offf canim cok sikiliyor yaa, ev issiz yatak issiz, kocami osledim..
Teoşa sarıl yat, olmadı annene sarıl yat:))) Haber var mı Tibet napıyomuş..Çok az kaldı Nurcik acık sabret, aşkınız artar hem:))
inş son olmaz,bende sordum ya kızımda benı utandırcakya,haftalar sonra ilk kez bu aksam gece uykusuna gıderken emmekten sıkıldıı!!!!! ama gözlerde kayıyodu bı daha denıyım dedım aaaaa, şok uyudu ohaoldumsmile gercı gunduz 2 uykusundada emerek uyudu ama aksam bı süprüss yapptı :)) yataga gectık uyumak için 9.30da ve uyudugunda saat 10na 5 vardıakannehir sonumuz hayrolsun AycacımMinnacık, uyumayı sormuşsun..Off bu konuda yazsam sayfalar sürer herhalde.. Ben her seferinde uyutmak için usanmadan birçok yolu deniyorum. Hemen her seferinde memede uyuyor..uyuyordu..Ama hemen uyumazdı..Kaç tur o meme açılıp kapanıyo sen tahmin et...
Sanki içine doğmuş senin bu soruyu sorarken, bir haftadır ayakta sallanmaya itiraz etmeden uyuyor. Akşamları kah emerek, kah ayakta sallayarak bir haftayı ettik. Haaa ben böyle dedim ya kesin son ayakta sallanışı olur bu:)))
Rüzgar Bey saat 21:00 sularında Bye Bye yaptı.. Gerçekten yaptı.. Bikaç kez...Uyumadan önce de yaptı..Yaptı diyorum işte..
Duyan da önemli bişey sancak..Yahu bir bye bye'a bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi...
Ayaklarını ye oğlum deyince yiyor, kuşları sorunca gökyüzüne bakıyor, en komiği de aynada kendinden utanıyor, baba nerde deyince babaya bakıyor, su vereyim mi sana deyince çıldırıyor..Bizde atraksiyonlar bu kadarcık...
oyy kıyamam sanaa beee.accıkk öslede kocanı o özlemle bıtanede prensesiniz oluverir bakarsın.yanı bu ayrılık cok işe yarar belkıaklinialirimsmile
Evet evet minnacık, ben de öyle hadi uykun geldi gel sallayayım yapmıyorum, emiyo, uyuyamıyo, yatakta dönüp dolanıyo, tam gözler gitti gidecekken, kucağımda sarılıyorum ona mayıştırıyorum sonra ayağa alıyorum... geçen tam 15 dk. yatakta gözleri kapalı döndü durdu, niye kendi kendilerine uyuyamıyorlar ki anlamıyorum...O günler gelecek mi ya da???
Rüzgar Bey saat 21:00 sularında Bye Bye yaptı.. Gerçekten yaptı.. Bikaç kez...Uyumadan önce de yaptı..Yaptı diyorum işte..
Duyan da önemli bişey sancak..Yahu bir bye bye'a bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi...
Ayaklarını ye oğlum deyince yiyor, kuşları sorunca gökyüzüne bakıyor, en komiği de aynada kendinden utanıyor, baba nerde deyince babaya bakıyor, su vereyim mi sana deyince çıldırıyor..Bizde atraksiyonlar bu kadarcık...
canım beşiğin markası ne bilmiyorum abimlerden aldım 2 çocuk yattı onda böyle birşey olmadı malesef bize denk geldi kıvanç biraz zıpır olduğundan sanırım yarın yatağın fotosunu eklerim çarptığı yeride çeker koyarımdilek yaaa düşünüyorum da nasıl beşik o öyle! hangi firmanın? bebek yatacak bişeyde böyle tehlikeli oyma kakma olur mu yaaa! sen bi yazı filan döşensene. hayır tazminat hakkı bile doğurur yani!!! pesss!!
saol canımHay allah.. Kıvanç bebeğe çook geçmiş olsun. Videosunu izledik şimdi..Çok güzel yürüyor yaa maşallah ona...
evet canım yürüyor ama şimdi 4 kat 6 kat hatta 10 kat daha dikkat etmek gerekiyorama Dilek bu cok güzel yürüyoo maşşlah.videonun tümünü baglantımdan dolayı izleyemedım ama bayıldım bayıldım bayıldımmm.öğrenmıs artık resmen yürüyor bu adam yavfff
canım onların en ufak bir hareketi bizleri çok mutlu ediyor kıvanç gak dese ayy gak dedi diye uçuyoruz ailecekRüzgar Bey saat 21:00 sularında Bye Bye yaptı.. Gerçekten yaptı.. Bikaç kez...Uyumadan önce de yaptı..Yaptı diyorum işte..
DİLEK büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm, Allah beterinden saklasın. Beşiği değiştiriyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?