2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahommma geçmiş olsun. benimde kardeşimde başıma gelmişti. sanırım iğneyi alerji riskine karşı yapıyorlar. kardeşimin herşeye alerjisi olduğu için arıyada kesin vardır diye düşünmüştüm.

bu arada geçmiş olsun diye yazmaktan sinir geldi bana. sinerjimi minerjimi kovalasakta gitse artık...

Günaydınlar a.s.
Esra ya geçmiş olsun Yahoma demek arıyı yakaladı :bbo:
Bu sık çalışınca prenses oluyor olayı nasıl oluyorya biz halbuki şeyler biriksin diye aşılama olacağı için hiç şey yapmamıştık :kedi:
Pko lu arkadaşlar adetiniz düzene girdi mi? Benim geçen ay ilk defa oldu ama 30 unda bu ay daha tık yok belirti yok demek ki yine düzensiz olacak :sinifsinif:
Dün Denizle alışverişe çıktık Akçaya gittik 40-42-44 bedenler arasında gidip durdum sonra içime sinen 1 şort bulabildim sonra mamalar yedik... Yerken boğazıma dizildi o başka tabii! Deniz bey surat asıp oturdu kapalı mekanda sigara içemiyor ya sanki adamı oksijensiz bırakmışım gibi klava: Denizin abiside vardı ondan bir yaş büyük o sonra dedi Akçay kordonuda gezelim ama Denizde surat yine 5 karış kalabalıktan hoşlanmıyormuş! Abisi gezmeyi seviyor kafa dengi allahtan kandırdı onu az turladık sonra pub da oturduk tabii ona itiraz yok birşeyler içip döndük ama kırk yılın başında çıkarıyor zaten o tavırları onunla gezdiğim için beni çok pşman ediyor hiçbirşeyden zevk alamıyor ya!

Özde de memeden tamamen kesildi veriyorum ağzında bekletiyor bir iki yutkunup sonra sonra ısıyordu ben ayy deyince katıla katıla ağlıyor... Geçen yine oldu Deniz yazık kıza ver ısırsın dedi yine verdim bu defa daha şiddetli ısırdı yine ayy dedim yine ağladı... Sonrasında daha almıyor kucağımdan kaçıyor.. Bitti emme faslı çok uğraştım ama olmadı neyse şükür bu kadar içti...
Ama şimdi aklımı karıştıran olay günde 500 ml süt içmesi konusu ben hangi araya sıkıştıracağım.. Kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt, muhallebi uyandığından beri 3 saat aralıklarla bunları veriyorum ama bunları zor bitirirken devam sütünü ne ara vereceğim? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim yerimseniben

günaydın

esra canım geçmiş olsun allahım sen yavrularımızı koru

özlemm ben önceden her ay adet olmazdım çok düzensizdi şimdi ise mutlaka her ay geliyor çok şükür en fazla 3-5 gün oynuyor

Acai berryci hanımlar bu konuda da yardıma ihtiyacım var hepiniz internetten mi aldınız? Annem eczaneden aldı ama şöyle kutuda ve sanırım santevit yazmıyor annem onunla kilo verememişti.. ınternetten araştırdım santevit olmayanlar kilo verdirmiyormuş yorumlarda hep öyle yazıyor... ılla ki internetten mi alınmalı yoksa eczanelerde de var mıdır?
Derya birde şu xtra jel annemde de var o bu ara tedavi gördüğünden kullanamaz zaten ben kullanacağım ama nasıl yardımcı olabilir misin? :kedi:

sağol cnm bende 6- 7 ayda bir oluyordum umarım düzelir ya 1- 2 güne kadar gelir inş. Çok zor düzensiz olmak :umursamaz:

Allam yaa arıyımı yakaladıı:bbo: nası canı yandı kımbılır.neyse gecmıs olsun,şu sinerjiyi bır olup kovsak yaaa

emmıyomu artık,bencede bukadar emdıgıne şükür.
kahvaltısını ve gece muhallebısını devam sütlü olanından sec.ben kahvaltısında kasık maması kullanıyom,milupa. yumurta peynır pekmez vs.eklıyorum.kendınden devam sütlü olanda var devam sütüyle hazırlananda.sen devam sütüyle hazırlanandan al bence.hem sabah hem muhallebısıne 150 ml hazırlasan gunde 300ml içmiş olur.gece uyanırsada bı 150ml devam sutu versen tamamdır

Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var

dilekkk ay bayıldım kıvancın videosuna yaa nasıl sesler çıkararak yuruyor massallahh nasıl tatlııııı

canım ben sana kendi düzenimi anlatayım
8:00 - 240 cc mama
10:30 -kahvaltı
13:00 -çorba
15:30 -meyve yada meyve suyu
17:00 -240 cc mama
18:00 -yoğurt(bazen meyve saatiyle yoğurt saatini değiştiriyorum)
20:00 -akşam yemeği yerken onada veriyorum kendi
yemeklerimizden
22:00 -çok nadiren muhallebi veriyorum genelde mamasından 240cc
gece uyanınca -180 cc mama

gündüz saatlerimiz hergün aynı olmayabiliyor uyuma saatine göre yemek düzenimiz değişiyor bazen yatırınca 2 saat bazen yarım saat uyuyup uyanıyor ama akşaları mutlaka 10 10:30 civarı uyutuyorum

şunuda ekleyeyim kıvanç mamayla büyüyen bir çocuk olduğu için mamayı yemeklerden daha çok severek içiyor

sağol cnm ben kahvaltısını aslında 50 ml devam sütüyle hazırlıyordum.. Gce muhallebiyede 3 ölçek mama koyuyorum 125 ml. suyla yapıyorum... Ama gece kalkmıyor ki! :bbo:

gozunuzz aydın ne hos yaa massallah musti ye

bu böyle şarkısına sardım bu ara. dönüp dönüp dinliyorum.

all bendende o kadar yaa gunlerdir deli gibi sarıp sarıp basa dinliyorum
hatta cep tel ime melodui yaptım o basındaki muzik tınısı çok hosuma gidioyr
ve bana bu sarkı askı memnuyu hatırlatıyor :) bir ara çok calmıslardı dizide hala icim acayip oluyor diziye çok fena bitti içim buruluyor :) delimiyim neyimbunca hayat gailesi içinde dizide kaldı aklım :)

İşte cnm Özde o aralarda çorba yemek meyve falan yemez ki bu sütü içince iştahsız ikisinden birinden vazgeçmeliyim :bbo: 3 saat aralıklarla bile arıza çıkarıyor kafamçokkarıştı

özlem geçmiş olsun sizede
esracığım birazdan ekliyorum beşiğin resimlerini
yürürken heyecan yapıyor gariip sesler çıkartıyor kendini sıkıyor falan çok heyecanlanıyor

kaşını ördeklerin olduğu yere sanırım ördeğin ağız kısmına çarpmış oralar epey keskin ben şimdi orayı kapattım döşeme siparişide verdik ayak ucu tarafını kapatmışlar sadece keşke baş kısmınada böyle birşey yapsalarmış
burası ayak ucu tarafı

büyük ihtimalle uyanınca ayağa kalktı ve dengesini kaybedip düştü

Son düzenleme:
bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.

ay inanmıyorum esra yaa arıyı nasıl yakaladı hızlı gonzales yaho :)
civcic yakalar arı yakalar :))
yeri acıyordur ya benide bir kez arı soktu korkunç acıyor saatlerce
korkmustur birde . arı alerjisi lmadıgını ogrendin enazından oyel dusun

biz haftasonları 500 ml yi tamamlayamıyoruz zaten bizden biberon almıyor ece ama kadın aralarda içiriyor sutunu yatmadan evel uykulardan once yemeklerdeb irkaç saat sonra seklinde
ben içiremiyorum evde iken ancak 150 cc falan devam maması iç iyor onun harici kasık maması yiyor birkase

santevit sitesinde seckin eczanelerde diye yazıyor bende eczaneden getirrttim ama sandevit olanını yani yazıyor ustunde

ya ozlemcim koltuga falan yatırmasanız artık ben bir an bile birakmıyorm koltukta yanına ne koyarsam koyayım her gittigim evde ece ye yer yatagı yapıyorum oda bocek vs acısından tehlikeli ama dusmesi daha urkunç geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…