DERYA bana bir el atsan? ADET SÖKTÜRÜCÜ ne kullanabilirim? Bİr şeyler buldum ve maydonoz, dereotu, kekik, adaçyı karıştırıp cay olarak içtim. Hapa rağmen regl olmadım ama sanmıyorum bir şey olsun. Yarın da yeni kutuya başlıyorum, bir an önce regl olsam iyi olacak...
aslında ticker imi degismem gerek ama ellemiycem
hayvan gibi yemege ve tek sabahları acai içmeme ragmen 1 kilo almısım mutluyum
çunku cidden sırf karbonhidrat ve alkol ile beslendim diyebilrim tum gunkokteyller aksam tekila sarap vs hepsi ciddi alkol
sabah kahvatısında bisi denen hamurdan yapmıslardı hep izmire ozgu muydu bilmiyoum sizler iandım oyle hatırlıyroum çunku hep ondan yedim peynirsiz lop lop sırf hamur olarak çok severimde hamuru: ))
oglen restorantagitmedik çogu zaman hergun alacarte de pizza yedik hergun ama nerdeyse oysa tavuklu salatalar falanda vardı ama kim yer tatilde salatayı :))
yarın is bası kızım çok ozliycem
ilk kez bugun ise ger idondugume çokkpisman oldum ece bize çok alıstı sabah bakıcıyı gorunce aglamaya basladı resmen hem gitti kucagına hem iç çekmeye basladı anladı tabi biz gitcez ben bugun evdeydim dısarda islerim vardı falan ama gittim geldim kızımla oldum yarın nasıl dayancam bilmiyorum yenidogan bakmakzor geld ikendimi ise attım bu donemlerden sonrası kolay ve keyifli bunu bildigim halde dayanamadım pismanım ama çok geççç artık tazminatimi alarak ayrılmam mumkun deil anca attırabilirim kendimi daha evel yapmıstımy ine basarabilirmiyim acaba :)
yA ben kom dan bi tane bikini beğendim.. aşık oldum 200 tl ye kadar gözdende çıkardım.. ama ne ankarada ne istanbulda nede fabrika çıkış mağazalarında kalmamışş.. zaten ben neye elimi atsam kuruturum hevesim kursağımda kaldı.. çok sinirim bozuldu...
bugün sanal kartımın açılışını yaptım.. 2 tene tişört aldım kocişe galatasaray store dan bakalım...
TATİLDE BİR GUNUMUZ
(soran arkadaslar için)
sabah 6 gibi hatta 5,30 oldugu oldu ece hanım uyanıyor yatakta debeleniyoruz o asagı uçmadan tabi tetikte olarak,
bu arada chicco nun oyunparkini verdiler bebek yatagı olarak bizim kıza dar gehldi kendi y
...........
buda tartışamın olduğu günkü en en normalinden bir kıyafet..
dün ADA sık sık alkış yaparken afikimde onu dikkatle izlemiş olmalıki eve geldiğimizden beri alkış yapıyor.
ya ADA çok tatlı ya maşallah yedim yedim ısırdım mıncıkladım ama o halinden okadar memnunki birisi onumıncıklasın sevsin havada zıplatsın bayılıyor..
toto zor kaldırıp emekliyor.
gizeem sende çok içten ve çok hoşsun iyiki tanımışım.
Esrakocuğum, tatiliniz gayet güzel geçmiş. Bizim de niyetimiz var 2-3 günlüğüne yakın bir yerlere gitmeye, hayırlısı! Önce İst - Çorlu seferini yapmalıyız. 16 sı akşamı 6-8 arası gibi olabilir. Ya da 17 si gündüz olabilir. Bizim İst tayfası bizim için orada olacak çünkü, tatile bizden sonra çıkacaklar büyük olasılık. 17 si gündüz daha mı uygun sanki?
kızlar yaa nesrinin oglu çağanın bi emekleme şekli var ayyy hayatımda ilk kez gördüm böyle bi stil harika ya.
oturuyor ve poposuylaöne öne kendini iterek zıpşar gibi ayy anlatamam ya nasıl güzel..
ahu gözlü içtenbakışlı bi deikanlı olmuş.
insanın gözünün içine içine bakıyor ya bayıldım sıpaya
gülize katılıyorum vee hemen bu çekiliş işini planlıyalım..
özlllllllllleeem yaa
yütfeeen öle deme
bak sor kızlara en çok sennle tanışmak isterdim diye söledim bilem.
ama o zamanlar çok karman çormandım böbeeem.
inşaat ustalar çay su ayyyyy gına gelmiştiii
yok be Esracım ya iyi uzaasın yada sık cıksın dıe kestırmedıkkı bız.bunu cokca söledım ama sanada sölim barı :)) zaten sacı yok, cok segrekltı.ayrıca tepesı konak olmustu devamlı temıslemekten yavrumun top top sacları hep dökülmüştü.tepesınde sadece alnına düşen 2 parmak percem kalmıstı.sac sadece ensede bolcaydı ve cok komıktı.esasen kesılsın hepsı aynı boyda uzasın dıe kestırdık.yaza uzayacagını tahmın etmıstım ama uzamadı.bebekken sizinkiler kadar sacı olsaydı asla kestırmezdım.anacım kestirdin kızın saclarını bak uzamıyor dimi degisen birsey olmadı yani kazıtınca daha iyi uzar derler yalan anladıım kadarıyla
neyse sizinde elbet uzayacak eninden sonunda kız çocugu yazın terliyor uzun saclar ve tokasız çıkınca yuzune gozune giriyor napalım iyi yonunden bak
:)
bısde olabılecegını sanmıytorum derken hamılelıktenmı bahsedıyosun yopksa.bı test yapsaydın yaDERYA bana bir el atsan? ADET SÖKTÜRÜCÜ ne kullanabilirim? Bİr şeyler buldum ve maydonoz, dereotu, kekik, adaçyı karıştırıp cay olarak içtim. Hapa rağmen regl olmadım ama sanmıyorum bir şey olsun. Yarın da yeni kutuya başlıyorum, bir an önce regl olsam iyi olacak...
günaydıın
eeee bizim dünki mini buluşma resimlerini kimsecikler eklememişmiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?