Selın ın dogum gunu yakın oldugu ıcın elımı cabuk tutmam gerekıyordu.. sukur cok aramadım,hemen ıcıme sınen bısı buldum.
Burada hava korkunc sıcak.. dısarıda durulacak gıbı degıl..
Yarın kardesımın sözu var, yazması bıle bı garıp,hala cocuk benım ıcın.. ne sözuu yaaa dıorumm bazen kendı kendımee.. dur bakalım,kendı evlatlarımızda nası olacak.. Allahım ömür versin de gormek nasıp olsun.
hediyen süper...çeşit çok değilmi....Hahahahah.. hedıye ısım tamamdır :)
Bır kız bebege hedıye almak kadar guzel bısı yok yaaa.. herkes evde gelıp gıdıp aldıklarımıza bakıyor.. bayıldık.. hepsı bıcır bıcır..
sağol inşalah ..cumartesti ve pazarda şhir dışından misafirlerim var..ok. canım kolay gelsin..... pazartesi görüşürüz artıkkaydirigubbakcemile5
amin teşekkür ederim.
amin teşekkür ederim.
amin.sağlıkla kucağına alsın inşallah
yürüyor zaten .felaket fırlama bir çocuk.daha inmeyi denemedi.
iyi akşamlar
derya teşekkür ederim.. dün sabah ilk iş gittim karakola ama tek plaka kayıp olduğunda işlem yapmıyorlarmış. çifti kayıpsa o zaman.. normal plaka çıkarma işlemi yaptıracaksınız emniyetten dediler. dün onun için de vekalet verdim yapılıyor. e peki tek plaka da olsa ya bi suça karışırsa ne olacak dedim, cevap yok.. neyse emniyetten o yazı alınınca sorumluluğum kalmıyor ama yazıdan önceki tarihli bişey olursa allaha emanetim..marigold eşime plaka işini sordum geçte kalsam ama ilk sözü hemen bir karakola gidip kayıp olduğunu bildirsin resmi bir girş yaptırsın..genelde kapkaç ve hırsızlıkta kullanılıyormuş plakalar..geç oldu sen gitiğinide yazmışsın ama ben yinede yazayım dedim..
Evrim Evrim, eğer sana uygunsa hediyeyi 5 ağustosa yakın gönderebilir miyim. Madem doğumgünü çekilişi doğumgününe yakın tarih olsun...Maşallah çok hızlısın, cicilere bayıldım...Adresini de yazar mısın bana
NURDAN aferin len :) dur fazla uzaklaşma geliyom :) yaptın mı egzersizlerini?
!
sabah yaptim bobeem 7de kalkmistim, sonra aksam kalir yapamma diye sabah yaptim ya o cember cok zor, beceremiyorum onu ben..
du bakalim adam olucam ben, ama aksama yatili misafirim vardi, sadece balik salata yidim+1 kadeh beaz sarap..yarinda yuruyuse cikicam sabah bir turlarim ekmek falan aliam postaneye gidicem..
sanada aferim:))
heyyoo 59.9u gordum bizzzat ben kendim gordum ama inanamadim yarinda bakicam gorurusem yine kendisini tickeri degisiricem:))))))
İçine girip de düğmesini kapatamadığım bir mango pant vardı, mission complete! Kapanıyor artık ama azcık simit oluşturuyor. Normalde hiç simitim yok ya
Selın ın dogum gunu yakın oldugu ıcın elımı cabuk tutmam gerekıyordu.. sukur cok aramadım,hemen ıcıme sınen bısı buldum.
Burada hava korkunc sıcak.. dısarıda durulacak gıbı degıl..
Yarın kardesımın sözu var, yazması bıle bı garıp,hala cocuk benım ıcın.. ne sözuu yaaa dıorumm bazen kendı kendımee.. dur bakalım,kendı evlatlarımızda nası olacak.. Allahım ömür versin de gormek nasıp olsun.
Selın ın cıcılerını koydum.. Aldıgı elbıseyı ıstersen gerı ver dedım Sıbel'e, o yuzden bır an once gorsun ki, gec kalmadan elbıseyı gerı goturebılsın ısterse dıye koyuyorum.. boylece hepımız de gormus olduk erkenden.. yoksa onun koyması cok daha guzel olacaktı.. bu seferlık bole olsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?