2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yiğiti artık resmen memeden kestim dün gece zorla devam sütü verdik annemle 100 ml kadar. biberonu asla kabul etmedi. minik suluklarıyla kavga gürültü verdik.

HAYIRLI OLSUN tekrar ..taışınıp yerleşince rahat edersin..
lazaeride yaptırmışsın.memnun kaldınsa iyi ..

kilo tickerin gözüme çarptı hemen...kaydirigubbakcemile5yerimseniben
inş memnun kalırım deryacım bakalım zaman ne gösterecek..

çok geçmiş olsun.

bu arada buluşmalar olmuş, olacakmış.. fotolara bakayım ben de faceden.

Tşk ederim, birazdan çıkacağım, alırım. a.s.

Tşk ederim Gülizcim. Keyfi yerine geldi Dodo'mun. Arada katı, arada sıvı gidiyor. Bolca su ve meyve veriyorum. İnşallah uzamaz.

çok tşk ederim. önemli bilgiler benim için.

17 TEMMUZ CTESİ İSTANBUL buluşması haydeee kalkıyor kalkıyor bir--kiiii kimler piniyor dolmuşa :)) (esrako, bu gidişle ikimiz olacağız galiba sadece :) Gypsy ve Pervin kesin yok muusnuz?

ne güzel buluşacaksınız..... dolmuşa bende binmek isterdim ama malesef o gece 2 tane düğün varkafamçokkarıştı

Bilseydim bende uyurdum ya 3 saat olacak uyanmadı bu bir rekor :)) özledim kuzumu
Çekiliş vakti geldi demek bir bakayım sayfaya...
Denize gitme konusunda ya bir yerden sonra devamlı gitmekte sıkıcı oluyor tek başına Özdeyle :sinifsinif:
Ama her akşam yürüyüşüm var ona çıkıyorum...
Burcu ben geleyim geçerken al benide olumunekankayizsmile

purcu ve esraa sizin buluşmadan kasdınız akşam buluşup bi kaç kadeh bişey içmekse ben katılamam.
ama gunduz ise olarr.
çok isterimmm tazem purcum uuuu görmeyii

sibel davetiye yapacak mısın, cok güzel bir yazı buldum ben kendim yapıp renkli çıktı alacağım, istiyorsan yollayayım hatıra olur bir yaş biraz abartacağız ama napalım çok özel bir gün. birde bi tane kutu yapmaya karar verdim o güne özel ben ve babası hatta isterse ananesi dayısı dedesi mektup yazacağız, ilk ayakkabısı en sevdiği oyuncağı ayak ve el izi, ilk giydiği kıyafetleri vs özel şeyleri koyup kutuyu kapatacağız işte 10 yaşına gelince kutuyu kendisine teslim edeceğiz. başka fikirleri olan varsa paylaşalım. birde ben gündüz aile gece arkadaşlar diye düşündüm partiyi ama çok mu yorulurum acaba, nasıl olacak bilmiyorum.

güzel fikir canım ama... malesef davetiye ye gerek kalmıyor bizim çünkü düğün dolayısıyla herkes bizde olacak.... yoksa çok özel ve güzel olurdu......

kutu olayı bence çok güzel.... hatıra olarak kalır ömür boyu... belki deden toruna diye devam eder ne güzel olurCADIARZU

yazını merak ettim tatlım... özelden yolla istersen...... çok değişik fikirler çıkıyor senden... keşke benimde kızım aceleci olmasaydı..... herkesle birlikte kutlasaydım bende.... şimdi ozaman herkeste paylaşımlar fikirler çok güzel olacaktı..... :sinifsinif:

atlamışım.... ama bence nasıl olsa hazırlık yapılıyor... gündüz aileyle gece arkadaşlarla çokta güzel olur bence... tabiki biraz yorulursun ama olsun yinede değer bence....

keşke beimde vaktim olsa bende öyle yapardım... ama ben o gün çalışacağım için anca gece yapmaya zamanımız kalıyor oda aileye anca yetecek zatena.s

ÖZLEMMM linke baktım canım çok sagol.. hakikaten çok hoş ve güzel şeyler var.... ama netten her yerden alışveriş yapılmıyor... görerek almak her zaman daha mantıklı geliyor bazen....ama işin güzel yanı burda bu süslerin bir tanesi bile yok.:))))..... gülsemmi ağlasammı bilemedim....

burdan yazayım sibel davetiye yaptırmak isteyen kullanabilir belki. erken ama olsun bak senin için şimdiden hazırlanıyoruz bizde :)

--/---/---- tarihindeki ilk doğum günümde ben pastamı üflüyormuş gibi yapayım, siz de beni alkışlayın olur mu? uykum gelmeden önce saat ..,.. da bizim evde buluşalım...

davetiye, hatıra kutu, buzdolabı magneti, çekirdek aile stüdyo fotoğraf çekimi bir iki poz şimdilik yaptıracaklarım bunlar. süslemeyi biz yaparız. ben mevlüt yapamamıştım sibel içimde kaldı. o yüzden doğum gününü istediğim gibi yapmak istiyorum. ardından da eylül gibi sünnet yaptırıp mevlüt okutacağım kısmetse. pasta da iki tane olacak ikisini de mavi 1 olarak yaptırmak istiyorum. pervin'nin mumdan da üstüne koyduk mu tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…