2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım geçmis olsun mikrop derken amip degildir umarım ece de çok kuçukken amip çıkmıstı aylarca kurtulamamıstık

süper olmus ellerıne saglık
Hayat ,bız sana alıyoruss hediyemısııı.bı ara adres yollarmısın bana Özgülcümm

ohh cok şükürr ates gitmiş sizden.
ama şuy gaz sancısı arada bızede denk gelıyor.sanırım ayaklarından üşüttüğünde oluyor.cok nadır ama oldugu zaman okutuyor sabah kadar resmen
aşkı memnuda az ağlayanlara tekrarını koymuşlarrrrrrrrılde rr
:gitme: :))
şu gülmelere mevzu olan yüzsüz resmimime bak albümden ...
nıye gülmelere mevzu olcak Deryacım bea.daşş gibin vücud koymussun daha ne olsun.ben yüzsüz resmıne degilde Esrakonun yazdıgı cümleye gülmüştüm.hep enteresan şeyler yazarya o bakımdan yanee
deryam geçmiş olsun tatlım
yahoda bütün gün çok huysuzdu illallah dedirtti ilk kez dedimki nerden doğurdum seni off off
nerden doğurdum ben bu veleti yaaaaaaa akannehir
cıık cıık cııkk cııkkklmaz: o sinir anıyla sölenen bişedır muhtemelen ve uykusuzlugun yorgunlugun verdıgı psikolojıyle sölemişsindir
hellooooo:))) nerdeyim acaba..kimle konustum 5dk once acaba:))
oo hoşgeldın Pervın.ne ara cıktın sen yolaaa,hıc gelıyorumda demıyosun

minik sizin orda düzce de mudo outlet varmış hiç gittin mi? step in halıları var diye duydum çok uygun fiyata

ayy cok yorulmusummm be.totom bı yer gördü.dün ögleden sonra denıze gıttık Şevvalı sokmadım ayakalrını falan soktuk azcık suyla oynadı sonra kuma
dadandı.ama ne dadanmak bayıldı kumla oynamaya.agzına bıkac kere attı ama cıkardı hemen.

aksama geldık banyo vs hazırlandık (ilk defa Şevvalın uyku düzenı oturdugundan berı) gece dısarı cıktık.yıldönümü yemegi yedık gezdık cok ıyı geldı.zaten Şevval ,cıktıktan yarım saat sonra uyudu arabasında.12ye kadard uyanmadı arada mızırdansada bıraz arabayla gezınce uyudu.
sabahta kahvaltıya mısafırım vardı gecede Şevval sık uyandı,uykusuz yorgun bı şekılde bıde hazırlık vs anca gıttıler ve oturabıldım

heloooo adapazarındayım :) gecmişe bakayım azcık..

bende miroglanıma alcam hediye cokkk mesudum :)) deryam adresi yollarmısın canım

ohh ne güzel denizin tadınıda çıkarmışsınız....
güzel bi gece geçirmişsiniz nice nice senelere inşallah.. şevvalde üzmemiş o güzel geceyi bozmamış...... artık dinlen bakalım misafirlerinde gitmiş......

sibelcim gule gule kullanın cicilerinizi canım.. selinime eminim cokkk yakısacak... ayrıcada sesini duymak cokk guzeldi canımsın sıcacıksın

gulizcim bende cok mutluyum senden hatıra olacak elimizdeki.. cok sevdim sonucları gercekten..

alperenimizede cokk gecmiş olsun dişten dolayıdır sanırım .. esinlede aranı sıcak tut canım ne olursa olsun onlar bizim sıgınagımız..gerci bazen insana geliolar herseyleri batıo ya..ne garip hem asıksın hem sıkılıosun hem seviosun hem nefret ediosun vs vs

vall yüzmek cok ıyı geldı.uyudugu zaman gırdım denıze,ohh yüzdüm kaydirigubbakcemile2
evet aksamda cok güzel gectı,Rabbim hepimize mutlu huzurlu yuvalar nasıp etsın ıns

deil canım.. yani 12sinde italyadaki teyzem gelio15indede emrah.. dolayısıyla 12-15ini teyzemle gecirmek istiorum onlarda silivride olcaklar nezaman geceriz silivriye daha belli deil

anladım canım eger 11ınde adapazarında olursan ve müsait olursan tabı belkı görüsebılırz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…