bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun
masum dünya selin 1 yaşında da diyebilirsin senin dediğin gibi de olur.
ÖZLEM acai iyi gidiyor çarşamba günü bitiyor ama ... ben iyi gidemiyorum eşimin sayesinde... taktı bana... destek yerine köstek oluyor.... az yiyorsun, miden küçülecek bu sefer onunla uğraşcaz, yok hasta olacaksın, ekmek yemiyorsun sofrada binbir tartışma şunu yiyeceksin bi kaşık yada yemek koyacaksın vs.... yani önceden bundan az yediğim zamanlar göze batmıyordu anam rejim yapayım dedim gıdım gıdım didikledi yani kaldı benim rejim maceram.... ok. verdik birkaç kiloda geri alacağım diye korkuyorum ya......
kaydirigubbakcemile3 kendisinin kilosu nasıl? Belki dedi bizim hatun manken olma yolunda ilerliyor olaya müdahale etmeliyimbende bir emme olayı aydınlığa kavuşsa başlamayı düşünüyorum sengözlerimebaksanab
Nurdan tibet yarın mı gidiyor, Allah kavuştursun canım, sağlıla gitsin gelsin. naptın anneyi orta yol bulabildiniz mi?
Evet tatlim yarin gidiyor( stresss basti..ayin 2sindede teslim olucak birlige..
Anneyle dun konustuk, once cok gergin gecti, sonra tibet yumusatti, anlattik durumu, simdilik bi sorun yok gibi, bakalim babayla nasil gecicek..annemin tek derdi benim uzmanlik yapmam,dedim sen destek ol ben herseyi yaparim..
SIBEL yazi cok guzel olmus, dilek tuttuk seklinde duzelince, ben cok begendim..
çok şükür nurdan yavaş yavaş halolacak babada anlayacak halinizi. biraz daha iyisin dimi? herşey yerli yerine otursun hayırlısı ile gel canım. tibette kolayca yapsın bitirsin inş.
benim sıpam burun deliğini keşfetti işaret parmağı önce buruna ordan hop ağıza giriyor şimdiden başladı, parmağı burnuna sokuyor 10 sn bekliyor hiç oynatmıyorda parmağı oradan ağzına. mikrop falan kapar mı acaba büyüdükçe kontrol etmek zorlaşıyor birde mutfak masasının altındaki demiri yalıyor vileda ile siliyodum şimdi ona özel bez yaptım güzelce temizliyorum umarım hijyenik oluyordur.
benim sıpam burun deliğini keşfetti işaret parmağı önce buruna ordan hop ağıza giriyor şimdiden başladı, parmağı burnuna sokuyor 10 sn bekliyor hiç oynatmıyorda parmağı oradan ağzına. mikrop falan kapar mı acaba büyüdükçe kontrol etmek zorlaşıyor birde mutfak masasının altındaki demiri yalıyor vileda ile siliyodum şimdi ona özel bez yaptım güzelce temizliyorum umarım hijyenik oluyordur.
Doktora gittik ctesi günü. Soğuk almış, dedi. Hafif bir hırıltısı vardı Doruk'un ama o zaman zaman oluyor boğazında çok önemsemiyorum. Şurup verdi, ateşi yükselirse diye fitil verdi ve antibiyotik, ateş düşmezse başlayalaım diye. Bugün iyi çok şükür, antibiyotiğe başlamadım. İştah kesildiğinden fitili yarım yarım kullandım. Şurup içirmek ölümdü çünkü. Bence üşütme değil ya gene, dişten diyorum. Bİlemem tabii, kadın doktor, her yerine baktı etti. Cahil cahil konuşmayayım:)
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim.
Sİze tek bir şey söyleyeyim % 100 ETKİLİ ateş düşürmek konusunda. Ilık duş falan değil, ISLAK HAVLU yöntemi. Normal, çok soğuk olmayan su ile büyük havluyu ıslatıyoruz, çok fazla sıkmıyoruz, hafif ıslak kalıyor. Bebişi bu ıslak havluya 1 dk kadar sarıyoruz, sonra çekip tekrarlıyoruz. Bu arada en sevdiği güldüğü şeylerle oyalayabiliyoruz. Çok çok etkili oldu bizde. İnşallah ihtiyaç olmaz ama aklınızda bulunsun derim.
geçmişe sonra bakacağım. Gözde İst'a dönüyor bugün. 1 saat sonra gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?