2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim baska bir aciklamada spor yaptigindn beri kas kitlen arttigi icin sekil alip kilo versen bile tartiya yansimaya bilir, yani yag eriyr ama kasda oluyior..

hım
tatlı
isteğin için
süte tarçın kat iç

derya yeniden basladim, 58 dusmem gerek gelene kadar, recim+bisiklet+mekik tekrar dusucez..
düşersin düşer...
bı de ben dussem.. bızım tartıda gun gectıkce arttıgım goruluyor.. resmen sınırlerım bozulmaya basladı..

bi dönem öyle oluyor ama birden gitmeye başlıyor
bu hafta veremedim prinç lapası diyeti yapacağım iki güncük

EVRİM basküle takılı kalma kıyafetleri giyince bollaşma ve ölçümlerinde incelme varsa vucut yağ atmış demektir..

bu iş böyle olmayacak eşim bana diyet konusunda sekte koyuyor en iyisi onuda diyete sokmak :)))) yaşasın kötülük:)))))

mesela ben neden kilo verdim yag gidiyor ama spor olmadigi icin kas yok, yani aslinda siki degilim, vucut sadece yagi kaybediyor, asil spor sart..purcu gibi tas olmak icin spor sart..

mesela ben neden kilo verdim yag gidiyor ama spor olmadigi icin kas yok, yani aslinda siki degilim, vucut sadece yagi kaybediyor, asil spor sart..purcu gibi tas olmak icin spor sart..

katılıyorum nurdanım vücudun sarkmaması için kendini toparlaması için spor şartboshayallersmile

DERYA bu pirinç lapası diyeti ne kuzum:)))))

kilo vermesi durunca yapılıyormuş şok gibi bir şey gün boyunca sadece bunu yiyorsun ama sadece iki gün aslında adet öncesi şişkinliği ve ödem için ..1 çay bardağı pirinci 2 su bardağı suyla haşlıyorsun..sabah öğle akşam yoğurtla yiyorsun..içine yerken baharat katabiliyorsun..tam araştırmadım..ama 2 günde 2 kilo filan deniliyor tabi ödem dir ama şok işte..

hımm sagol canım ama ben yapamam:hulya:

PERVıNıM nerde bugün ya... sabahtanda hiç girmedi... merak ettim şimdi... eceyle ilgili birşey değildir inşallah...... haberi olan varmı?????

bu iş böyle olmayacak eşim bana diyet konusunda sekte koyuyor en iyisi onuda diyete sokmak :)))) yaşasın kötülük:)))))
delikafaduldennaniknanik

spor şart tabi..1 hafta sadece 3 gün spor yaptım ve durum süper ..tek haftada 1.5 kilo verdim kaydirigubbakcemile2hihoyyytgeri aldım gibi oldu ama hemen gitti..tabi bu hafta veremedim o ayrı mesele spor yoktu ve pasta abur cubur mevcuttu..:kedi:eyvahedigeldismile

evet bende onu sorucaktim nerde baby diye, tickerimi gosterecektim:))kotasi dolmustur onun...

herkese selamlar.Yağız hastalandı kulak enfeksiyonu sık sık oluyor bu korumama rağmen.tanıdık bir çocuk doktoruna sordum neden diye üşütmekten olmayailirmiş.ağzına aldığı şeylerden olurmuş birde malum emekleme döneminde eller hem yerde hem ağzında.mikrop aldımı boğaza,kulağa yada bağırsaklarına gideblirmiş.birde alerjik bir sorunumuz oldu nereden aldı bilmiyorum tum vucudu sivlce gii benek benek oldu.şu anda iyiyiz çok şükür.
benim gözüm geçmemiş 15 günlük tedavi verdi tekrar sonra epey rahatlarsın dedi doktor.bu arada küçük oğlumuda gördük.1200 kılo gayet iyi dedi.eli sürekli ağzında iştahlı olacak bu zor doyurursun diyor.o zaman bana cekecek dedim.birde enfeksiyon kapmışım onun içinde ilaç verdi.bu ne yahu heryerimde enfeksiyon parmağımdada iltahaplanma var pöfffff.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…