kız melek capona benziyo bu bebiş :)) maşallah kocaman
Kesinlikle yazım hatası varBURKO DİDE SÜT SAKLAMAK ZORUNDA OLAN ANNELER ; az önce doktor sitesine soru yazdım süt saklamak ve su içirmekle ilgili hemen cevaplandı. Cevap şöyle ; merhaba hatıra hanım 2 saate bir 100-150cc alabilir,biberonda saklayabilirsiniz fakat cam biberon olmalı,su anne sütü alma miktarını azaltır.sevgiler
cam biberon diyorlar yahuu aklım çok karıştı çoooooooooook
Puhahahadelikafadulden:roflol:Batman'a gel buradan gidelim tek vesait
Hay maşallah, sarma ha:1shok:finky artık gerisi size kalmış:)
ben de dolma yaptım sarma yaptım parça etli ya ya
Mesaidendir:jeyyar:Ayhh yaaa, her tarafım ağrıyo benim... Niye kiii ??? sositososito şakkıdı
Ne üzel duruyor işte maşallah desene çocuğa[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
benim tavşanım..alıntı yapmazsanız sevinirim............tabi inş bukadar uğraşmaya becerebilmişimdir..ilk kes ekliyorum resim gpyesra sağolsun:1hug:
sibelciğim dışarı çıkıyorduk kızıma cevap yazamadım.msn'den anlatabilirim istersen.evet canım maşallah3 aylık olduk allahın izniyle.... foto yüklemeyi tam olarak beceremiyorum tarif etsene tatlım akşam eve gittiğimde yükleyeyim:hulya:
esra çok fena bakıyo şimdi kafam dumanlı kendime gelince ben sana gösteririm der gibi. gelince şımartayım ben onu da sen gör bakalım.[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
demek ki benim kızda bir acayiplik yok.ilk haftalarda yatardı döşte.ayırmazdı babasında ben de uyurdu.şimdi yanına yatıp sarılsan öpsen huzursuzlanıp bağırıyor.özgürlüğü seviyor anasına çekmiş.belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
gel gel aroma terapi yaparız biz sana düzelirsin:)carsamba oglene biletim hazır ama garip bi huzun var 1 aydan fazla ayrılcaz cok uzuluorum ama nees almaya ihtiyacım var
elif salifoya deki esra pusete ikisini birden yatırma planları yapıyo
ve küvette birlikte yıkama planları :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?