2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibel ben zaten beşikte olduğu için çok üzülüyorum belki yere bir yere çarpsa tamam ama beşikte nsl olur böyle birşey aklım almıyor yada inanmak istemiyorum

sibel ben zaten beşikte olduğu için çok üzülüyorum belki yere bir yere çarpsa tamam ama beşikte nsl olur böyle birşey aklım almıyor yada inanmak istemiyorum

oluyormuş demek canım hani bi söz vardır akacak kan damarda durmaz diye.... rabbim beterinden korusun......

Pervin sizede geçmiş olsun ..başına darbeli düşüşlerde en az iki saat uyutulmamalı ....ilk anda kusma göz kayması oldursada acil doktora gidilmeli..ki İnşallah bu durumla karşılaşılmasın...

DİLEK İZ KALMAMASI İÇİN MAVİ TÜPTEKİ BEPANTEN KREMİ GÜNLÜK YARA ÜZERİNE SÜR...iz kalmaz...

deryaaaa bize MADECASSOL diye bi merhem verdiler ayyy hemen aldırayım bepantheni duacın olurum deryammm

cok geçmiş olsun, aklımı kaçıracak gibi oluyorum okuyunca Allah korusun hepsini.

cok sükür hayat bugün daha iyi..artik biktim su cocuklarin hastaliklarindan..izin arefesi hicbirseyle ilgilenemez oldum..daha alisveris yapmam lazim ama hicbirsey yapamadim günlerdir..bakalim cok heyecanliyim..

geçmiş olsun, iyi alışverişler..

işte yavrum yaralı kuşum biraz önce çektim 10 gün oldu olay olalı dikişleride cuma günü alındı

meleğim nasılda tatlı uyuyor, kalmaz iz merak etme, bende pazartesiye randevu aldım psikaytristen cocukla ilgili aşamadığım cok şey var ve cok yoruyor beni bu düşünceler. günlerdir kabus hep balkondan düşürüyorum sanırım tedavi şart bakalım ne olacak. sende ihmal etmeden git.

geçmiş olsun...

deryaaaa bize MADECASSOL diye bi merhem verdiler ayyy hemen aldırayım bepantheni duacın olurum deryammm

madecassolda oldukça iyi haberin olsun

dilek senin yazdıgında süper bi krem cilt lekelerinde birebişr.
onuda kullan.

tamam canım ekle beni.. çok güzel olur.
inşallah gülizcim yaaa.. tüm gece uğraştık almadı hala ama memeler zaten şimdiden kötüleşti sorma
inş olur canım ya bi devlet kapısı hayırlısı ile..
yaaaa ben de isterdim katılmayııı
yaho adayı sallarken
aman yarabbim şirinliklere bak sen.
çok geçmiş olsun. bu düşmelerden çok çekeceğiz artık anlaşılan..
günaydın..Yusuf'un ateşi düşmüyor doktora gideceğiz babamızı bekliyoruz ..ilaç veriyorum azalıyor geri yükseliyor..
çok geçmiş olsun. sonradan gördüm götürmüşsün. çok önemli bi durum yokmuş sevindim deryacım.
aa dilek gelmiş hoşgelmiş. ne yazık ki kötü olaylar yaşamışsın canım benim. verilmiş sadakanız varmış. çok geçmiş olsun yakışıslı kıvancımıza.
canım senden ricam durumlar netleşince bana sonuçları özelden de göndermen. çünkü artık topiğe eskisi kadar sık giremiyorum. girdiğimde de acelem olduğundan kaçırabiliyorum ok??

ayy canım ya yerim seni. güzel gözlüm.. maşallah..

moralim bozuk. kardeşlerle sıkıntı yaşadım biraz. sanırım psikoloğa gideceğim..

Dilek cnm çok geçmiş olsun okurken gözlerim doldu öyle bir anlatmışsın ki! Canımm ya kıyamam :teselli:
Şöyle bir şey anlatayım kardeşimin daha 2 yaşlarındayken tam o kaşının olduğu yere çok hızlı sallanan bir salıncak çarpmıştı dikiş atılmıştı hiç unutmam o günü annemin paniğini çok ağlamıştı şuan hiç iz kalmadı korkma bencede geçer...
Deryacm Yusuf paşama çok geçmiş olsun...
Kuzy kebabımında başına ne gelmiş Allah korusun gözlerine gelmemiş çok geçmiş olsun cnm...
Ecoşumuzda iyiymiş çok sevindim...

off sisede cok gecmis olsun, gercekten ben bu sinerjiyi alir, munasip bisey yaparim artik, ne bu canim...

cok sükür hayat bugün daha iyi..artik biktim su cocuklarin hastaliklarindan..izin arefesi hicbirseyle ilgilenemez oldum..daha alisveris yapmam lazim ama hicbirsey yapamadim günlerdir..bakalim cok heyecanliyim..
ne zaman tatil??

ay boncugum benim masallah, bepanteni bende oneririrm..

seni cok iyi anliyorum bizde reflu icin hortum sokarlarken ben ttuutum ama allah nasil bir guc verdi bilmiyorum, zaten hatirlamiyiorum o ani.
o kadar ciddi yani, allah allah...

ay yakısıklım behlulum benimm saclar ne guzel uzamıs dilekk

dünürüm esram sen şimdi kızını da vermessin bize :))))
valla ben kertigi bozdum dileksen girmeyince topige:) kızıma talipler çıktı amakimselere vermemeye karar verdim dedim dunurde yok ortalarda bu kertigi tutmanın anlamı yok .))))))
karar verdik babasınla kızımı kimselere vermiycez :))

oh masalah yusufun gelisimine kaç dis oldu simdi toplamda yanii

ay dilek niye bir sakınlestirci uyutucu birsey vermediler acilenmi dikis atılması gerekti oyle uyusturmadan falanmı yaptılar ya içim gitti yavrum
ece yi uç dk aglatalım bir isimiz vs olsun yarım saat iç çekiyor kıvancım ne kadar çekmistir tahmin edebiliyorum yavrum yaa

ESRAAA bayılıyorum senin şu kızçene ya hele şu önlükler ayrı bihava katıyor eceye..... oturuşunu sevsinler onun... efeler gibi diz çöküyor......

ESRAKOresimi göremedim demişsin..niyeki arkedeş değilmiyiz yoksa...?
Yusuf beyin 8 dişi oldu 12 olması için sürünüyoruz..hepsi uçlandı..

eşim bugün dönüyor sakaryadan. ne yazık ki ev bulamadı
tüh niye ki
kolayda değil aslında
...
bak şimdide bu ne oluyor..düzelir merak etme..üzme kendini.

oda iyi krem ama bebekelere bepanten daha iyi ikisinide sür birgün bepanten birgün madecassol uygula..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…