sakaryadan ev bulma meselesinde ise son karar : bi hafta on güne kadar eşimle birlikte gideceğiz bakalım bakmaya. inş buluruz. yiğitle ayrılmak zor olacak. annem idare ederim iki gün diyor ama benim aklım burda kalacak. sen git tut diyorum. eşim olmaz diyor. kararsız kalıyormuş sen de gör diyor.
tşk gülizcim. inş bi daha olmaz cidden çok üzülüyorum böyle olduğunda.sinerji iş başında, anlatmak istersen dinleriz tatlım rahatlarsın.
aa neden ki ev mi yokmuş beğenmemiş mi? nolcak şimdi
aman maşallah ecoşa çok tatlı bi oturuş ben bayıldım. inş acımıyordur.
sütüm gitti canım yaafatma sen neden sütten kestin yiğit kuşu ben kaçırmışım???
tşk deryacım. düzeldi bakalım şimdilik şükür.tüh niye ki
kolayda değil aslında
...
bak şimdide bu ne oluyor..düzelir merak etme..üzme kendini.
oda iyi krem ama bebekelere bepanten daha iyi ikisinide sür birgün bepanten birgün madecassol uygula..yerimseniben
hoşgeldin.hoşgeldın aramıza.bebişin kızmı erkekmı anlat bıraz
hoşbulduk 10 aylık bir kızım var burada çok güzel dostluklar oluşmuş iyiki gelmişim
allah allah hiç aklıma gelmezdi arı sokması yaa canım benim kıyamam ben. iyi ki kötü bi durum yokmuş. geçmiş olsun.biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir
bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
odada oturuyorum elif yanımda yahya yerde oynuyor bir anda içeriye arı girdi ay arı diye fırladık biz kovalıyoruz gitsin diye yahoda takip ediyor arıyı bir anda alçaldı ve bizimki bir yakaladı arıyı yakalaması ile feryat figan ağlaması bir oldu arı yere düştü elini bir açtım iğnesi elinde batmış vaziyette
ama nasıl ağlamak çıldıracak gibi ben sıyırdım resmen hemen çektim çıkardım buz tuttum arıyıda bir peçeteye attığım gibi hastaneye
orta parmak bildiğin davul 3 parmağını birleştirsen o kadar etmez ben gördükçe delirdim hemen iğne yaptılar bacaktan yahoya birde orda feryat figan yarım saat gözlem altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir(
geçmiş olsun. bunla atlatmış şükür.Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var
çok tebrikler.. daha nice dört senelere inş..bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
huylandıysan en iyisi emin olman esracım. inş kötü bi sonuçla karşılaşmazsın.bugun içim acayip bir sekilde pir pir.
son gunlerde bakcıya takmıs durumdayım. tatil sonrası ece ye oturup kendim baksam modundayım ise dondugum için pismanım vs.
bunlardan dolayı bakıcı basladıgından beri yapmayı planladıgım islemi bu sabah itibari ile yaptım.
foto mak nin kamerasını ayarlayıp çıktı ibo sabah benden sonra o çıkıyor
yarım saat kadar video çekip pil bitmeye yakın bir iki bip sesinden sonra goruntuyu kayıt edip kapanıyor
kadın bunu anlamaz umarım anlayamaz ama heralde.
goruntu degil derdim sesleri duymak. dikkat cekmesin diye gorutun olabilcek bir sekilde koymadık.
aksam neler duycam çok merak ediyorum çok tedirginim ya olumsuz birseyler duyarsam diye. aklıma geldikce biri midemi buruyor cevirip bukuyor sankı oyle kotu oluyorum. hatta bagırsaklarım bozuldu heyecandan diyim tam anlayın halimi:)
hadi yaa o kadar etkili mi. ben de mi denesem. nasılsa emmiyor artık.bu arada kızlar 1 aydır nestle nesfit ile tam 5 kilo veridm.tavsiye ederim doğum öncesi halime 3 kilom kaldı.
fatma ben yarın sakaryadayım ins.. gelince ara beni..telimi ozelden yazıorum
Fatma benim kardeşimde 87 doğumlu çok isyankar asi modda onun iyiliği için söylediklerim bile oan dokunuyor sanane falan diye ben kendi haline bıraktım annemi babamı kimseyi dinlemiyor kendisi bilir bizde 1- 2 gün dargındık o da geldi özür diledi barıştık :) Ev işini inş. halledersiniz...
Pervin sanırım dinareyle buluşmuşsunuzdur... Başka kim sana yakın ki!?
Sibel bencede yapalım kırılmasın hevesin... :teselli:
istanbuldasin esrayla konustun:))hellooooo:))) nerdeyim acaba..kimle konustum 5dk once acaba:))
kardeşlerle olan sorunum halloldu. geldi sarıldı ağladı benimki dayanamıdm. affettim napim. sorun kısaca şu. erkek kardeşim össye girdi bu sene. sağlık ast subaylığının ilk elemesini gecti. temmuz sonu ikinci aşamaya gidecek. hiç çalışmıyor. ben de biraz baskı yaptım çalış koş gibilerinden. benden öncede annem yapmış bilmiyordum. o da bana patladı yeter artık benim hayatım bu gibilerinden. ben de kırıldım. biraz tartıştık. ama psikoloğa gitmek isteme sebebim asıl şu. babam bir buçuk sene önce vefat edince ben de evin büyük çocuğu olarak kendimi sorumlu hissediyorum. bana emanet etti çünkü. okuyan eden bilen tek ben varım. söylediğimi yapsınlar istiyorum. hep onları düşünüyorum. kendimi üzüyorum düşündükçe filan işte.. kısaca bu yani.
demek hep aynılar sibel. işte tam deli zamanları..
hellooooo:))) nerdeyim acaba..kimle konustum 5dk once acaba:))
ben özlem memnun oldum vereliniortak cnm bu ara çok dalgınsın belli bir an öncehallet işlerini bak ne güzel pervinlede buluşacaksın ohhh misss boshayallersmile
Hoşgeldın kuzum.. Esra ıle kaynata kaynata geldın demek :)) Agız tadıyla bır tatıl gecıresın ınsallah.
tulin gecmis olsun annecigine yası varsa evet yanlız kalmaması daha uygun
merhaba kizlar!!
selamm osgulll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?