gülicim ilk defa bi yazını çok net anladım teşekkür ederim türkçemizi güzel kullandğın içinolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
evde yalnızdım şok geçirdim minişim ne yapacağımı şaşırdım neresine ne olduğunuda anlayamadım çünkü heryeri kandı kendi kendime o an diyorumki bu çocuk yeremi düştü acaba ama onu yatağa kim kaldırdı diye düşünüyorum hiç aklıma gelmiyor beşiğe çarpacağı
deli oldum hemen lavoboya koştum o telaşla çocuğun yüzünü yıkamaya daha beter oldu kan heryere bulaştı hemen tele sarıldım eşimin amcası var yan binada geldiler ben yere yığılmıştım hemen pamuk ve suyla yüzünü sildiler silince anlaşıldı çocuğun kaşının yarıldığı ama kıvanç çok ağlamadı onları görünce gülmeye falan başladı doktora bile güle oynaya gitti ama o dikiş atılma anı çok kötüydü çocuğu tutamadıkları için çarşafa sardılar boynundan aşağısını sanki kefene sarar gibi ben o an koptum zaten başınıda bir doktor tuttu beni dışarı çıkardılar hemen kıvançın sesinden resmen hastane inledi hastanenin dışına çıkmama rağmen onun sesini duydum dikişten sonra dışarı çıktı nsl titriyor içini çekiyordu satlerce çocuk iç çektii hııık hıııık diye
alsanaalsanasmile resilll
susu bakim
sen okuyamamışsın suç benimmi oldu püüüüüüüüüüüüüüüüalsanaalsanasmile
hepinize teşekkür ederim foto yüklemek istiyorum ama imageden yükleyemiyorum başka nerden yükleyebilirim
evde yalnızdım şok geçirdim minişim ne yapacağımı şaşırdım neresine ne olduğunuda anlayamadım çünkü heryeri kandı kendi kendime o an diyorumki bu çocuk yeremi düştü acaba ama onu yatağa kim kaldırdı diye düşünüyorum hiç aklıma gelmiyor beşiğe çarpacağı
deli oldum hemen lavoboya koştum o telaşla çocuğun yüzünü yıkamaya daha beter oldu kan heryere bulaştı hemen tele sarıldım eşimin amcası var yan binada geldiler ben yere yığılmıştım hemen pamuk ve suyla yüzünü sildiler silince anlaşıldı çocuğun kaşının yarıldığı ama kıvanç çok ağlamadı onları görünce gülmeye falan başladı doktora bile güle oynaya gitti ama o dikiş atılma anı çok kötüydü çocuğu tutamadıkları için çarşafa sardılar boynundan aşağısını sanki kefene sarar gibi ben o an koptum zaten başınıda bir doktor tuttu beni dışarı çıkardılar hemen kıvançın sesinden resmen hastane inledi hastanenin dışına çıkmama rağmen onun sesini duydum dikişten sonra dışarı çıktı nsl titriyor içini çekiyordu satlerce çocuk iç çektii hııık hıııık diye
güliz sen beni ilk defamı görüyosun
aaaaaaaaaaaa çok ayıp yaa
kaç kerem koyduk resimleirmizi.
ama tespitin konusunda yuzyuze olmadıgımız için öyle düşünüyosun yoksa hanımlık kimmmmmmm ben kiiiiiiiimmm
günaydın..Yusuf'un ateşi düşmüyor doktora gideceğiz babamızı bekliyoruz ..ilaç veriyorum azalıyor geri yükseliyor..
Evet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.
Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..
hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.
ayy evrim allah korumuş geçmiş olsun sanada evet asıl sorun şimdi başlıyor
artık paranoyak oldum ben en ufak bi şeyde hemen titremeye başlıyorum yürürken biraz sendellese titriyorum bunun için doktora gitmem şart sanırım epey etkilendim
evde yalnızdım şok geçirdim minişim ne yapacağımı şaşırdım neresine ne olduğunuda anlayamadım çünkü heryeri kandı kendi kendime o an için çarşafa sardılar boynundan aşağısını sanki kefene sarar gibi ben o an koptum zaten başınıda bir doktor tuttu beni dışarı çıkardılar hemen kıvançın sesinden resmen hastane inledi hastanenin dışına çıkmama rağmen onun sesini duydum dikişten sonra dışarı çıktı nsl titriyor içini çekiyordu satlerce çocuk iç çektii hııık hıııık diye
hepinize teşekkür ederim foto yüklemek istiyorum ama imageden yükleyemiyorum başka nerden yükleyebilirim
Evet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.
Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..
hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.
evriim canım ya geçmiş olsun
hay allah iyiki gözüne bişey olmamış yavrunun ya.allah beterinden saklasın
bu arada bana hala laf atmadın bekliyorum.
küstük de benimmi haberim yokksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?