2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba millet
geçmişee bakmak baya uzun sürdü. iyi kaynatmışsınız maşallah.. ben de yiğitle uğraşıyorum. çok zor uyutuyorum yaa.. bugün teyzeme gideceğiz bakalım inş rahat verir de gittiğime değer. biraz kalabalık olacak. ürker diye korkuyorum.

kardeşlerle olan sorunum halloldu. geldi sarıldı ağladı benimki dayanamıdm. affettim napim. sorun kısaca şu. erkek kardeşim össye girdi bu sene. sağlık ast subaylığının ilk elemesini gecti. temmuz sonu ikinci aşamaya gidecek. hiç çalışmıyor. ben de biraz baskı yaptım çalış koş gibilerinden. benden öncede annem yapmış bilmiyordum. o da bana patladı yeter artık benim hayatım bu gibilerinden. ben de kırıldım. biraz tartıştık. ama psikoloğa gitmek isteme sebebim asıl şu. babam bir buçuk sene önce vefat edince ben de evin büyük çocuğu olarak kendimi sorumlu hissediyorum. bana emanet etti çünkü. okuyan eden bilen tek ben varım. söylediğimi yapsınlar istiyorum. hep onları düşünüyorum. kendimi üzüyorum düşündükçe filan işte.. kısaca bu yani.

sakaryadan ev bulma meselesinde ise son karar : bi hafta on güne kadar eşimle birlikte gideceğiz bakalım bakmaya. inş buluruz. yiğitle ayrılmak zor olacak. annem idare ederim iki gün diyor ama benim aklım burda kalacak. sen git tut diyorum. eşim olmaz diyor. kararsız kalıyormuş sen de gör diyor.

sibelcim yıpratma kendini.. bugun son olsun kim istiosa yazsın listeye gore ben yıne aksam cekiliş cekerim..en gec 15ine kadarda hediyeler ulasır .. bukadar basit..niye gerilisoun bebişim

fatma ben yarın sakaryadayım ins.. gelince ara beni..telimi ozelden yazıorum

sinerji iş başında, anlatmak istersen dinleriz tatlım rahatlarsın.

aa neden ki ev mi yokmuş beğenmemiş mi? nolcak şimdi
tşk gülizcim. inş bi daha olmaz cidden çok üzülüyorum böyle olduğunda.
ece nin tipik oturusu :) surekli bu model oturuyor bacagıda agrımıyormu ne :)

aman maşallah ecoşa çok tatlı bi oturuş ben bayıldım. inş acımıyordur.
fatma sen neden sütten kestin yiğit kuşu ben kaçırmışım???
sütüm gitti canım yaa mecbur kaldım yani. solda oluyorda sadece o da azcık yani. tek gece bi kere kalkıyordu emmeye..
tüh niye ki
kolayda değil aslında
...

bak şimdide bu ne oluyor..düzelir merak etme..üzme kendini.

oda iyi krem ama bebekelere bepanten daha iyi ikisinide sür birgün bepanten birgün madecassol uygula..yerimseniben
tşk deryacım. düzeldi bakalım şimdilik şükür.

hoşgeldın aramıza.bebişin kızmı erkekmı anlat bıraz
hoşbulduk 10 aylık bir kızım var burada çok güzel dostluklar oluşmuş iyiki gelmişim
hoşgeldin.
allah allah hiç aklıma gelmezdi arı sokması yaa canım benim kıyamam ben. iyi ki kötü bi durum yokmuş. geçmiş olsun.
geçmiş olsun. bunla atlatmış şükür.
bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
çok tebrikler.. daha nice dört senelere inş..
huylandıysan en iyisi emin olman esracım. inş kötü bi sonuçla karşılaşmazsın.
bu arada kızlar 1 aydır nestle nesfit ile tam 5 kilo veridm.tavsiye ederim doğum öncesi halime 3 kilom kaldı.
hadi yaa o kadar etkili mi. ben de mi denesem. nasılsa emmiyor artık.

Fatma benim kardeşimde 87 doğumlu çok isyankar asi modda onun iyiliği için söylediklerim bile oan dokunuyor sanane falan diye ben kendi haline bıraktım annemi babamı kimseyi dinlemiyor kendisi bilir bizde 1- 2 gün dargındık o da geldi özür diledi barıştık :) Ev işini inş. halledersiniz...
Pervin sanırım dinareyle buluşmuşsunuzdur... Başka kim sana yakın ki!?
Sibel bencede yapalım kırılmasın hevesin... :teselli:

demek hep aynılar sibel. işte tam deli zamanları..

hellooooo:))) nerdeyim acaba..kimle konustum 5dk once acaba:))
istanbuldasin esrayla konustun:))

duzelmesine sevindim cnm..

ben özlem memnun oldum vereliniortak cnm bu ara çok dalgınsın belli bir an öncehallet işlerini bak ne güzel pervinlede buluşacaksın ohhh misss boshayallersmile

ne sibeli yaa özlem canım biliyorum aslında ama işte on işi aynı anda yaparsan böyle olur kafa işte!! evet inş buluşuruz ya çok isterim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…