merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)
ah canımm.. çok geçmiş olsun.. bepanteni sür yine aralıklarla bence... yerim onun ayaklarınıı..
sizede geçmiş olsun.. antibiyotik pişikde mi yapıyomuş yaa hiç bilmiyodum bunu..
maşalahh.. piskiletinizde kaydirigubbakcemile3 pek güzelmişş opuyorumnanaktan
bu arada çok geçmiş olsun sizede inş kötü bişey yoktur
sagol burcum, doruguma cok gecmis olsun, kiyamam yavruma..
cok yakusukli afik pasa...masallah
minis bizede bi antibiyotik kullaniminda olmustu ama biizm cok kotu olunca ben kestim antibiyotigi doktor onerisiyle..
allahim korumus ya, cok gecmis olsun, yalnizmi birakmistin kuvette?ya snlik seyler yapiyorlar bizde bugun bisikletten dustuk arkami dondum bu yan yatmis ciglik cigliga..
hsgeldin cnm..ufakligin ne zaman dodu, kiz sanirim.
off kıyamam yaa,nasıda canı yandı kimbilir.neysekı fazla bıse olmadan ve yumurta akıyla halletmıssınız.gecmi,ş olsun Pervincimyaklasık 1 saat once kabus yasadım..
ece sırtına kadar doldurmustu birazda oksurugu vardı sadece popişini yıkayım dedim..yıkıodum guzel guzel nası yaptıysa anlık muslugu en dibe cevirmis birden cıglık attı..nası aglama cıglıgı duyunca hemen kaldırdımki kaynar su akıo..haslandı cocuk resmen..hemen soguga cevirdim suyun altında ferahlattım ama nası aglıo hemen bepanten surdum sonra aklıma yumurta akı geldi onuda surdum ayaklarına ondan sonra sustu..allahım kucagımda sustu bu sefer ben basladım yana yakıla aglamaya içim parcalandı resmen..tabanları parmakları kıpkırmızıydı..surupta icirdim anında cok sukur normale dondu..
esram allah senden razı olsun yumurta akını yazmıstın..gercektende cok etkili...ins hiçbiriniz bu sebepten kullanmak zorunda kalmazsınız..
hoşgeldın aramıza.bebişin kızmı erkekmı anlat bırazmerhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)
kızarıklık oldu sadece,2 gundur var.dün farkettım ama artacagı aklıma gelmedı.zaten 2 gun daha kullanıcaz bırakcaz bıtıyo antıbıyotık.bakalım yarın sabah nasıl olcak popişiminis bizede bi antibiyotik kullaniminda olmustu ama biizm cok kotu olunca ben kestim antibiyotigi doktor onerisiyle..
ça ça ayçaaa
ikeada montessori için uygun şeyler var
ahşap oyuncaklar
bebeklerin kendi boyutlarındA MASA SANDALYE falan.
dişpsiz bir kuyu bu montessori.
ama aklıma kazıdıgım spot cümle şu,
ÇOCUKLARIN GÖRSEL ZEKASI İŞİTSEL ZEKADAN DAHA ÇABUK ALGILAMASI.
birşeyi yapmasını istediğimizde ona anlatmak yerine konuşmadan nasıl yapıldıgını göstermek daha etkili..
Selam hatunlar! Doruk 2 gündür ateşli. salyalar yastığa akıyor,iştahsızlıkbir yandan, ishal bir yandan... Ne uyuduğumuzu biliyoruz, ne yediğimizi... Allahtan tatildeyiz. Nurdan ve Teo'ya dua ettim en çok
.
kaç gündür giremiyorum nette sorun vardı havada kötü hem evde hem internetsizdim
Ayça gözün aydın insan adet olunca rahatlıyor ya birde bizim gibi ayda yılda bir olanlar için daha sevindirici ruzy nin bezleri iyi fikirmiş :)
Sibel şimdi nasılsın cnm umarım daha iyisindir... Doğum gününe çok az kaldı selinimizin opuyorumnanaktan
yaklasık 1 saat once kabus yasadım..
.
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)
of ya kullandıgımız antıbıyotık kızımın popişini pişik yaptı.buzamana kadar böle bişe olmamıstı.yavrum ondan bıraz mkızık mızıktı sabahtan.Allah tan doktorumuz tedarıklı davranıp,antıbıyotık pişik yapabılır dıe troysd dıe bı krem yazmıstı.sürdüm baya rahatlattı galıba.kıpkırmızıydı resmen ya
Eve yeni geldim az önce Meltemle buluştuk :)) Gezdik tozduk Ecoşlada tanıştım Altınoluk sokaklarını fethettik sositososito
özlemmmmmm koş koş Berrin Uçar Özsu sana yorum yaptı:)))
hadiiii..foto yok mu??
evet dünürümmm az kaldı yarıladık yoluayy canım yaa ekimde 2 cocuklu olcan inş.2 cocuklu ve mutlu :))
resmen koptum yaaaaannemin yorum superdi..
a: bunlarda surekli botoks yaptirdigindan kadin agliyamiyor bile..
n: anne kadina felc inmis..(nurdan kopar)
a:hiiiiiiiiiiiiii......
işte bu benim gelinim yaa[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
buda standart yaho sırıtması
sıpa bu yaa yavrum şekilden şekile girioyahodan yeni saç modelleri
oyyy maşallahhhh ne güsell :) ama bir an durdumda iiki gökhan üstüme düşmüo halin ne olurdu 110 kilo birden gümmmmSise Çeşme den sesleniyorum :))
Ilk kez ben de yazacagım, gecmiş almıs basını gitmiş... :))
Ikı senedır ılk kez bole bıısı yazıorum :)
Biliosunus eşim bana cok düşkün, ben de üzerine düşüyorum.. bu kılo ıle bazen tehlıkye gırebılıyor adamın hayatı ama herseye ragmen mutluyuss:))
maşallah akifeeee kojaman
özlemim çok saol cnm senin kadar güsel olmamız mümkün deil amaa yinede çok saol bajummNur sen ne kadar güzel hatunmuşsun bayanssulusmile maşallahYaramaz oğlun çok tatlı çıkmış ppek keyfine düşkün delikanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?