sibel ben zaten beşikte olduğu için çok üzülüyorum belki yere bir yere çarpsa tamam ama beşikte nsl olur böyle birşey aklım almıyor yada inanmak istemiyorum
Evet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.
Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..
hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.
cok sükür hayat bugün daha iyi..artik biktim su cocuklarin hastaliklarindan..izin arefesi hicbirseyle ilgilenemez oldum..daha alisveris yapmam lazim ama hicbirsey yapamadim günlerdir..bakalim cok heyecanliyim..
işte yavrum yaralı kuşum biraz önce çektim 10 gün oldu olay olalı dikişleride cuma günü alındı
Doktordan geldik hafif şiddette boğaz enfeksiyonu tonsilit olmuş yavrum...malesef antibiyotik içiyoruz ..hazır gitmişken tüm kontrollerinide yaptırdık çok şükür gelişmi 1 yaş üstü gelişiminde herşeyimiz iyi ..ayırca 4 tanede diş daha uçlanmış..zaten bebekler diş çıkartırken bütün vücut onunla ilgilendiği için enfeksiyona daha açık oluyorlarmış..ishalde bu yüzden oluyormuş aslında ..hafif şiddette ishalimizde var antibiyotikle artmaması için reflor verdi doktor birde mor gözümüze ve yüzümüze krem yazdı...şimdilik uyuyor yavrum ateşimiz 37.5 larda seyrediyor ilaç vermedim takipteyim...
şimdi uyandı hemen çektim tazecik ekliyorum
desteğiniz için teşekkür ederim umarım belli olmaz eğer iz kalırsa ben her gördükçe kahrolurum uzaktan çok belli olmuyor ama yakından belli belki kırmızılık kaybolur zamanla
deryaaaa bize MADECASSOL diye bi merhem verdiler ayyy hemen aldırayım bepantheni duacın olurum deryammm
tamam canım ekle beni.. çok güzel olur.canım katılırsan seve seve eklerim listeye...
biz yılbaşındada yapmıştık böyle bi çekiliş.... katılanlar yazıldı ozaman pervin katılamamıştı baküde olduğu için çekilişi o yapmıştı atıyorum ben sana aldım sen ayşeye aldın vs. böyle oluyor.... hediyeler buluşmayla değil.. kargoyla gönderildi.... çünkü hepimiz farklı şehirlerdeyiz......
inşallah gülizcim yaaa.. tüm gece uğraştık almadı hala amaemmiyo diye üzülme artık fatma alışıyor insan sen 15 gün sonra memelerin alacağı şekle üzülmeye başta hatta alıştır kendini tatlım :) biberonu iki gün içinde alır yiğit kuş merak etme başka şansı yok çünkü, Alperen'de öyleydi şimdi devam sütü içerken inliyor zevkten.
inş olur canım ya bi devlet kapısı hayırlısı ile..KPSS ye başvurdum bugün.. nolur nolmaz bi bakiim deneyim dedim.. hiç areaştırmadımda bugün komşumla konuşurken karar verdim onunda kızı gircekmiş o gitti parayı yatırdı sonra okulda buluştuk hallettik ama önlisanslar bi ara her yıl girmeyecekdi bu yıl oluyomu nasıl ne hiç bilmiyorum bakalım nolcak.. dersde çalışamıycam tabiki. ilke uyudukca bakarım geçen yılın sorularını indirdim ama...
yaaaa ben de isterdim katılmayıııistanbul anneleri
dün bizde konuştuk karar verdik gün yapmayı planlıyoruz
asıl amaç bebişlere oyun alanı ikinci amaç annelere dedikodu alanı üçüncü amaç para biriktirmek dördüncü amaç mamalar tıkınmak sempatiksalakcinni
ev hanımları olarak haftaiçi yapmayı düşünüyoruz ama esrako sende katılırsan bir çalışan anne olarak cumartesiye kaydırabilirz bu buluşmaları
ancak bayramdan sonra başlayacağız güne öncesi zor olur temmuzda herkes tatilde program uymuyor ramazan geçsin başlangıç yapacağız
ev sahibi tek çeşit mama yapacak her gelen bir çeşit getirecek bununla ilgili bir topik açarız ona göre kararlaşıtırırız ne yapılacaksa
daha zaman var o zamana kadar kimlerin katılacağı netleşir
aman yarabbim şirinliklere bak sen.yaho adayı sallarken
çok geçmiş olsun. bu düşmelerden çok çekeceğiz artık anlaşılan..moralim cok bozuk..bugun gezmeye gittik ve ece koltuktan dustu.yan kafa ustu agladı hemen et koyduk şişmesin die..saat 3 gibi dustu 4 gibi uyuttum 5bucukta uyandı..biseyi yoktu sabahtan beri oksurugu vs si var aksam 8dede uyudu yarım saat sonra uyandı kustu ondan 1 saat sonrada kustu..cok korktum..emraha bile soylemedim dustugunu..eve geldik evde mama yedirdim uyuttum fitilde koydum..ordada cok terledi cok sıcaktı bide corba filan asırı tereyaglıydı omu dokunduda kustu bilemedim..ama içim içimi yiyo
çok geçmiş olsun. sonradan gördüm götürmüşsün. çok önemli bi durum yokmuş sevindim deryacım.günaydın..Yusuf'un ateşi düşmüyor doktora gideceğiz babamızı bekliyoruz ..ilaç veriyorum azalıyor geri yükseliyor..
aa dilek gelmiş hoşgelmiş. ne yazık ki kötü olaylar yaşamışsın canım benim. verilmiş sadakanız varmış. çok geçmiş olsun yakışıslı kıvancımıza.günaydın herkese
eskisi kadar sık giremiyorum artık kıvanç çok zıpır oldu durduğu yerde durmuyor herşeye saldırıyor hep merak içinde hep kurcalamak öğrenmek istiyor ancak yürüteçin içine koyup rahat ediyordum fakat yürüme çabası içinde olduğu için yürüteçte durmuyor kendisini aşağıya sarkıtıp iniyor bi bakmıisın pıtır pıtır gidiyor
başıma kötü şeyler geldi kıvanç kaşını yardı 5 dikiş atıldı ömrümden ömür gitti annelik çok zor zanaatmiş bunu bir kez daha anladım nasıl oldu hala aklım almıyor biryere bi sehpaya taşa vs. ne bileyim yürürken yada hareket halindeyken olsaydı bu kadar çok takılmazdım belki ama beşiğinin içinde olmuş bu karyola tarzı yataklar varya onun baş kısmında oyma şeklinde ördek resimleri var oraya çarpmış yavrum kaşını ben uyandı da ağlıyor diye yanına gittim ayyy benim kuzum uyanmış diye söylene söylene yanına geldim yüzüstü yatmış ağlıyordu genelde de hep yüzüstü yatar çocuğu bir çevirdim her yer kan içindeydi o anı unutamıyorum sonra hastaneye götürdük falan dikiiş atıldı çok şükür dikiş izi falan kalmadı sadece yarılan yerde bir çizgi izi var daha yara olduğu için kızarık doktor iz falan kalmaz çok hafif belli belirsiz bir iz olur dedi daha bebek olduğundan ve beyaz tenli olduğundan avantajlı dedi ama ben bittim hala kendime gelemiyorum nsl oldu nsl yaptı ya gözüne gelseydi ben ölürdüm
geçmişe baktım biraz dünden beri buluşma olmuş ne güzel orda olmak isterdim
birde şu gün işine aklım yattı katılmak isterim bende
canım senden ricam durumlar netleşince bana sonuçları özelden de göndermen. çünkü artık topiğe eskisi kadar sık giremiyorum. girdiğimde de acelem olduğundan kaçırabiliyorum ok??1- GÜLİSTAN
2- GÜLİZ
3- TUĞBA
4-GİZEM
5-SİBEL
6-ÖZLEM
7-BURCU
8- NURDAN
9- FATMA
10-AYÇA
11-PERVİN
şimdilik katılanlar bu kadar daha haberi olmayanlar vardır yada kararsız olanlar.... bu hafta netleşir herhalde...
desteğiniz için teşekkür ederim umarım belli olmaz eğer iz kalırsa ben her gördükçe kahrolurum uzaktan çok belli olmuyor ama yakından belli belki kırmızılık kaybolur zamanla
moralim bozuk. kardeşlerle sıkıntı yaşadım biraz. sanırım psikoloğa gideceğim..
eşim bugün dönüyor sakaryadan. ne yazık ki ev bulamadı
güliz sen beni ilk defamı görüyosun
aaaaaaaaaaaa çok ayıp yaa
kaç kerem koyduk resimleirmizi.
ama tespitin konusunda yuzyuze olmadıgımız için öyle düşünüyosun yoksa hanımlık kimmmmmmm ben kiiiiiiiimmm
off sisede cok gecmis olsun, gercekten ben bu sinerjiyi alir, munasip bisey yaparim artik, ne bu canim...Evet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.
Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..
hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.
ne zaman tatil??cok sükür hayat bugün daha iyi..artik biktim su cocuklarin hastaliklarindan..izin arefesi hicbirseyle ilgilenemez oldum..daha alisveris yapmam lazim ama hicbirsey yapamadim günlerdir..bakalim cok heyecanliyim..
ay boncugum benim masallah, bepanteni bende oneririrm..
seni cok iyi anliyorum bizde reflu icin hortum sokarlarken ben ttuutum ama allah nasil bir guc verdi bilmiyorum, zaten hatirlamiyiorum o ani.ah derya o anı ben unutamıyorum zaten güya çocuğu ben tutacaktım nerdeeeee eşim ben tutamam dedi çıktı ben dedim tutarım doktorun biride kafasını tuttu ama kıvanç kıpır kıpır baktık olmayacak çarşafa sardılar sıkıca kımıldamasın diye doktorun biride başını tuttu ben zaten çarşafı görünce koptum sonra doktor benide çıkardı odadan iyikide çıkmışım dayanamazdım zaten
o kadar ciddi yani, allah allah...moralim bozuk. kardeşlerle sıkıntı yaşadım biraz. sanırım psikoloğa gideceğim..
valla ben kertigi bozdum dileksen girmeyince topige:) kızıma talipler çıktı amakimselere vermemeye karar verdim dedim dunurde yok ortalarda bu kertigi tutmanın anlamı yok .))))))dünürüm esram sen şimdi kızını da vermessin bize :))))
Doktordan geldik hafif şiddette boğaz enfeksiyonu tonsilit olmuş yavrum...malesef antibiyotik içiyoruz ..hazır gitmişken tüm kontrollerinide yaptırdık çok şükür gelişmi 1 yaş üstü gelişiminde herşeyimiz iyi ..ayırca 4 tanede diş daha uçlanmış..zaten bebekler diş çıkartırken bütün vücut onunla ilgilendiği için enfeksiyona daha açık oluyorlarmış..ishalde bu yüzden oluyormuş aslında ..hafif şiddette ishalimizde var antibiyotikle artmaması için reflor verdi doktor birde mor gözümüze ve yüzümüze krem yazdı...şimdilik uyuyor yavrum ateşimiz 37.5 larda seyrediyor ilaç vermedim takipteyim...
ah derya o anı ben unutamıyorum zaten güya çocuğu ben tutacaktım nerdeeeee eşim ben tutamam dedi çıktı ben dedim tutarım doktorun biride kafasını tuttu ama kıvanç kıpır kıpır baktık olmayacak çarşafa sardılar sıkıca kımıldamasın diye doktorun biride başını tuttu ben zaten çarşafı görünce koptum sonra doktor benide çıkardı odadan iyikide çıkmışım dayanamazdım zaten
tüh niye kieşim bugün dönüyor sakaryadan. ne yazık ki ev bulamadı
bak şimdide bu ne oluyor..düzelir merak etme..üzme kendini.moralim bozuk. kardeşlerle sıkıntı yaşadım biraz. sanırım psikoloğa gideceğim..
deryaaaa bize MADECASSOL diye bi merhem verdiler ayyy hemen aldırayım bepantheni duacın olurum deryammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?