ay dilekcim, içim çok fena oldu.. allah bi daha göstermesin, beterinden saklasın.. geçmiş olsun.evde yalnızdım şok geçirdim minişim ne yapacağımı şaşırdım neresine ne olduğunuda anlayamadım çünkü heryeri kandı kendi kendime o an diyorumki bu çocuk yeremi düştü acaba ama onu yatağa kim kaldırdı diye düşünüyorum hiç aklıma gelmiyor beşiğe çarpacağı
offf çok geçmiş olsun ya.. allah koruyor bu veletleri..Evet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.
Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..
hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.
herkesee slm bu ara giremedim 2 gündür çok kötüydüm bugünde misafirim gelecek çorba tarifi almak için açtım bi haber veriyim dedimm çoooook mutluyumm musti 2 gündür yürüyorrr :asigim::asigim:aşkım benim yaa küçük evdee dolaşıoyaa çok deişik oluyor kollarını açıo denge sağlıo güyaa kendine dedikleri doğruymuş bi anda yürür dediler ölede oldu zaten karşılıklı durunca 4 5 adım atıodu okadar şimdi bi bakıoz pat pat gelio ama çok hızlı yürüdüğünde pattt diede düşüo yarın vieo eklicem şimdi pc açık çorba yapmaktayım..
nurdanımmm sanırım yahoo emeklemişti ilk sormaa nasıl mutlu oluyor nurdannn bi görsen çektim videoyada adres arıyorum eklicemm kısa kısa çektim yürü yürüo hızlanıyım derken pat oturuo:)) bu aradaa allah kavuştursun kısada olsaa çok zor dediğin gibi kimseyi eşinden ayırmasınn cnmmay nur masallah demistik ama en erken yurucek diye, en erkende o emeklemisti sanirim..
tnk yuuuuuuuuuuuuuuuuhayırlı olsuuuuunnn!!
nurdanımmm sanırım yahoo emeklemişti ilk sormaa nasıl mutlu oluyor nurdannn bi görsen çektim videoyada adres arıyorum eklicemm kısa kısa çektim yürü yürüo hızlanıyım derken pat oturuo:)) bu aradaa allah kavuştursun kısada olsaa çok zor dediğin gibi kimseyi eşinden ayırmasınn cnmm
hoş geldin.. bebişin eylül sende songül müsün.. doğrumu tahmin ettim
canım yaa nasıl anlatmıssın kıyamam size,neler yasamıssın.Rabıım korusun,encok şu çarsafa sarma olayı etkıledı benı.evde yalnızdım şok geçirdim minişim ne yapacağımı şaşırdım neresine ne olduğunuda anlayamadım çünkü heryeri kandı kendi kendime o an diyorumki bu çocuk yeremi düştü acaba ama onu yatağa kim kaldırdı diye düşünüyorum hiç aklıma gelmiyor beşiğe çarpacağı
deli oldum hemen lavoboya koştum o telaşla çocuğun yüzünü yıkamaya daha beter oldu kan heryere bulaştı hemen tele sarıldım eşimin amcası var yan binada geldiler ben yere yığılmıştım hemen pamuk ve suyla yüzünü sildiler silince anlaşıldı çocuğun kaşının yarıldığı ama kıvanç çok ağlamadı onları görünce gülmeye falan başladı doktora bile güle oynaya gitti ama o dikiş atılma anı çok kötüydü çocuğu tutamadıkları için çarşafa sardılar boynundan aşağısını sanki kefene sarar gibi ben o an koptum zaten başınıda bir doktor tuttu beni dışarı çıkardılar hemen kıvançın sesinden resmen hastane inledi hastanenin dışına çıkmama rağmen onun sesini duydum dikişten sonra dışarı çıktı nsl titriyor içini çekiyordu satlerce çocuk iç çektii hııık hıııık diye
hay Allah sizdemii? cok gecmıs olsun ,geçmiş gitmiş olsun inş.neysekı sıyrıkla atlatılmısEvet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.
Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..
hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.
bellı bile degvıl üzülme.daha 0 gunluk halı buysa zamanla eser kalmaz.tekrardan gecmıs olsunişte yavrum yaralı kuşum biraz önce çektim 10 gün oldu olay olalı dikişleride cuma günü alındı
[]
oyy boncukk işte tamm boncukkk maşalah
şimdi uyandı hemen çektim tazecik ekliyorum
desteğiniz için teşekkür ederim umarım belli olmaz eğer iz kalırsa ben her gördükçe kahrolurum uzaktan çok belli olmuyor ama yakından belli belki kırmızılık kaybolur zamanla
neysekı hafıf bı enfeksıyonmuş.tekrardan gecmıs olsun.evet bende daha dun yazdım bunu Burcuya.diş cıkarırken böyle oluyormusDoktordan geldik hafif şiddette boğaz enfeksiyonu tonsilit olmuş yavrum...malesef antibiyotik içiyoruz ..hazır gitmişken tüm kontrollerinide yaptırdık çok şükür gelişmi 1 yaş üstü gelişiminde herşeyimiz iyi ..ayırca 4 tanede diş daha uçlanmış..zaten bebekler diş çıkartırken bütün vücut onunla ilgilendiği için enfeksiyona daha açık oluyorlarmış..ishalde bu yüzden oluyormuş aslında ..hafif şiddette ishalimizde var antibiyotikle artmaması için reflor verdi doktor birde mor gözümüze ve yüzümüze krem yazdı...şimdilik uyuyor yavrum ateşimiz 37.5 larda seyrediyor ilaç vermedim takipteyim...
ee ne yapcaksınız? inş işiniz rast gider,istedıgınız gıbı bıyer bulursunuz.benımde teyzemın oglunu tayını cıktı sakaryada oda.ama onlar kalıcı konutlardalar sanırım.eşim bugün dönüyor sakaryadan. ne yazık ki ev bulamadı
oturusuna bak Allam ya,büyük insan gıbı oturmus
koptum gulmekten.Allah senı ne etsın Esra.cümleye bak "resmim resmim dediklerin kafasız resimlerin dimi :)))""deryaaa resmim resmim dediklerin kafasız resimlerin dimi :)))
simdi bakıtm tekrar arada gordum hey allahım yaa:))
bunları buraya eklemistin sonra silmistin galiab gormustum ben zaten :) yeni resim sandım soyle yuz goz olan bir resims anmıstım :)) degilmis
yekışır damadımaa yakısırrrr.piti piti yürüyor dımı,nasılda guzeldır onun paytak paytak yürüyüşü.tütütüü maşşalahhherkesee slm bu ara giremedim 2 gündür çok kötüydüm bugünde misafirim gelecek çorba tarifi almak için açtım bi haber veriyim dedimm çoooook mutluyumm musti 2 gündür yürüyorrr :asigim::asigim:aşkım benim yaa küçük evdee dolaşıoyaa çok deişik oluyor kollarını açıo denge sağlıo güyaa kendine dedikleri doğruymuş bi anda yürür dediler ölede oldu zaten karşılıklı durunca 4 5 adım atıodu okadar şimdi bi bakıoz pat pat gelio ama çok hızlı yürüdüğünde pattt diede düşüo yarın vieo eklicem şimdi pc açık çorba yapmaktayım..
bir kaç gündür nette sorun vardı giremiyordum sizlere cevapta veremedim, birde eylülümün dişi yeni çıktı ve çok zordu ateşli olmadı ama huysuzdu biz 10 aylıkken çıkardık biraz tembeliz sanırım :)
canım böyle çalıntı plakaları genelde kapkaçlarda filan kullanıyolar. aslında büyük ihtimal düştü. yoksa tek plakayı kim naapsın ama belli olmaz işte. eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. sabah gidicem karakola. ruhsat benim üzerime olduğundan benim gitmem gerek.. pöfff. durduk yerde bi sürü iş..Hay allah.. Kıvanç bebeğe çook geçmiş olsun. Videosunu izledik şimdi..Çok güzel yürüyor yaa maşallah ona...
Kuzu kebabına da geçmiş olsun.. Kıyamam ikisine de...
Mustiye de kocaman alkış. Ben ilk yürümeyi ondan bekliyordum ama Kıvanç hepimizi şaşırttı değil mi*?
Gizem, endişelenme bence bişey olmaz. Gerçi sen ben neler neler görüyorum diyorsundur meslek icabı... Yakın bir karakol varsa telefonla arayıp sor istersen ya da eşin gitsin, için rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?