fatmacım geçmis olsun mikrop derken amip degildir umarım ece de çok kuçukken amip çıkmıstı aylarca kurtulamamıstık
heloooo adapazarındayım :) gecmişe bakayım azcık..
bende miroglanıma alcam hediye cokkk mesudum :)) deryam adresi yollarmısın canım
çok geçmiş olsun fatma neymiş mikrop nerden kapmış..
bu arada çok gzüel bir haber aldım kız kardeşim 4 aylık hamile ve kız bebişimiz geliyomuş.
geçmiş olsun canım.. ee ozaman dişten değilmişş mikrobu nerden kapmış kii..
.
fatma cok gecmiş olsun canım
Selın ın cıcılerını koydum.. Aldıgı elbıseyı ıstersen gerı ver dedım Sıbel'e, o yuzden bır an once gorsun ki, gec kalmadan elbıseyı gerı goturebılsın ısterse dıye koyuyorum.. boylece hepımız de gormus olduk erkenden.. yoksa onun koyması cok daha guzel olacaktı.. bu seferlık bole olsun artık.
fatmacım çok geçmiş olsun.. bana özelden adres ve telefon yazar mısın..
evrim ciciler süper.. güle güle giysin selincik.. sözünüz hayırlı olsun..
geçmiş olsun tekrardan çabucak atlatır inş.
FATMA geçmiş olsun..kilo- boyda maşallah...
dün gece ilk kez yiğit balım biberon aldı uykusunda ağlamaya başlayınca verdim aldı şükürler olsun bir umut doğdu yani :) 50 ml kadar devam sütünü içti bıraktı. sonra geri uyudu. acıkmış canım oğluşum benim kıyamam ben ona..
Selın ın dogum gunu yakın oldugu ıcın elımı cabuk tutmam gerekıyordu.. sukur cok aramadım,hemen ıcıme sınen bısı buldum.
Burada hava korkunc sıcak.. dısarıda durulacak gıbı degıl..
Yarın kardesımın sözu var, yazması bıle bı garıp,hala cocuk benım ıcın.. ne sözuu yaaa dıorumm bazen kendı kendımee.. dur bakalım,kendı evlatlarımızda nası olacak.. Allahım ömür versin de gormek nasıp olsun.
Selın ın cıcılerını koydum.. Aldıgı elbıseyı ıstersen gerı ver dedım Sıbel'e, o yuzden bır an once gorsun ki, gec kalmadan elbıseyı gerı goturebılsın ısterse dıye koyuyorum.. boylece hepımız de gormus olduk erkenden.. yoksa onun koyması cok daha guzel olacaktı.. bu seferlık bole olsun artık.
TAZE teşekkür derim ama tickerim yalancı moral olsun diye öyle yaptım yoksa daha yolum var...
GÜLİZ canım böyle sıkıntılı olduğunda sarı kantaron hapını önermiştim ama sanırım dikkate alamadın yada görmedin doktora git bakalım hap konusunda Nurdan da yardımcı olmuş ..
ESRAKO geçen bakıcı faciası okudum asla anlatılabilecek bir durum değil ama sadece şunu dikkate al ecede akşamları siz gidince değişliklik varmı..yada sizle birliktyken kadına karşı tepkilimi..eskisnden farklı dvranıyorsa sorun vardır..
DİLEK gerçekten felaket gaz sorunu çıktı anlamadım gitti ..şu anda bile yine gaz sancısına uyandı çıkratana kadar ağaladı..üşütüyor kesin bacağına bu havalrada bile alta ince üstüne normal çift kat giydiriyorum..
NURDAN Ayçaya ben hediye alıyorum...
FATMA geçmiş olsun..kilo- boyda maşallah...
heyyoo 59.9u gordum bizzzat ben kendim gordum ama inanamadim yarinda bakicam gorurusem yine kendisini tickeri degisiricem:))))))
NURDAN aferin len :) dur fazla uzaklaşma geliyom :) yaptın mı egzersizlerini?
EVRİM sözünüz hayırlı olsun böbeemmm, ciciler süper!
ESRAKO "aslında" yı neden kullandığımı açıklayayım; Berke'nin diğer abla - abilerden daha yardımcı olduğunu sanıyorum. Yaşça daha büyük ve daha yardımcı. İki küçük çocukla değil de, bir ergen ve bir bebekle uğraşmak daha kolay gibi geldi. Ondan didim.
35 parça ütü yaptım OHA!
İçine girip de düğmesini kapatamadığım bir mango pant vardı, mission complete! Kapanıyor artık ama azcık simit oluşturuyor. Normalde hiç simitim yok ya
biraz düzensiz oldu ama kusura bakmayın kızlar alıntılar için..
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. mikrobun adını yazıveriyorum aynen sonuçta yazdığı şekilde :
8-10 eritrosit, 10-12 lökosit gözlendi. (Gaita mikroskobit inceleme)
bu mikropları şurdan kapmış diyemem dedi. yolculukların ardından, ya da çeşme suyu kullanıyorsanız ondan olabilir dedi. biz hazır su kullanıyoruz ondan değildir. ama malum emeklediği için tosunum ve her bulduğunu ağzına attığı için mikrop kapması çok kolay. ondandır diye düşündük biz. bi de anne sütünü bırakınca malum devam sütü de almıyor, direnci de düşmüş olabilir yani..
selinin cicişlerine bayıldım güle güle giysin..
gizemcim gönderirim adresi ben de bilmiyorum annemlerin adresi tam olarak sorayım da yazayım inşallah :)
burcuuu sen de bana yollasan adres canım yaa..
pervincim gelmiş adapazarına hoşgelmiş..
ay hadi insallah darısı basımızıa bizimki malum bakıcıdan alıyor bizden aslaadün gece ilk kez yiğit balım biberon aldı uykusunda ağlamaya başlayınca verdim aldı şükürler olsun bir umut doğdu yani :) 50 ml kadar devam sütünü içti bıraktı. sonra geri uyudu. acıkmış canım oğluşum benim kıyamam ben ona..
gece devam sütü alsın diye mi istiyosun biberona alıştırmayı... ??
fatma yiğite geçmiş olsun.
bu arADA biberona alışmaya başladınız sanırım.
gerçi eli mahkum ne yapsın mecburen alışması lazım..
cok degil mikrop oranları fatma idrarda degil dimi bunlar gaida da demissin bol bol su içirmeye çalıs en rahat boyle atılıyor mikrop vucuttan
ay hadi insallah darısı basımızıa bizimki malum bakıcıdan alıyor bizden aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?