amin teşekkür ederim.ne güzel bi haber.... sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah.... sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin kardeşine:Saruboceq:
amin teşekkür ederim.saol canım
evet kuzuma Tülin teyzemıs alıyormus. :))
hayırlı olsun saglıkla gelsın bebişiniz inş
amin.sağlıkla kucağına alsın inşallahgeçmiş olsun canım.. ee ozaman dişten değilmişş mikrobu nerden kapmış kii..
ne güzel allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahh..a.s.
yürüyor zaten .felaket fırlama bir çocuk.daha inmeyi denemedi.maşallah bebişineee çok tatlıı.. ne güzel tırmanıyoo ama dikkat et inmeye kalkmasın ordan çok tehlikeli ... yürüyünce işin zorr
bugün öyle yoğunumki..daha akşama misafir gelecek..şimdilik çıkıyoruım..
ohhh maşşallah evrim ne hızlısın öyle:lepi:Hahahahah.. hedıye ısım tamamdır :)
Bır kız bebege hedıye almak kadar guzel bısı yok yaaa.. herkes evde gelıp gıdıp aldıklarımıza bakıyor.. bayıldık.. hepsı bıcır bıcır..
evet acayip sıcak boğuyor insanı.kardeşinin sözü şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.iyi eğlenceler:teytey:Selın ın dogum gunu yakın oldugu ıcın elımı cabuk tutmam gerekıyordu.. sukur cok aramadım,hemen ıcıme sınen bısı buldum.
Burada hava korkunc sıcak.. dısarıda durulacak gıbı degıl..
Yarın kardesımın sözu var, yazması bıle bı garıp,hala cocuk benım ıcın.. ne sözuu yaaa dıorumm bazen kendı kendımee.. dur bakalım,kendı evlatlarımızda nası olacak.. Allahım ömür versin de gormek nasıp olsun.
ohhh maşşallah evrim ne hızlısın öyle:lepi:
evet acayip sıcak boğuyor insanı.kardeşinin sözü şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.iyi eğlenceler:teytey:
Selın ın cıcılerını koyacagım bırazdan.. Aldıgın elbıseyı ıstersen gerı ver dedım Sıbel'e, o yuzden bır an once gorsun ki, gec kalmadan elbıseyı gerı goturebılsın dıye koyuyorum.. bolece hepımız de gormus olacagız erkenden.. yoksa onun koyması cok daha guzel olacaktı.. bu seferlık bole olsun artık.
geçmiş olsun tekrardan çabucak atlatır inş.merhaba tatlı anneler
sabah gittik doktora. dün gece de acile gittik ama kadın pek anlamıyor gibi geldi. verdiği ilaçları almadık nasılsa sabaha randevumuz var kendi doktorumuza diye..
neyse gittik işte. detaylı muayene etti. kaka tahlili istedi. kakasında mikrop çıkmış yavrukuşumuniki tane ilaç verdi. şimdi onları vermeye başladık. inş düzelir..
çok güzelmişşş..kızımın dogumdununde mişsafirlerımıze vermek için magnetlı buzdolabı süsü buldum.hemde cerceve gıbı.kuzumun resmını koyarız guzel bı hatıra olur.sizce nasıl
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
Selın ın dogum gunu yakın oldugu ıcın elımı cabuk tutmam gerekıyordu.. sukur cok aramadım,hemen ıcıme sınen bısı buldum.
Burada hava korkunc sıcak.. dısarıda durulacak gıbı degıl..
Yarın kardesımın sözu var, yazması bıle bı garıp,hala cocuk benım ıcın.. ne sözuu yaaa dıorumm bazen kendı kendımee.. dur bakalım,kendı evlatlarımızda nası olacak.. Allahım ömür versin de gormek nasıp olsun.
Selın ın cıcılerını koydum.. Aldıgı elbıseyı ıstersen gerı ver dedım Sıbel'e, o yuzden bır an once gorsun ki, gec kalmadan elbıseyı gerı goturebılsın ısterse dıye koyuyorum.. boylece hepımız de gormus olduk erkenden.. yoksa onun koyması cok daha guzel olacaktı.. bu seferlık bole olsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?