süper olmus ellerıne saglık1- ÖZGÜL-ozlem
2- GÜLİZ-pervin
3- TUĞBA-ozgul
4-GİZEM-fatma
5-SİBEL-gizem
6-ÖZLEM-esra
7-BURCU-guliz
8- NURDAN-tulin
9- FATMA-burcu
10-AYÇA-evrim
11-PERVİN-derya
12-EVRİM-sibel
13-ESRA-nurdan
14-TÜLİN-tugba
15-derya-ayca
ohh cok şükürr ates gitmiş sizden.dün öğleden beri ateşimiz bir daha çıkmadı çok şükür ama gece kabus gibiydi resmen..gaz sancısından yıktık ortalığı ne çırpınma ne tepinme ..amanın büyüdüde kucaktada tutulmuyor üç kere kriz geçirdik neden oldu bilemedim..hasta olduğu için öyle aman aman da yemediki ne oldu neden oldu hala anlamadım..iyiki zinco damla vardı ..o bile kar etmedi ama son krizi en azından çırpınmadan atlattık..
:gitme: :))aşkı memnuda az ağlayanlara tekrarını koymuşlarrrrrrrrılde rr
nıye gülmelere mevzu olcak Deryacım bea.daşş gibin vücud koymussun daha ne olsun.ben yüzsüz resmıne degilde Esrakonun yazdıgı cümleye gülmüştüm.hep enteresan şeyler yazarya o bakımdan yaneeşu gülmelere mevzu olan yüzsüz resmimime bak albümden ...
cıık cıık cııkk cııkkkderyam geçmiş olsun tatlım
yahoda bütün gün çok huysuzdu illallah dedirtti ilk kez dedimki nerden doğurdum seni off off
nerden doğurdum ben bu veleti yaaaaaaa akannehir
oo hoşgeldın Pervın.ne ara cıktın sen yolaaa,hıc gelıyorumda demıyosunhellooooo:))) nerdeyim acaba..kimle konustum 5dk once acaba:))
minik sizin orda düzce de mudo outlet varmış hiç gittin mi? step in halıları var diye duydum çok uygun fiyata
minik sizin orda düzce de mudo outlet varmış hiç gittin mi? step in halıları var diye duydum çok uygun fiyata
ayy cok yorulmusummm be.totom bı yer gördü.dün ögleden sonra denıze gıttık Şevvalı sokmadım ayakalrını falan soktuk azcık suyla oynadı sonra kuma
dadandı.ama ne dadanmak bayıldı kumla oynamaya.agzına bıkac kere attı ama cıkardı hemen.
aksama geldık banyo vs hazırlandık (ilk defa Şevvalın uyku düzenı oturdugundan berı) gece dısarı cıktık.yıldönümü yemegi yedık gezdık cok ıyı geldı.zaten Şevval ,cıktıktan yarım saat sonra uyudu arabasında.12ye kadard uyanmadı arada mızırdansada bıraz arabayla gezınce uyudu.
sabahta kahvaltıya mısafırım vardı gecede Şevval sık uyandı,uykusuz yorgun bı şekılde bıde hazırlık vs anca gıttıler ve oturabıldım
heloooo adapazarındayım :) gecmişe bakayım azcık..
bende miroglanıma alcam hediye cokkk mesudum :)) deryam adresi yollarmısın canım
heloooo adapazarındayım :) gecmişe bakayım azcık..
bende miroglanıma alcam hediye cokkk mesudum :)) deryam adresi yollarmısın canım
adapazarından dönüş tarıhın bellı oldumu? inş denk geliriz
sibelcim gule gule kullanın cicilerinizi canım.. selinime eminim cokkk yakısacak... ayrıcada sesini duymak cokk guzeldi canımsın sıcacıksın
ohh ne güzel denizin tadınıda çıkarmışsınız....
güzel bi gece geçirmişsiniz nice nice senelere inşallah.. şevvalde üzmemiş o güzel geceyi bozmamış...... artık dinlen bakalım misafirlerinde gitmiş......
deil canım.. yani 12sinde italyadaki teyzem gelio15indede emrah.. dolayısıyla 12-15ini teyzemle gecirmek istiorum onlarda silivride olcaklar nezaman geceriz silivriye daha belli deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?