tülin massallah yaa nası ikinci kata kadar merdiven ıcıkıyor sakız nası çigniyor anlamadımm :))
bu arada ben çalısıyorum ama aldıımın tamamına yakının kadına veriyorum calısmamla caılsmamam arasında maddi hiç bir fark yok gibii.
yani annem baksa direk para uiçin çalısmıs olurdum ama oyle bir imkan yok bakıcı bakıyor ve ben ssk tazminat vs ugruna burdayım su an
biz hiç saatlik bişiler yapmadık şu saat oldu şunu yediriyim demedim dr yede söledim en iisini yapıosun kimi anne saatlik beslio ama bana göre kendi doğrunla hareket et dedii
çınarımdan haberler,
tam 1 aydır yürüyor:)) bilinçli olarak babasına bakarak baba diyor.,bay bay,su isterken sususus,telefon veya kapı çaldığında aç aç,hadi diyor.6 dişimiz var.sakız çiğniyor:)))))) ve 2.kata kadar merdiven çıkıyor
aynen öle dilekçim mesela musti bigün ii yiyosa 2 gün ağzına sadece mama vuruo ee saatte görede ayar yapamıosun adları üstünde bebek valla bizimle oyum oyum oynuyorlarrnurcuğum bende yazımın altında belirttim saatlerimiz birebir olmuyor uyku düzenine göre değişiyor bazen verdiğim zaman yemeyip yarım saat sonra yediği oluyor ben sadece aşağı yukarı neler yediğimizi düzenimizi anlattım hiçbir çocuğu zaten saate göre ayarlayamazsın bunlar oyuncak kurmalık bebek değiil ki hep aynı saatte uyansın aynı saatte yesin ama bir düzen kurunca çokta zaman farkı olmuyor aşağı yukarı ne zaman kalkacağını ne zaman uykusu geldiğini anlıyorsun bazı istisnalar dışında tabi
maşallah tülin ağustos bebekleri çok hızlı çıktılar
Doğum günü dedin Tülin aklıma ne geldi dün bücürükte böyle çok güzel kokoş bir elbise gördüm Özdenin doğum günü için almayı düşünüyorum... Denizin suratı sirke satıyordu bakamadım fiyatına falan gelinlik gibi taşlı falan birşeydi... Birde kipadan 1 yaş için 1 şeklinde simli çok güzel mum aldım zemuszemus
Tülin maşallah bebişinemerdiven çıkma olayı bizde de var dayısı üst katta yatıyor ona seslendik ses verince heyacanlandı baktık merdivenleri tek tek emekleyerek çıkıyor sempatiksalakcinni
Sibel çekiliş hangi tarihte yapılacak hediyeler ne zman gönderilecek ben çoğunluğa uyarım zaman farketmez benim için...
Doğum günü dedin Tülin aklıma ne geldi dün bücürükte böyle çok güzel kokoş bir elbise gördüm Özdenin doğum günü için almayı düşünüyorum... Denizin suratı sirke satıyordu bakamadım fiyatına falan gelinlik gibi taşlı falan birşeydi... Birde kipadan 1 yaş için 1 şeklinde simli çok güzel mum aldım zemuszemus
Yapalım cnm çekilişi bencede beklemeye gerek yok... Alışverişe annemle çıkarım artık zaten... Sizin orada kipada mı yok? Tamam bizede yakın değil yarım saat 45 dk mesafede ama var... Ben burada hiç birşey yok diye şikayet ediyordum ama şükretmeliyim sanırım :)
bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
cok sevıyorum bu şarkıyı.aslında albumdekı cogu parcası süperr.cokca dınlıyorum bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?