2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bi haber.... sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur inşallah.... sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin kardeşine:Saruboceq:
amin teşekkür ederim.
saol canım
evet kuzuma Tülin teyzemıs alıyormus. :))

hayırlı olsun saglıkla gelsın bebişiniz inş
amin teşekkür ederim.
geçmiş olsun canım.. ee ozaman dişten değilmişş mikrobu nerden kapmış kii..

ne güzel allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahh..a.s.
amin.sağlıkla kucağına alsın inşallah

maşallah bebişineee çok tatlıı.. ne güzel tırmanıyoo ama dikkat et inmeye kalkmasın ordan çok tehlikeli ... yürüyünce işin zorr
yürüyor zaten .felaket fırlama bir çocuk.daha inmeyi denemedi.
bugün öyle yoğunumki..daha akşama misafir gelecek..şimdilik çıkıyoruım..

iyi akşamlar

ay sibel yani havale ucreti 20 tl mii yuhh diyorum
bizim maas hesabı oldugu için ucretsiz havale eft yapıyoruz hiç bilmiyorum bu sistemi
kredikartı ile falan olmuyormu ki ?

bende çıkar arkadaşlar hafta sonu giremem evde işler cok birikti. güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize...

Hahahahah.. hedıye ısım tamamdır :)

Bır kız bebege hedıye almak kadar guzel bısı yok yaaa.. herkes evde gelıp gıdıp aldıklarımıza bakıyor.. bayıldık.. hepsı bıcır bıcır..

Selın ın dogum gunu yakın oldugu ıcın elımı cabuk tutmam gerekıyordu.. sukur cok aramadım,hemen ıcıme sınen bısı buldum.

Burada hava korkunc sıcak.. dısarıda durulacak gıbı degıl..

Yarın kardesımın sözu var, yazması bıle bı garıp,hala cocuk benım ıcın.. ne sözuu yaaa dıorumm bazen kendı kendımee.. dur bakalım,kendı evlatlarımızda nası olacak.. Allahım ömür versin de gormek nasıp olsun.

Hahahahah.. hedıye ısım tamamdır :)

Bır kız bebege hedıye almak kadar guzel bısı yok yaaa.. herkes evde gelıp gıdıp aldıklarımıza bakıyor.. bayıldık.. hepsı bıcır bıcır..
ohhh maşşallah evrim ne hızlısın öyle:lepi:
evet acayip sıcak boğuyor insanı.kardeşinin sözü şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.iyi eğlenceler:teytey:

ohhh maşşallah evrim ne hızlısın öyle:lepi:

evet acayip sıcak boğuyor insanı.kardeşinin sözü şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.iyi eğlenceler:teytey:

tesekkurler sekerım.. almam gerekıodu.. en erkenımız Selın cunku.. bırazdan fotosunu koyacagım,gorursun..

Selın ın cıcılerını koydum.. Aldıgı elbıseyı ıstersen gerı ver dedım Sıbel'e, o yuzden bır an once gorsun ki, gec kalmadan elbıseyı gerı goturebılsın ısterse dıye koyuyorum.. boylece hepımız de gormus olduk erkenden.. yoksa onun koyması cok daha guzel olacaktı.. bu seferlık bole olsun artık.

Son düzenleme:

evrim süpersin .harika çok beğendim.güle güle kullansın selincik.

fatmacım çok geçmiş olsun.. bana özelden adres ve telefon yazar mısın..

evrim ciciler süper.. güle güle giysin selincik.. sözünüz hayırlı olsun..

geçmiş olsun tekrardan çabucak atlatır inş.
çok güzelmişşş..

ayyy selinin ciciler harika evrim çok beğendim selinede çok yakışacak eminim.
sözünüz hayırlı olsun. anneler boşuna demiyor 100 yaşınada gelsen sen benim çocuğumsun bebeğimsin diye annelerin gözünde evlatlar hep küçük kalır

canım benim begenmek ne demek bayıldım.....elbise ve ayakkabı o kadar güzel ki ikiside birbirini tamamlamış ayrıca çok duygulandım ayakkabısı elbisesi falan tam bi gelin gibi olacak giyince selin....yeniden çok çok teşekkür ederim canım eline yüreğine sağlık.....

marigold eşime plaka işini sordum geçte kalsam ama ilk sözü hemen bir karakola gidip kayıp olduğunu bildirsin resmi bir girş yaptırsın..genelde kapkaç ve hırsızlıkta kullanılıyormuş plakalar..geç oldu sen gitiğinide yazmışsın ama ben yinede yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…