2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun
masum dünya selin 1 yaşında da diyebilirsin senin dediğin gibi de olur.

kaydirigubbakcemile3 kendisinin kilosu nasıl? Belki dedi bizim hatun manken olma yolunda ilerliyor olaya müdahale etmeliyim bende bir emme olayı aydınlığa kavuşsa başlamayı düşünüyorum sengözlerimebaksanab

Evrim şirinem çeşmelerden bile yalnız bırakmıyor hep görüyoruz sahalarda olumunekankayizsmile Git kendini at sulara ohh miss :)
Ya siz şimdi kaynatırken bende Özdeyi uyutmuşken işlerimi yapayım keyif yapayım derken Özde uyanıyor işler kalıyor totom yer görmesin benim sempatiksalakcinni tepsi kadar oldu yaya yaya zaten :gitme:

kaydirigubbakcemile3 kendisinin kilosu nasıl? Belki dedi bizim hatun manken olma yolunda ilerliyor olaya müdahale etmeliyim bende bir emme olayı aydınlığa kavuşsa başlamayı düşünüyorum sengözlerimebaksanab

canım yok eşimle aşağı yukarı aynı sayılırız ki hep ben ondan iriyimdir bu aralar bi göbek yaptı yani bana yetişti.......neden böyle yapıyor anlamıyorum yani bende......

hadi bakalım canım....başlarsın ama başlamasan bile yüzme olayı sende bayağı farkedecek..... guclubacismile

Nurdan tibet yarın mı gidiyor, Allah kavuştursun canım, sağlıla gitsin gelsin. naptın anneyi orta yol bulabildiniz mi?

Nurdan tibet yarın mı gidiyor, Allah kavuştursun canım, sağlıla gitsin gelsin. naptın anneyi orta yol bulabildiniz mi?

Evet tatlim yarin gidiyor( stresss basti..ayin 2sindede teslim olucak birlige..
Anneyle dun konustuk, once cok gergin gecti, sonra tibet yumusatti, anlattik durumu, simdilik bi sorun yok gibi, bakalim babayla nasil gecicek..annemin tek derdi benim uzmanlik yapmam,dedim sen destek ol ben herseyi yaparim..

SIBEL yazi cok guzel olmus, dilek tuttuk seklinde duzelince, ben cok begendim..

çok şükür nurdan yavaş yavaş halolacak babada anlayacak halinizi. biraz daha iyisin dimi? herşey yerli yerine otursun hayırlısı ile gel canım. tibette kolayca yapsın bitirsin inş.

canım benim hadi bakalım eşin sağlıkla hayırla yapsın askerliğini allah kavuştursun tatlım.....

annen olayı en azından güzel bir şekilde sonuçlanmış... babanıda ikna edersiniz çünkü biliyorsun birşeye anneler ikna olursa anneyle beraber babayıda ikna etmek daha kolay oluyor... gör bak herşey çok güzel olacak.... uzmanlğıda herşeyide yapacaksın türkiyeye dönmek sana çok çok iyi gelecek....

SIBEL yazi cok guzel olmus, dilek tuttuk seklinde duzelince, ben cok begendim..

sağol canım teşekkür ederimolumunekankayizsmile

çok şükür nurdan yavaş yavaş halolacak babada anlayacak halinizi. biraz daha iyisin dimi? herşey yerli yerine otursun hayırlısı ile gel canım. tibette kolayca yapsın bitirsin inş.

cok sagolun canlarim, dunden beri kus gibiyim annemle aradaki gerginlik gitti sanirim benim gerilmemden kaynaklaniyordu..kus gibi rahatladim, iyikide konustuk, cok tereddut ettik, baya bi aglastik bagiristik dun ama tibet cok iyi toparladi, yalniz yapamazdim..

insallah baska bir sorun cikmaz..suan icin plani anlattim tatil sonu buraya donup tekrar gelicem trye insallah yaza iyi bir is firsati cikar, dua ediyorum, lutfen sizde esirgemeyin dualarinizi..

yazılarından belli nurdanım kuş gibisin hissediliyor çok sevindim dualarım seninle geldiğin gibi bul severek yapacağın uygun bir iş inşallah.

benim sıpam burun deliğini keşfetti işaret parmağı önce buruna ordan hop ağıza giriyor şimdiden başladı, parmağı burnuna sokuyor 10 sn bekliyor hiç oynatmıyorda parmağı oradan ağzına. mikrop falan kapar mı acaba büyüdükçe kontrol etmek zorlaşıyor birde mutfak masasının altındaki demiri yalıyor vileda ile siliyodum şimdi ona özel bez yaptım güzelce temizliyorum umarım hijyenik oluyordur.

biizm evdeki parke ve fayanslar itinayla yalanarak temizleniyor, bi katta oglum geciyor bizim evde vileda sonrasi, ben vazgectim atik engelliyemiyorum..

canım selinde ne bulursa ağzına sokuyor yalıyor.... yani artık eskisi kadar dikkat etmiyorum.... buzdolabını yalıyor, duvarları yalıyor. masalar, sandalyeler, kapı vs...aklına ne gelirse tek tek bunları silmem mümkün değil..... artık biraz daha relaks olmaya çalışıyorum çünkü baksana başka çocuklar sokaklarda büyüyorlar yerde ne bulursa yiyorlar hasta bile olmuyorlar bizler ne kadar dikkat edersek o kadar çok hasta oluoyrlar mikrop kapıyorlar... vücudun mikrobuda tanıması lazım......

Doktora gittik ctesi günü. Soğuk almış, dedi. Hafif bir hırıltısı vardı Doruk'un ama o zaman zaman oluyor boğazında çok önemsemiyorum. Şurup verdi, ateşi yükselirse diye fitil verdi ve antibiyotik, ateş düşmezse başlayalaım diye. Bugün iyi çok şükür, antibiyotiğe başlamadım. ıştah kesildiğinden fitili yarım yarım kullandım. Şurup içirmek ölümdü çünkü. Bence üşütme değil ya gene, dişten diyorum. Bılemem tabii, kadın doktor, her yerine baktı etti. Cahil cahil konuşmayayım:)

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim.

Sıze tek bir şey söyleyeyim % 100 ETKıLı ateş düşürmek konusunda. Ilık duş falan değil, ISLAK HAVLU yöntemi. Normal, çok soğuk olmayan su ile büyük havluyu ıslatıyoruz, çok fazla sıkmıyoruz, hafif ıslak kalıyor. Bebişi bu ıslak havluya 1 dk kadar sarıyoruz, sonra çekip tekrarlıyoruz. Bu arada en sevdiği güldüğü şeylerle oyalayabiliyoruz. Çok çok etkili oldu bizde. ınşallah ihtiyaç olmaz ama aklınızda bulunsun derim.

canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyi olmasına sevindim....... bu dişler çıkacak ama bizler mahfolacağız.... her dişte aynı sıkıntı rabbim yardımcımız olsun... ön dişler böyleyse azıları ve köpek dişlerini düşünemiyorum.... ıslak havlu yöndemi mantıklı rabbim inşallah böyle bi durum vermesin ama olursada denemek lazım.....

geçmişe sonra bakacağım. Gözde İst'a dönüyor bugün. 1 saat sonra gidiyor.

allah kavuştursun canım kazasız belasız gidip gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…