2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra sen birde kıvancın arka saçlarını görsen kıvır kıvır oldu yıkayınca epey bi uzun oluyor kuruyuncada kıvır kıvır

uyuşturup dikiş attılar esracığım zaten onun derdi canının acıması değildi bence onu sıkıca sarmalarından ürktü tabi ilk uyuşturmak için iğneyi vurunca o da canını yakmıştır 3 yere vurdular çünkü

fatma hayırdır canım anlatmak istersen dinleriz

derya heralde topikte en çok diş yusufta var maşallah kıvançın sadece altta 2 tanecik

arkadasız derya olmazmıyız kızımla diye resimlerin var tuba ile falan gobek resimlerini bile gordum ama yeni resmini goremedimm

onluklu resim çekmek istemiyorum aslında hep unutuyorum poz yakalayınca hemen makinayı alıyorum elime
nazanın kulakları çınlasın onluksuz bir resmi yokmu bu kızın der hep :))

deryaaa resmim resmim dediklerin kafasız resimlerin dimi :)))
simdi bakıtm tekrar arada gordum hey allahım yaa:))
bunları buraya eklemistin sonra silmistin galiab gormustum ben zaten :) yeni resim sandım soyle yuz goz olan bir resims anmıstım :)) degilmis

DUYURU: Doğum günü çekilişi için liste budur arkadaşlar.... katılmak isteyenler cumaya kadar isimlerini bildirebilirmi????? herkesin haberi var sanırım.....
1- ÖZGÜL
2- GÜLıZ
3- TUĞBA
4-GıZEM
5-SıBEL
6-ÖZLEM
7-BURCU
8- NURDAN
9- FATMA
10-AYÇA
11-PERVıN
12-EVRıM

deryam denk gelemiyoruz yusuf paşam giriyor araya.
öyle gerçekten ..iki laf edelim dedik yusuf beyin ateşi düştü terledi onu değişmey kalktım sonrda tuba geldi yemek ver diye... akannehir
yok yüz eklemiyorum..
arkadasız derya olmazmıyız kızımla diye resimlerin var tuba ile falan gobek resimlerini bile gordum ama yeni resmini goremedimm
kaydirigubbakcemile5siyahlı olan yeni...
ilk doğan bebeklerden Yusuf 15 gün sonra 1 yaşında olucak inşallah:teytey::sm_cool:
Ayrıca topikte sesiz ve derinden ileride giden bebiş çok bence..yerimseniben

evrimim Allah korumus canım..sabahtan beri aglıorum dususu aklıma geldikce..annelik = delilikmis..Allahım bebeklerimizi korurken bizmde aklımızı korusun

teşekür ederim pervin..
sizede geçmiş olsun ağlama şükür bişey olmamış...düşündükçe anı yaşarsın üzüntün bitmez..

evrimim Allah korumus canım..sabahtan beri aglıorum dususu aklıma geldikce..annelik = delilikmis..Allahım bebeklerimizi korurken bizmde aklımızı korusun

kıyamam canım ya.... ağlama nolur:teselli: bak şükürki birşeyi yok rabbim korusun onları her türlü kazadan beladan:Saruboceq:

listeniz hayırlı olsun..
PERVİN ECE ve
DERYA YUSUF iyilermi şimdi kuzucuklar....

iyiyiz canım..ateşimiz düştü mayışıklık vardı sabahtan oda gitti bıdır bıdır dolanıyor yine..maşallah..ama gece ne olur bilemem..

pervinim sanada geçmiş olsun insanın canından can gidiyor

derya şu bepanthen krem mavi olanını al dedinya eşime söyledim şimdi beni arıyor plus yazıyormu üstünde diye yoksa sadece mavi kutu olup bepantehen mi yazıyor

DERYA hadi bakalım.... yaşımıza az kaldı bizim 13 sizin 15 gün nekadar güzelhihoyyytdelikafadulden:teytey::sm_cool: yusuf 3 gün daha önce doğsaymış aynı gün kutlardık belkide doğumgünlerinikaydirigubbakcemile5

]

yok plus antibiyotikli koyu mavi olucak..sadece bepanten yazıyor..pişiğe filanda kullanılıyor..

herkesee slm bu ara giremedim 2 gündür çok kötüydüm bugünde misafirim gelecek çorba tarifi almak için açtım bi haber veriyim dedimm çoooook mutluyumm musti 2 gündür yürüyorrr :asigim::asigim:aşkım benim yaa küçük evdee dolaşıoyaa çok deişik oluyor kollarını açıo denge sağlıo güyaa kendine dedikleri doğruymuş bi anda yürür dediler ölede oldu zaten karşılıklı durunca 4 5 adım atıodu okadar şimdi bi bakıoz pat pat gelio ama çok hızlı yürüdüğünde pattt diede düşüo yarın vieo eklicem şimdi pc açık çorba yapmaktayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…