2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

carsamba oglene biletim hazır ama garip bi huzun var 1 aydan fazla ayrılcaz cok uzuluorum ama nees almaya ihtiyacım var

pervin bayramdan sonra dönceksin dimi..peki dönmeen tekrar buluşma olurmu acep...belki gelemm o bakımdan soruyorum

Kesinlikle yazım hatası varlmaz:Kendim denedim, cam biberonda sütün yağı kenarlara yapışıp kalıyor. Bütün besleyiciliği gider yağ olmadan. Hem öyle olsa niye bütün saklama kapları plastik olsun ki?
Batman'a gel buradan gidelim tek vesait
Puhahahadelikafadulden:roflol:
finky artık gerisi size kalmış:)
ben de dolma yaptım sarma yaptım parça etli ya ya
Hay maşallah, sarma ha:1shok:
Ayhh yaaa, her tarafım ağrıyo benim... Niye kiii ??? sositososito şakkıdı
Mesaidendir:jeyyar:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Ne üzel duruyor işte maşallah desene çocuğalmaz:

benim tavşanım ..alıntı yapmazsanız sevinirim............tabi inş bukadar uğraşmaya becerebilmişimdir..ilk kes ekliyorum resim gpyesra sağolsun:1hug:

Oy maşallah tavşanınaopuyorumnanaktanKıyafeti de pek güzelmişdelikafadulden

kızlar demir ilacları ne alemde içiomusunuz benim bitti almadım midem dinlensin die ama dişlerim fena kanıo ve agrıo cok etkisi varmıs. biarkadasım emziriirken kaybetmiş dişlerini . hepsini yaptırmıs

evet canım maşallah3 aylık olduk allahın izniyle.... foto yüklemeyi tam olarak beceremiyorum tarif etsene tatlım akşam eve gittiğimde yükleyeyim:hulya:
sibelciğim dışarı çıkıyorduk kızıma cevap yazamadım.msn'den anlatabilirim istersen.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
esra çok fena bakıyo şimdi kafam dumanlı kendime gelince ben sana gösteririm der gibi. gelince şımartayım ben onu da sen gör bakalım.
belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
demek ki benim kızda bir acayiplik yok.ilk haftalarda yatardı döşte.ayırmazdı babasında ben de uyurdu.şimdi yanına yatıp sarılsan öpsen huzursuzlanıp bağırıyor.özgürlüğü seviyor anasına çekmiş.
carsamba oglene biletim hazır ama garip bi huzun var 1 aydan fazla ayrılcaz cok uzuluorum ama nees almaya ihtiyacım var
gel gel aroma terapi yaparız biz sana düzelirsin:)

sibel ecede kafasını agzıma burnuma omuzuma carpabilio ve herseferinde aglıo halbuki az carpıo ama yaygaracı. belkide canı yanıyodur ama hiç endişelenmiom senin gibi..endişelenmelimiyim acep

ESRA babası kızını almış saçma sapan konuşuyor.diyor ki yahyayl ayan yan yana yatmayacaksın yatsan da arada yastık olacak.bir de yastık almış eline görüntülü tarif ediyor.10 defa tekrarladı delü

dide, babymom+, burko+, evros+, gypsyesra+, helin hivda+, hiroshima, pinky_42+, sampuan, tuana3434+
hay maşallah topiğimize

tek tesellim annemin cocuga bakcak olması ve benim moral toplayıp dinlenecek olmam. hatta yuruyus yapma hayalleri bile kuruom yoksa salonamı gitsem diede.. gobek gecmio naparsam..bi şiş bi inik anlamadım bu işi

elif salifoya deki esra pusete ikisini birden yatırma planları yapıyo
ve küvette birlikte yıkama planları :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…