2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada çok geçmiş olsun sizede inş kötü bişey yoktur

cok tskler canlarım..neyseki gecti gitti ama yumurta akı olmasaydı kesin kabarırdı oderece kızardı..mevlam beterinden saklasın

nurdancım kuvete koymadım kuvete koyunca ottutturuyorum oynuo kendi kendine suyada erisemez..ama 2 dk lavaboda yıkayım dedim ayakları lavabonun icinde dikiliodu ama kımıldıodu donup anında cevirecegi aklıma asla gelmezdi yani hepsini gectim o derece sıcak akacagı hiiçç aklıma gelmezdi..olacagı varmıs

off kıyamam yaa,nasıda canı yandı kimbilir.neysekı fazla bıse olmadan ve yumurta akıyla halletmıssınız.gecmi,ş olsun Pervincim
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)
hoşgeldın aramıza.bebişin kızmı erkekmı anlat bıraz
minis bizede bi antibiyotik kullaniminda olmustu ama biizm cok kotu olunca ben kestim antibiyotigi doktor onerisiyle..
kızarıklık oldu sadece,2 gundur var.dün farkettım ama artacagı aklıma gelmedı.zaten 2 gun daha kullanıcaz bırakcaz bıtıyo antıbıyotık.bakalım yarın sabah nasıl olcak popişi

buaksamda şenlik var burda maşşalah.msjlarınıza yetısemıyorum bu ne hız

iyi geceler terkedılmıs topikimizin uçuşan perilerine.....

evet yakın zamanda bir İkea yapmak istiyorum... Caaanım stor katlamalı perdelerim vardı. Hepsini bu taşınmada yok ettim. Tak çıkar bize çok zor geliyordu. Barışın canı çıkıyordu onlarla uğraşmaktan malum taşınmalarımızda...Kayınvalideme postaladım, biraz o uğraşsın:) Ben de İkeadan en sadelerinden perde aldım eve, eksikler var onları tamamlamak da istiyorum...hemi de oyuncak alırım..bak oyuncak almama yemini bozduruyosun bana..cık cık cık..

dil gelişiminde de sanıldığının aksine görsellik daha önemliymiş. Çocuk dudak hareketlerimizden dili öğrenirmiş. miş miş miş...

perilere iyi geceler didim çünkü misafirim bilem yokkk

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
minik_kelebek

Selam hatunlar! Doruk 2 gündür ateşli. salyalar yastığa akıyor,iştahsızlıkbir yandan, ishal bir yandan... Ne uyuduğumuzu biliyoruz, ne yediğimizi... Allahtan tatildeyiz. Nurdan ve Teo'ya dua ettim en çok
.

Off daha kaç tane daha diş çıkaracaklar değil mi...Gerçi bizim ters Rüzgar dişlerini bize hissettirmedi hiç...Bi baktık çıkmış..

Oyy içim temizlendi, piri pak oldum sanki...

Sibelden haber yok değil mi..Pzt.den önce haberimiz olamayacak.

yaklasık 1 saat once kabus yasadım..

.

Kıyamam canı nasıl yanmıştır.. Olacağı varmış demek..Ne zaman ne yapacakları belli olmuyor sıpacıkların..Yumurta akı mı gerçekten işe yaradı...aklımızda olsun..

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)

Hoşgeldin... anlat bize bebeğini:)))

Sarı pisicik

Dilek'in Kıvanç'ı da aynı olmuştu. Hatta daha kötüydü diye hatırlıyorum.Geçmiş olsun..Isırırım o pişikli popişi ben..

Çıtır sesli Gülimin oğlu sarı şeker Afik ne kadan tatlısın :)) maşallah opuyorumnanaktan
Pervin cnm çok geçmiş olsun Ecoşuma umarım şimdi daha iyidir kıyamam :teselli:
Yeni gelen arkadaş hoşgeldin Songül adın değil mi? benim hafıza pek iyi değildir de! sempatiksalakcinni
Tuğbam bana hemşire demişti zeytinyağı kullandım her değiştirmede yıkadım ayrıca bepanten desteğiyle hemen geçti... Geçmiş olsun... :teselli:
Dilek uzun zamandır girmiyor bu arada... :sm_confused:

ayy canım yaa ekimde 2 cocuklu olcan inş.2 cocuklu ve mutlu :))
evet dünürümmm az kaldı yarıladık yolu
annemin yorum superdi..
a: bunlarda surekli botoks yaptirdigindan kadin agliyamiyor bile..
n: anne kadina felc inmis..(nurdan kopar)
a:hiiiiiiiiiiiiii......
resmen koptum yaaaa
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
işte bu benim gelinim yaa
buda standart yaho sırıtması

yahodan yeni saç modelleri

sıpa bu yaa yavrum şekilden şekile girio
oyyy maşallahhhh ne güsell :) ama bir an durdumda iiki gökhan üstüme düşmüo halin ne olurdu 110 kilo birden gümmmm
maşallah akifeeee kojaman

en son perşembe günü yazmışımdiş meselesi bi bitse aktif olacağım artık telsende yazamıorum girebiliorum ama yazamıorum cvp yazdığımda görünmüo....
dünde dişcideydim yarında dişcideyim 2 tanede küçük dolgu yapılacak diş taşı temizlenecek diş eti tedavisi göreceğim sonra 4 tane dişim çekilecek tel takımı için gelecek ayda tel takılacak çok mutlu oldum şefaf tel takılacak maliyeti dierinden yüksek amaa ölsem şefaf olmasa taktırmazdım doğumdan sonrada 20 lik dişimi alacaklar şimdi almılar hamileyim die eziyet olmasın dedii ölee bu hafta bol miktarda doktarada olacağım..

albüm bölümüne resim ekledim bakmak isteyen olsam die söleyim didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…