inş memnun kalırım deryacım bakalım zaman ne gösterecek..HAYIRLI OLSUN tekrar ..taışınıp yerleşince rahat edersin..
lazaeride yaptırmışsın.memnun kaldınsa iyi ..
kilo tickerin gözüme çarptı hemen...kaydirigubbakcemile5yerimseniben
herkese selamlar.Yağız hastalandı kulak enfeksiyonu sık sık oluyor bu korumama rağmen.tanıdık bir çocuk doktoruna sordum neden diye üşütmekten olmayailirmiş.ağzına aldığı şeylerden olurmuş birde malum emekleme döneminde eller hem yerde hem ağzında.mikrop aldımı boğaza,kulağa yada bağırsaklarına gideblirmiş.birde alerjik bir sorunumuz oldu nereden aldı bilmiyorum tum vucudu sivlce gii benek benek oldu.şu anda iyiyiz çok şükür.
benim gözüm geçmemiş 15 günlük tedavi verdi tekrar sonra epey rahatlarsın dedi doktor.bu arada küçük oğlumuda gördük.1200 kılo gayet iyi dedi.eli sürekli ağzında iştahlı olacak bu zor doyurursun diyor.o zaman bana cekecek dedim.birde enfeksiyon kapmışım onun içinde ilaç verdi.bu ne yahu heryerimde enfeksiyon parmağımdada iltahaplanma var pöfffff.....
canım pat diye daha sayfayı açınca senin yazını buldum... bende önceden birkaç kez adetim gelmedi civanperçemi kullanmıştım birkaç gün sonrasıda gelmişti... aktarda satılıyor beyazlı bi ot onu sıcak suda 5 dk. demleyip içmiştim.....bi araştır istersen.....
taze doruk iyileşiyormuş cok sevindim ishal sonrası kaka biraz sıvı oluyor birkaç gün daha sonra düzeliyor, bak bakalım umarım ilaç kullanmadan geçer çok halsiz bırakıyor çocuklarmızı.
DOĞUM GÜNÜ ÇEKİLİŞİ YAPACAKSAK ARTIK TOPLANALIM SELİN'iN DOĞUM GÜNÜ YAKLAŞIYOR ANCA HAZIRLANIRIZ. TAM KADRO NASIL HABERDAR OLACAK PERVİN GELSE HALLEDER HERHALDE.
Şevvalde tam ıshal degıl ama gayet sıvı ve sık ve az mıcıyor.gecen anne olunca anladım programında dişten konusuyorlardı.doktor dedıkı "ishal olmanın diş cıkarmakla tıbben baglantısı yok fakat diş cıkarıorken bebeklerın dırencı cok düşer,vucud tamamen diş cıkarmaya odaklanır ve herseyıde süreklı agızlarına soktuklarından öenmsız bı enfeksıyon sonucu ıshal seklınde kaka yaparlar.diş patlar bazısının devaö eder ishalı cogununsa cıkan baska dişi yoksa gecer.vucud dırencı yükselır ve mıkroplarla daha ıyı savasır.fakat bu ishal önemsız boyutdaysa telaslanmaya gerek yoktur,fışkırır tarzda ,herseferınde bezden sızan ishal tehlıkelı boyuttadır ve mutlaka doktora götürlmelıdır gibı uzayıp giden bi konusma yapmıstı
Tşk ederim, birazdan çıkacağım, alırım. a.s.
Tşk ederim Gülizcim. Keyfi yerine geldi Dodo'mun. Arada katı, arada sıvı gidiyor. Bolca su ve meyve veriyorum. İnşallah uzamaz.
çok tşk ederim. önemli bilgiler benim için.
17 TEMMUZ CTESİ İSTANBUL buluşması haydeee kalkıyor kalkıyor bir--kiiii kimler piniyor dolmuşa :)) (esrako, bu gidişle ikimiz olacağız galiba sadece :) Gypsy ve Pervin kesin yok muusnuz?
BURCU, ÖZLEM , MELEK katılırmısınz doğum günü çekilişine......
olur cnm ben varım :lepi:
Bebeinizin lk Doum Gn Partisi | Elence
daha parti malzemeleri araştırdığım bir yer var partisepeti diye orada da güzel şeyler var zemuszemus
canım linki var ise özelden bana atarmısın.. bende bakmak isterim.....
sibel davetiye yapacak mısın, cok güzel bir yazı buldum ben kendim yapıp renkli çıktı alacağım, istiyorsan yollayayım hatıra olur bir yaş biraz abartacağız ama napalım çok özel bir gün. birde bi tane kutu yapmaya karar verdim o güne özel ben ve babası hatta isterse ananesi dayısı dedesi mektup yazacağız, ilk ayakkabısı en sevdiği oyuncağı ayak ve el izi, ilk giydiği kıyafetleri vs özel şeyleri koyup kutuyu kapatacağız işte 10 yaşına gelince kutuyu kendisine teslim edeceğiz. başka fikirleri olan varsa paylaşalım. birde ben gündüz aile gece arkadaşlar diye düşündüm partiyi ama çok mu yorulurum acaba, nasıl olacak bilmiyorum.
sibel davetiye yapacak mısın, cok güzel bir yazı buldum ben kendim yapıp renkli çıktı alacağım, istiyorsan yollayayım hatıra olur bir yaş biraz abartacağız ama napalım çok özel bir gün. birde bi tane kutu yapmaya karar verdim o güne özel ben ve babası hatta isterse ananesi dayısı dedesi mektup yazacağız, ilk ayakkabısı en sevdiği oyuncağı ayak ve el izi, ilk giydiği kıyafetleri vs özel şeyleri koyup kutuyu kapatacağız işte 10 yaşına gelince kutuyu kendisine teslim edeceğiz. başka fikirleri olan varsa paylaşalım. birde ben gündüz aile gece arkadaşlar diye düşündüm partiyi ama çok mu yorulurum acaba, nasıl olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?