2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar 1 aydır nestle nesfit ile tam 5 kilo veridm.tavsiye ederim doğum öncesi halime 3 kilom kaldı.

çınarımdan haberler,

tam 1 aydır yürüyor:)) bilinçli olarak babasına bakarak baba diyor.,bay bay,su isterken sususus,telefon veya kapı çaldığında aç aç,hadi diyor.6 dişimiz var.sakız çiğniyor:)))))) ve 2.kata kadar merdiven çıkıyor

ayy çok yoğnum bugün işler bir yandan işyerindeki kalabalık bi yandan yoruldum valla..

geçmişe bakana kadar gelecek epey ilerlemiş yetişemedim biran için....

tülin massallah yaa nası ikinci kata kadar merdiven ıcıkıyor sakız nası çigniyor anlamadımm :))

bu arada ben çalısıyorum ama aldıımın tamamına yakının kadına veriyorum calısmamla caılsmamam arasında maddi hiç bir fark yok gibii.
yani annem baksa direk para uiçin çalısmıs olurdum ama oyle bir imkan yok bakıcı bakıyor ve ben ssk tazminat vs ugruna burdayım su an

ESRA bence sen artık çalışmak istemediğin için tatildede iyice alıştın ecoşa o yüztden bakıcının açığını yakalamaya çalışıyormuşsun gibime geliyor...... hani insan biri hakkınad olumsuz düşünmeye başladığında ne dese batıyor ne yapsa gözüne negatif görünüyor...... bence eğer böyleyse maddi kazancın yoksa şuan için çalışma ece büyüyünce çalışmak istersen yeniden çalışırsın ozaman.... kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap.....

ÇEKıLıŞE katılan arkadaşlar..... çekiliş nasıl olsun... hangi gün olsun kim yapsın bi yorum bekliyorum sizlerden...... sanırım artık katılacak yok....

yılbaşı çekilişini pervin katılmadığı için o yapmıştı bu seferde yine katılmayan arkadaşlarımızdan birimi yapsın mesela Çingenem ESRAM....... eğer yapmak isterse.....

bir görsen okadar tatlı çıkıyor ki.yarın videosunu ekleyebilirsem eklicem.birde hızlı hızlı çıkıyor.sakızıda ablam bir gün sakız çiğnerken balaon yapıyor çınar patlatıyor falan herlade çok dikkatini çekti.1 hafta önce falan deneyelimmi birazcık verip dedi.biz yutar diye tahmin ettik:))) ama maşşallah ağzında belki 10 kere falan çiğniyor üstelik balon yapmaya çalıyor onu yaparken sadece dili çıkıyor sonrda yutuyor.onunda viseosu var ama foto makinam evde kaldı yarın ikisinide yoklerim:)))) çok komik oluyor.birde dondurma yalayışı var anlatam

bu arada arkadaşlar doğum günlerine az kaldı özel birşeyler yapıcakmısınız.eğer konuşulduysada ben kaçırdım.yani menülerde neler var.slaylar hazırlanacakmı.davetiye yapıcakmısınız.gelenlere ne hediyeler yapıcaksınız.

biz hiç saatlik bişiler yapmadık şu saat oldu şunu yediriyim demedim dr yede söledim en iisini yapıosun kimi anne saatlik beslio ama bana göre kendi doğrunla hareket et dedii

nurcuğum bende yazımın altında belirttim saatlerimiz birebir olmuyor uyku düzenine göre değişiyor bazen verdiğim zaman yemeyip yarım saat sonra yediği oluyor ben sadece aşağı yukarı neler yediğimizi düzenimizi anlattım hiçbir çocuğu zaten saate göre ayarlayamazsın bunlar oyuncak kurmalık bebek değiil ki hep aynı saatte uyansın aynı saatte yesin ama bir düzen kurunca çokta zaman farkı olmuyor aşağı yukarı ne zaman kalkacağını ne zaman uykusu geldiğini anlıyorsun bazı istisnalar dışında tabi

maşallah tülin ağustos bebekleri çok hızlı çıktılar

Son düzenleme:
Tülin maşallah bebişine merdiven çıkma olayı bizde de var dayısı üst katta yatıyor ona seslendik ses verince heyacanlandı baktık merdivenleri tek tek emekleyerek çıkıyor sempatiksalakcinni
Sibel çekiliş hangi tarihte yapılacak hediyeler ne zman gönderilecek ben çoğunluğa uyarım zaman farketmez benim için...

Doğum günü dedin Tülin aklıma ne geldi dün bücürükte böyle çok güzel kokoş bir elbise gördüm Özdenin doğum günü için almayı düşünüyorum... Denizin suratı sirke satıyordu bakamadım fiyatına falan gelinlik gibi taşlı falan birşeydi... Birde kipadan 1 yaş için 1 şeklinde simli çok güzel mum aldım zemuszemus

ben allah nasip ederse annemlerin bahçesinde kutlamak istiyorum.evin içine sığmayız gibi geliyor.diş buğdayında hemen hemen 50 kişi idik.bu sefer erkeklerde geleceği için daha kalabalık olur diye tahmin ediyorum.bahçeyi mavi tüller ve parti süsleri ile sülemeyi planlıyorum.doğumdan itibaren bir slayt hazırlayıp slayta kayahanın şarkısını ve candan erçetinin hoşgeldin melek şarkısını eklemek istiyorum.bir şeklinde pasta,2-3 çeşit tuzlu 2-3 çeşitte tatlı birşeyler ve içecekler düşünüyorum.gelenlerede ne yapacağımı karar veremedim.diş buğdayında diş şeklinde kurabiye vermiştim.ama şimdi 1 şeklinde yapsammı yoksa buzdolabı süsümü alsam ve ne şekilde ucuza mal etsem diye düşünüyorum.
çok uzun oldu kusura bakmayın

aynen öle dilekçim mesela musti bigün ii yiyosa 2 gün ağzına sadece mama vuruo ee saatte görede ayar yapamıosun adları üstünde bebek valla bizimle oyum oyum oynuyorlarr

kipada varmı bende alayım.bücürüğün fiyatları uygun benim bildiğim.bende ne giydireceğimi düşünüyorum çınara öyle takım elbise falan olmaz bu sıcakta.belki 1 yaşındayım şeklinde bir çıt çıtlı badi bulursam kıravat yada papyon takılabilcek alıcam hemen.

canım çekilişi artık yapalım diyorum ben katılacak kimse yok başka daha fazla niye bekleyelim...... hediyeler nurdan, özgül ve pervin dönmeden gönderilecek oda temmuzun sonu falan olur sanırım hediyeleşme... şimd içekiliş yapılsa bile hediye düşünülecek alıncak kargoya verilcek yani biraz süre lazım tabi bunlar için..... işte fikir bekliyorum katılacaklardan nasıl yapalım diye ama kimseden ses çıkmadı....:sm_confused:

güle güle giysin şimdiden canım elbiseyi daha vakit var denizsiz bi zaman çıkar bakarsın....
bir kipamız bilem yok beee:gitme:

TAZEMMM hoşgeldin canım....

çekilişe sened katılacaktın bi el tatlım.... kim çeksin artık liste belli oldu tam 10 kişiyiz.,.... bugün yarın çekelim nasıl olur... anca hediyeler alınır düşünüyor kargoya verilir... özgül, nurdan ve pervin dönmeden temmuzun sonuna kadar flan hallediriz nasıl olur ......

Yapalım cnm çekilişi bencede beklemeye gerek yok... Alışverişe annemle çıkarım artık zaten... Sizin orada kipada mı yok? Tamam bizede yakın değil yarım saat 45 dk mesafede ama var... Ben burada hiç birşey yok diye şikayet ediyordum ama şükretmeliyim sanırım :)

ÖZLEM ozaamn canım çekilişin nasıl olacağına kararlaştıralım diyorum ben önce.... katılmayanlardan biri çeksin ozaman..... GYSPRESRA olabilir..... ESRAKOda , DERYA da olabilir... yada işte kim çekecekse..... yani herkesin haberi olsun istiyorum...çekiliş için hemfikir olalim diyorum...

bencede canım sen yat kalk sükret ne kipa var ne birşey sadece migros var oda öyle aman aman büyük değil.. ordada bu tarz şeyler yok......

GYPSYM geçmiş olsun. Arıdan ben de çok korkuyorum. Dışarda çok renkli giydirmemek lazım sıpaları.

ESRAKO şarkı bana da diziyi hatrlatıyor. GÜzeldi dizi, yaprak dökümü gibi sündürmediler de. Bıçak Sırtı vardı, izlemiş miydin? Fİkret Kuşkan, Nejat İşler, Melisa Sözen, Batuhan Karacakaya (doğru mu hatırlıyorum? Aşk-ı memnu'daki çocuk) Biri gerçek babası, diğeri annesinin sevgilisi vs, osmanlı hanedanı üzerine bir diziydi. Hİç sündürmediler, bir sezon oynadı ama hastaydık Onur'la ikimiz o diziye. Bakalım önümüzdeki sezon neye saracağız? Ben bir de parmaklıklar ardında'yı çok beğenerek izledim bir ara sonra diğeri ağır bastı :)

bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.

nice senelere :)

cok sevıyorum bu şarkıyı.aslında albumdekı cogu parcası süperr.cokca dınlıyorum bende :))

albümü dinleyemedim, eminim iyidir.

KIVANÇ çok tatlı yaf, fotolar da süper, videoya da bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…