Şevvalde tam ıshal degıl ama gayet sıvı ve sık ve az mıcıyor.gecen anne olunca anladım programında dişten konusuyorlardı.doktor dedıkı "ishal olmanın diş cıkarmakla tıbben baglantısı yok fakat diş cıkarıorken bebeklerın dırencı cok düşer,vucud tamamen diş cıkarmaya odaklanır ve herseyıde süreklı agızlarına soktuklarından öenmsız bı enfeksıyon sonucu ıshal seklınde kaka yaparlar.diş patlar bazısının devaö eder ishalı cogununsa cıkan baska dişi yoksa gecer.vucud dırencı yükselır ve mıkroplarla daha ıyı savasır.fakat bu ishal önemsız boyutdaysa telaslanmaya gerek yoktur,fışkırır tarzda ,herseferınde bezden sızan ishal tehlıkelı boyuttadır ve mutlaka doktora götürlmelıdır gibı uzayıp giden bi konusma yapmıstıDERYA Yusuf'a geçmiş olsun. Yazık yavruma, nasıl düşmüş
PERVıN Ecoş haşlanmış, size de geçmiş olsun. Doruk da çok oynuyor o duş başlığı ile, tetikteyim sürekli.
Anlamadım ben bu işi, sürekli ishal gidiyor Doruk. Arada katı da yapıyor ama. sık ve az mıçıyor.
gülize katılıyorum vee hemen bu çekiliş işini planlıyalım..
katılmak isteyenler listesi oluşturlaım
ben varım
dün ADA sık sık alkış yaparken afikimde onu dikkatle izlemiş olmalıki eve geldiğimizden beri alkış yapıyor.
ya ADA çok tatlı ya maşallah yedim yedim ısırdım mıncıkladım ama o halinden okadar memnunki birisi onumıncıklasın sevsin havada zıplatsın bayılıyor..
toto zor kaldırıp emekliyor.
gizeem sende çok içten ve çok hoşsun iyiki tanımışım.
Offf hava güzel ama keyfim yok bu aralar yine çok uyuşuk mayışık havalardayım hep yorgun ve halsiz
gidip yüzsen terapi gibi gelir kanımca ama gitmek kısmı zor tabi bu ruh haliyle :)
şuan özdeyi uyuttum koltuğa yayılarak uzandım bir yandan sayfayı yenileyip duruyorum neler yazılmış diyekolum kalkmıyor bile sıcak hava yorgun beden
bencede Pervın ve Nurdan burdayeken olsun.hatta sanırım Özgülde gecenkıne gıremedım dıe üzülmüştü.oda gelıyo buraya yanlıs hatırlamıyorsam.oda burdayken ortak bı tarıhde olsa ıyı olur.hadıı hatunlar sökülün fikirlerınızııı
tuba cım ben biliyodum seval in sac durumunu unutmusum epey zaman geçti uzerinden.
ya ama çok enteresan bizim onler daha çok uzuyor arkalar daha az bizimde arkada kuyruk gibi birtutam tul tul olmus birsac tutamı vardı kestirdim orayı ama oyel zor uzuyorki arka onler aldı gidiyor bizde onden topluyoruz mecbur tokayla yoksa gozuen giriyor
çok enteresan kiminin uzuyor kiminin aynı
taze doruk iyileşiyormuş cok sevindim ishal sonrası kaka biraz sıvı oluyor birkaç gün daha sonra düzeliyor, bak bakalım umarım ilaç kullanmadan geçer çok halsiz bırakıyor çocuklarmızı.
DOĞUM GÜNÜ ÇEKİLİŞİ YAPACAKSAK ARTIK TOPLANALIM SELİN'iN DOĞUM GÜNÜ YAKLAŞIYOR ANCA HAZIRLANIRIZ. TAM KADRO NASIL HABERDAR OLACAK PERVİN GELSE HALLEDER HERHALDE.
sessiz ve derinden buluşmalar heee çok ayıp ben taa oralara kadar geldim güli hanım beni görmeye gelmediniz kaydirigubbakcemile halbuse bende çok içten ve sıcak olabilerdim sempatiksalakcinni
Gördük face te hava atmana gerek yoklmaz:
ayrıca bu melek hanım bizden daha çok şey biliyorrrrrrrrrr
o hiçde öle topikden kopuk deeeeeeeeeeellll
haydin ozaman dogum gunu çekilişine..
gülistan
güliz
minanaak tuba
evrim
sibel
esrako
yok mu artırannn
hiiiiii ay çok geçmiş olsun pervincim.. en korktuğum şey..yaklasık 1 saat once kabus yasadım..
ece sırtına kadar doldurmustu birazda oksurugu vardı sadece popişini yıkayım dedim..yıkıodum guzel guzel nası yaptıysa anlık muslugu en dibe cevirmis birden cıglık attı..nası aglama cıglıgı duyunca hemen kaldırdımki kaynar su akıo..haslandı cocuk resmen..hemen soguga cevirdim suyun altında ferahlattım ama nası aglıo hemen bepanten surdum sonra aklıma yumurta akı geldi onuda surdum ayaklarına ondan sonra sustu..allahım kucagımda sustu bu sefer ben basladım yana yakıla aglamaya içim parcalandı resmen..tabanları parmakları kıpkırmızıydı..surupta icirdim anında cok sukur normale dondu..
esram allah senden razı olsun yumurta akını yazmıstın..gercektende cok etkili...ins hiçbiriniz bu sebepten kullanmak zorunda kalmazsınız..
ay allahım yaaa.. yazık kuzuma geçmiş olsun.. ayyy noolur sinerji durumu olmasın buuu!!1saat kadar öncede Yusuf çok kötü düştü..sol yanak kaş ve surat morardı ..sandalyeye tutunup dikiliyordu birden sandalyeyle devriliverdiki rahat rahat tutunup geçiyordu nasıl oldu ama aklım çıktı..bugüne kadarki en kötü düşüşümüzdü resmen yüzü geçti ama alınla kaş morardı..baya bir süre çok ağladı yavrum susuturamdım senağlama..şimdi uyuyor:çok üzgünüm:
:)))) çok se3vindim, demek alkışyapıyor. çok şeker yaaa!! ama ada'dan korktuuu!!dün ADA sık sık alkış yaparken afikimde onu dikkatle izlemiş olmalıki eve geldiğimizden beri alkış yapıyor.
ya ADA çok tatlı ya maşallah yedim yedim ısırdım mıncıkladım ama o halinden okadar memnunki birisi onumıncıklasın sevsin havada zıplatsın bayılıyor..
toto zor kaldırıp emekliyor.
gizeem sende çok içten ve çok hoşsun iyiki tanımışım.
ben deeeeehaydin ozaman dogum gunu çekilişine..
gülistan
güliz
minanaak tuba
evrim
sibel
esrako
yok mu artırannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?