2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay nur masallah demistik ama en erken yurucek diye, en erkende o emeklemisti sanirim..

ay dilekcim, içim çok fena oldu.. allah bi daha göstermesin, beterinden saklasın.. geçmiş olsun.

offf çok geçmiş olsun ya.. allah koruyor bu veletleri..

hayırlı olsuuuuunnn!!

esraa ecenin resimlere bittim yaa! ciddi ciddi bakmış sıpaa!! ama en güzeli abisiyle olan!

hayırlı olsun nurcuğum kıvançtan sonra yürüyen 2.çocuk oldu sanırım topikte bakalım arkadan daha kimler gelecek maşallah mustiye

ay nur masallah demistik ama en erken yurucek diye, en erkende o emeklemisti sanirim..
nurdanımmm sanırım yahoo emeklemişti ilk sormaa nasıl mutlu oluyor nurdannn bi görsen çektim videoyada adres arıyorum eklicemm kısa kısa çektim yürü yürüo hızlanıyım derken pat oturuo:)) bu aradaa allah kavuştursun kısada olsaa çok zor dediğin gibi kimseyi eşinden ayırmasınn cnmm
hayırlı olsuuuuunnn!!
tnk yuuuuuuuuuuuuuuuu

hemen hemen artık bütün yavrular 3-5 adım atmaya başladılar ne güzel bir duygu insan her yaptığı yeni bir şeyde mutlu oluyor

aaa tabi yaaa yaho var ilk emekleyen yürüyen hatta uçan koşan masaların üstüne bile çıkıyor fırtına gibi bir çocuk o annesini peşinde koşturuyor

hoşgeldın aramıza.bebişin kızmı erkekmı anlat bıraz
hoşbulduk 10 aylık bir kızım var burada çok güzel dostluklar oluşmuş iyiki gelmişim

bir kaç gündür nette sorun vardı giremiyordum sizlere cevapta veremedim, birde eylülümün dişi yeni çıktı ve çok zordu ateşli olmadı ama huysuzdu biz 10 aylıkken çıkardık biraz tembeliz sanırım :)

dilek yaaa düşünüyorum da nasıl beşik o öyle! hangi firmanın? bebek yatacak bişeyde böyle tehlikeli oyma kakma olur mu yaaa! sen bi yazı filan döşensene. hayır tazminat hakkı bile doğurur yani!!! pesss!!

DERYAAAAA
senden bi ricam olacak zahmet olmazsa.. başıma bişey geldi de, daha önce hiç karşılaşmadım, eşine bi sorar mısın yapmam gereken bişey var mı??
şöyle ki;
pazartesi esraya gittim geldim, arabayı parkettim bizim sokağa, sonra da bugün anca çıktım, caddeye gittim. arabayı park yerinden alırken caddede bi baktım ön plaka yok. adama sordum burda mı düştü diye, yok abla geldiğinde de yoktu fişe arkaya bakıp yazdım hatta dedi. nerde nasıl oldu ne zaman oldu bilmiyorum. ama çerçevesinde kırık filan yok. yani eğer düşmediyse biri çalmış olabilir. yarın aldığım yere vekalet verip emniyetten yenisini çıkarttırıcam ama, bu arada biri kullanıp bi suça filan karışırsa diye korkum.malum türkiye burası herşey olur.. emniyeti aradım ama saat 6 olmuştu. oradaki nöbetçi memur yeni plaka çıkartmak için yazı alınacağı için bişey olmaz dedi ama biraz başından attı ve maalesef benim de oralara gidip detaylı öğrenecek durumum yok.. tamam yarın o yazı alınacak ama, ya bu iki gün içinde bişey olduysa, nasıl ispatlarım?? karakola filan gidip tutanak tuttursam diyorum ama böyle durumlarda yapılıyor mu bilmem.. kimlik gibi anladın mı, insanların başına neler geliyor bu kayıp kimlikler filan yüzünden.. ay allhım yaaa! bu işlerin içindeyim güya ama hiç karşılaşmadım daha önce böyle bişeyle, naapılır bilmiyorum.. hayır nerdeyse bana bişey sorulsa tavşancık harry şarkısını söylicem o derece yani..bilmiyorumkismile senden rica etsem bana bi öğrenebilir misin acaba???

canım yaa nasıl anlatmıssın kıyamam size,neler yasamıssın.Rabıım korusun,encok şu çarsafa sarma olayı etkıledı benı.
hay Allah sizdemii? cok gecmıs olsun ,geçmiş gitmiş olsun inş.neysekı sıyrıkla atlatılmıs
işte yavrum yaralı kuşum biraz önce çektim 10 gün oldu olay olalı dikişleride cuma günü alındı
[]
bellı bile degvıl üzülme.daha 0 gunluk halı buysa zamanla eser kalmaz.tekrardan gecmıs olsun
oyy boncukk işte tamm boncukkk maşalah
neysekı hafıf bı enfeksıyonmuş.tekrardan gecmıs olsun.evet bende daha dun yazdım bunu Burcuya.diş cıkarırken böyle oluyormus
eşim bugün dönüyor sakaryadan. ne yazık ki ev bulamadı
ee ne yapcaksınız? inş işiniz rast gider,istedıgınız gıbı bıyer bulursunuz.benımde teyzemın oglunu tayını cıktı sakaryada oda.ama onlar kalıcı konutlardalar sanırım.
ece nin tipik oturusu :) surekli bu model oturuyor bacagıda agrımıyormu ne :)

oturusuna bak Allam ya,büyük insan gıbı oturmus
koptum gulmekten.Allah senı ne etsın Esra.cümleye bak "resmim resmim dediklerin kafasız resimlerin dimi :)))""
yekışır damadımaa yakısırrrr.piti piti yürüyor dımı,nasılda guzeldır onun paytak paytak yürüyüşü.tütütüü maşşalahh

2. Eylülümüz hoşgeldı

Hay allah.. Kıvanç bebeğe çook geçmiş olsun. Videosunu izledik şimdi..Çok güzel yürüyor yaa maşallah ona...

Kuzu kebabına da geçmiş olsun.. Kıyamam ikisine de...

Mustiye de kocaman alkış. Ben ilk yürümeyi ondan bekliyordum ama Kıvanç hepimizi şaşırttı değil mi*?

Gizem, endişelenme bence bişey olmaz. Gerçi sen ben neler neler görüyorum diyorsundur meslek icabı... Yakın bir karakol varsa telefonla arayıp sor istersen ya da eşin gitsin, için rahat eder..

Unutmuşum, Ecenin tatil fotoları çok güzel,özellikle uyurkenki hali.. Şu önlükler hakikaten Eceyle özdeşleşti.. Biz önlük takamıyoruz, çekip fırlatıyor, kaç kere boynunu yaraladı, artık takmıyorum, üst baş batıyo ama napıyım...

Bu arada ceviz küfünü annem söyledi, o bilir kesin bilir..Bayan Maranki kendisi..Ama buzdolabında saklanınca bişey olacağını sanmıyorum ama buzdolabının derin dondurucu kısmında saklayalım daha garanti, donmuyor merak etmeyin..

canım böyle çalıntı plakaları genelde kapkaçlarda filan kullanıyolar. aslında büyük ihtimal düştü. yoksa tek plakayı kim naapsın ama belli olmaz işte. eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. sabah gidicem karakola. ruhsat benim üzerime olduğundan benim gitmem gerek.. pöfff. durduk yerde bi sürü iş..

Minnacık, uyumayı sormuşsun..Off bu konuda yazsam sayfalar sürer herhalde.. Ben her seferinde uyutmak için usanmadan birçok yolu deniyorum. Hemen her seferinde memede uyuyor..uyuyordu..Ama hemen uyumazdı..Kaç tur o meme açılıp kapanıyo sen tahmin et...

Sanki içine doğmuş senin bu soruyu sorarken, bir haftadır ayakta sallanmaya itiraz etmeden uyuyor. Akşamları kah emerek, kah ayakta sallayarak bir haftayı ettik. Haaa ben böyle dedim ya kesin son ayakta sallanışı olur bu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…