olumunekankayizsmileyok be kadın, lafı tutsamm atıcam da.. Kuzey ınan nefes aldırmıyor artık, Pınar ben de.. onu da benı de haşat edıyor adam.. bak ne zamandır ılk kez topıgı bıle ıhmal eder oldum.. okuyorum okuyorum ama yazmaya vaktım kalmıyor..
ınsan sana nası küser yaaa.. mumkun mu??
Doktordan geldik hafif şiddette boğaz enfeksiyonu tonsilit olmuş yavrum...malesef antibiyotik içiyoruz ..hazır gitmişken tüm kontrollerinide yaptırdık çok şükür gelişmi 1 yaş üstü gelişiminde herşeyimiz iyi ..ayırca 4 tanede diş daha uçlanmış..zaten bebekler diş çıkartırken bütün vücut onunla ilgilendiği için enfeksiyona daha açık oluyorlarmış..ishalde bu yüzden oluyormuş aslında ..hafif şiddette ishalimizde var antibiyotikle artmaması için reflor verdi doktor birde mor gözümüze ve yüzümüze krem yazdı...şimdilik uyuyor yavrum ateşimiz 37.5 larda seyrediyor ilaç vermedim takipteyim...
dilek içim yarıldı okurken desem yeridir çok geçmiş olsun. bukadarına şükür resmen. ya gözüne gelseydi allah korumuş. yaşadıklarınızla kaldığına şükür diyelim sende öyle düşün hatırlayıpta yıpratma kendini.
kuzimde gözünden sıyırmış. allaha emanet hepsi kuzuların. düşünmek bile fena.
şimdi uyandı hemen çektim tazecik ekliyorum
desteğiniz için teşekkür ederim umarım belli olmaz eğer iz kalırsa ben her gördükçe kahrolurum uzaktan çok belli olmuyor ama yakından belli belki kırmızılık kaybolur zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?