bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
dilek yatak koruycusunu bas kımsına takmayıp ayak ucunamı taktınız anlamadım bas kısımnad desen var diye mi yaptınız bun ?
keskin oldugu belli aslında ureticiyi suclamamak gerek daha ilerde buyuyen bebeklere birsey olmaz bizimkiler daha kuçuk tam koruma yapmak gerek kenarları koruyucu ile kapatmak gerek
bizimde ordek yok ama oymalar var cizgi cizgi seklinde koruycu olmasa olabilcek birsey demekki ama koruyucuları iki aysında falan çıkarmayı dusunuyorum mesela .
yekışır damadımaa yakısırrrr.piti piti yürüyor dımı,nasılda guzeldır onun paytak paytak yürüyüşü.tütütüü maşşalahh
çok saol tiseler amaaa sinir oldum yaa gökhan teli değiştirdi bundan pc ye atmaya çalışıom olmuo pc ye bağladım teli ama videoları açmıo akşam gökhan attırıyım videoyuda yarın ekleyim tabi beyimiz yaparsaagozunuzz aydın ne hos yaa massallah musti ye
biz hiç saatlik bişiler yapmadık şu saat oldu şunu yediriyim demedim dr yede söledim en iisini yapıosun kimi anne saatlik beslio ama bana göre kendi doğrunla hareket et dediicanım ben sana kendi düzenimi anlatayım
8:00 - 240 cc mama
10:30 -kahvaltı
13:00 -çorba
15:30 -meyve yada meyve suyu
17:00 -240 cc mama
18:00 -yoğurt(bazen meyve saatiyle yoğurt saatini değiştiriyorum)
20:00 -akşam yemeği yerken onada veriyorum kendi
yemeklerimizden
22:00 -çok nadiren muhallebi veriyorum genelde mamasından 240cc
gece uyanınca -180 cc mama
gündüz saatlerimiz hergün aynı olmayabiliyor uyuma saatine göre yemek düzenimiz değişiyor bazen yatırınca 2 saat bazen yarım saat uyuyup uyanıyor ama akşaları mutlaka 10 10:30 civarı uyutuyorum
şunuda ekleyeyim kıvanç mamayla büyüyen bir çocuk olduğu için mamayı yemeklerden daha çok severek içiyor
oyy kıyamam sanaa beee.accıkk öslede kocanı o özlemle bıtanede prensesiniz oluverir bakarsın.yanı bu ayrılık cok işe yarar belkıaklinialirimsmile
cok hossunuz kizlar:))insallah prenses gelsin ama 2 sene sonra..amanınnn o özlem sonrasında hemen prenses olmuyormuş haa..Prens geliyormuş.. Sık sık icraaat sonra gelsin prensesler..
hay allahim ya, avil antihistaminik uyku yapar biraz sersemlik falan ama allerjiyi onlemek icindir..cok gecmis olsun..biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir
bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
odada oturuyorum elif yanımda yahya yerde oynuyor bir anda içeriye arı girdi ay arı diye fırladık biz kovalıyoruz gitsin diye yahoda takip ediyor arıyı bir anda alçaldı ve bizimki bir yakaladı arıyı yakalaması ile feryat figan ağlaması bir oldu arı yere düştü elini bir açtım iğnesi elinde batmış vaziyette
ama nasıl ağlamak çıldıracak gibi ben sıyırdım resmen hemen çektim çıkardım buz tuttum arıyıda bir peçeteye attığım gibi hastaneye
orta parmak bildiğin davul 3 parmağını birleştirsen o kadar etmez ben gördükçe delirdim hemen iğne yaptılar bacaktan yahoya birde orda feryat figan yarım saat gözlem altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir(
Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var
sebilay bu arada ben 2000 yılında ilk dogumumu yapmıstım son bilmemkac yilin sıcakları vardı 11 temmuzda dogdu oglum ve iki ay kadar tek body ile dolastı dogumunun ertesi gunu body ile gezmeye basladı oylede aylar geçti o sene asırı sıcaktı ama bu sene oyle degil ve anlasılan çok da sıcak olmayacak
bence daha çok zıbın tulum vs al body de al tabi ama takım giysleri ihmal etme dogumdan sonra gidip almak çok zor oluyor oyle birzaman olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?