2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım geçmis olsun mikrop derken amip degildir umarım ece de çok kuçukken amip çıkmıstı aylarca kurtulamamıstık

heloooo adapazarındayım :) gecmişe bakayım azcık..

bende miroglanıma alcam hediye cokkk mesudum :)) deryam adresi yollarmısın canım

çok geçmiş olsun fatma neymiş mikrop nerden kapmış..

bu arada çok gzüel bir haber aldım kız kardeşim 4 aylık hamile ve kız bebişimiz geliyomuş.

geçmiş olsun canım.. ee ozaman dişten değilmişş mikrobu nerden kapmış kii..
.

fatma cok gecmiş olsun canım

fatmacım çok geçmiş olsun.. bana özelden adres ve telefon yazar mısın..

evrim ciciler süper.. güle güle giysin selincik.. sözünüz hayırlı olsun..

geçmiş olsun tekrardan çabucak atlatır inş.

FATMA geçmiş olsun..kilo- boyda maşallah...

biraz düzensiz oldu ama kusura bakmayın kızlar alıntılar için..
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. mikrobun adını yazıveriyorum aynen sonuçta yazdığı şekilde :
8-10 eritrosit, 10-12 lökosit gözlendi. (Gaita mikroskobit inceleme)
bu mikropları şurdan kapmış diyemem dedi. yolculukların ardından, ya da çeşme suyu kullanıyorsanız ondan olabilir dedi. biz hazır su kullanıyoruz ondan değildir. ama malum emeklediği için tosunum ve her bulduğunu ağzına attığı için mikrop kapması çok kolay. ondandır diye düşündük biz. bi de anne sütünü bırakınca malum devam sütü de almıyor, direnci de düşmüş olabilir yani..
selinin cicişlerine bayıldım güle güle giysin..
gizemcim gönderirim adresi ben de bilmiyorum annemlerin adresi tam olarak sorayım da yazayım inşallah :)
burcuuu sen de bana yollasan adres canım yaa..
pervincim gelmiş adapazarına hoşgelmiş..

dün gece ilk kez yiğit balım biberon aldı uykusunda ağlamaya başlayınca verdim aldı şükürler olsun bir umut doğdu yani :) 50 ml kadar devam sütünü içti bıraktı. sonra geri uyudu. acıkmış canım oğluşum benim kıyamam ben ona..

gece devam sütü alsın diye mi istiyosun biberona alıştırmayı... ??

herkese mrb geçmişe bakamadım buara çok yoğunum dolaba kışlık bişiler hazırlıorum misafir ev işi filan derken öle girip çıkıodum şimdide gesmeye gidicess tabi musti uyanıncaa bu haftada ankraya gidioz nişan var yozgata geri döneceğiz düğün var sanırım bi kaç gün daha giremem umarım herkes iidirr

selinin cicleri muhteşem ya grçekten çok güzel...
iyi günlerde kullansın.
evrim zevkine hayranım.

fatma yiğite geçmiş olsun.
bu arADA biberona alışmaya başladınız sanırım.
gerçi eli mahkum ne yapsın mecburen alışması lazım..

deryacım yusufda gaz sancısı geri gelmiş allah allah ya üşüttüğü içinmi acaba ?
gaz çok fena ya hiç bişeye benzemiyor.ilk 3 ay ne çektiğimi ben bilirim
allah kolaylık versin

hayırlı ugurlu olsunkardesin için gorumce oluyorsun degilmi erkek kardesin vardı sanırım ?

ayyy bayıldım elbiseye melek gibi olacak selin içinde eminim

deryacımben dinliycem sesleri falan diyince herkes olumsuz birsey sezdim falan sandı yanlıs anlasıldım olan birsey yok sadece benimki merak yanlızken nasıl davranıyor konusuyor diye

heyyoo 59.9u gordum bizzzat ben kendim gordum ama inanamadim yarinda bakicam gorurusem yine kendisini tickeri degisiricem:))))))

hey massallahhhh

evet haklısın canım berke çocukluktançıkmak uzre ben tahmin ettimde yinede sen de bakiyim ne anlamda kullandın diye dedim:))

İçine girip de düğmesini kapatamadığım bir mango pant vardı, mission complete! Kapanıyor artık ama azcık simit oluşturuyor. Normalde hiç simitim yok ya

superr darısı basımızaaa

cok degil mikrop oranları fatma idrarda degil dimi bunlar gaida da demissin bol bol su içirmeye çalıs en rahat boyle atılıyor mikrop vucuttan

ay hadi insallah darısı basımızıa bizimki malum bakıcıdan alıyor bizden aslaa

ece uyuyor uyansın cekmekoydki ulus pazarına gideceğiz bu saatten sonra guzel birseyler bulurmuyum bilmiyorum ama çok istiyorum gormeyi orayı artık bu seferlik boyle olsun sonraki haftalara erken giderim insallah kimseler yok zaten topikte yanlız basımayımmm

PERVİN, 55 oldun aferin sana! Kaldı 3 kg, böyle gidersen bayramda 52 yi görürsün.

DERYA 11 - 2 arası ütü yaptım klimanın karşısında, hava çok sıcaktı. Sabah 7 den beri baş ağrımı geçiremedik. Yusuf'a tekrar geçmiş olsun.

Kadın doğumcu Maflor vermişti bana mantarım için. Prebiyotik, kapsül şeklinde. Demişti ki, sıkça WC ye çıkabilirsin ama vajina florasını düzenler, sık sık mantar olmazsın. İyi de, önceden WC düzenim daha iyiydi benim

gece devam sütü alsın diye mi istiyosun biberona alıştırmayı... ??

fatma yiğite geçmiş olsun.
bu arADA biberona alışmaya başladınız sanırım.
gerçi eli mahkum ne yapsın mecburen alışması lazım..

hem gece acıkıyor,ağlıyor açlıktan yavrucum o yüzden istiyorum. hem de gündüzleri de pratik olur bazen diye istiyorum biberonu. bir de sütten kesildi ya bağışıklık sisteminin güçlü olması için devam sütü içirmek istiyorum. o da biberonsuz olmuyor. gece özellikle gözler kapalı ağlıyor. meme yok. kaşıkla da verilmiyor gözler kapalı olunca. uyandırıp vermeyi denedik yemedi. çaresiz kalıyoruz.
esracım idrar değil kaka tahliliydi bizimki işte. veriyorum bol bol su ama her verişimde içmiyor ne yazık ki

burcuuuu
ben rüyamda seni gördüm dün gece. ikimiz buluşacakmışız :) eşlerimizle geliyoruz. onlar da tanışıyor filan. çok hoş bi görüşmeydi. öyle güler yüzlüydün kii.. bi yerlere gidelim oturalım filan derken uyandım. allah hayır etsin.

pervinim canıım hoşgeldin ipincecik 55 lerle gelmişsin.
afferin sana..:)

ecoşum gelinim napio..
ne zaman görüşceeeeeeesss

esraaaaaaa sen yine teoşamaı alıyosuun.

teoş teoşşşşşşşş

arkadaslar bana yardım edin yaklasık 2 ay sonra calısmaya baslayacagım.ve benim bbebegim sadece emerek uyuyabiliyor. bakıcıya bırakmam da gerekiyor.bu durumda bakıcı onu nasıl uyutabilecek?bebegim için arastırdıgım uyku yöntemlerini denedim ama fayda saglamadı.çok caresizim.nolur bana yardım edin

Yusuf beye geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler..
TAZE klima çarptı demekki baş ağrısıda zor ..sanada geçmiş olsun..
ESRAKO öyle bir anlatınki doğal olarak bakıcıyla problem varmış kanısı oluştu o bakımdan yaniiiiiii..ama sorun olmasın rahattınız böyle..ecoşda güzle büyüyordu içini ferah tut sen tatil dönüşü bakıcıyı tabirirme kızma ama sanki kıskandın paylaşmak istemedin eceyi tek sorun buki bunuda bu hafta atlatırsın..
FATMA biberona gece alışır merak etrme bakacakki artık ondan karnı doyuyor alır..
yusuf gündüz asla biberonla mama içmiyor sabaha karşı uykulu 150-180 ml arası içiyor şükür..ama uyanık asla resmen öğürüyor ..garip benim sıpa gündüz suyu ver lıkır lıkır içer mamalı biberon ver öğürür..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…