmıstın..gercektende cok etkili...ins hiçbiriniz bu sebepten kullanmak zorunda kalmazsınız..
sizede geçmiş olsun.. antibiyotik pişikde mi yapıyomuş yaa hiç bilmiyodum bunu..of ya kullandıgımız antıbıyotık kızımın popişini pişik yaptı.buzamana kadar böle bişe olmamıstı.yavrum ondan bıraz mkızık mızıktı sabahtan.Allah tan doktorumuz tedarıklı davranıp,antıbıyotık pişik yapabılır dıe troysd dıe bı krem yazmıstı.sürdüm baya rahatlattı galıba.kıpkırmızıydı resmen ya
yaklasık 1 saat once kabus yasadım..
ece sırtına kadar doldurmustu birazda oksurugu vardı sadece popişini yıkayım dedim..yıkıodum guzel guzel nası yaptıysa anlık muslugu en dibe cevirmis birden cıglık attı..nası aglama cıglıgı duyunca hemen kaldırdımki kaynar su akıo..haslandı cocuk resmen..hemen soguga cevirdim suyun altında ferahlattım ama nası aglıo hemen bepanten surdum sonra aklıma yumurta akı geldi onuda surdum ayaklarına ondan sonra sustu..allahım kucagımda sustu bu sefer ben basladım yana yakıla aglamaya içim parcalandı resmen..tabanları parmakları kıpkırmızıydı..surupta icirdim anında cok sukur normale dondu..
esram allah senden razı olsun yumurta akını yazmıstın..gercektende cok etkili...ins hiçbiriniz bu sebepten kullanmak zorunda kalmazsınız..
sagol burcum, doruguma cok gecmis olsun, kiyamam yavruma..Selam hatunlar! Doruk 2 gündür ateşli. salyalar yastığa akıyor,iştahsızlıkbir yandan, ishal bir yandan... Ne uyuduğumuzu biliyoruz, ne yediğimizi... Allahtan tatildeyiz. Nurdan ve Teo'ya dua ettim en çok
Birkaç alıntıdan gözüme çarpanlar
MELTEM çok hoşsunuz
HAYAT çok tatlı olmuş yaaaa
PERVİN tebrikler!!!!!!!!
TUĞBA Şevval çokkk şeker yaa :)
NURDAN seninle daha yakından ilgilenmek isterdim.
cok yakusukli afik pasa...masallah
minis bizede bi antibiyotik kullaniminda olmustu ama biizm cok kotu olunca ben kestim antibiyotigi doktor onerisiyle..of ya kullandıgımız antıbıyotık kızımın popişini pişik yaptı.buzamana kadar böle bişe olmamıstı.yavrum ondan bıraz mkızık mızıktı sabahtan.Allah tan doktorumuz tedarıklı davranıp,antıbıyotık pişik yapabılır dıe troysd dıe bı krem yazmıstı.sürdüm baya rahatlattı galıba.kıpkırmızıydı resmen ya
allahim korumus ya, cok gecmis olsun, yalnizmi birakmistin kuvette?ya snlik seyler yapiyorlar bizde bugun bisikletten dustuk arkami dondum bu yan yatmis ciglik cigliga..yaklasık 1 saat once kabus yasadım..
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?