2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rüzgar Bey saat 21:00 sularında Bye Bye yaptı.. Gerçekten yaptı.. Bikaç kez...Uyumadan önce de yaptı..Yaptı diyorum işte..

Duyan da önemli bişey sancak..Yahu bir bye bye'a bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi...

Ayaklarını ye oğlum deyince yiyor, kuşları sorunca gökyüzüne bakıyor, en komiği de aynada kendinden utanıyor, baba nerde deyince babaya bakıyor, su vereyim mi sana deyince çıldırıyor..Bizde atraksiyonlar bu kadarcık...

Evrim Kuzu kebabı canına mı okuyor senin?? Isırırım pombik parmaklarını onun..Yemekle arası düzeldi mi biraz??

offf canim cok sikiliyor yaa, ev issiz yatak issiz, kocami osledim..

inş son olmaz,bende sordum ya kızımda benı utandırcakya,haftalar sonra ilk kez bu aksam gece uykusuna gıderken emmekten sıkıldıı!!!!! ama gözlerde kayıyodu bı daha denıyım dedım aaaaa, şok uyudu ohaoldumsmile gercı gunduz 2 uykusundada emerek uyudu ama aksam bı süprüss yapptı :)) yataga gectık uyumak için 9.30da ve uyudugunda saat 10na 5 vardıakannehir sonumuz hayrolsun Aycacım

hepsıde ayrı bı heycan hepsı ayrı bı güzel.bende kızıma "tel sarar Şevval tel sarar" diorum kuzumda ellerını havaya kaldırarak bıleklerını kıvrım kıvrım kıvırıyo.bitiyoruz ailecek bu halıne.yannıs kendıde eslık etmeye calısıyo tel tel (del delll) dio.ahh bı vıdeoya cekebılsem eklıycem hemen.ama bızımkı makınayı görünvce yapmıyor:sinifsinif:

Evet evet minnacık, ben de öyle hadi uykun geldi gel sallayayım yapmıyorum, emiyo, uyuyamıyo, yatakta dönüp dolanıyo, tam gözler gitti gidecekken, kucağımda sarılıyorum ona mayıştırıyorum sonra ayağa alıyorum... geçen tam 15 dk. yatakta gözleri kapalı döndü durdu, niye kendi kendilerine uyuyamıyorlar ki anlamıyorum...O günler gelecek mi ya da???

oyy kıyamam sanaa beee.accıkk öslede kocanı o özlemle bıtanede prensesiniz oluverir bakarsın.yanı bu ayrılık cok işe yarar belkıaklinialirimsmile

amanınnn o özlem sonrasında hemen prenses olmuyormuş haa..Prens geliyormuş.. Sık sık icraaat sonra gelsin prensesler..

Ayça kaçar, hepinize deliksiz uykular diler, bebetoları popolarından ısırırım...

aynen ya,bazen oluyo gözler kapalı ama bı türlü derın uykuya gecemıyo.
ahh ahh bı gelse o gunler,şöle iyi geceler öpücüğü verıp uyusalar kendı kendılerıneboshayallersmile

DİLEK büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm, Allah beterinden saklasın. Beşiği değiştiriyorsun değil mi?

DERYA size de geçmiş olsun canım. Annem arkadaşlarıyla buluştu geçen gün, hepsinin küçük torunu var farklı şehirlerde ve herkeste aynı problem şu aralar; üşütme ve diş! Ateşi yok diye ağrı kesici vermemezlik yapma bence yaa, sen bilirsin ama ağrıyordur eklemleri, tonsillit çok ağrı veren bir hastalık. Calpol ver hiç değilse, ağrı çekmesin yavrum.

Ay çok tatlı yaa, gözümde canlandırdım da! Doruk da uçak sesi duyunca dışarı bakıyor sanki evin içinden görecekmiş gibi. Emirleri anlamıyor pek fazla "gel, al" vb dışında.

offf canim cok sikiliyor yaa, ev issiz yatak issiz, kocami osledim..

Teoşşşşla coşşşşş :)

canım beşiğin markası ne bilmiyorum abimlerden aldım 2 çocuk yattı onda böyle birşey olmadı malesef bize denk geldi kıvanç biraz zıpır olduğundan sanırım yarın yatağın fotosunu eklerim çarptığı yeride çeker koyarım
Hay allah.. Kıvanç bebeğe çook geçmiş olsun. Videosunu izledik şimdi..Çok güzel yürüyor yaa maşallah ona...
saol canım
ama Dilek bu cok güzel yürüyoo maşşlah.videonun tümünü baglantımdan dolayı izleyemedım ama bayıldım bayıldım bayıldımmm.öğrenmıs artık resmen yürüyor bu adam yavfff
evet canım yürüyor ama şimdi 4 kat 6 kat hatta 10 kat daha dikkat etmek gerekiyor
canım onların en ufak bir hareketi bizleri çok mutlu ediyor kıvanç gak dese ayy gak dedi diye uçuyoruz ailecek
DİLEK büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm, Allah beterinden saklasın. Beşiği değiştiriyorsun değil mi?

amin canım allah bir daha yaşatmasın beşiği değiştirmiyorum kaşını çarptığı yeri komple döşeme yaptırıyoruz döşeme dediysem aynı oraya göre kalın sünger üstüne kumaş kaplattırıyoruz siparişi verdik şimdilik ben kendi imkanlarımla büyük minderle kapladım orayı yarın beşiğin fotosunu koyucam

nurdan canım allah kavuştursun eşin yokmuş yanında sıkma canını özlem bazen iyi olur arada böyle ayrılıklar olmalı ki değerler daha iyi anlaşılsın hem sen yalnız değilsin ki annen var öydekk teo var

biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir

bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
odada oturuyorum elif yanımda yahya yerde oynuyor bir anda içeriye arı girdi ay arı diye fırladık biz kovalıyoruz gitsin diye yahoda takip ediyor arıyı bir anda alçaldı ve bizimki bir yakaladı arıyı yakalaması ile feryat figan ağlaması bir oldu arı yere düştü elini bir açtım iğnesi elinde batmış vaziyette
ama nasıl ağlamak çıldıracak gibi ben sıyırdım resmen hemen çektim çıkardım buz tuttum arıyıda bir peçeteye attığım gibi hastaneye
orta parmak bildiğin davul 3 parmağını birleştirsen o kadar etmez ben gördükçe delirdim hemen iğne yaptılar bacaktan yahoya birde orda feryat figan yarım saat gözlem altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir (

ne işin var oğlum senin arıyla doktora diyorum arı bunu gelip sokmadı kendi kendini zorla sokturdu adam gülüyor arıyıda inceledi bal arısı dedi yaptığımız iğne korur dedi

kuzeyime kıvancıma ecoşuma büyük geçmişler olsun
bu çocuklar nasıl büyüyecek biz kafayı yemeden merak ediyorum
artık onlar büyüdüğünde bizi tımarhaneye ziyaretimize gelirler akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…