2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoş gerçekten..gelsin tabi

nevaya da yazmışlar miss diye

aaa nazan gelsin tabi güzel olur hem bebişleri görür hem mamalardanda yer delikafadulden

ne sinanın ne de benim mama yemeye hiç yüzümüz yok. hadi ben emzirme bahanesinin arkasına sığınıyorum ama sinan da çok fena göbek yaptı. artık dikkat etse iyi olur. ben onmunla dalga geçiyorum o da benimle. hani şu bebeğim dergisinin ekim sayısına da çıktım ya , ablamla konuşuyorduk işte dergiden filan ablam dedi "sen de iki ayda bir bu dergiye çıkacaksın galiba" sinan da atlıyor ordan lafa giriyor "iki ay sonra bebeğim dergisine değil GÖBEĞİM dergisine çıkar anca" diye...

kızlar sizi bilmem ama ben kızıma iki ayı dolmadan başlamıştım yediğim her meyveyi tattırmaya... şimdiye kadar<elma, armut, mandalina, şeftali ve üzümü yalamışlığı var<kızımın. ağzını şapurdata şapurtdata nasıl yalıyor bi görmelisiniz. sanki versem yiyecek.

ya benim velet 3-4 saat boyunca mıçmasın mahvoluyor siz 72 saatten bi günden felan bahsediyosunuz ne kadar farklı bünyeleri var bunların anlamaıdm gitti bizimki günde 6 kere illaki yapıyor

b..klu yahya ne olacak... maşallah diyelim aman aman ne mutlu sana. allaha çok şükür benim kız da pek sıkıntı çekmiyor. günde 4 kere filan kaka yapıyor. allah bebeği kabız olan tüm annele yardım etsin.

çok geçmiş olsun canım. inşallah grip olmamıştır ama olmuşsa da geçer elbet, çok kötü bişey olduğunu sanmam. üzülürüm ama...
kızlar bişey sorcam.dün bebeğimi doktora götürdüm.doktorumuz zeka ve fiziksel gelişimi için oyun halısı önerdi.kullanan varmı?memnunmusunuz?ve en önemlisi bebeğiniz içinde oynuyormu?

canım bu da senin soruna cevap olsun. bence çok eğleniyor kızım içinde. biraz daha büyüse daha da çok eğlenecektir. biz tiny love diye bir markanınkini aldık daha doğrusu kayınvalidem hediye almış.

nazan hala gülüyorum harika espri..çok komik
benim ki hurma yaladı süt olsun diye yiyorum ya.ama beğenmedi

cerenim oyun oynarken.
aynalara bakmaya doyamıyoruz. narsis miyiz neyiz?

biz de aynı pızu çektik ama aynadan görünen bendim oyun minderinde ama yüzüm gözüm yamuk çıktı resmen kare kafa olmuşumsırnaşık şey sizinki çok güzel çıkmış.

bu oyun minderleri çok iyi düşünülmüş.Neva da ceren gibi çok seviyor minderini.bakınmak bile yetiyor renklere hayvanlara.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aşkolsun o zaman sen yoktun nette tabi sende gel
hatta buluşmaya ben gelemiyorum turta yapıp kargoya vereyim olma mı???

vardım ama bakalım ne yapacaksın diye misafir kılığındaydım nıhaaaaa

amaaaannnnnnnnnn hakan ders çalışcak
bilgisayarı devrediyorum öptüm hepinizi yarın görüşürüz :gitme:

maşallah ceren'e harbi çok şirin bir bebiş.3.poz çok güzel

epruuu bir gelişme yok gelemiyorsun değil mi?

seçil hala geçmişi mi okuyorsun?

taze doruk nasıl oldu?

kızlar nasıl özlemişim burayı anlatamam..

bana gelince bugün kontrol tomogrofisi çekildi yarın alcaz sonucunu..umarım iyi çıkar..
daha iyiyim tabiki..dr..tekrar bi çekelim bakalım dedi..iyi çıkarsa gerçekten yeni doğmuş gibi olucam..hayata yeniden başlıyorum..Rüzgar'a hep annem baktı bu süre zarfında..sütümü sağıp sağıp attık..çok şükür unutmamış oğlum emmeyi ve de bu kadar üzüntüye sütüm kesilmedi..çok özlemiş beni hastanedeyken..sürekli ağlamış oğlum..annem en son üzerimden çıkardığım atleti koymuş uyurken yanına.için için ağlamış yavrum..hep meme aramış..çok üzüldüm ama geçecek herşey inşallah..allahım beni bebeme bağışlasın..tek dileğim o..
neyse daha sonra tekrar görüşürüz..

baby'im evet aramışsın ama sonradan gördüm..eşimdeydi telefon, tabiki o hengamede bilmediği numaraları açamamış..bana hala ceple konuşmak yasak..gerçekten çok duygulandırdın beni..ne kadar sevildiğimi anladım bu olayla..allah herkesten razı olsun..

hepinizi seviyorum..

Seçilcim çoook sevindim iyi olmana inşallah filmler de sorunsuz çıkar.Aferin rüzgara tutunmuş sıkı sıkı anneciğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…