yağıza geçmiş olsun..herkese selamlar.Yağız hastalandı kulak enfeksiyonu sık sık oluyor bu korumama rağmen.tanıdık bir çocuk doktoruna sordum neden diye üşütmekten olmayailirmiş.ağzına aldığı şeylerden olurmuş birde malum emekleme döneminde eller hem yerde hem ağzında.mikrop aldımı boğaza,kulağa yada bağırsaklarına gideblirmiş.birde alerjik bir sorunumuz oldu nereden aldı bilmiyorum tum vucudu sivlce gii benek benek oldu.şu anda iyiyiz çok şükür.
benim gözüm geçmemiş 15 günlük tedavi verdi tekrar sonra epey rahatlarsın dedi doktor.bu arada küçük oğlumuda gördük.1200 kılo gayet iyi dedi.eli sürekli ağzında iştahlı olacak bu zor doyurursun diyor.o zaman bana cekecek dedim.birde enfeksiyon kapmışım onun içinde ilaç verdi.bu ne yahu heryerimde enfeksiyon parmağımdada iltahaplanma var pöfffff.....
şimdi hesapladım 75 günüm kaldısempatiksalakcinni:bbo:delikafadulden
NUR yiğit beye maşallah deyme keyfine...
Nurrr
sanada maşallahh minik yiğitimizede maşallah.
zaman ne çabuk geçiyor 29 ekim az kalmış yaff
sen ne kadan güzelsin öyle yaff
musti sana benziyor bence..
amanınn cok işin var be yavvv.inş. acısız agrısız sızısız gecer be yavru.
oyy yıyım ben Yiğitiii ,coktan sıralara gırmıs oturmayı bıle ögrenmıs ,masallah kuzuna
nurcum masallah bebegine buyuyo gunden gune..
canlarım bana ve bebişlere yaptığınız yorumlara ayrı ayrı tşk ederim benim aslında şaftım kayık bi şekilde kaç zamandır ama düğünde olduğum için elim yüzüm düzgün ben daha önce koymuştum hamileykende unutmuşsunuz sanırım beniiiikaydirigubbakcemile2 tekrar teşekkür ederim yorumlar için :asigim:NUR masallah yigite, cok belirgin cikmis..
oyyy geçmiş olsun yusufumaaa1saat kadar öncede Yusuf çok kötü düştü..sol yanak kaş ve surat morardı ..sandalyeye tutunup dikiliyordu birden sandalyeyle devriliverdiki rahat rahat tutunup geçiyordu nasıl oldu ama aklım çıktı..bugüne kadarki en kötü düşüşümüzdü resmen yüzü geçti ama alınla kaş morardı..baya bir süre çok ağladı yavrum susuturamdım senağlama..şimdi uyuyor:çok üzgünüm:
valla maşallah yavff.kac kılo verdın Nurdancım,iraden ve kararlılıgın süper hakkettenevet bende onu sorucaktim nerde baby diye, tickerimi gosterecektim:))kotasi dolmustur onun...
gecmıs olsun canımherkese selamlar.Yağız hastalandı kulak enfeksiyonu sık sık oluyor bu korumama rağmen.tanıdık bir çocuk doktoruna sordum neden diye üşütmekten olmayailirmiş.ağzına aldığı şeylerden olurmuş birde malum emekleme döneminde eller hem yerde hem ağzında.mikrop aldımı boğaza,kulağa yada bağırsaklarına gideblirmiş.birde alerjik bir sorunumuz oldu nereden aldı bilmiyorum tum vucudu sivlce gii benek benek oldu.şu anda iyiyiz çok şükür.
benim gözüm geçmemiş 15 günlük tedavi verdi tekrar sonra epey rahatlarsın dedi doktor.bu arada küçük oğlumuda gördük.1200 kılo gayet iyi dedi.eli sürekli ağzında iştahlı olacak bu zor doyurursun diyor.o zaman bana cekecek dedim.birde enfeksiyon kapmışım onun içinde ilaç verdi.bu ne yahu heryerimde enfeksiyon parmağımdada iltahaplanma var pöfffff.....
nanaaaaaaa nekadar az kalmısşimdi hesapladım 75 günüm kaldısempatiksalakcinni:bbo:delikafadulden
hanı göremıyorum.nıe kaldırıyon be bacımm.göreydikk:))...........
buda tartışamın olduğu günkü en en normalinden bir kıyafet..
aynen.önceden cok titizlenıyodum fakat bıraktım artık.mikroplarla yavas yavas tanıssın engellıyemıyorumbiizm evdeki parke ve fayanslar itinayla yalanarak temizleniyor, bi katta oglum geciyor bizim evde vileda sonrasi, ben vazgectim atik engelliyemiyorum..
gecmıs olsun.neysekı antıbıyotıksız atlatmıssınız.bız antıbıyotık kullandık 1 hafta hala öksürüyoruz:1no2:Doktora gittik ctesi günü. Soğuk almış, dedi. Hafif bir hırıltısı vardı Doruk'un ama o zaman zaman oluyor boğazında çok önemsemiyorum. Şurup verdi, ateşi yükselirse diye fitil verdi ve antibiyotik, ateş düşmezse başlayalaım diye. Bugün iyi çok şükür, antibiyotiğe başlamadım. İştah kesildiğinden fitili yarım yarım kullandım. Şurup içirmek ölümdü çünkü. Bence üşütme değil ya gene, dişten diyorum. Bİlemem tabii, kadın doktor, her yerine baktı etti. Cahil cahil konuşmayayım:)
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim.
Sİze tek bir şey söyleyeyim % 100 ETKİLİ ateş düşürmek konusunda. Ilık duş falan değil, ISLAK HAVLU yöntemi. Normal, çok soğuk olmayan su ile büyük havluyu ıslatıyoruz, çok fazla sıkmıyoruz, hafif ıslak kalıyor. Bebişi bu ıslak havluya 1 dk kadar sarıyoruz, sonra çekip tekrarlıyoruz. Bu arada en sevdiği güldüğü şeylerle oyalayabiliyoruz. Çok çok etkili oldu bizde. İnşallah ihtiyaç olmaz ama aklınızda bulunsun derim.
türkce bulursan hemen sülee.beyın gelısımı için iyise araştırmak lazım etraflıcabebeklerin işaret dilii ile ilgili sitelere merak saldım sanırım gerçekten faydalı. hem daha erken konuşuyorlarmış, hem daha zeki oluyorlarmış hemde konuşamadıkları süreçte istediklerini işaret ile anlatabildikleri için öfke ve sinirlilik halleri ile daha geç tanışıyorlarmış. ama türkçe videolar denk getiremedim bir türlü. bu konu ile ilgili araştırma yapan var mı?
merhaba arkadaslar..!!!
su siralar sadece hastaliklarla ugrasiyorum..bu sabah bir kalktim hayat hiril hiril sümük desen agzina kadar akmis...:1no2: birde yalayip duruyor..kaydirigubbakcemile3bunun disinda hafifte öksürügü var..sanirim oglumdan gecti..off tam izin arefesi düzelmediler gitti..:1no2:
herkese selamlar.Yağız hastalandı kulak enfeksiyonu sık sık oluyor bu korumama rağmen.tanıdık bir çocuk doktoruna sordum neden diye üşütmekten olmayailirmiş.ağzına aldığı şeylerden olurmuş birde malum emekleme döneminde eller hem yerde hem ağzında.mikrop aldımı boğaza,kulağa yada bağırsaklarına gideblirmiş.birde alerjik bir sorunumuz oldu nereden aldı bilmiyorum tum vucudu sivlce gii benek benek oldu.şu anda iyiyiz çok şükür.
evrim baska bir aciklamada spor yaptigindn beri kas kitlen arttigi icin sekil alip kilo versen bile tartiya yansimaya bilir, yani yag eriyr ama kasda oluyior..
mesela ben neden kilo verdim yag gidiyor ama spor olmadigi icin kas yok, yani aslinda siki degilim, vucut sadece yagi kaybediyor, asil spor sart..purcu gibi tas olmak icin spor sart..
arkadaşlar bebek şekeri için yazı arıyordum ama birşey buldum.... fikirlerinizi bekliyorum ekleme yada çıkarma yapabilirim.....
bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun
masum dünyam selinim 1 yaşında
13.07.2010
sizce nasıl??????
Esrako Ece cok tatlı maşalah cok buyuduler bu kuzular.saclarını kıskandık encok,2 tane kukule bıle yapmıssınız ama yaaa :)) bizde istiyoruz bizdeeee
bunu bir yerde okumuştum. Diyor ki; ayda 1 kg kas yapmak çok ciddi bir iştir, çoğu vücutçu yapamaz, kilo almış görünüyorsanız, kilo almışsınızdır! Kas o kadar ağırık yapmaz.
merci bebeğim. bi de üstündeki yağları atsak o kasların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?