iVillage Video - Bebeklerin İşaret Dili
izlerken hayran kaldım akıllı bıdığa. işaret dili videosu
hımyaw yok kurben.. ne denızı suyuhava burada gecen hafta mok gıbıydı.. Ozy ıse basladı gunes actı !! Allahtan adam bır ay sonra yıne bır hafta ızınlı..
kılomu bılmıorum..ozy bugun ıse basladı, bugun alıcak pili.. acai m bıtelı 3 gun oldu.. tatlı ıstegı durtmeye basladı.. halbusem 3 haftadır unutmustum bu duyguyu..
düşersin düşer...derya yeniden basladim, 58 dusmem gerek gelene kadar, recim+bisiklet+mekik tekrar dusucez..
bı de ben dussem.. bızım tartıda gun gectıkce arttıgım goruluyor.. resmen sınırlerım bozulmaya basladı..
evrim baska bir aciklamada spor yaptigindn beri kas kitlen arttigi icin sekil alip kilo versen bile tartiya yansimaya bilir, yani yag eriyr ama kasda oluyior..
mesela ben neden kilo verdim yag gidiyor ama spor olmadigi icin kas yok, yani aslinda siki degilim, vucut sadece yagi kaybediyor, asil spor sart..purcu gibi tas olmak icin spor sart..
DERYA bu pirinç lapası diyeti ne kuzum:)))))
kilo vermesi durunca yapılıyormuş şok gibi bir şey gün boyunca sadece bunu yiyorsun ama sadece iki gün aslında adet öncesi şişkinliği ve ödem için ..1 çay bardağı pirinci 2 su bardağı suyla haşlıyorsun..sabah öğle akşam yoğurtla yiyorsun..içine yerken baharat katabiliyorsun..tam araştırmadım..ama 2 günde 2 kilo filan deniliyor tabi ödem dir ama şok işte..
delikafaduldennaniknanikbu iş böyle olmayacak eşim bana diyet konusunda sekte koyuyor en iyisi onuda diyete sokmak :)))) yaşasın kötülük:)))))
mesela ben neden kilo verdim yag gidiyor ama spor olmadigi icin kas yok, yani aslinda siki degilim, vucut sadece yagi kaybediyor, asil spor sart..purcu gibi tas olmak icin spor sart..
evet pervini göremedim..inşallah iyilerdir..
pervin in kotası dolmuş olabilir ay sonu öyle bir sorun yaşıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?