günaydın
esra canım geçmiş olsun allahım sen yavrularımızı koru
özlemm ben önceden her ay adet olmazdım çok düzensizdi şimdi ise mutlaka her ay geliyor çok şükür en fazla 3-5 gün oynuyor
biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir
bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
odada oturuyorum elif yanımda yahya yerde oynuyor bir anda içeriye arı girdi ay arı diye fırladık biz kovalıyoruz gitsin diye yahoda takip ediyor arıyı bir anda alçaldı ve bizimki bir yakaladı arıyı yakalaması ile feryat figan ağlaması bir oldu arı yere düştü elini bir açtım iğnesi elinde batmış vaziyette
ama nasıl ağlamak çıldıracak gibi ben sıyırdım resmen hemen çektim çıkardım buz tuttum arıyıda bir peçeteye attığım gibi hastaneye
orta parmak bildiğin davul 3 parmağını birleştirsen o kadar etmez ben gördükçe delirdim hemen iğne yaptılar bacaktan yahoya birde orda feryat figan yarım saat gözlem altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir(
emmıyomu artık,bencede bukadar emdıgıne şükür.Özde de memeden tamamen kesildi veriyorum ağzında bekletiyor bir iki yutkunup sonra sonra ısıyordu ben ayy deyince katıla katıla ağlıyor... Geçen yine oldu Deniz yazık kıza ver ısırsın dedi yine verdim bu defa daha şiddetli ısırdı yine ayy dedim yine ağladı... Sonrasında daha almıyor kucağımdan kaçıyor.. Bitti emme faslı çok uğraştım ama olmadı neyse şükür bu kadar içti...
Ama şimdi aklımı karıştıran olay günde 500 ml süt içmesi konusu ben hangi araya sıkıştıracağım.. Kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt, muhallebi uyandığından beri 3 saat aralıklarla bunları veriyorum ama bunları zor bitirirken devam sütünü ne ara vereceğim? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim yerimseniben
Özde de memeden tamamen kesildi veriyorum ağzında bekletiyor bir iki yutkunup sonra sonra ısıyordu ben ayy deyince katıla katıla ağlıyor... Geçen yine oldu Deniz yazık kıza ver ısırsın dedi yine verdim bu defa daha şiddetli ısırdı yine ayy dedim yine ağladı... Sonrasında daha almıyor kucağımdan kaçıyor.. Bitti emme faslı çok uğraştım ama olmadı neyse şükür bu kadar içti...
Ama şimdi aklımı karıştıran olay günde 500 ml süt içmesi konusu ben hangi araya sıkıştıracağım.. Kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt, muhallebi uyandığından beri 3 saat aralıklarla bunları veriyorum ama bunları zor bitirirken devam sütünü ne ara vereceğim? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim yerimseniben
emmıyomu artık,bencede bukadar emdıgıne şükür.
kahvaltısını ve gece muhallebısını devam sütlü olanından sec.ben kahvaltısında kasık maması kullanıyom,milupa. yumurta peynır pekmez vs.eklıyorum.kendınden devam sütlü olanda var devam sütüyle hazırlananda.sen devam sütüyle hazırlanandan al bence.hem sabah hem muhallebısıne 150 ml hazırlasan gunde 300ml içmiş olur.gece uyanırsada bı 150ml devam sutu versen tamamdır
herkesee slm bu ara giremedim 2 gündür çok kötüydüm bugünde misafirim gelecek çorba tarifi almak için açtım bi haber veriyim dedimm çoooook mutluyumm musti 2 gündür yürüyorrr :asigim::asigim:aşkım benim yaa küçük evdee dolaşıoyaa çok deişik oluyor kollarını açıo denge sağlıo güyaa kendine dedikleri doğruymuş bi anda yürür dediler ölede oldu zaten karşılıklı durunca 4 5 adım atıodu okadar şimdi bi bakıoz pat pat gelio ama çok hızlı yürüdüğünde pattt diede düşüo yarın vieo eklicem şimdi pc açık çorba yapmaktayım..
bu böyle şarkısına sardım bu ara. dönüp dönüp dinliyorum.
canım ben sana kendi düzenimi anlatayım
8:00 - 240 cc mama
10:30 -kahvaltı
13:00 -çorba
15:30 -meyve yada meyve suyu
17:00 -240 cc mama
18:00 -yoğurt(bazen meyve saatiyle yoğurt saatini değiştiriyorum)
20:00 -akşam yemeği yerken onada veriyorum kendi
yemeklerimizden
22:00 -çok nadiren muhallebi veriyorum genelde mamasından 240cc
gece uyanınca -180 cc mama
gündüz saatlerimiz hergün aynı olmayabiliyor uyuma saatine göre yemek düzenimiz değişiyor bazen yatırınca 2 saat bazen yarım saat uyuyup uyanıyor ama akşaları mutlaka 10 10:30 civarı uyutuyorum
şunuda ekleyeyim kıvanç mamayla büyüyen bir çocuk olduğu için mamayı yemeklerden daha çok severek içiyor
cok sevıyorum bu şarkıyı.aslında albumdekı cogu parcası süperr.cokca dınlıyorum bende :))bu böyle şarkısına sardım bu ara. dönüp dönüp dinliyorum.
biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir
bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir(
Özde de memeden tamamen kesildi veriyorum ağzında bekletiyor bir iki yutkunup sonra sonra ısıyordu ben ayy deyince katıla katıla ağlıyor... Geçen yine oldu Deniz yazık kıza ver ısırsın dedi yine verdim bu defa daha şiddetli ısırdı yine ayy dedim yine ağladı... Sonrasında daha almıyor kucağımdan kaçıyor.. Bitti emme faslı çok uğraştım ama olmadı neyse şükür bu kadar içti...
Acai berryci hanımlar bu konuda da yardıma ihtiyacım var hepiniz internetten mi aldınız? Annem eczaneden aldı ama şöyle kutuda ve sanırım santevit yazmıyor annem onunla kilo verememişti.. İnternetten araştırdım santevit olmayanlar kilo verdirmiyormuş yorumlarda hep öyle yazıyor... İlla ki internetten mi alınmalı yoksa eczanelerde de var mıdır?
Derya birde şu xtra jel annemde de var o bu ara tedavi gördüğünden kullanamaz zaten ben kullanacağım ama nasıl yardımcı olabilir misin? :kedi:
Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?