2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcunun geleceği cumartesi için ibo sile de tatil planı yapmıs haftasonu için planla kalmamıs reezrvasyon yaptırmıs ve kredi kartı puanları ile olduundan tarih degisikligi yapılamıyor aksam bir heves soyledi neee sen naptınnn diye bir bagrısım var :)
off yani
cumartesi bulusulursa bengelemiyorum bu durumda
cuma aksamı zaten off aksamımız birsaatcikte olsa burcuyu taksimde yakalar gorurum artık.
çokistersen olmaz ya birsey o hesap oldu bizimkide . iboda bozuldu ben soylenince ama onceki hafta ece nin dr kontrolu var diye o hafta bosuz diye yapmıs ne bilsinnn

Saolun dostlar.. Allah razı olsun hepınızden de..

Kıvancım, kucuk kuzum.. melegım benım.. Allaha emanet olasın guzel oglum.. cemil cümlemizin..

dilek içim yarıldı okurken desem yeridir çok geçmiş olsun. bukadarına şükür resmen. ya gözüne gelseydi allah korumuş. yaşadıklarınızla kaldığına şükür diyelim sende öyle düşün hatırlayıpta yıpratma kendini.

kuzimde gözünden sıyırmış. allaha emanet hepsi kuzuların. düşünmek bile fena.

esrako
pazarı tarif etmeme gerek yokki
cumartesi çekmeköye git kime sorarsan gösterirler
ben adres falan bilmiorum
çekmeköyüde pek bilmem.
ama hemen ilk girişde değil.

ama sana tavsiyem kesinliklee sabah erken git
12 de tüm güzel şeyler tükenmiş oluyor nerdeyse.
bi adam var çocuk kıyafetleri satan işte gap zarkids modo chicco satıyo o adamın müşterisi sabit bilenler ekenden gidermiş.
hemen tükeniyor.

Dilek gercekten ne kadar korktugunu tahmin edebiliyorum..gercekten kücük bir yarada degilmis..cok sükür birsey olmadan atlatmis yavrum..bence de kasinda oldugu icin iz kalsada belli olmaz..

dilek kaşının üstünde zaten hiç belli bile olmaz. meleğim... uyuyuşunu sevsinler. maşallah...

ohhh KIVANÇ'ıma bak maşallah ne kadar masum uyuyor kıyamam ona..... canım hiç üzülme tam kaşının üstünde ve çok ince çizgi gibi olmuş dikişleri birşey kalmaz allahın izniyle zaten tam kaşının üstü olduğu için tkaşları büyüyünce o dikiş yerlerini kapatır belli bile olmaz....

cipsy esram; sabah sabah o güzel fikrani okuyunca bütün nesem yerine geldi desem yalan olmaz.kaydirigubbakcemile3.gercekten coook tatlisin..seninle insanin cani hic sikilmaz..

şimdi uyandı hemen çektim tazecik ekliyorum
desteğiniz için teşekkür ederim umarım belli olmaz eğer iz kalırsa ben her gördükçe kahrolurum uzaktan çok belli olmuyor ama yakından belli belki kırmızılık kaybolur zamanla

olumunekankayizsmile
ha şöyleeee
demam anladım kuzy kebabı fırsat vermiyor.
asayiş berkamel yani..

Amaaaaannnnnnnn ne oluyor ya kuzy kebabı ve kıvança çok geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın..dilek okurken başını tuttu çarşafa sardılar yazısını görünce koptum bian..içim titredi desem yalan olmaz..........

Doktordan geldik hafif şiddette boğaz enfeksiyonu tonsilit olmuş yavrum...malesef antibiyotik içiyoruz ..hazır gitmişken tüm kontrollerinide yaptırdık çok şükür gelişmi 1 yaş üstü gelişiminde herşeyimiz iyi ..ayırca 4 tanede diş daha uçlanmış..zaten bebekler diş çıkartırken bütün vücut onunla ilgilendiği için enfeksiyona daha açık oluyorlarmış..ishalde bu yüzden oluyormuş aslında ..hafif şiddette ishalimizde var antibiyotikle artmaması için reflor verdi doktor birde mor gözümüze ve yüzümüze krem yazdı...şimdilik uyuyor yavrum ateşimiz 37.5 larda seyrediyor ilaç vermedim takipteyim...

ah derya o anı ben unutamıyorum zaten güya çocuğu ben tutacaktım nerdeeeee eşim ben tutamam dedi çıktı ben dedim tutarım doktorun biride kafasını tuttu ama kıvanç kıpır kıpır baktık olmayacak çarşafa sardılar sıkıca kımıldamasın diye doktorun biride başını tuttu ben zaten çarşafı görünce koptum sonra doktor benide çıkardı odadan iyikide çıkmışım dayanamazdım zaten

geçmiş olsun canım.... tahmin ettiğim gibi bogaz enfeksiyonu çıktı çok sinsi bi hastalıkya ateşi tavan yaptırıyor ve düşmüyor..... gelişimine maşallah canım inşallah hep böyle devam eder...... inşallah yeniden yükselmez... birkaç güne hiçbirşeyi kalmaz allahın izniyle:Saruboceq:

evet canım haklısın alah beterinden korusun ya gözüne gelse ben ne yapardımmafoldumben

canım benim tabiki kolay değil çok üzüldün yıprandın.. evladınında seninde için parçalandı ama yani geçmezse her gördüğümde kahrolmak ne demek.. senin burda bi ihmalkarlığın bi kastın yokki annesin sen hangi anne ister evladına birşey olmasını.... hepimizin başına gelebilir hepimiz uyuyunca beşiklerine bırakıp ayrılıyoruz başlarından olacak olduktan sonra oluyor işte ne olur böyle suçlama kendini:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…