2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun fatma neymiş mikrop nerden kapmış..

güliz burda neler varmış indirimli hiç duydunmu acabadelikafadulden

step'İn halıları cok uygun diye duymuştum ama kapanmış bile (

heloooo adapazarındayım :) gecmişe bakayım azcık..

bende miroglanıma alcam hediye cokkk mesudum :)) deryam adresi yollarmısın canım

cıvıl cıvılsın hemen anlaşılıyor valla baba ocağı işte. haftaya neredesin leylek hanım ecoşumun hediyesini nereye yollayacağım birkaç gün sabit durabilecek misin?

kapandı canım orası 7 ay kadar önce :))
hıc alısverıs merkezı yok bı mudo vardı oda dayanamadı :))

geç kalmışız o zaman sağol cnm.

sağol tatlım iyi dileklerin için elimde olsa keşke tutamıyorum kendimi. ilaçlara vuracağım bu bedeni başka çare yok gibi.

ahh PERVıNıM şu hafta düğün olmasaydı bende seninle görüşmeyi çok istiyordum... ama öyle bi durum varki ortada bütün sülülenin akrabaların tanıdıkların düğünü temmuza yığılda ya... haftada 2-3 tane bile düğün olduğu gün var.... hafta içi zaten çalışıyorum....

oh negüzel gezmişsiniz.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara .bu arada şevvale ben hediye alıcam.yaşasın bir kız bebişe bişeyler alıcam.bana adresini özelden yolarmısın.

Tugba ben sana istanbuldaki ablamin adresini veririm canim..o bana tatilde verir..ögrenip özel msj.olarak atarim..bu arada Özlem sen de bana adresini yolla canim...a.s

oh negüzel gezmişsiniz.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice yıllara .bu arada şevvale ben hediye alıcam.yaşasın bir kız bebişe bişeyler alıcam.bana adresini özelden yolarmısın.
saol canım
evet kuzuma Tülin teyzemıs alıyormus. :))
bu arada çok gzüel bir haber aldım kız kardeşim 4 aylık hamile ve kız bebişimiz geliyomuş.

hayırlı olsun saglıkla gelsın bebişiniz inş

geçmiş olsun canım.. ee ozaman dişten değilmişş mikrobu nerden kapmış kii..

bu arada çok gzüel bir haber aldım kız kardeşim 4 aylık hamile ve kız bebişimiz geliyomuş.

ne güzel allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahh..a.s.

süper miniğim bu siteyi hatırlamaya calışıyodum günlerdir karşıma cıktı sağol

sipariş için aradım... fakat banka havalesiyle ödeme alıyorlar..... bunun içinde 20 lira zaten havale parası vereceğim + mağnetler için + kargo parası epeyce pahalıya mal olacak... ptt havalesi almıyorlarmış..... yoksa fiyatları çok iyiymişti şekil olarak kendiside çok güzel....

çekiliş yapılmış pevinim canım senden hediye almak çok güzel ..
Ayça sende bana adresini yollarmısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…