2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

minişimm tubammm nice mutlu senelere eşinle ve kızınla sağlıkla huzurla geçirecek nice nice seneler dilerim

hava cok guzel denızde öyle.reglımın son gunu, denıze gıdıcem bugun.Şevval öksürüyo onu sokmam heralde.3 gıbı cumburlopp denızdeyım inşhihoyyyt

dilek yatak koruycusunu bas kımsına takmayıp ayak ucunamı taktınız anlamadım bas kısımnad desen var diye mi yaptınız bun ?
keskin oldugu belli aslında ureticiyi suclamamak gerek daha ilerde buyuyen bebeklere birsey olmaz bizimkiler daha kuçuk tam koruma yapmak gerek kenarları koruyucu ile kapatmak gerek
bizimde ordek yok ama oymalar var cizgi cizgi seklinde koruycu olmasa olabilcek birsey demekki ama koruyucuları iki aysında falan çıkarmayı dusunuyorum mesela .

bugun içim acayip bir sekilde pir pir.

son gunlerde bakcıya takmıs durumdayım. tatil sonrası ece ye oturup kendim baksam modundayım ise dondugum için pismanım vs.
bunlardan dolayı bakıcı basladıgından beri yapmayı planladıgım islemi bu sabah itibari ile yaptım.

foto mak nin kamerasını ayarlayıp çıktı ibo sabah benden sonra o çıkıyor
yarım saat kadar video çekip pil bitmeye yakın bir iki bip sesinden sonra goruntuyu kayıt edip kapanıyor
kadın bunu anlamaz umarım anlayamaz ama heralde.
goruntu degil derdim sesleri duymak. dikkat cekmesin diye gorutun olabilcek bir sekilde koymadık.

aksam neler duycam çok merak ediyorum çok tedirginim ya olumsuz birseyler duyarsam diye. aklıma geldikce biri midemi buruyor cevirip bukuyor sankı oyle kotu oluyorum. hatta bagırsaklarım bozuldu heyecandan diyim tam anlayın halimi:)

canım ben beşiği abimlerden aldım 2 tane yeğenim onda yattı yengeme sordum koruyucu ayak kısmında olacak orası süs gibi görünecek demişti görünmez olaydıııııııııııı
şimdi o koruyucuya benzer bişey yaptırıyorum baş kısmı için

daha önceki beşiğimiz ufak tefek zararsız birşeydi hatta fatmanınkiyle aynıydı ona sığmamaya başlayınca bunu kullanalım dedik zaten artık abimin çocukları büyüdüler bizede alın siz kullanın yeni almayın demişlerdi

Esra sağol eczanelere bir bakayım olmazsa... Ya bu devam sütü konusunda kasmamaya karar verdim aldığı kadar veririm zorlamam artık ne yapayım... Ya annemde biliyor aslında hareketli uyuduğunu ama işte destek koydum falan demiş ben evdeyken kesinlikle beşiğine koyuyorum güvenli diye ama annemlerde kaldığı için o da güvenliği sağladığını düşünmüş çok panikti bana verirken özür diledi çok kötü düşmedi çok ağlamadı dedi ama haberin olsun diye söyleyeyim dedi ....
Bu arada bakıcı hakkında endişelerin mi var??

Kızlar günaydın sohbetinizi bölüyorum ama bende 2010 Ağustos annesiyim siz tecrübeli annelere bir sorum olacak bebişlerinizin ilk üç ayında nasıl giydirdiniz.Ben bikaç tane zıbın tk. tulum aldım bikaçtane de badi ama en çok hangisi kullanılıyor benim bi arkadaşım çok sıcak oluyor ben tek bez takıyordum onunla duruyordu dedi ama yeni doğan bebek üşümezmi eğer gerçekten sıcak oluyorsa bende zıbın yerine askılı kısa kollu badi çeşitlerinden mi alsam :uhm: :uhm:

sebilay oncelikle hayırlı doumlar
bus ene yaz bir garip geçen sene gibi degil
ben 4 agustosta dogum yaptım arada bir kaç gun tek body ile gezdirdigimiz oldu ilk gunlerinde dahil ama sonra hep serin gitti bizim evimizde serindir guney cepnhe degil ondan hep ince bir takım giysi giydi yani bir body ustune tulum vs gibi

sebilay bu arada ben 2000 yılında ilk dogumumu yapmıstım son bilmemkac yilin sıcakları vardı 11 temmuzda dogdu oglum ve iki ay kadar tek body ile dolastı dogumunun ertesi gunu body ile gezmeye basladı oylede aylar geçti o sene asırı sıcaktı ama bu sene oyle degil ve anlasılan çok da sıcak olmayacak
bence daha çok zıbın tulum vs al body de al tabi ama takım giysleri ihmal etme dogumdan sonra gidip almak çok zor oluyor oyle birzaman olmuyor

yekışır damadımaa yakısırrrr.piti piti yürüyor dımı,nasılda guzeldır onun paytak paytak yürüyüşü.tütütüü maşşalahh

gozunuzz aydın ne hos yaa massallah musti ye
çok saol tiseler amaaa sinir oldum yaa gökhan teli değiştirdi bundan pc ye atmaya çalışıom olmuo pc ye bağladım teli ama videoları açmıo akşam gökhan attırıyım videoyuda yarın ekleyim tabi beyimiz yaparsaa
esracım yaa sen anlatırken bakıcıyı ben daraldım yaa
biz hiç saatlik bişiler yapmadık şu saat oldu şunu yediriyim demedim dr yede söledim en iisini yapıosun kimi anne saatlik beslio ama bana göre kendi doğrunla hareket et dedii

oyy kıyamam sanaa beee.accıkk öslede kocanı o özlemle bıtanede prensesiniz oluverir bakarsın.yanı bu ayrılık cok işe yarar belkıaklinialirimsmile

amanınnn o özlem sonrasında hemen prenses olmuyormuş haa..Prens geliyormuş.. Sık sık icraaat sonra gelsin prensesler..
cok hossunuz kizlar:))insallah prenses gelsin ama 2 sene sonra..

hay allahim ya, avil antihistaminik uyku yapar biraz sersemlik falan ama allerjiyi onlemek icindir..cok gecmis olsun..

cok gecmis olsun ozde kusuma ya..

canım çok teşekkürederim bende giydiremiyeceğim şeyi almak istemiyorum ama haklısın bu sene bi garip havalar bi çok sıcak bi soğuk zıbınımız az zaten almakta fayda var sanırım.

günaydın arkadaşlar,bir iki haftadır çok yoğunum işyerinde muhasebede çalışan iki bayan işten çıktı ben 3 kişinin işi yapıyorum şuan o yüzden topiğe giriyorum fakat yazamıyorum.yaho kıvanç kuzi ve yusufa geçmiş olsun.esra bu arada inşallah işi bırakmazsın.bence tatil sana iyi geldi ve kızınla zaman geçirmek çok iyidi oyüzden böyle için içini yiyiyor.gerçe maddi durumunuz idare edebilecekse kendi bebeğini bakmak çok çok iyi bir fikirde.ama ben mecburum ve çalışıyorum.allahtan oğluma annem bakıyor.fakat ben çok zorlanıyorum arabamız yok ve annemin evi ile 20 km mesafe var dolmuşla hersabh götürüyorum ve akşamları tekar alıyorum.işe gidip gelmekte dahil günde 6 vesait yapıyorum.allah sabrını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…