bebeklerin işaret dilii ile ilgili sitelere merak saldım sanırım gerçekten faydalı. hem daha erken konuşuyorlarmış, hem daha zeki oluyorlarmış hemde konuşamadıkları süreçte istediklerini işaret ile anlatabildikleri için öfke ve sinirlilik halleri ile daha geç tanışıyorlarmış. ama türkçe videolar denk getiremedim bir türlü. bu konu ile ilgili araştırma yapan var mı?
geldi canım ya ne tesadüf di mi? meğer ortak arkadaşımız varmış da haberimiz yokmuş :)fatmaa cnm bugün birileri benden sana slm getirdimiii ama sanırım sen okula gitmemişsin
inşallah meltemcim çok isterim.görüşürüz inş. abine filan geldiğinde geçerken bana da uğrarsın mutlaka beklerim yani..çok tatlı kuzu ya
zor işin valla
adapazarına gelince görüşürüz inşallah
benim de ağabeyim izmitte oturuyor az ilerisi sakarya zaten
altınoluk da yazlık kiralayabilirsiniz
isterseniz teyzemden rica ederim size çevreden kiralık yazlık bulurlar teyzem yaz kış altınoluk ta oturuyor
ı
TAZE BURCUM çok geçmiş olsun..
Allah kavuştursun..
NURDAN herşey yoluna girer merak etme ilk sinyaller geliyor bak..
ÖZGÜL geçmiş olsun..
HAYIRLI OLSUN tekrar ..taışınıp yerleşince rahat edersin..selam millet
sonunda kütahyadan yazıyorum :) sayfamız o kadar çok ilerlemiş ki ne yazık ki son yazdığımdan sonraki birkaç sayfaya bakabildim yalnızca.. önemli bişi kaçırdıysam yazın bana olur mu?
biz cuma günü ankaraya vardık. pazar da kütahyaya geçtik. evi baya toparladık. birkaç şey kaldı onu da taşınırken ayarlayacak artık eşim napalım. ankarada söylediğim yere lazer yaptırdım. baya uygun oldu. sanırım orada devam edeceğim. ankaraya git gel napayım. zaten gidiyoruz. denk getirmeye çalışacağız artık..
ankarada bir gece dağıtmaya çıktık bu arada çok iyi geldi deşarj oldum :) yiğiti anneye bırakıp kaçtık. her gittiğimizde bir sefer yapmak lazım bunu..
yiğit ankarada burnumuzdan getirdi. ortamı insanları yabancıladı. iki saat aralıksız ağladı. aynısını kütahyadada yapar diye korkuyordum ama allaha şükür şimdilik iyi.
girmeye çalışacağım burdan da topiğimize.. hepinizi öptüm
sagol tatlim, cok sukur..
Evrim şirinem çeşmelerden bile yalnız bırakmıyor hep görüyoruz sahalarda olumunekankayizsmile Git kendini at sulara ohh miss :)
Ya siz şimdi kaynatırken bende Özdeyi uyutmuşken işlerimi yapayım keyif yapayım derken Özde uyanıyor işler kalıyor totom yer görmesin benim sempatiksalakcinni tepsi kadar oldu yaya yaya zaten :gitme:
EVRİM kaç kilo verdin? ACAİ nasıl gidiyor?
derya yeniden basladim, 58 dusmem gerek gelene kadar, recim+bisiklet+mekik tekrar dusucez..
bı de ben dussem.. bızım tartıda gun gectıkce arttıgım goruluyor.. resmen sınırlerım bozulmaya basladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?