2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa bıcak sırtındayı deli gibi izledik bizde iboyla çok guzel bir diziydi o kadına içim acıyordu surekli

ben birde bu ara demet akalının canta sarkısına takıldım surekli onu dinliyorum :)

birde emre altug cifte kavrulmus :))

ben birde bu ara demet akalının canta sarkısına takıldım surekli onu dinliyorum :)

birde emre altug cifte kavrulmus :))
esraa ben yazacaktım tamda emre altuğ hiç sevmem ama bayılıyorum bu şarkısına birde ben de toygar ışıklının sen eşittir beni dinliyorummm tabi şuanda çifte kavrulmuş çalıo:)

ayyyyy arıyı nasıl yakaladı yaaa!!! geçmiş olsun esracım. arı sokmasında diğer yerler önemli değil de allah korusun ağza girip dilden sokarsa çok tehlikeli.. iyi ki allerjisi yokmuş.. canım yaa..

hay böyle sinerjiyi!!! geçmiş oılsun..

bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
nice nice senelere..

bugun içim acayip bir sekilde pir pir.

diye. aklıma geldikce biri midemi buruyor cevirip bukuyor sankı oyle kotu oluyorum. hatta bagırsaklarım bozuldu heyecandan diyim tam anlayın halimi:)
ayyy esra çok zor bi durum bu. ama yapmak da gerek. göz görmeyince gönül katlanıyor da.. konu çocuk olunca bilmek gerek herşeyi.. ama ben nasıl izlerdim bilemiyorum..

dun tum gun evi aramamısım mesela aksam aradı
merhaba dedim yanıt merhaba ( hani noldu der gibi birses tonu ama)
ya bence bu kadınlar "konu nasılsa çocuk, benim her istediğimi yapmak zorunda" diye düşünüyolar. ben anlamıyorum bunu. sonuçta sen burdan para kazanıyorsun her denileni yapacaksın. bu nasıl bir rahatlık anlamıyorum. geçenlerde hürriyette bir köşe yazarı bi yazı yazdı adını hatırlayamıyorum. olay oldu. konu şöyle bebek ve bakıcıyla birlikte tekne tatiline gidiyorlar ve bakıcı orda bebeğe bakmayı ihmal edip tatil yapmaya yüzmeye filan dalıyor. yazının sonundaki uslubu ben de pek beğüenmedim ama genel olarak bakıldığında o kadın oraya tatil yapmaya gitmiyor. herkes görevini bilmeli. tamam o da insan elbette ki denize de girecek dinlenecek vs. ama çocuğa bakması gereken zamanda değil. ne yazık ki bizim milletimizde görev bilinci yok. tek sorun bu.
canım hayırlı doğumlar önce. sağlılkla al bebişini kucağına. ben ağustosun sonuna doğru doğum yaptım. hava öyle çok çok sıcak değildi. bir iki gün sadece zıbınla dolaştırdık. genelde zıbın üzerine penye tulum giydi.

hay maşallah!!!!

ben de aynı sebeplerde ayrıldım işte. hem de 8 yıllık tazminatımı silerek.. allah utandırmasın çok mutluyum şimdi. elime hiçbişey kalmayacaktı çünkü. ama bu biraz da işin vazgeçilmezliği ile ilgili esracım. benimki vazgeçilmez değil hatta hemen uzaklaşmam gereken bir işti. senin durumun nedir bilmiyorum..

ya sibel, yarım yamalak bişey oldu bu.. çoğu kişi katılmıyor filan.. bi garip bi durum oldu. yani tabi ben yine çoğunluğa uyarım ama.. bi de bu ayın 16 sında gidiyorum. oralardan istediğim gibi bişey bulamam o nedenle bu arada yapılırsa çekiliş eğer yapılacaksa, alır öyle giderim. kafam rahat olur..

benim isim rahat gizem ortamımı çok seviyorum sonuçta tr nin onde gelen holdinglerinden birinde çalısıyorum bunun artıları manevi olarak bile oldukca hos. nezih insanlarla bir aradayım isim rahat goruyorsunuz sıkca burdayım vs. ama evdede kızım var bilmiyorum aksam izliyceklerim beni yonlendircek insallah

GıZEM canım net liste bu yani 12 kişi katılıyor..... cekiliş zaten büyük ihtimal bugün yapılacak sanırım. sende hediyeni alırsın madem gitmeden önce.....

1- ÖZGÜL
2- GÜLıZ
3- TUĞBA
4-GıZEM
5-SıBEL
6-ÖZLEM
7-BURCU
8- NURDAN
9- FATMA
10-AYÇA
11-PERVıN
12-EVRıM

canım bilmiyorum ama akşama kötü birşey izleyeceğini sanmıyorum...çünkü bebekler bu konuda çok hassaslar yani şimdiden alğıları çok kuvvetli olumlu olumsuz tepkileri anlayıp o kişiye ona göre davranabiliyorlar..... yani ece bakıcısını çok seviyor sanmıyorum ki ona kötü davrandığında ece ona hala gitmek istesin... hatta sen demiştin benden bakıcısı çağırıyor gidiyor falan diye.....

uçan arıyı sadece yaho tutabilirdi zaten. çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama cocuğun yaptığı herşeyde şimdiden komik bişeyler var. alerjisi yokmuş cok şükür cok canı yanmıştır iğnesi cok acıtıyor bana da denk gelmişti.

maşallah rüzgar'a

ceviz rondodan geçmeden cam kavonozda dışarıda idi. bu küflenmemiştir değil mi? sonuçta marketlerde de dolapta değil. çekildikten sonra sanırım küflenme özelliğine sahip. araştırdım ama bulamadım. derin dondurucu da neyin içerisine koyacaksınız buzdolabı poşeti falan mı yani plastik bişeye mi?

maşşallah musti ye video isteriz.

o da mı depresyonda özlem yoksa genel halimi? suratları düştü mü insanın hiçbişeye isteği kalmıyor zaten. elbiseye yanlız gidip bakarsın tatlım cok yakışır özdeciğe.

tatlım ben her uykuya dalmadan önce veriyorum ama kıvanç 240 cc içiyormuş şok oldum. bizim en fazla 120 cc içer alıştı uyku öncesi istiyor mutlaka en fazla 400 cc içiyordur devam sütünü alperen. sende hemen uyandığı gibi besliyorsan deneyebilirsin.

off korkar oldum artık nedir bu böyle, gitsin bu sinerji biran önce. çok geçmiş olsun.

bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.

Allah nice güzel yıllar nasip etsin

esra tatil sonrası senin kafanda büyüttüğün bişey olabilir. ama sanki kadında var sana karşı bi gıcıklık. genelde tatil sonrası işe dönüldüğünde bıkkın olur ya insan o da öyle olmuştur belki ama kıza cocuğu bırakması hakkında kendini haklı cıkarmaya calışması, yemek vs yapmaması azıcık samimiyeti kullanıyor gibi geldi. cok memnunsun ya ece de alıştı ya belki de benden vazgeçemez diye düşünüyordur. ama sanmıyorum eceyi ihmal ettiğini. bak bakalım akşama videoya birkaç gün bekle hala aynı ise al karşına konuş derim. kamera konusu bence aile büyüğü bakmıyorsa mutlaka evde olmalı bakıcı da bilmeli ona göre davranmalı, en kıymetlimizi emanet ediyoruz ona göre davranmalı
geçmişe sondan bakıcam bugün.. çok oldu... birikti birikti...

allah sabır versin çok zor oluyordur. annen gelse hiç değilse haftada birkaç gün nefes alsan yada daha yakına taşınsan çınar içinde cok zor oluyordur

maşallah...

GÜLİZZZ, GİZEM çekiliş hakkında sizde yorumda bulunun canım.. nasıl olsun ne yapalım.....

esralar niye katılmıyo ki anlamadım. sayı cok az bu kadarcık mıyız biz. ufacık hediyeler yollayacağız bebeklere neden katılmıyor kimse mali, külfet oluşturacak şeyler almayız bu sıkıntı ise konuşuruz ama ilk yaş günlerinde anı olacak neden katılmayanların nedenlerini cok merak ettim.

sibel yılbaşı çekilişinde ben yoktum o yüzden nasıl oldu bilmiyorum ama ne zaman isterseniz yapalım. benim için olur. daha önce nasıl yapılmıştı??

sayının azlığından bahsediliyor... yapmayalım ozaman benimde hevesim kırıldı.... girmek istemeyenlerin mazeretini bilmiyorum tam olarak ama kimi tatile gidiyor, kimi çoluk cocuktan fırsat bulamıyor sanırım vs yani fırsatları olsaydı kesinlikle onlarında katılacaklarını sanıyorum .....önemli olan zaten maddi degeri değil manevi değeri bi hatıra kalması..... ben kendi adıma söyleyim yılbaşı çekilişinde bize hediye nurdan almıştı elbisesi ve badisi duruyor selinin ömür boyu saklayacağım hatıra kalacak hatta abartmıyorum hediye paketi ve çantası bile duruyor....

önceki çekilişte ... pervin baküde olduğu için katılamamıştı... çekilişi o yapmıştı... buraya yazmıştı kimin kime alacağını.... sonra 15 gün sonra falan herkes hediyelerini göndermeye başlamıştı..... bu şekilde oldu... hatta bunun içinde yine bi sayfa açılmıştı hediyeler orada yayınlanmıştı.....

sibel niye yapmayalım kırma hevesini bence güzel bir hatıra olacak. esrako yapsın çekilişi yine sayfa açar koyarız cicileri derim ben.

[QUOTE=glzfb;140329

zaten bir ev buldum taşınıcam annemlerin oraya allah nasip ederse.en azından çınar büyüyünceye kadar.yavrumu sabah kaldırmak götürmek çok gücüme gidiyor.annem 1,5 ay öncesine kadar bende bakıyordu.fakat birgün aniden rahatsizlandı.zature teşhisi konuldu ve bir hafta hastanede yattı.bide yaşı biraz fazla.o yüzden çınarla yanlız başına kalmasını istemiyorum.allah korusun aniden bişey olur falan

oy masallah istahi gyet iyi demekki, biz once 210 icerdik mamayi simdi 120-150 anca bitmiyor bile ama bu kadar sik yemiyor teo..gece dahil toplam 6 ogun ancak..

artik cocuklar öyle hareketliki ben de totomu koyacak zaman bulamiyorum..her an bir yaramazlik pesinde bizimkide..masallah yürümelerde baslamis..darisi Hayatimin basina..Esra yahoma coook gecmis olsun..a.s.gercekten havada ucan ariyi yakalamak cok büyük bir beceri..bunuda gercekten ancak yaho basarir..sen bu cocugun maceralarini ileride bir kitap haline getirirsin artik..kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar eminönünde oturan yada yakınlarında oturanlar varmı aranızda.????doğum günü için süsler orada çok uygunmuş.izmirde hepsinin satıldığı biryer bulamadım.nettede çok pahalı.eminönünde emekbebek varmış.bana yardımcı olurmusunuza.s.

oyy masallah..tulin dogumgunu fikirleri super,, buarada sen katilmiyormusun cekilise??

canim benim:)) bencede cok guzel bir ani olucak yapalim derim, iptal olmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…