2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gülicim ilk defa bi yazını çok net anladım teşekkür ederim türkçemizi güzel kullandğın içinolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

alsanaalsanasmile resilll
sus bakim
sen okuyamamışsın suç benimmi oldu püüüüüüüüüüüüüüüüalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
güliz sen beni ilk defamı görüyosun
aaaaaaaaaaaa çok ayıp yaa
kaç kerem koyduk resimleirmizi.

ama tespitin konusunda yuzyuze olmadıgımız için öyle düşünüyosun yoksa hanımlık kimmmmmmm ben kiiiiiiiimmm

çok ağladım yaaa ( cok uzuldum,en cok Kıvanc a, sonra da sana be yavrum..

inan cok kotu oldum.. cok gecmıs olsun, Rabbım beterınden saklasın..

Bizim koruyamadıgımızı Rabbim korusun, O na emanet olsunlar.

hepinize teşekkür ederim foto yüklemek istiyorum ama imageden yükleyemiyorum başka nerden yükleyebilirim

okudukça ürperdim doldu gözlerim kendimi koydum da senin yerine. çok şükür geçmiş gitmiş

ya görmüşümdür de sen olduğunu düşünmemişim demek ki. görüntü öyle yavru karşılaşırsak eğer bir gün yakından tanırım seni anlarım o zaman anca. tipinle hanım hanımcıklık bağdaşıyor burdan bakınca :))

günaydın..Yusuf'un ateşi düşmüyor doktora gideceğiz babamızı bekliyoruz ..ilaç veriyorum azalıyor geri yükseliyor..

Evet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.

Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..

hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.

hakikaten evrimim sinerji iş başında... kıyamam kuzy ya.... rabbim korumuş ya gözüne birşey olsaydı canım verilmiş bi sadakanız varmış..... bu aralar nazarmıdır nedir bilmiyorum ya bütün bebeklerin başında birşey var topikçe kurşunmu döktürsek ne yapsak.....

Eceme,Kivancima,Yusufuma,Kuzyme.....ve daha okuyamadigim bütün bebsilerimize gecmis olsun...allaha sükür cok büyük problemler ve kazalar olmadan atlatilmis..:Saruboceq: gercekten bu topigin sinerjisi cok fena..su son zamanlarda kendimde dahil olmak üzere sadece hastalik ve kaza haberi veriyoruz..insallah bundan sonra yasamayiz böyle seyler..:Saruboceq:

cok sükür hayat bugün daha iyi..artik biktim su cocuklarin hastaliklarindan..izin arefesi hicbirseyle ilgilenemez oldum..daha alisveris yapmam lazim ama hicbirsey yapamadim günlerdir..bakalim cok heyecanliyim..

ayy evrim allah korumuş geçmiş olsun sanada evet asıl sorun şimdi başlıyor
artık paranoyak oldum ben en ufak bi şeyde hemen titremeye başlıyorum yürürken biraz sendellese titriyorum bunun için doktora gitmem şart sanırım epey etkilendim

kalmaz kalmaz merak etme bu yaslarda oyle çabuk yenileniyorki deri inanamıyorsun bize olsa kesink alır izi ama onlarınkı korpe deri

evriim canım ya geçmiş olsun
hay allah iyiki gözüne bişey olmamış yavrunun ya.allah beterinden saklasın

bu arada bana hala laf atmadın bekliyorum.
küstük de benimmi haberim yokksenağlama

canım o malesef biraz zaman alıyor geçmesi.... bende hala kaldı... selin işte 1 aylıkken yaşamıştım yüreğim ağzıma gelmişti titremeye ağlamaya başlamıştım selin boğuldu diye hala atlatamadım..... en ufak birşeyde içimden bogazıma sıcak birşey geliyor yüreğim kalkıyor sanki vede ellerim titriyor sanki vücudum boşalıyor panikliyorum:gitme:

işte yavrum yaralı kuşum biraz önce çektim 10 gün oldu olay olalı dikişleride cuma günü alındı

ayy dilekk çok kotu oldum yaaa allah yasatmasın bir daha boyle anlar. çok buyuk birsey degil belki ama anlattıgın sahneler insanın içini titretiyor

hepinize teşekkür ederim foto yüklemek istiyorum ama imageden yükleyemiyorum başka nerden yükleyebilirim

bana maille yolla istersen ben yuklerim

hay allah ya kuzy e de geçmis olsun goz çok tehlikeli of en korktugum organlardan ya hiç sakası yokkk

evriim canım ya geçmiş olsun
hay allah iyiki gözüne bişey olmamış yavrunun ya.allah beterinden saklasın

bu arada bana hala laf atmadın bekliyorum.
küstük de benimmi haberim yokksenağlama

yok be kadın, lafı tutsamm atıcam da.. Kuzey ınan nefes aldırmıyor artık, Pınar ben de.. onu da benı de haşat edıyor adam.. bak ne zamandır ılk kez topıgı bıle ıhmal eder oldum.. okuyorum okuyorum ama yazmaya vaktım kalmıyor..

ınsan sana nası küser yaaa.. mumkun mu??

ay dilek tam kasının uzeri hiç anlasılmaz ilerde kaslar gurlesince falan

guliiiiiiiiiiii
yazdıklarımı okumuyormusun evrime diyorsun laf atmadı diye ben sana direk laf attım sorusordum hani yanıtı ıpazartarifiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…