2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yağıza geçmiş olsun..
sanada geçmiş olsun..bebeğimizede maşallah....
şimdi hesapladım 75 günüm kaldısempatiksalakcinni:bbo:delikafadulden

nekadar az kalmış

dün eşimle alışverişe gittik..yazlık kıyafet içgiyim ne varsa hallettim ..sırtımdan bir yük daha kalktı..:lepi::teytey:
eşimle aramızda geçen bir diyaloğu paylaşayım..(durduk yere tartışam çıkardı)
ben bi ara başka reyona giderken arkamdan bakıyordu.
arabaya binince tartışmaya başladı ama ne gerkesiz anlatamam ve anlamdımda asıl sorun sonradan anlaşıldıdelikafadulden:1shok:..
ben: alışverişimin içine .....tin :1no2:
eşim:hadiya niye..alsanaalsanasmile
ben :hiç keyfimde hevesimde kalmadı...(sonra baya bir tehditli konuşma yaptım)
eşim:senbeni yanlış anladın..
ben: eeeeeeeeee sebeb ne ozaman...kaydirigubbakcemile
ve bomba burda patlıyordelikafadulden
eşim:sen reyonda gezerken arkandan baktım ne kadar daralmışsın(incelmişsin değil)
ben: .......-tatlicadiarzu-:1shok:
eşim: tebrikler gerçekten çok iyi görünüyorsun ve kıskandım..akannehir
bu adam beni öldürecek ya nezaman....alsanaalsanasmilelmaz:

...........
buda tartışamın olduğu günkü en en normalinden bir kıyafet..

Son düzenleme:
NUR yiğit beye maşallah deyme keyfine...

Nurrr
sanada maşallahh minik yiğitimizede maşallah.
zaman ne çabuk geçiyor 29 ekim az kalmış yaff
sen ne kadan güzelsin öyle yaff

musti sana benziyor bence..

amanınn cok işin var be yavvv.inş. acısız agrısız sızısız gecer be yavru.

oyy yıyım ben Yiğitiii ,coktan sıralara gırmıs oturmayı bıle ögrenmıs ,masallah kuzuna

nurcum masallah bebegine buyuyo gunden gune..

NUR masallah yigite, cok belirgin cikmis..
canlarım bana ve bebişlere yaptığınız yorumlara ayrı ayrı tşk ederim benim aslında şaftım kayık bi şekilde kaç zamandır ama düğünde olduğum için elim yüzüm düzgün ben daha önce koymuştum hamileykende unutmuşsunuz sanırım beniiiikaydirigubbakcemile2 tekrar teşekkür ederim yorumlar için :asigim:
oyyy geçmiş olsun yusufumaaa

bu arada diş tedavim yarıda kaldı 4 tane dişim çekilecekti dr izin vermedi erken doğum düşük oluyor çoğunlukla dedi izin veremem dedi kaldıı

saol deryacım evet dişlerimi temizleteceğim bir tek başka bir şey olmuyacak keşke başlamışken bitseydi ama zararlı oluncaa kaldım

evet bende onu sorucaktim nerde baby diye, tickerimi gosterecektim:))kotasi dolmustur onun...
valla maşallah yavff.kac kılo verdın Nurdancım,iraden ve kararlılıgın süper hakketten
gecmıs olsun canım
şimdi hesapladım 75 günüm kaldısempatiksalakcinni:bbo:delikafadulden
nanaaaaaaa nekadar az kalmıs
[
...........
buda tartışamın olduğu günkü en en normalinden bir kıyafet..
hanı göremıyorum.nıe kaldırıyon be bacımm.göreydikk:))
biizm evdeki parke ve fayanslar itinayla yalanarak temizleniyor, bi katta oglum geciyor bizim evde vileda sonrasi, ben vazgectim atik engelliyemiyorum..
aynen.önceden cok titizlenıyodum fakat bıraktım artık.mikroplarla yavas yavas tanıssın engellıyemıyorum

gecmıs olsun.neysekı antıbıyotıksız atlatmıssınız.bız antıbıyotık kullandık 1 hafta hala öksürüyoruz:1no2:

türkce bulursan hemen sülee.beyın gelısımı için iyise araştırmak lazım etraflıca

gecmıs olsun,inanamıyorum ya yaz geldı topik bebeklerının cogu hasta veya yenıo atlattı.hava carptı bebeişlerimizi.

Esrako Ece cok tatlı maşalah cok buyuduler bu kuzular.saclarını kıskandık encok,2 tane kukule bıle yapmıssınız ama yaaa :)) bizde istiyoruz bizdeeee

aa çok geçmiş olsun bu kulak iltihabı da ağzrılı ve zor oluyo heralde... çabuk geçsin inşallah bidaha olmasın.. sanada çok geçmiş olsun...

yA ben kom dan bi tane bikini beğendim.. aşık oldum 200 tl ye kadar gözdende çıkardım.. ama ne ankarada ne istanbulda nede fabrika çıkış mağazalarında kalmamışş.. zaten ben neye elimi atsam kuruturum hevesim kursağımda kaldı.. çok sinirim bozuldu...

bugün sanal kartımın açılışını yaptım.. 2 tene tişört aldım kocişe galatasaray store dan bakalım...

evrim baska bir aciklamada spor yaptigindn beri kas kitlen arttigi icin sekil alip kilo versen bile tartiya yansimaya bilir, yani yag eriyr ama kasda oluyior..

bunu bir yerde okumuştum. Diyor ki; ayda 1 kg kas yapmak çok ciddi bir iştir, çoğu vücutçu yapamaz, kilo almış görünüyorsanız, kilo almışsınızdır! Kas o kadar ağırık yapmaz.

mesela ben neden kilo verdim yag gidiyor ama spor olmadigi icin kas yok, yani aslinda siki degilim, vucut sadece yagi kaybediyor, asil spor sart..purcu gibi tas olmak icin spor sart..

merci bebeğim. bi de üstündeki yağları atsak o kasların?

canım çok geçmis olsun sen sonuç olarak tansiyonun için vs dr a gitmedinmi son mesajını dr a gidiyorum diye okumustum acile demissin hatta ?

Esrako Ece cok tatlı maşalah cok buyuduler bu kuzular.saclarını kıskandık encok,2 tane kukule bıle yapmıssınız ama yaaa :)) bizde istiyoruz bizdeeee

anacım kestirdin kızın saclarını bak uzamıyor dimi degisen birsey olmadı yani kazıtınca daha iyi uzar derler yalan anladıım kadarıyla
neyse sizinde elbet uzayacak eninden sonunda kız çocugu yazın terliyor uzun saclar ve tokasız çıkınca yuzune gozune giriyor napalım iyi yonunden bak

burcuuu naberrr az kaldı ist seyahatine:)

DERYA Yusuf'a geçmiş olsun. Yazık yavruma, nasıl düşmüş
PERVıN Ecoş haşlanmış, size de geçmiş olsun. Doruk da çok oynuyor o duş başlığı ile, tetikteyim sürekli.

Anlamadım ben bu işi, sürekli ishal gidiyor Doruk. Arada katı da yapıyor ama. sık ve az mıçıyor.

ESRAKO iyiyim hoşum, Doruk iyileşti, ben de iyiyim. 16 sına yer ayırttım Beyoğlu öğretmenevinden. Hayırlısı, inşalla terslik çıkmaz :)

TATıLDE BıR GUNUMUZ
(soran arkadaslar için)

sabah 6 gibi hatta 5,30 oldugu oldu ece hanım uyanıyor yatakta debeleniyoruz o asagı uçmadan tabi tetikte olarak,
bu arada chicco nun oyunparkini verdiler bebek yatagı olarak bizim kıza dar gehldi kendi yatagı daha buyuk oldugu icin alısmıs rahata her donme hareketinde kenara çarpıp agladı ondan aramızda yatırdık ayak ucuna bavul falan koyduk

neyse sabah birsaat odadan çıkmıyorduk yatakta yuvarlanma bizim el yuz yıkamamız derken kahvaltıya iniyoruz once onun kahvaltı hazırlanıyor peynir yumurta sarısı evden goturdugum cekilmis ceviz pekmez bebe biskvisi seklinde o yiyorsonra biz yiyoruz o arada ece nin uyku gelmeye baslıyor hemen denize gidip birtur girip eceyi uyutuyoruz durum agore etraftakı seslere gore biryada iki saat uyuyor sonra uyanıyor

oglen yemegi saati geliyor ibo gidip mutfaktan ece için yapılan çorbayı alıyor o arada kahvaltı sonrası biraz zaman geçti ise arada kavanoz hazır meyva puresinden yiyor sonra çorba
çorbadan sonra biz yemek yiyoruz ve hava kapamadı ise hemen her gun ogleden sonra hava kapadı çunku biraz havuza girmece vs yine ece için uyuk faslı o uyurken ya sahile iniyordum havuz bası animasyon vsgurultulu oldugu için yada cimenlere en uzak koseye gidip benbiryandan guneslendim biryandan ece uyudu
neyse sonra o uyurken yine gidip ibo mutfaktan ece için yogurt alıyor bir iki saat ılınsın diye ece uyanıyoryogurdu yiyor ve odayaçıkıs faslı o arada uykusu gelrise uyuyor yarım saat birsaat gelmez idare ederse yemege iniyoruz aksam yemegi ve ece uyukluyor odaya giris saat 10 gibi ve ibo ece yatıyor berke ve benim için gece yeni baslıyor C:)

bu arada ibo ece uyudukca saatlerde denk geldi plaj valeyboluna gittiginden aksam pestil halde uyudu hep, allahtan iki aile daha vardı biri de ibo gibihepten erkenden yatanlar obur aile çocuklar 5 ve 8 yasında odada uyutup indiler lobiye allahtan hep onlarla takıldım

hattabir aksam sarhos bile olduk tabi o gece ece uyanmıs falan hiçbirsey duymadım kalkamadım

bir gun aynen hemen hergun bu sekilde geçti,
giderken yolculukçok daha rahattı ece yi koltugundan bir kere bile almadım kucagıma gece uyudu sabah uyandı sabah nesesi ile otele vardık ama ordan oglen çıktık donuste uyuması zor oldu gunes geldi girdi gozune perdesi olsada ordan burdan falan donus saat aksam 10 u buldu agladı çok son bri saat çoksıkıldı çok zorlandım arkaya geçip kucagıma aldıagım haldesusturamadım falanuykusu geldi rahatcay atmak istedi falan
yani gundruz yolculgu hayır o an asla birdaha arabayla çıkmam dedim ucak en rahatı ama arabada olacaksa mutlka gece çıkılmalı yola bizde durum budur arkadaslar gideceklere duyrulur

bu arada hijyen konuları olmus

ilk gun otelde cay kasıklarını ece ye mama yapacagım kaseleri falan hep kaynar sulardan geçirdim cay makinalarının ordaki ama sonra koyverdim gitti basa çıkılmaz dedim hatta sabah meyva yedirdigim kasıgı pecetey silip ogleden sonra çorba yedirdim.)
baktık birsey olmadı ne havuzdan mikrop kaptık alaha sukurnebaska seyden hasta etmeden geldik ya oh dedim

bu arad kıza ince giydirmeyede elimiz varmıyordu hep katk at kıs gibi giydiriyorduk tatilde bunada adapte olduk burda da ince giydirmeye basladık body ile bile tatil donusu evde tutmaya basladık hos bizim ev çoksıcak degil ama yinede tatil iyi ooldu

havuza tam girdik ardından gunes kapandı bulut geldi serin eceyi sardık falan artık baktıkhasta olmuyor tedirginligi biraktık

otelde oda yerlre hali e emekliycek bu hep kucakta tutamayız baktık olmiycak biraktık hatta bir ara odanın kapısını actık uzunn koridorda ece emekledi bol bol
oda ile koridorun farkı yoknasılsa dedik ikisinde ayakkabı ile basılıyor nasılsa

orda oyuncakları yerlere atı havuz basında falan aldık geri verdik eve geldik hepsini yikadım tamam ama orda bıraktım pesini

aslında ticker imi degismem gerek ama ellemiycem

hayvan gibi yemege ve tek sabahları acai içmeme ragmen 1 kilo almısım mutluyum
çunku cidden sırf karbonhidrat ve alkol ile beslendim diyebilrim tum gunkokteyller aksam tekila sarap vs hepsi ciddi alkol
sabah kahvatısında bisi denen hamurdan yapmıslardı hep izmire ozgu muydu bilmiyoum sizler iandım oyle hatırlıyroum çunku hep ondan yedim peynirsiz lop lop sırf hamur olarak çok severimde hamuru: ))
oglen restorantagitmedik çogu zaman hergun alacarte de pizza yedik hergun ama nerdeyse oysa tavuklu salatalar falanda vardı ama kim yer tatilde salatayı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…