öyle gerçekten ..iki laf edelim dedik yusuf beyin ateşi düştü terledi onu değişmey kalktım sonrda tuba geldi yemek ver diye... akannehirderyam denk gelemiyoruz yusuf paşam giriyor araya.
yok yüz eklemiyorum..deryaaa resmim resmim dediklerin kafasız resimlerin dimi :)))
simdi bakıtm tekrar arada gordum hey allahım yaa:))
bunları buraya eklemistin sonra silmistin galiab gormustum ben zaten :) yeni resim sandım soyle yuz goz olan bir resims anmıstım :)) degilmis
kaydirigubbakcemile5siyahlı olan yeni...arkadasız derya olmazmıyız kızımla diye resimlerin var tuba ile falan gobek resimlerini bile gordum ama yeni resmini goremedimm
ilk doğan bebeklerden Yusuf 15 gün sonra 1 yaşında olucak inşallahesra sen birde kıvancın arka saçlarını görsen kıvır kıvır oldu yıkayınca epey bi uzun oluyor kuruyuncada kıvır kıvır
uyuşturup dikiş attılar esracığım zaten onun derdi canının acıması değildi bence onu sıkıca sarmalarından ürktü tabi ilk uyuşturmak için iğneyi vurunca o da canını yakmıştır 3 yere vurdular çünkü
derya heralde topikte en çok diş yusufta var maşallah kıvançın sadece altta 2 tanecik
evrimim Allah korumus canım..sabahtan beri aglıorum dususu aklıma geldikce..annelik = delilikmis..Allahım bebeklerimizi korurken bizmde aklımızı korusun
listeniz hayırlı olsun..DUYURU: Doğum günü çekilişi için liste budur arkadaşlar.... katılmak isteyenler cumaya kadar isimlerini bildirebilirmi????? herkesin haberi var sanırım.....
1- ÖZGÜL
2- GÜLİZ
3- TUĞBA
4-GİZEM
5-SİBEL
6-ÖZLEM
7-BURCU
8- NURDAN
9- FATMA
10-AYÇA
11-PERVİN
12-EVRİM
PERVİN ECE ve
DERYA YUSUF iyilermi şimdi kuzucuklar....
pervinim sanada geçmiş olsun insanın canından can gidiyor
derya şu bepanthen krem mavi olanını al dedinya eşime söyledim şimdi beni arıyor plus yazıyormu üstünde diye yoksa sadece mavi kutu olup bepantehen mi yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?