merhaba tatlı anneler
sabah gittik doktora. dün gece de acile gittik ama kadın pek anlamıyor gibi geldi. verdiği ilaçları almadık nasılsa sabaha randevumuz var kendi doktorumuza diye..
neyse gittik işte. detaylı muayene etti. kaka tahlili istedi. kakasında mikrop çıkmış yavrukuşumuniki tane ilaç verdi. şimdi onları vermeye başladık. inş düzelir..
güliz burda neler varmış indirimli hiç duydunmu acabadelikafadulden
heloooo adapazarındayım :) gecmişe bakayım azcık..
bende miroglanıma alcam hediye cokkk mesudum :)) deryam adresi yollarmısın canım
kapandı canım orası 7 ay kadar önce :))
hıc alısverıs merkezı yok bı mudo vardı oda dayanamadı :))
gulizcim bende cok mutluyum senden hatıra olacak elimizdeki.. cok sevdim sonucları gercekten..
alperenimizede cokk gecmiş olsun dişten dolayıdır sanırım .. esinlede aranı sıcak tut canım ne olursa olsun onlar bizim sıgınagımız..gerci bazen insana geliolar herseyleri batıo ya..ne garip hem asıksın hem sıkılıosun hem seviosun hem nefret ediosun vs vs
ayy cok yorulmusummm be.totom bı yer gördü.dün ögleden sonra denıze gıttık Şevvalı sokmadım ayakalrını falan soktuk azcık suyla oynadı sonra kuma
dadandı.ama ne dadanmak bayıldı kumla oynamaya.agzına bıkac kere attı ama cıkardı hemen.
aksama geldık banyo vs hazırlandık (ilk defa Şevvalın uyku düzenı oturdugundan berı) gece dısarı cıktık.yıldönümü yemegi yedık gezdık cok ıyı geldı.zaten Şevval ,cıktıktan yarım saat sonra uyudu arabasında.12ye kadard uyanmadı arada mızırdansada bıraz arabayla gezınce uyudu.
sabahta kahvaltıya mısafırım vardı gecede Şevval sık uyandı,uykusuz yorgun bı şekılde bıde hazırlık vs anca gıttıler ve oturabıldım
bu arada çok gzüel bir haber aldım kız kardeşim 4 aylık hamile ve kız bebişimiz geliyomuş.
saol canımoh negüzel gezmişsiniz.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara .bu arada şevvale ben hediye alıcam.yaşasın bir kız bebişe bişeyler alıcam.bana adresini özelden yolarmısın.
bu arada çok gzüel bir haber aldım kız kardeşim 4 aylık hamile ve kız bebişimiz geliyomuş.
Tugba ben sana istanbuldaki ablamin adresini veririm canim..o bana tatilde verir..ögrenip özel msj.olarak atarim..bu arada Özlem sen de bana adresini yolla canim...a.s
merhaba tatlı anneler
sabah gittik doktora. dün gece de acile gittik ama kadın pek anlamıyor gibi geldi. verdiği ilaçları almadık nasılsa sabaha randevumuz var kendi doktorumuza diye..
neyse gittik işte. detaylı muayene etti. kaka tahlili istedi. kakasında mikrop çıkmış yavrukuşumuniki tane ilaç verdi. şimdi onları vermeye başladık. inş düzelir..
kızımın dogumdununde mişsafirlerımıze vermek için magnetlı buzdolabı süsü buldum.hemde cerceve gıbı.kuzumun resmını koyarız guzel bı hatıra olur.sizce nasıl
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
süper miniğim bu siteyi hatırlamaya calışıyodum günlerdir karşıma cıktı sağol
kızımın dogumdununde mişsafirlerımıze vermek için magnetlı buzdolabı süsü buldum.hemde cerceve gıbı.kuzumun resmını koyarız guzel bı hatıra olur.sizce nasıl
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
evet buda çok güzelmiş......ve fiyatıda çok uygun... bunlardanda biraz sipariş versemmi acaba.....:uhm:
bugün öyle yoğunumki..daha akşama misafir gelecek..şimdilik çıkıyoruım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?