2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evriim topuklu ayakkabı tecrube etmişin.
gerçekden az buz zaman değil çok şeye ara verdik yaa
ilaç konusuda öyle evde ilaç kalmadı aydının agrı kesicisindne başka..

TOPİK bomboş..
PERVİN geçmiş olsun..bepanten en etkilsi ..emininki çok korkmuşsundur çok şükür iyimiş ecoşumuz..
GÜLİ afik beye maşallah sarı fırtına dimi..
TAZE doruk beyede geçmiş olsun diş çıkartırjken çok zorlanınca devit -3 ampul verebilrisiniz hem rahat çıkartır hemde ishali keser..
SONGÜL hoş geldin..
ÖZLEM VE MELTEM buluşmuş foto isteriz ama..
EVRİM hanım gelmişler özledik gerçekten ...sisinde hanım hanımcık fotonusdan isteris ..

1saat kadar öncede Yusuf çok kötü düştü..sol yanak kaş ve surat morardı ..sandalyeye tutunup dikiliyordu birden sandalyeyle devriliverdiki rahat rahat tutunup geçiyordu nasıl oldu ama aklım çıktı..bugüne kadarki en kötü düşüşümüzdü resmen yüzü geçti ama alınla kaş morardı..baya bir süre çok ağladı yavrum susuturamdım senağlama..şimdi uyuyor:çok üzgünüm:

deryaaaaaaaaaaçok geçmiş olsun ya
ayyy kıyamam korkmuştur yavruu
allah beterinden saklasın

ay cok gecmis olsun ya, yavrum kiyamam, bizimde alnimiz mor hala..
bizde seni osledik, pek bi issiz burasi, pek bi boynu bukuk, foto isteriz...tazeme gelse onuda osledim..

bizde kapicilik oynuyoruz, evde her kapi kapaniyor teker teker:))

NUR masallah yigite, cok belirgin cikmis..

hay Allah yaa,nedır yavrunun bu düşmelerden cektıgı.neysekı ucuz< atlatmıs Allah beterınden korusun.bebişlerimiz için bol bol sadaka vermek lazım.her an yanlarında olamayız olsakda bı göz acıp kapayıncaya kadar yapacaklarını yapıyolar.

evrrrrim ya espirine kptum karnım agrıdı
çeşme yaramış..

gelelim hangi esprine güldüğüme;
özleme yazmısınya denize gömsene kafanı ama sulu olana diyeeeeee
haaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa

olumunekankayizsmile

evriim topuklu ayakkabı tecrube etmişin.
gerçekden az buz zaman değil çok şeye ara verdik yaa
ilaç konusuda öyle evde ilaç kalmadı aydının agrı kesicisindne başka..

walla sunnetlı cocuklardan farksızdım ilk gıydıgım an..

çok gecmıs olsun tatlım.. Rabbım beterınden saklasın.. kıyamam kuzuma

NURDANN senin için dua edeceğim insallah temmuzda geldiginde bir sirketle anlasmıs olarak geri donersin canım benim yaaa az kaldı sabrett

ecenin agzına jel suruodum alttan bişey takıldı elime...gorunurde yok ama yarmış demekki..cok duygulandım itiraf ediorum bikac damlada yas doktum:)) hemen babasını aradım:)

ay hadi gozunuz aydınn nihayettt massalah ecosa yanlız gerisi çorap sokugu gibi gelecek bir anda bir suru disi çıkacakk boyleside ayrı guzel bizimde hiç yoktu bir anda hepsi çıktı

nasıl yani ya nasıl oldurucuymus arastırma vaktim yok su an yatacagım eminsin dimi
ben bir minik kavanoza koyup rondo dan geçirip buzdolabına koyuyorum ama 1 hafta on gun kullanıyoruz hele tatilde hep o kavanoz sıcaklarda yanımda gezdi olabilirmi boyle birseyy allah allah sasırdım yarın arastırcam hemen

valla adas yapman gerek birseyler çok alıstı seninki gece gunduz canı istedimi memeye birseyler yap aglat gerekirse bence yollarda alma koltuktan çok tehlikeli en korktugum seyy

valla rahat geçdi diyebiliriz ozgulcum yani daha iyisi olamaz en nihayetinde bir bebek bu yani tam bir gunun nası gecti anlat diyen arkadaslar olmus ayrı bir mesajda yazacagım

ruyamda nazanı gordum ceren yuruyo diodu..hadi bakalım haberi gelir yakında

ya ceren epeydir elnii oylesine tutup yani agırlık vermeden iki aydır falan yuruyor gayet dengeli ama korkuyormus ama bırakıp normal yuruse nazan la gorusuyoruz soylerdi

çok geçmis olsun burcu ya viral birsey heralde

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)

hosgeldinn
benim ist dan yeni katılanlara klasik sorum neresinden ?

off çok geçmis olsun

bir suru resimler eklenmis tatilde hep baktım hepsine yanıt yazamadım
akif yusuf yahoo meltemin ece kuzy sevval hepsi çok tatlılar massalah hepsi kocaman oldular yaa

günaydınlar....

geçmişe kısacık baktım geldim... beni merak etmişsiniz çok sagolun hepiniz iyiki varsınız....
cuma günü evet çok kötüydüm tansiyonum felaketti ensemden bi başladı çıldırma noktasına geldim bi ara eczaneye gittim geldim tansiyonum yükselmiş soğuk su falan uyguladım biraz iyi geldi falan sonra yine azıttı acile gittim ordanda eve gittim sessiz bi ortamda uyudum sonra daha iyiydim..... geceyede birşeyim kalmadı şükür.....

cumartesi günü eskişehire gittim düğün için kendime elbise aldım.... ne abiye nede günlük olsun arası bi elbise almak istiyordum aman ne zormuş ya bu ara model bulmak canım çıktı en sonundu buldum bir yerde....... siyahın asilliğinden vazgeçmedim.......

selin canım okuyor.. iştahsızlık hat safhada... yaramazlık desen oda öyle..... yemek yerken püfff yapıp tükürmeyi öğrendi zaten 2 lokma yiyor onuda çıkartıyor artık havayla yaşayacak sadece sanırım...... işin kötü yanı birde ısırmayı öğrendi epeyce acıtıyor ve babaya falan nadiren yapıyor ama beni daha çok ısırıyor anlamadım gitti.....

ECE, HAYAT, AFıK çok tatlısınız ya maşallah sizlere.....

EVRıM tatildeymiş çok sevindim biraz iyi gelmiştir.....

TAZEM sende tatildeymişsin geçmiş olsun damadıma kıyamam ya bu dişler mahfediyor kuzucukları.....

BABYBıM geçmiş olsun eceşa ya çok üzüldüm okuyunca görünmez kaza diye işte buna denir sanırım olacak olduktan sonra oluyor .... yumurta akı iyi oldu aklımda bulunsun... rabbim korusun meleklerimiz.... şimdi nasıl iyimi ecoş....

DERYAM ne diyorsun sen ya kıyamam yusufa çok kötü düşmüş büyük geçmiş olsun... selinde bayılıyor sandalye en büyük tutkusu ama bende çok korkuyorum.....

ÖZLEM VE MELTEM buluşmuşlar ne güzel resimde olsaydı daha güzel olurdu ama neyse artık.....

NURDANIM kötü günler geçiriyorsun kolay değil tabiki yaşadıkların....ama artık bak sonuna geldin tatlım bu kadar sabrettin biliyorum kolay değil ama biraz daha sabır bak herşey çok güzel olacak..... dualarımız seninle....

aklımda kalanlar bunlar:))) atladıklarım var ise kusura bakmayın sabah mahmurluğu...

arkadaşlar bebek şekeri için yazı arıyordum ama birşey buldum.... fikirlerinizi bekliyorum ekleme yada çıkarma yapabilirim.....

bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun
masum dünyam selinim 1 yaşında
13.07.2010

sizce nasıl??????

her hali şahane tatlı kuş maşallah. geniş özet bekliyorum senden.. bir tatil günün, atlamadığın ayrıntıların sayesinde tatile gidecek olanlara cok faydalı olacak tatlım. yağmur yağdı mı orda da?

keşke düşmeseler içi yanıyor insanın çok geçmiş olsun.

ahan da küçük yiğitin cuma günkü oturuşu adam gayet rahat

geçmiş olsun...

hayatta en cok korktuğum şey arada aklıma geliyor ürperiyorum. eceyi okurkende ürperdim. çok geçmiş olsun bununla kalsın...

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)

hoşgeldin

Selam hatunlar! Doruk 2 gündür ateşli. salyalar yastığa akıyor,iştahsızlıkbir yandan, ishal bir yandan... Ne uyuduğumuzu biliyoruz, ne yediğimizi... Allahtan tatildeyiz. Nurdan ve Teo'ya dua ettim en çok

çok geçmiş olsun burcu, diş çıkarma ve ishalin hiçbir bağlantısı yokmuş ishal çok halsiz bırakıyor bebekleri. doruk biran önce iyileşsin acil şifalar. özledim yazılarını okumayı.

çok güzel bir kız biblo gibi maşallah.

bugun manavda adama onu koyma bunu koy derken bi baktım ece öğğöğğ oksuruo..sen ordaki kasalardan elinin yetistiginin icindeki gazeteyi cek agzına sok ye..yani 30 sny icinde olan bu ..

çok güldüm ya kusturmuş kendini sokaklarda gazete yerken.

düşenin dostu olmaz evrim dikkat et. çeşmede tatildeymişsin hava nasıldı umarım cok yağmamıştır da keyfini çıkartmışsınızdır.

of of Allah korumuş oğlumu o halde iyi ki söyledin anneme haber verene kadar 4 gün önce öğütüleni yemiş bişey olmasın korktum cok. 3 günlük yapıp buzdolabında saklasak olur mu acaba derin dondurucuda zor olur sanki. araştıralım bakalım.

çok tatlısınız.

tansiyom problemin varmıydı sibel neden oldu ki acaba, çok geçmiş olsun tekrarlanmasın bir daha.

yazı cok güzel ama tekeline almışsın selin'i :) bir dilek tuttuk desen daha iyi olmaz mı?

Günaydın a.s.
Dün yazdıklarım nereye kaybolmuş ya fisfisfis
Güli Evrimin esprisini senin alıntından anladım köşeli benim jeton sırnaşık şey
Yusufumuza geçmiş olsun kıyamam ona bende geçen dondurma dolabına parmaklarını sıkıştırdım uzun süre susturamadım :sinifsinif: Allahım tüm bebeklerimizi kazadan beladan koru :Saruboceq:
Pervin Ecoş şimdi iyi değil mi?
Sibel iyi olmana sevindim... Bende Gülize katılıyorum tuttuk daha iyi yazıda çok güzel kaydirigubbakcemile5 Acai nasıl gidiyor?
Ecoş tatilde hepsi birbirinden şirin

yazı cok güzel ama tekeline almışsın selin'i :) bir dilek tuttuk desen daha iyi olmaz mı?[/QUOTE .!.:
:roflol::roflol: ince detayı yakalamışsınkaydirigubbakcemile3

ama ozamanda bir dilek tuttuk sen gerçek oldun masum dünyamız selinimiz 1 yaşında mı olacak:uhm:

ÖZLEM acai iyi gidiyor çarşamba günü bitiyor ama ... ben iyi gidemiyorum eşimin sayesinde... taktı bana... destek yerine köstek oluyor.... az yiyorsun, miden küçülecek bu sefer onunla uğraşcaz, yok hasta olacaksın, ekmek yemiyorsun sofrada binbir tartışma şunu yiyeceksin bi kaşık yada yemek koyacaksın vs.... yani önceden bundan az yediğim zamanlar göze batmıyordu anam rejim yapayım dedim gıdım gıdım didikledi yani kaldı benim rejim maceram.... ok. verdik birkaç kiloda geri alacağım diye korkuyorum ya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…