ay cok gecmis olsun ya, yavrum kiyamam, bizimde alnimiz mor hala..1saat kadar öncede Yusuf çok kötü düştü..sol yanak kaş ve surat morardı ..sandalyeye tutunup dikiliyordu birden sandalyeyle devriliverdiki rahat rahat tutunup geçiyordu nasıl oldu ama aklım çıktı..bugüne kadarki en kötü düşüşümüzdü resmen yüzü geçti ama alınla kaş morardı..baya bir süre çok ağladı yavrum susuturamdım senağlama..şimdi uyuyor:çok üzgünüm:
bizde seni osledik, pek bi issiz burasi, pek bi boynu bukuk, foto isteriz...tazeme gelse onuda osledim..Osledım sısı yaf.. sahalara gerı doneyımm.. ne bu bole.. beenmedım valla sızsız yasamayı..
Dun nısana gıttık.. yemeklı falan fılan dıe olabıldııgnce süse püse bogulmamız ıcap ettı.. amanın topuklu gıymeyı unutmusum.. halım amma komıktı yaaa.. yururken sunnetlı cocuklar gıbı.. neyse yuruye yuruye alıstım sonradan :) ıkı sene sonra ılk kez topuklu agır geldı bırden..
Bır de burnum tıkalı felan.. Ozy ye dıorum hasta mı olucamm ne.. Ozy de dıo bı ılac al.. aa dedımm neden?? ıkı yıldır ılac ıcmeye ıcmeye ılac almayı da unutmusumm :))
afikime yapılan iltifatlar için teşekkür edriz teyzeleri.:)
bu arada afikin yeni huyu oyun zannediyor sanırım
girdiği odanın hemen kapısını itiyor kapatmak için.
ama hemen dibinde beklemiyor ben geleip kapıyı açaıp onu bulayım diye
azcık geride oturup bekliyor kendince şarkılar söyluyor arada anneeennnn bababooooo diyor öyle işte
1saat kadar öncede Yusuf çok kötü düştü..sol yanak kaş ve surat morardı ..sandalyeye tutunup dikiliyordu birden sandalyeyle devriliverdiki rahat rahat tutunup geçiyordu nasıl oldu ama aklım çıktı..bugüne kadarki en kötü düşüşümüzdü resmen yüzü geçti ama alınla kaş morardı..baya bir süre çok ağladı yavrum susuturamdım senağlama..şimdi uyuyor:çok üzgünüm:
evrrrrim ya espirine kptum karnım agrıdı
çeşme yaramış..
gelelim hangi esprine güldüğüme;
özleme yazmısınya denize gömsene kafanı ama sulu olana diyeeeeee
haaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa
evriim topuklu ayakkabı tecrube etmişin.
gerçekden az buz zaman değil çok şeye ara verdik yaa
ilaç konusuda öyle evde ilaç kalmadı aydının agrı kesicisindne başka..
1saat kadar öncede Yusuf çok kötü düştü..sol yanak kaş ve surat morardı ..sandalyeye tutunup dikiliyordu birden sandalyeyle devriliverdiki rahat rahat tutunup geçiyordu nasıl oldu ama aklım çıktı..bugüne kadarki en kötü düşüşümüzdü resmen yüzü geçti ama alınla kaş morardı..baya bir süre çok ağladı yavrum susuturamdım senağlama..şimdi uyuyor:çok üzgünüm:
bunu ilk defe yaziyorum, (madem herseyi paylasiyrum sizinle) ama bazen olsemde kurtulsam bu kadar dusunceden, stresten sikintidan diyorum, gucum kalmadi gibi geliyor, bazen teoyu bile gozum gormuyor, onunla ilgilenecek enerjiyi bile bulamiyorum kendimde..gerci anlik bisey sonra onun bana ne kadar muhtac olduunu dusunup bu dusunceler gidiyor ama iste yalnizken cok sey dusunuyorum, bir bilseniz..
ecenin agzına jel suruodum alttan bişey takıldı elime...gorunurde yok ama yarmış demekki..cok duygulandım itiraf ediorum bikac damlada yas doktum:)) hemen babasını aradım:)
Aklımdayken...Aylar önce yazacaktım kısmet bugüneymiş:))
Ceviz, fındık verenler varsa... Öğütüp kavanozlarda saklayıp mı veriyorsunuz bebeklere?? Çok dikkat edin diycektim, ceviz küfü çok çok zararlı. ya günlük öğütüp verilmeli ya da öğüttüğümüzü derin dondurucuda saklamak gerek..
İşin kötü tarafı küflense anlaşılmaz bile...Ben aylar önce bu hataya düştüm, annem feci bir uyarı çekmişti bana...
Ben bir güzel öğüttüm cam kavanoza koydum hergün veriyordum.. .Annem baktı napıyosun sennnnnnnn dedi..Ya küflenseydi nolcaktı..
ve bir çok bu tarz yorumlar var
bende ağlamaya başlasın hemen durduruyordum arabayı rkaya geçiyor emziriyorum geri koyuyorum otobanlarda, nasılla her ağlamada kucağa alıncağını biliyordu diye ağlıyor
bende bu şekilde yapsam zamanla alışırmı acaba?
gerçekten mami ile giderkende kucağımda vs gidiyor ani fren yapıyor yeri geliyo ve ödüm kopuyor resmen pamuk ipliğine bağlı hayatımız diye düşünüyorum içimden
bende bırakacağım artık koltukta başka çare yok bunu anladım..
nasilsin Esracigim..tatilin eceyle rahat geciyor anlasilan..insallah benimkide böyle rahat ve güzel gecer...:Saruboceq: yemek isini ne yapiyorsun..ögünlerin nasil oluyor..bize tavsiye edebilecegin neler var..ona göre gideyim..insanin aklina gelmiyor cogu sey...:uhm:
ruyamda nazanı gordum ceren yuruyo diodu..hadi bakalım haberi gelir yakında
Selam hatunlar! Doruk 2 gündür ateşli. salyalar yastığa akıyor,iştahsızlıkbir yandan, ishal bir yandan... Ne uyuduğumuzu biliyoruz, ne yediğimizi... Allahtan tatildeyiz. Nurdan ve Teo'ya dua ettim en çok
Birkaç alıntıdan gözüme çarpanlar
MELTEM çok hoşsunuz
HAYAT çok tatlı olmuş yaaaa
PERVİN tebrikler!!!!!!!!
TUĞBA Şevval çokkk şeker yaa :)
NURDAN seninle daha yakından ilgilenmek isterdim.
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)
off çok geçmis olsun1saat kadar öncede Yusuf çok kötü düştü..sol yanak kaş ve surat morardı ..sandalyeye tutunup dikiliyordu birden sandalyeyle devriliverdiki rahat rahat tutunup geçiyordu nasıl oldu ama aklım çıktı..bugüne kadarki en kötü düşüşümüzdü resmen yüzü geçti ama alınla kaş morardı..baya bir süre çok ağladı yavrum susuturamdım senağlama..şimdi uyuyor:çok üzgünüm:
ahan da küçük yiğitin cuma günkü oturuşu adam gayet rahat
of ya kullandıgımız antıbıyotık kızımın popişini pişik yaptı.buzamana kadar böle bişe olmamıstı.yavrum ondan bıraz mkızık mızıktı sabahtan.Allah tan doktorumuz tedarıklı davranıp,antıbıyotık pişik yapabılır dıe troysd dıe bı krem yazmıstı.sürdüm baya rahatlattı galıba.kıpkırmızıydı resmen ya
yaklasık 1 saat once kabus yasadım..
ece sırtına kadar doldurmustu birazda oksurugu vardı sadece popişini yıkayım dedim..yıkıodum guzel guzel nası yaptıysa anlık muslugu en dibe cevirmis birden cıglık attı..nası aglama cıglıgı duyunca hemen kaldırdımki kaynar su akıo..haslandı cocuk resmen..hemen soguga cevirdim suyun altında ferahlattım ama nası aglıo hemen bepanten surdum sonra aklıma yumurta akı geldi onuda surdum ayaklarına ondan sonra sustu..allahım kucagımda sustu bu sefer ben basladım yana yakıla aglamaya içim parcalandı resmen..tabanları parmakları kıpkırmızıydı..surupta icirdim anında cok sukur normale dondu..
esram allah senden razı olsun yumurta akını yazmıstın..gercektende cok etkili...ins hiçbiriniz bu sebepten kullanmak zorunda kalmazsınız..
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesi olarak aranıza yeni katıldım,, umarım artık sık sık görüşürüz tabii bizim ufaklık bırakırsa :)
Selam hatunlar! Doruk 2 gündür ateşli. salyalar yastığa akıyor,iştahsızlıkbir yandan, ishal bir yandan... Ne uyuduğumuzu biliyoruz, ne yediğimizi... Allahtan tatildeyiz. Nurdan ve Teo'ya dua ettim en çok
bugun manavda adama onu koyma bunu koy derken bi baktım ece öğğöğğ oksuruo..sen ordaki kasalardan elinin yetistiginin icindeki gazeteyi cek agzına sok ye..yani 30 sny icinde olan bu ..
Sise Çeşme den sesleniyorum :))
Ilk kez ben de yazacagım, gecmiş almıs basını gitmiş... :))
Ikı senedır ılk kez bole bıısı yazıorum :)
Biliosunus eşim bana cok düşkün, ben de üzerine düşüyorum.. bu kılo ıle bazen tehlıkye gırebılıyor adamın hayatı ama herseye ragmen mutluyuss:))
Aklımdayken...Aylar önce yazacaktım kısmet bugüneymiş:))
Ceviz, fındık verenler varsa... Öğütüp kavanozlarda saklayıp mı veriyorsunuz bebeklere?? Çok dikkat edin diycektim, ceviz küfü çok çok zararlı. ya günlük öğütüp verilmeli ya da öğüttüğümüzü derin dondurucuda saklamak gerek..
İşin kötü tarafı küflense anlaşılmaz bile...Ben aylar önce bu hataya düştüm, annem feci bir uyarı çekmişti bana...
Ben bir güzel öğüttüm cam kavanoza koydum hergün veriyordum.. .Annem baktı napıyosun sennnnnnnn dedi..Ya küflenseydi nolcaktı..
[/URL][/IMG]
günaydınlar....
geçmişe kısacık baktım geldim... beni merak etmişsiniz çok sagolun hepiniz iyiki varsınız....
cuma günü evet çok kötüydüm tansiyonum felaketti ensemden bi başladı çıldırma noktasına geldim bi ara eczaneye gittim geldim tansiyonum yükselmiş soğuk su falan uyguladım biraz iyi geldi falan sonra yine azıttı acile gittim ordanda eve gittim sessiz bi ortamda uyudum sonra daha iyiydim..... geceyede birşeyim kalmadı şükür.....
arkadaşlar bebek şekeri için yazı arıyordum ama birşey buldum.... fikirlerinizi bekliyorum ekleme yada çıkarma yapabilirim.....
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun
masum dünyam selinim 1 yaşında
13.07.2010
sizce nasıl??????
yazı cok güzel ama tekeline almışsın selin'i :) bir dilek tuttuk desen daha iyi olmaz mı?[/QUOTE .!.::roflol::roflol: ince detayı yakalamışsınkaydirigubbakcemile3
ama ozamanda bir dilek tuttuk sen gerçek oldun masum dünyamız selinimiz 1 yaşında mı olacak:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?