isterseniz kurayı yaparım arkadaslar cekilis icin vaktim varr
esraa ben yazacaktım tamda emre altuğ hiç sevmem ama bayılıyorum bu şarkısına birde ben de toygar ışıklının sen eşittir beni dinliyorummm tabi şuanda çifte kavrulmuş çalıo:)ben birde bu ara demet akalının canta sarkısına takıldım surekli onu dinliyorum :)
birde emre altug cifte kavrulmus :))
ayyyyy arıyı nasıl yakaladı yaaa!!! geçmiş olsun esracım. arı sokmasında diğer yerler önemli değil de allah korusun ağza girip dilden sokarsa çok tehlikeli.. iyi ki allerjisi yokmuş.. canım yaa..biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir
bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
odada oturuyorum elif yanımda yahya yerde oynuyor bir anda içeriye arı girdi ay arı diye fırladık biz kovalıyoruz gitsin diye yahoda takip ediyor arıyı bir anda alçaldı ve bizimki bir yakaladı arıyı yakalaması ile feryat figan ağlaması bir oldu arı yere düştü elini bir açtım iğnesi elinde batmış vaziyette
ama nasıl ağlamak çıldıracak gibi ben sıyırdım resmen hemen çektim çıkardım buz tuttum arıyıda bir peçeteye attığım gibi hastaneye
orta parmak bildiğin davul 3 parmağını birleştirsen o kadar etmez ben gördükçe delirdim hemen iğne yaptılar bacaktan yahoya birde orda feryat figan yarım saat gözlem altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir(
hay böyle sinerjiyi!!! geçmiş oılsun..Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var
nice nice senelere..bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
ayyy esra çok zor bi durum bu. ama yapmak da gerek. göz görmeyince gönül katlanıyor da.. konu çocuk olunca bilmek gerek herşeyi.. ama ben nasıl izlerdim bilemiyorum..bugun içim acayip bir sekilde pir pir.
diye. aklıma geldikce biri midemi buruyor cevirip bukuyor sankı oyle kotu oluyorum. hatta bagırsaklarım bozuldu heyecandan diyim tam anlayın halimi:)
ya bence bu kadınlar "konu nasılsa çocuk, benim her istediğimi yapmak zorunda" diye düşünüyolar. ben anlamıyorum bunu. sonuçta sen burdan para kazanıyorsun her denileni yapacaksın. bu nasıl bir rahatlık anlamıyorum. geçenlerde hürriyette bir köşe yazarı bi yazı yazdı adını hatırlayamıyorum. olay oldu. konu şöyle bebek ve bakıcıyla birlikte tekne tatiline gidiyorlar ve bakıcı orda bebeğe bakmayı ihmal edip tatil yapmaya yüzmeye filan dalıyor. yazının sonundaki uslubu ben de pek beğüenmedim ama genel olarak bakıldığında o kadın oraya tatil yapmaya gitmiyor. herkes görevini bilmeli. tamam o da insan elbette ki denize de girecek dinlenecek vs. ama çocuğa bakması gereken zamanda değil. ne yazık ki bizim milletimizde görev bilinci yok. tek sorun bu.dun tum gun evi aramamısım mesela aksam aradı
merhaba dedim yanıt merhaba ( hani noldu der gibi birses tonu ama)
canım hayırlı doğumlar önce. sağlılkla al bebişini kucağına. ben ağustosun sonuna doğru doğum yaptım. hava öyle çok çok sıcak değildi. bir iki gün sadece zıbınla dolaştırdık. genelde zıbın üzerine penye tulum giydi.Kızlar günaydın sohbetinizi bölüyorum amabende 2010 Ağustos annesiyim siz tecrübeli annelere bir sorum olacak bebişlerinizin ilk üç ayında nasıl giydirdiniz.Ben bikaç tane zıbın tk. tulum aldım bikaçtane de badi ama en çok hangisi kullanılıyor benim bi arkadaşım çok sıcak oluyor ben tek bez takıyordum onunla duruyordu dedi ama yeni doğan bebek üşümezmi eğer gerçekten sıcak oluyorsa bende zıbın yerine askılı kısa kollu badi çeşitlerinden mi alsam :uhm: :uhm:
hay maşallah!!!!çınarımdan haberler,
tam 1 aydır yürüyor:)) bilinçli olarak babasına bakarak baba diyor.,bay bay,su isterken sususus,telefon veya kapı çaldığında aç aç,hadi diyor.6 dişimiz var.sakız çiğniyor:)))))) ve 2.kata kadar merdiven çıkıyor
ben de aynı sebeplerde ayrıldım işte. hem de 8 yıllık tazminatımı silerek.. allah utandırmasın çok mutluyum şimdi. elime hiçbişey kalmayacaktı çünkü. ama bu biraz da işin vazgeçilmezliği ile ilgili esracım. benimki vazgeçilmez değil hatta hemen uzaklaşmam gereken bir işti. senin durumun nedir bilmiyorum..tülin massallah yaa nası ikinci kata kadar merdiven ıcıkıyor sakız nası çigniyor anlamadımm :))
bu arada ben çalısıyorum ama aldıımın tamamına yakının kadına veriyorum calısmamla caılsmamam arasında maddi hiç bir fark yok gibii.
yani annem baksa direk para uiçin çalısmıs olurdum ama oyle bir imkan yok bakıcı bakıyor ve ben ssk tazminat vs ugruna burdayım su an
ya sibel, yarım yamalak bişey oldu bu.. çoğu kişi katılmıyor filan.. bi garip bi durum oldu. yani tabi ben yine çoğunluğa uyarım ama.. bi de bu ayın 16 sında gidiyorum. oralardan istediğim gibi bişey bulamam o nedenle bu arada yapılırsa çekiliş eğer yapılacaksa, alır öyle giderim. kafam rahat olur..ÇEKİLİŞE katılan arkadaşlar..... çekiliş nasıl olsun... hangi gün olsun kim yapsın bi yorum bekliyorum sizlerden...... sanırım artık katılacak yok....
yılbaşı çekilişini pervin katılmadığı için o yapmıştı bu seferde yine katılmayan arkadaşlarımızdan birimi yapsın mesela Çingenem ESRAM....... eğer yapmak isterse.....
benim isim rahat gizem ortamımı çok seviyorum sonuçta tr nin onde gelen holdinglerinden birinde çalısıyorum bunun artıları manevi olarak bile oldukca hos. nezih insanlarla bir aradayım isim rahat goruyorsunuz sıkca burdayım vs. ama evdede kızım var bilmiyorum aksam izliyceklerim beni yonlendircek insallah
biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir
bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
odada oturuyorum elif yanımda yahya yerde oynuyor bir anda içeriye arı girdi ay arı diye fırladık biz kovalıyoruz gitsin diye yahoda takip ediyor arıyı bir anda alçaldı ve bizimki bir yakaladı arıyı yakalaması ile feryat figan ağlaması bir oldu arı yere düştü elini bir açtım iğnesi elinde batmış vaziyette
ama nasıl ağlamak çıldıracak gibi ben sıyırdım resmen hemen çektim çıkardım buz tuttum arıyıda bir peçeteye attığım gibi hastaneye
orta parmak bildiğin davul 3 parmağını birleştirsen o kadar etmez ben gördükçe delirdim hemen iğne yaptılar bacaktan yahoya birde orda feryat figan yarım saat gözlem altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir(
Rüzgar Bey saat 21:00 sularında Bye Bye yaptı.. Gerçekten yaptı.. Bikaç kez...Uyumadan önce de yaptı..Yaptı diyorum işte..
Duyan da önemli bişey sancak..Yahu bir bye bye'a bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi...
Ayaklarını ye oğlum deyince yiyor, kuşları sorunca gökyüzüne bakıyor, en komiği de aynada kendinden utanıyor, baba nerde deyince babaya bakıyor, su vereyim mi sana deyince çıldırıyor..Bizde atraksiyonlar bu kadarcık...
Unutmuşum, Ecenin tatil fotoları çok güzel,özellikle uyurkenki hali.. Şu önlükler hakikaten Eceyle özdeşleşti.. Biz önlük takamıyoruz, çekip fırlatıyor, kaç kere boynunu yaraladı, artık takmıyorum, üst baş batıyo ama napıyım...
Bu arada ceviz küfünü annem söyledi, o bilir kesin bilir..Bayan Maranki kendisi..Ama buzdolabında saklanınca bişey olacağını sanmıyorum ama buzdolabının derin dondurucu kısmında saklayalım daha garanti, donmuyor merak etmeyin..
herkesee slm bu ara giremedim 2 gündür çok kötüydüm bugünde misafirim gelecek çorba tarifi almak için açtım bi haber veriyim dedimm çoooook mutluyumm musti 2 gündür yürüyorrr :asigim::asigim:aşkım benim yaa küçük evdee dolaşıoyaa çok deişik oluyor kollarını açıo denge sağlıo güyaa kendine dedikleri doğruymuş bi anda yürür dediler ölede oldu zaten karşılıklı durunca 4 5 adım atıodu okadar şimdi bi bakıoz pat pat gelio ama çok hızlı yürüdüğünde pattt diede düşüo yarın vieo eklicem şimdi pc açık çorba yapmaktayım..
Günaydınlar a.s.
Esra ya geçmiş olsun Yahoma demek arıyı yakaladı :bbo:
Bu sık çalışınca prenses oluyor olayı nasıl oluyorya biz halbuki şeyler biriksin diye aşılama olacağı için hiç şey yapmamıştık :kedi:
Pko lu arkadaşlar adetiniz düzene girdi mi? Benim geçen ay ilk defa oldu ama 30 unda bu ay daha tık yok belirti yok demek ki yine düzensiz olacak :sinifsinif:
Dün Denizle alışverişe çıktık Akçaya gittik 40-42-44 bedenler arasında gidip durdum sonra içime sinen 1 şort bulabildim sonra mamalar yedik... Yerken boğazıma dizildi o başka tabii! Deniz bey surat asıp oturdu kapalı mekanda sigara içemiyor ya sanki adamı oksijensiz bırakmışım gibiklava: Denizin abiside vardı ondan bir yaş büyük o sonra dedi Akçay kordonuda gezelim ama Denizde surat yine 5 karış kalabalıktan hoşlanmıyormuş! Abisi gezmeyi seviyor kafa dengi allahtan kandırdı onu az turladık sonra pub da oturduk tabii ona itiraz yok birşeyler içip döndük ama kırk yılın başında çıkarıyor zaten o tavırları onunla gezdiğim için beni çok pşman ediyor hiçbirşeyden zevk alamıyor ya!
Özde de memeden tamamen kesildi veriyorum ağzında bekletiyor bir iki yutkunup sonra sonra ısıyordu ben ayy deyince katıla katıla ağlıyor... Geçen yine oldu Deniz yazık kıza ver ısırsın dedi yine verdim bu defa daha şiddetli ısırdı yine ayy dedim yine ağladı... Sonrasında daha almıyor kucağımdan kaçıyor.. Bitti emme faslı çok uğraştım ama olmadı neyse şükür bu kadar içti...
Ama şimdi aklımı karıştıran olay günde 500 ml süt içmesi konusu ben hangi araya sıkıştıracağım.. Kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt, muhallebi uyandığından beri 3 saat aralıklarla bunları veriyorum ama bunları zor bitirirken devam sütünü ne ara vereceğim? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim yerimseniben
Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var
bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
dun tum gun evi aramamısım mesela aksam aradı
merhaba dedim yanıt merhaba ( hani noldu der gibi birses tonu ama)
napıyorsunuz dedim hiçbirsey yapmıyoruz.. sesizlik ben ee seklinde oldum iste anlatmaya basladı ece yi uyuttum vsv s ama ilk yanıt hiçbirsey yapmıyoruz. ee ne vardı falan der gibi yaa.
kadının bu ara kafası bozukt orununa falan uzuluyor birkaçmesele var ondanmı boyle garip bilmiyorum
bir konu daha yemek yapacak diye anlastık basta her gun bir kap yemek istiyorum ama oyle uç çesit falan istemiyorum gunlerdir berke yok diye yemek yapmıyoruz kahvalıt falan takılıyoruz
dun pazara gitti bende gitcektim ece uyuyodu iboda yoktu gidemedim ben alayım ne istiyorsan dedi birtek mucverlik malzeme alırmısınız dedim tamam dedi aksam aradı aldım diye ama sen yap ben yapamam bilmiyorum mucver dedi. boyl bir zınk kaldım. sanki portakallı ordek istedim :)))
g
geçmişe sondan bakıcam bugün.. çok oldu... birikti birikti...
günaydın arkadaşlar,bir iki haftadır çok yoğunum işyerinde muhasebede çalışan iki bayan işten çıktı ben 3 kişinin işi yapıyorum şuan o yüzden topiğe giriyorum fakat yazamıyorum.yaho kıvanç kuzi ve yusufa geçmiş olsun.esra bu arada inşallah işi bırakmazsın.bence tatil sana iyi geldi ve kızınla zaman geçirmek çok iyidi oyüzden böyle için içini yiyiyor.gerçe maddi durumunuz idare edebilecekse kendi bebeğini bakmak çok çok iyi bir fikirde.ama ben mecburum ve çalışıyorum.allahtan oğluma annem bakıyor.fakat ben çok zorlanıyorum arabamız yok ve annemin evi ile 20 km mesafe var dolmuşla hersabh götürüyorum ve akşamları tekar alıyorum.işe gidip gelmekte dahil günde 6 vesait yapıyorum.allah sabrını veriyor.
çınarımdan haberler,
tam 1 aydır yürüyor:)) bilinçli olarak babasına bakarak baba diyor.,bay bay,su isterken sususus,telefon veya kapı çaldığında aç aç,hadi diyor.6 dişimiz var.sakız çiğniyor:)))))) ve 2.kata kadar merdiven çıkıyor
TAZEMMM hoşgeldin canım....
çekilişe sened katılacaktın bi el tatlım.... kim çeksin artık liste belli oldu tam 10 kişiyiz.,.... bugün yarın çekelim nasıl olur... anca hediyeler alınır düşünüyor kargoya verilir... özgül, nurdan ve pervin dönmeden temmuzun sonuna kadar flan hallediriz nasıl olur ......
GÜLİZZZ, GİZEM çekiliş hakkında sizde yorumda bulunun canım.. nasıl olsun ne yapalım.....
canım ben sana kendi düzenimi anlatayım
8:00 - 240 cc mama
10:30 -kahvaltı
13:00 -çorba
15:30 -meyve yada meyve suyu
17:00 -240 cc mama
18:00 -yoğurt(bazen meyve saatiyle yoğurt saatini değiştiriyorum)
20:00 -akşam yemeği yerken onada veriyorum kendi
yemeklerimizden
22:00 -çok nadiren muhallebi veriyorum genelde mamasından 240cc
gece uyanınca -180 cc mama
gündüz saatlerimiz hergün aynı olmayabiliyor uyuma saatine göre yemek düzenimiz değişiyor bazen yatırınca 2 saat bazen yarım saat uyuyup uyanıyor ama akşaları mutlaka 10 10:30 civarı uyutuyorum
şunuda ekleyeyim kıvanç mamayla büyüyen bir çocuk olduğu için mamayı yemeklerden daha çok severek içiyor
oy masallah istahi gyet iyi demekki, biz once 210 icerdik mamayi simdi 120-150 anca bitmiyor bile ama bu kadar sik yemiyor teo..gece dahil toplam 6 ogun ancak..bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
oyy masallah..tulin dogumgunu fikirleri super,, buarada sen katilmiyormusun cekilise??çınarımdan haberler,
sayının azlığından bahsediliyor... yapmayalım ozaman benimde hevesim kırıldı.... girmek istemeyenlerin mazeretini bilmiyorum tam olarak ama kimi tatile gidiyor, kimi çoluk cocuktan fırsat bulamıyor sanırım vs yani fırsatları olsaydı kesinlikle onlarında katılacaklarını sanıyorum .....önemli olan zaten maddi degeri değil manevi değeri bi hatıra kalması..... ben kendi adıma söyleyim yılbaşı çekilişinde bize hediye nurdan almıştı elbisesi ve badisi duruyor selinin ömür boyu saklayacağım hatıra kalacak hatta abartmıyorum hediye paketi ve çantası bile duruyor....
önceki çekilişte ... pervin baküde olduğu için katılamamıştı... çekilişi o yapmıştı... buraya yazmıştı kimin kime alacağını.... sonra 15 gün sonra falan herkes hediyelerini göndermeye başlamıştı..... bu şekilde oldu... hatta bunun içinde yine bi sayfa açılmıştı hediyeler orada yayınlanmıştı.....
nurdan nbr nezaman geliyosun izmire_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?