2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şevvalde tam ıshal degıl ama gayet sıvı ve sık ve az mıcıyor.gecen anne olunca anladım programında dişten konusuyorlardı.doktor dedıkı "ishal olmanın diş cıkarmakla tıbben baglantısı yok fakat diş cıkarıorken bebeklerın dırencı cok düşer,vucud tamamen diş cıkarmaya odaklanır ve herseyıde süreklı agızlarına soktuklarından öenmsız bı enfeksıyon sonucu ıshal seklınde kaka yaparlar.diş patlar bazısının devaö eder ishalı cogununsa cıkan baska dişi yoksa gecer.vucud dırencı yükselır ve mıkroplarla daha ıyı savasır.fakat bu ishal önemsız boyutdaysa telaslanmaya gerek yoktur,fışkırır tarzda ,herseferınde bezden sızan ishal tehlıkelı boyuttadır ve mutlaka doktora götürlmelıdır gibı uzayıp giden bi konusma yapmıstı

ne güzel buluşmuşsunuz, akife de maşallah. nerelerdesin sen güli bitmedi mi daha işlerin?

Offf hava güzel ama keyfim yok bu aralar yine çok uyuşuk mayışık havalardayım hep yorgun ve halsiz

gidip yüzsen terapi gibi gelir kanımca ama gitmek kısmı zor tabi bu ruh haliyle :)

özlem senin yerinde olmak için şuanda neler vermezdim, alpereni alıp gidiyorum tertemiz denize batıp batıp çıkıyorum, insan elindekilerin kıymetini bilmiyor.

şuan özdeyi uyuttum koltuğa yayılarak uzandım bir yandan sayfayı yenileyip duruyorum neler yazılmış diye kolum kalkmıyor bile sıcak hava yorgun beden

hoppalaa,kuzum nolıyıı sana,hıc yakıstıramadım cııkk cıkk cıkkk:umursamaz:
kendıne sııntı yapcak seyler kuruyon kafanda muhtemelen.
gel bana takıl,boyna gezıyom bı orda buı burdayım.sorarsan Şevvalda hasta yannıs :)
sırada denız var ama beklemedıyım henuz
yarınkı durumuna göre cumburlop denıze ıns
bol bol gez fırsat varken,havalar bozunca yagmur gelınce eve tıkılcak cocuklar
işim bitsin pııırr bız yıne toz olcaz kızımla

sabah sabah kaynatmışsınız yetişemedim hızınıza... burdan katılayım artık muhabbete.....

GÜLıZıM çekiliş yapalım ama selinin doğum günü yaklaştı demişsin ince düşüncen için teşekkür ederim ama bizim bebikler ağustos bebikleri bizimki aceleci çıktığı için erkenci temmuzda doğdu sanırım en anlamlısı agostostamı olması olur çekilişin... çoığunluktan fikir almak lazım... bizim doğum günümüz için acele etmeyin... biz geçsede katılırız.... böyle bi güzel etkinliğe katılmadan durumam:))))) ortak bi paydada tarihte buluşuruz.... ama şuan herkes tatil modunda..... artık eskisi gibi aktif değil.... topiğe girenler yorumunu yazarsa çok güzel olur.... ama benim düşüncem NURDAN ve PERVıN türkiyedeyken onlar dönmeden olması bu çekilişin...... pervin geçenkine katılamamıştı bu sefer katılmasını isterim.....

bencede Pervın ve Nurdan burdayeken olsun.hatta sanırım Özgülde gecenkıne gıremedım dıe üzülmüştü.oda gelıyo buraya yanlıs hatırlamıyorsam.oda burdayken ortak bı tarıhde olsa ıyı olur.hadıı hatunlar sökülün fikirlerınızııı

evetcanım ya özgülü atlamışım.... ama önce onlara sormak lazım hangi tarihtesburdalar hangi tarihde dönüyorlar...pervin agustos 1 e kadar burda sanırım..... nurdan ağustosda bi ara dönecek galiba ama özgülden tamamen haberim yok......

ÖZGÜL , NURDAN ve PERVİN ses verin size göre yani herkes burdayken diğer arkadaşlarında fikirlerini alıp ortak bi tarihte doğumgünü çekilişi düzenleyelim.....

tuba cım ben biliyodum seval in sac durumunu unutmusum epey zaman geçti uzerinden.

ya ama çok enteresan bizim onler daha çok uzuyor arkalar daha az bizimde arkada kuyruk gibi birtutam tul tul olmus birsac tutamı vardı kestirdim orayı ama oyel zor uzuyorki arka onler aldı gidiyor bizde onden topluyoruz mecbur tokayla yoksa gozuen giriyor
çok enteresan kiminin uzuyor kiminin aynı

canım bizde selinin saçlarını kestirmedik ama aman aman uzamıyor dediği gibi önler hasbelkader daha uzun ama arkalar çok kısa birde tülü tülü oluyor anlamadım gitti... önler toplanmaya başladı yavaş yavaş ama arkalar daha 2 cm. bile yok:sinifsinif:

cülüzümm iş basındaa :)) arkandayıss

kaydirigubbakcemile3

[
ayrıca bu melek hanım bizden daha çok şey biliyorrrrrrrrrr

o hiçde öle topikden kopuk deeeeeeeeeeellll

oleymıs..

haydin ozaman dogum gunu çekilişine..

gülistan
güliz
minanaak tuba
evrim
sibel
esrako

yok mu artırannn

evriiiimmmm
nasılsın hiç laf atmıyosun banaaaaaalsanaalsanasmile

gülistan
güliz
minanaak tuba
evrim
sibel
esrako

yok mu artırannn

PİNKY ben hemen bi sayfa açayım olurmu.. doğum günü çekilişi diye... oraya isimleri yazalım .....sayımz giderek artacak nasıl olsa... büyük ihtimal herkes katılcakkaydirigubbakcemile5

hiiiiii ay çok geçmiş olsun pervincim.. en korktuğum şey..

ay allahım yaaa.. yazık kuzuma geçmiş olsun.. ayyy noolur sinerji durumu olmasın buuu!!

:)))) çok se3vindim, demek alkışyapıyor. çok şeker yaaa!! ama ada'dan korktuuu!!
canım çok sağol.. ben de hepinizi tanıdığıma çok çok sevindim.. hiç yabancılık çekmedim. sanki hep arkadaşmışız gibiydi..

gülistan
güliz
minanaak tuba
evrim
sibel
esrako

yok mu artırannn
ben deeeee

2009 Ağustos anneleri doğum günü çekilişi

arkadaşlar çekiliş için link açtım link yukarıda..... detayları burdan konuşuruz... katılmak isteyenler tek tek ismini yazar listeye ekleriz... sonrada çekiliş için herkesin burda olacağı yurt dışında olanlarda dönmeden hediyeleşme işini ayarlarız inşallah.... ayyy çok mutlu oldum:))))))

merhabalar
dün kız kardeşimle alışverişe çıktık. colinsde tam üç saat geçirmişiz :) çok cici mini etekler aldım tatil için. tişörtler, bi pantolon ve bi de çanta... deşarj oldum yaa.. akşam da bi yerlere kardeş kardeşe oturmaya gittik hazır eşim de yokken :) 11 de gelmişiz.. çok mutlu oldum yaa.. cok özlemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…