2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay Evrim topiğe girer girmez Selinin cicilerini gördüm bayıldım ne kadar güzel..
Sibel selincik güle güle giysin....

Kardeşinede hayırlı olsun....kendi evladında hem sevinç hem hüzün olur ..Amin amin..
Hahahahah.. hedıye ısım tamamdır :)

Bır kız bebege hedıye almak kadar guzel bısı yok yaaa.. herkes evde gelıp gıdıp aldıklarımıza bakıyor.. bayıldık.. hepsı bıcır bıcır..
hediyen süper...çeşit çok değilmi....
ok. canım kolay gelsin..... pazartesi görüşürüz artıkkaydirigubbakcemile5
sağol inşalah ..cumartesti ve pazarda şhir dışından misafirlerim var..
ve haftayada hala kızı evleniyor kayınvaleide kaynım görmcem onlar gelicek..
amin teşekkür ederim.

amin teşekkür ederim.

amin.sağlıkla kucağına alsın inşallah

yürüyor zaten .felaket fırlama bir çocuk.daha inmeyi denemedi.

iyi akşamlar

maşallah kuzuna ...
gözün aydın ne güzle haber sağlıkla rahat bir şeklide kucağına alsın inşallah..

TAZE teşekkür derim ama tickerim yalancı moral olsun diye öyle yaptım yoksa daha yolum var...
GÜLıZ canım böyle sıkıntılı olduğunda sarı kantaron hapını önermiştim ama sanırım dikkate alamadın yada görmedin doktora git bakalım hap konusunda Nurdan da yardımcı olmuş ..
ESRAKO geçen bakıcı faciası okudum asla anlatılabilecek bir durum değil ama sadece şunu dikkate al ecede akşamları siz gidince değişliklik varmı..yada sizle birliktyken kadına karşı tepkilimi..eskisnden farklı dvranıyorsa sorun vardır..
DıLEK gerçekten felaket gaz sorunu çıktı anlamadım gitti ..şu anda bile yine gaz sancısına uyandı çıkratana kadar ağaladı..üşütüyor kesin bacağına bu havalrada bile alta ince üstüne normal çift kat giydiriyorum..
NURDAN Ayçaya ben hediye alıyorum...
FATMA geçmiş olsun..kilo- boyda maşallah...

Son düzenleme:
derya teşekkür ederim.. dün sabah ilk iş gittim karakola ama tek plaka kayıp olduğunda işlem yapmıyorlarmış. çifti kayıpsa o zaman.. normal plaka çıkarma işlemi yaptıracaksınız emniyetten dediler. dün onun için de vekalet verdim yapılıyor. e peki tek plaka da olsa ya bi suça karışırsa ne olacak dedim, cevap yok.. neyse emniyetten o yazı alınınca sorumluluğum kalmıyor ama yazıdan önceki tarihli bişey olursa allaha emanetim..

Evrim Evrim, eğer sana uygunsa hediyeyi 5 ağustosa yakın gönderebilir miyim. Madem doğumgünü çekilişi doğumgününe yakın tarih olsun...Maşallah çok hızlısın, cicilere bayıldım...Adresini de yazar mısın bana

evrimim cok guzel hediyen bayıldım..eceyede babaannesi almıs bunun pembesi cok hosuma gıttı minik melecikler...

gelelim sozunuze..hayırlı olsunnnnn ins yakısıklı kardesin cok mutlu olur

Ciğerlerim hepinize tek tek tesekkur ederım.. ıstedım kı Selinime layık bısı olsun.. O nun hayatında guzel bı ız bıraksın.. ozellıkle boyle ozel bısı olsun ıstedım, dogum gunu elbısesı bulmam harıka bısı oldu..

Valla Hayçaçım.. 1 hafta müddett sanaa... gönderdin gönderdin.. yoğusam olmasss.. :)

Ne saman ıstıosan o zaman gonder yavru.. her gün Roma :))

heyyoo 59.9u gordum bizzzat ben kendim gordum ama inanamadim yarinda bakicam gorurusem yine kendisini tickeri degisiricem:))))))

EVRIIIIMMM allahim ne zevkli kadinsin sen ya, bayildim, kiz cocuk dogurasim geldi okadar yani..kardesinin sozu hayirli olsun,borulcelik yapican mi??

NURDAN aferin len :) dur fazla uzaklaşma geliyom :) yaptın mı egzersizlerini?

EVRıM sözünüz hayırlı olsun böbeemmm, ciciler süper!

ESRAKO "aslında" yı neden kullandığımı açıklayayım; Berke'nin diğer abla - abilerden daha yardımcı olduğunu sanıyorum. Yaşça daha büyük ve daha yardımcı. ıki küçük çocukla değil de, bir ergen ve bir bebekle uğraşmak daha kolay gibi geldi. Ondan didim.

35 parça ütü yaptım OHA!

ıçine girip de düğmesini kapatamadığım bir mango pant vardı, mission complete! Kapanıyor artık ama azcık simit oluşturuyor. Normalde hiç simitim yok ya

NURDAN aferin len :) dur fazla uzaklaşma geliyom :) yaptın mı egzersizlerini?

!

sabah yaptim bobeem 7de kalkmistim, sonra aksam kalir yapamma diye sabah yaptim ya o cember cok zor, beceremiyorum onu ben..
du bakalim adam olucam ben, ama aksama yatili misafirim vardi, sadece balik salata yidim+1 kadeh beaz sarap..yarinda yuruyuse cikicam sabah bir turlarim ekmek falan aliam postaneye gidicem..

sanada aferim:))

tebrkler! ben de 35 parçalık ütüden sonra 1 su bardağı kadar bira içtim valla. Akşam da 2 top dondurma!

Daire zordur, 3 er tane ile başla, kendine göre arttırırsın. Bir bacağı yukarda tutup, diğerini çevirebilirsin.

heyyoo 59.9u gordum bizzzat ben kendim gordum ama inanamadim yarinda bakicam gorurusem yine kendisini tickeri degisiricem:))))))

way way wayyyyyyyyyyyy super

İçine girip de düğmesini kapatamadığım bir mango pant vardı, mission complete! Kapanıyor artık ama azcık simit oluşturuyor. Normalde hiç simitim yok ya

ohh ne guzel ya... senin su mango pant hastayım bebeemmm

günaydın..
yusuf bey bu sferde grip belirtileri gösteriyordu ve oldu of ya yaz başı nedirki bu ..burnumuz tıkalı hapşurup tıksırıyoruz öksürükte başladı..hemen ıhlamur elma kaynatıp içirdim ..ve gaz hala devam ediyor bu gecede bir parti gaz sancısı ve ağlaması çektik ..bu çocuk toptan üşüttü kesin kanaatim budur..

NURDAN süper 59.9 harika bence ..
TAZE bi okadar ütüde beni bekliyor ama ne arar yapıcam belli değil..
PERVİN seninde ticker süper ..

hayırlı olsun kardeşinin sözü.. mutluluklar dilerişm..

papuçlarını sevsinler çok güzell.. içinde selinin olduğu fotolarıda görmek isteriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…