2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra bayıldım yahyama şu çocukla uğraşma ya
millet arar bulamaz sen bulduğunla uğrasıyosun
bizimki de anakucağını pek seviyor ama bizimki şu oto koltuğu da olanlardan

elif salifoya deki esra pusete ikisini birden yatırma planları yapıyo
ve küvette birlikte yıkama planları :lepi:

:roflol::roflol::roflol:

melek bana en yakın sensin ve gelemem diyebiliyosun kınıyorum seni kın kın kın

çok çok haklısın utandım yazrken hatta..belli olmas şansımı denicem eşim istemiyo..ikna etmeye çalışcam bakalım...olmasa gene buluşuruz ama elifle pervini çok görmek istiyorum...

beni muhtemelen kpeder bırakcak araba aldılar gecen hafta. melek seni yol ustunden alalım taksim mecidiyekoy hattından nerde istersen.. cevahir onu olur, şişli olur. belki esin izin verir sen bi sor .. eger beni kpeder bırakamazsa senle bulusup gideiz esine olabilirlikleri soyle canım

SIBEL ben bazen polar battaniyeyi 2 kat yapıorum bazen içine penye battaniyeden kundak yapıyorum ustune polar..bazende polardan kalın battanye var sade onu ortuyorum.yastık kullanıyorum basının altına. sırtınada yan yatırmayla destek yapıorum donmesin die. masal okumuyorum cunku anlamaz bol bol konusuyorum ve uyduruk kendi bestem sarkılar soyluorum cok sevio.bazen ninni cogu zaman dua okuyorum. bide yatak odasında besiğinde yatıo

tekrar selam.
ben de sanki iciik oynuyorum di mi kızlar. selam verip verip çıkıyorum.
fotolarınız muhteşem. tüm bebeklerim harikulade. eşime de gösteriyorum, bayılıyor. hatta GYPSY sinan diyor ki "sizi almaya geleyim cuma akşam hem tüm bebekleri bi göreyim". benim adam çekinmez hiç. uğrar valla bebekleri görmek için.

nazann buluşma cuma günü biliyosun dimi adaşla konuşmuşundur
biliyorum şeker. konuştuk ESRAKOyla. biz birlikte geleceğiz. sinan sabah müsait olursa o bırakacak yoksa taksiye atlayıp geleceğiz. ama dönüşte kesin sinan alacak.

bilete miss ece yazmıslar cok hosumuza gitti

benim de çok hoşuma gitti. artık ailede 3. birey var. alışmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…