2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarın is bası kızım çok ozliycem
ilk kez bugun ise ger idondugume çokkpisman oldum ece bize çok alıstı sabah bakıcıyı gorunce aglamaya basladı resmen hem gitti kucagına hem iç çekmeye basladı anladı tabi biz gitcez ben bugun evdeydim dısarda islerim vardı falan ama gittim geldim kızımla oldum yarın nasıl dayancam bilmiyorum yenidogan bakmakzor geld ikendimi ise attım bu donemlerden sonrası kolay ve keyifli bunu bildigim halde dayanamadım pismanım ama çok geççç artık tazminatimi alarak ayrılmam mumkun deil anca attırabilirim kendimi daha evel yapmıstımy ine basarabilirmiyim acaba :)

Esrakocuğum, tatiliniz gayet güzel geçmiş. Bizim de niyetimiz var 2-3 günlüğüne yakın bir yerlere gitmeye, hayırlısı! Önce ıst - Çorlu seferini yapmalıyız. 16 sı akşamı 6-8 arası gibi olabilir. Ya da 17 si gündüz olabilir. Bizim ıst tayfası bizim için orada olacak çünkü, tatile bizden sonra çıkacaklar büyük olasılık. 17 si gündüz daha mı uygun sanki?

DERYA bana bir el atsan? ADET SÖKTÜRÜCÜ ne kullanabilirim? Bır şeyler buldum ve maydonoz, dereotu, kekik, adaçyı karıştırıp cay olarak içtim. Hapa rağmen regl olmadım ama sanmıyorum bir şey olsun. Yarın da yeni kutuya başlıyorum, bir an önce regl olsam iyi olacak...

canım pat diye daha sayfayı açınca senin yazını buldum... bende önceden birkaç kez adetim gelmedi civanperçemi kullanmıştım birkaç gün sonrasıda gelmişti... aktarda satılıyor beyazlı bi ot onu sıcak suda 5 dk. demleyip içmiştim.....bi araştır istersen.....

süper esra acai işe yaradı sende, o kadar alkol ve karbonhidrata 1 kilocuk metobolizman hızlanmış demek ki. bu ilaçlarda kişiden kişiye değişiyor etkisi evrimi merak ediyorum bende onda etki yapmadı sanki.

taktik verebilirim esra :)) daha önce tazminatla kapı dışarı edilmişliğim var benimde üstün çabalarım sayesinde. hafta sonu bile ne kadar alışıyor insan 10 gün boyunca daha da zor olacak senin içinde ece içinde, Allah kolaylık versin. daha yıllık iznin cok vardır ama senin dimi hiç değilse yazık daha fazla vakit geçirip gezebilirsin kızınla.

hayırlı olsun eda, yıllardır netten alışveriş yapıyorum hala bi sanal kartım yok. bikiniyi netteki alışveriş sitelerinde araştırdın mı?

çok iyi anlatmışsın yine okurken yaşadım. bizde bir 3 gün gitmeyi düşünüyoruz cunda ya da bozcadaya. ama ben annemle babamı da yanımda götürüp rahat etmek istiyorum. bakalım kısmet. ama otelin ece ye özel menü çıkartması cok iyi bende otele soracağım bunu.

...........
buda tartışamın olduğu günkü en en normalinden bir kıyafet..

tartışma direk kıskançlıktan kaynaklanmış insan sevinse mi üzülse mi bilemez derya, adam kıskanmış seni. ne güzel 2 cocukla bunu başarabilecek bir vücuda sahipsin. ama ben seni yine göremedim yaw bilerek mi yapıyosun :))

taze doruk iyileşiyormuş cok sevindim ishal sonrası kaka biraz sıvı oluyor birkaç gün daha sonra düzeliyor, bak bakalım umarım ilaç kullanmadan geçer çok halsiz bırakıyor çocuklarmızı.

DOĞUM GÜNÜ ÇEKıLıŞı YAPACAKSAK ARTIK TOPLANALIM SELıN'iN DOĞUM GÜNÜ YAKLAŞIYOR ANCA HAZIRLANIRIZ. TAM KADRO NASIL HABERDAR OLACAK PERVıN GELSE HALLEDER HERHALDE.

günaydıın

eeee bizim dünki mini buluşma resimlerini kimsecikler eklememişmiiiiiii

dün ADA sık sık alkış yaparken afikimde onu dikkatle izlemiş olmalıki eve geldiğimizden beri alkış yapıyor.

ya ADA çok tatlı ya maşallah yedim yedim ısırdım mıncıkladım ama o halinden okadar memnunki birisi onumıncıklasın sevsin havada zıplatsın bayılıyor..

toto zor kaldırıp emekliyor.
gizeem sende çok içten ve çok hoşsun iyiki tanımışım.

kızlar yaa nesrinin oglu çağanın bi emekleme şekli var ayyy hayatımda ilk kez gördüm böyle bi stil harika ya.
oturuyor ve poposuylaöne öne kendini iterek zıpşar gibi ayy anlatamam ya nasıl güzel..
ahu gözlü içtenbakışlı bi deikanlı olmuş.
insanın gözünün içine içine bakıyor ya bayıldım sıpaya

sessiz ve derinden buluşmalar heee çok ayıp ben taa oralara kadar geldim güli hanım beni görmeye gelmediniz kaydirigubbakcemile halbuse bende çok içten ve sıcak olabilerdim sempatiksalakcinni
Gördük face te hava atmana gerek yok lmaz:

gülize katılıyorum vee hemen bu çekiliş işini planlıyalım..

katılmak isteyenler listesi oluşturlaım

ben varım

Son düzenleme:
özlllllllllleeem yaa
yütfeeen öle deme
bak sor kızlara en çok sennle tanışmak isterdim diye söledim bilem.
ama o zamanlar çok karman çormandım böbeeem.
inşaat ustalar çay su ayyyyy gına gelmiştiii

17 si gunduzde olur bana her yol pariss. baska kimler katılacak ama havada kaldı bu konu katılmak isteyen yazsın .

face de gordum resimlerinizi nesrin eklemiss
sordunuzmu nesrin ve melek hanımlar niye takılmıyormus artık topikteee baymısmıyızz :))

esrako valla çağan ve eylul cazgır olmuşlar vakit bulamıyolarmış.
melek herdaim takipde okuyor falan ama yazmıyor..

gülize katılıyorum vee hemen bu çekiliş işini planlıyalım..

bencede sositososito
özlllllllllleeem yaa
yütfeeen öle deme
bak sor kızlara en çok sennle tanışmak isterdim diye söledim bilem.
ama o zamanlar çok karman çormandım böbeeem.
inşaat ustalar çay su ayyyyy gına gelmiştiii

banane :gitme: zaten bende kendimde değildim uykusuz yorgun Özdeyle o arabadan o arabaya canım çıktı valla :bbo:

Esrako,yok cnm baymadınız sadeec vakit olmuyo ama herkesten herdaim haberim var,Gülistan'ın dediği gibi:)zaten facede de varsın irtibat kopukluğu yok.yalnız misafir olarak katılmıyorum ismim aşada vardır girdiğim zaman:)

bakınız melek hemen olaya mudahale etti bilem herdaim takipde:)

meleeeeek sen ne demek istiyosun kime laf attın kız yine,
kiimmiş o misafirolarak bizi gizliden takipleyennnsempatiksalakcinni

ayrıca bu melek hanım bizden daha çok şey biliyorrrrrrrrrr

o hiçde öle topikden kopuk deeeeeeeeeeellll

yok be Esracım ya iyi uzaasın yada sık cıksın dıe kestırmedıkkı bız.bunu cokca söledım ama sanada sölim barı :)) zaten sacı yok, cok segrekltı.ayrıca tepesı konak olmustu devamlı temıslemekten yavrumun top top sacları hep dökülmüştü.tepesınde sadece alnına düşen 2 parmak percem kalmıstı.sac sadece ensede bolcaydı ve cok komıktı.esasen kesılsın hepsı aynı boyda uzasın dıe kestırdık.yaza uzayacagını tahmın etmıstım ama uzamadı.bebekken sizinkiler kadar sacı olsaydı asla kestırmezdım.

bısde olabılecegını sanmıytorum derken hamılelıktenmı bahsedıyosun yopksa.bı test yapsaydın ya
günaydıın

eeee bizim dünki mini buluşma resimlerini kimsecikler eklememişmiiiiiii

gördük face hava atmaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…