yaa geldiii teyzesiii dr nin dediğine göre 29 ekimde filan gelecek sanırım....cnm benimmmmmmmAaaa.. Yiğit gelmiş... hoşgelmişş, ne ıyı etmıs te gelmıss.
yaa geldiii teyzesiii dr nin dediğine göre 29 ekimde filan gelecek sanırım....cnm benimmmmmmm
oyy teyzesii ne güsel şeler yazıon öle çok saol kuzummm benimmkucuk oglumuz o bızım.. kac tane mınık oglumuz var.. nazar boncugumuzz o
Sen bır de kız yap Nur.. etrafın kız cocugu gorsun:))
Allah ta senı nazarlardan saklasın kızımm.. 41 kere masallahh..
14 temmuzda tartılacak sonra duruma bakacak hemen diyete girecek bajımGokhan ın kılosuna mudahele et Nur artık..
genceceık bır adam ıcın ıyı bır sey degıl bu.. Allah korusun.
Oslem bacım.. hayırdır hafta sonu evdesın.. gıt denıze göm kafanı.. ama sulu olana..
aslında yok canım yani gökhanda bende bir daha asla istemioruzki gökhan kız çocuğu hiç istemio ben onu başkasına veremem dio:)) ama böle aklımdan geçio 30lu yaşlarda doğursam mı die sonra uçup giidio bajım o düşüncekaydirigubbakcemile3 karabatak diyecektin olmadı sempatiksalakcinni sen niye gitmiyorsun çeşmede değil misin şirinem ? opuyorumnanaktan
Bende dün çarşıda gezerken giydim topuklu pek bi havalı oldu ya
Foto isteriz o yemekli nişandan kaydirigubbakcemile2
Nur 3. bebek hayali var demek allah gönlüne göre versin :Saruboceq:
ohh maşallah gezın bakalımEve yeni geldim az önce Meltemle buluştuk :)) Gezdik tozduk Ecoşlada tanıştım Altınoluk sokaklarını fethettik sositososito
oda kim beaa?özlemmmmmm koş koş Berrin Uçar Özsu sana yorum yaptı:)))
Alıntılardan gordum..
Ecoşum kaza atlatmıs.. cok uzuldum yaa
Pervinim cok gecmıs olsun.. umarım daha ıyıdır kuzum..
Osledım sısı yaf.. sahalara gerı doneyımm.. ne bu bole.. beenmedım valla sızsız yasamayı..
Dun nısana gıttık.. yemeklı falan fılan dıe olabıldııgnce süse püse bogulmamız ıcap ettı.. amanın topuklu gıymeyı unutmusum.. halım amma komıktı yaaa.. yururken sunnetlı cocuklar gıbı.. neyse yuruye yuruye alıstım sonradan :) ıkı sene sonra ılk kez topuklu agır geldı bırden..
Bır de burnum tıkalı felan.. Ozy ye dıorum hasta mı olucamm ne.. Ozy de dıo bı ılac al.. aa dedımm neden?? ıkı yıldır ılac ıcmeye ıcmeye ılac almayı da unutmusumm :))
amanınn cok işin var be yavvv.inş. acısız agrısız sızısız gecer be yavru.en son perşembe günü yazmışımdiş meselesi bi bitse aktif olacağım artık telsende yazamıorum girebiliorum ama yazamıorum cvp yazdığımda görünmüo....
dünde dişcideydim yarında dişcideyim 2 tanede küçük dolgu yapılacak diş taşı temizlenecek diş eti tedavisi göreceğim sonra 4 tane dişim çekilecek tel takımı için gelecek ayda tel takılacak çok mutlu oldum şefaf tel takılacak maliyeti dierinden yüksek amaa ölsem şefaf olmasa taktırmazdım doğumdan sonrada 20 lik dişimi alacaklar şimdi almılar hamileyim die eziyet olmasın dedii ölee bu hafta bol miktarda doktarada olacağım..
ahan da küçük yiğitin cuma günkü oturuşu adam gayet rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?