2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun SEÇıL. allah seni bir daha bebeğinden ayırmasın. zor günler gelmiş geçmiş olsun. neden ve nasıl olduğunu anlatacak mısın bir ara fırsat bulunca? hepimiz merak ediyoruz.

kızlar demir ilacları ne alemde içiomusunuz benim bitti almadım midem dinlensin die ama dişlerim fena kanıo ve agrıo cok etkisi varmıs. biarkadasım emziriirken kaybetmiş dişlerini . hepsini yaptırmıs

içiyorum. bebeler demir damlasına başlayana kadar demir almamız gerekir diye biliyorum. gyno ferro sanol

ece bugun omuzumu mesken tuttu yahu.bırakınca uyanıo

aha aynen! artı tüm gün uyudu...uyuyo hala... tek el pozisyonundayım.

epruuu bir gelişme yok gelemiyorsun değil mi?

seçil hala geçmişi mi okuyorsun?

taze doruk nasıl oldu?

iyi çok şükür. zinco iyi geldi. diğer her şeyi bıraktım. sadece huysuzluğu üstünde azcık, pek keyfi yok...

arkadaşım çeşmelerimi açtırdın valla... büyük geçmiş olsun. allah beterinden saklasın. eminim her şey yoluna girecektir. rüzgara da çok üzüldüm. kıyamam... bundan sonra hiç bir şekilde ayrı kalmayın inşalah. neden olmuş, nasıl olmuş, ayrıntı verir misn?

şimdi geçmişi okuyorum da KEDıCınin de ebeği hastalanmış. çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

TOPİK ÇOŞMUŞ MAŞALLAH
biz geceleri pijama giyiniyoruz ve yorganda yatıyoruz bizim odada kendi yatağında yatıyor ..
2 aylık kontrolünde bize hikaye okuyormusunuz diye sormuştu ebe hala hikaye filan okumuyoruz ...
kendi uydurduğum şarkılarla idare ediyoruz ..
aklımda kalanlar ha birde esra şu oğlanla uğraşmasan maşallahı var kız
tuana bebeğin çok şeker ve gerçekten maşallah süphanallah kocaman

Servan'ın elleri hep açıktı.doğduğu ilk günden itibaren.emerkende elleri nasıl açılır parmakları nasıl oynardı.belki hiç eldiven kullanmadığımdandır ellerini hep açık tutması
Bizimde ellerimiz hep açıktı eldven pek kullanmadık
bzi grip olduk onun dışında iyiyiz canım sağol ...
belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
aynen kucağımdan indirince şöyle bir güzel gerneşip rahatlıyor kucağımda çok dururnca huzursuzlanıyor
sırnaşık şeynaniknanikdelikafadulden

BİZDE SENİ SEVİYORUZ İYİ OLMAN SEVİNDİRİCİ CANIM
HÜZÜNLENDİRDİN BİZİ BE KUZU ..
ALLAH YAVRUNA BAĞIŞLAMIŞ SENİ ..
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ..

NAZAAAAN sen buluşmada bir sürü foto çekmiştin. Hani göremedik onları halalmaz:

haklısın canım, aklımda, ekleyeceğim. ama eşim onları evdeki pcye aktarıp makinadan silmiş. evde hiç fırsatım olmuyordu girmeye, şimdi ablamdayım nete girebiliyorum ama bu kez de fotolar<yok yanımda. evde fırsat bulup girersem ilk şim o olacak.

yastık kullanıyorum ince bir yastık gaz çıkarmamışssa kusma tehlikesi hala var yastık koyalı daha bi rahatladık

belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
ya bizimde su kucaktan kurtulsa bi cok sevinicem...

SECIL cok cok gecmis olsun canim

NAZAN Ceren cok seker masallah...

Dunden beri bizde micamiyoruzz( yavrum cok sikintili, dun4 kere yapmisti mucize bi sekilde ben aci elma yagini biraz abartinca, hatta tum oda aci elma yagi kokmustu butun gece.. dun gece o yuzden surmedm, hala yapmadi, simdi banyodan sonra surdum bakalim micsada rahatlasak...

oglumu cok ozlemisim bugun, ay kadinin gunahini almisim, allah razi olsun yemegimi bile yapmis, mis gibi de bakmis ogluma allah bozmasin...

buarada gozumden uyku akiyor,biraz uyuyayim velet uyurkene..

oglumu cok ozlemisim bugun, ay kadinin gunahini almisim, allah razi olsun yemegimi bile yapmis, mis gibi de bakmis ogluma allah bozmasin...

İŞE BAŞLAMIŞSIN NE DENİRKİ ŞİMDİ .....:uhm:
EN AZINDAN ENDİŞELERİN AZALICAK ARTIK KAYINVALİDENE ONA SEVİNELİM BARİ......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

selamlar
mevlüt telaşından misafirlerden gelemiyorum topige özledim buraları

mevlüdümüz güzel geçti tamda isteiğim gibi oldu
kayınvalidemden kanaklanan problemleri saymazsak herşey çok güzeldi bunuda atlattık çok şükür
tamamen normal yaşantımıza dönüyoruz
annem yarın abime gidiyor sonra urfaya dönecek : (( çok alışmıştım

buluşma günüde belirlenmiş bana söylemediniz küstüm topige gelmesem haberim olmayacak yani:1closedeyes: :sinifsinif:

mevülütümüzü yaptık..çok şükür çok güzel oldu..allahım kabul etSin inşallah...
Allah kabul etsin...

denemediğim şey kalmadı. çok sakinse bazen alıyor iki çekip bırakıyor..acıktığında hiçalmıyor yaygarayı koparıyo..denemelerim devam ediyor yılmayacağım

kızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
emmek ne kelime yalayıp yutcak sanki
Herkes yazmış ama gerçekten çıkarman gerek artık. Yüzünü parçalamamayı öğrenir merak etme, tırnakları kesikse bişey olmaz ki hem..Yazık ona dokunması gerekir annesi..

Nurdaaan eski gadınlar öyle..Sebebini diyem mi..Eskiden hazır bez yoktu ya. O yüzden sık sık alt değiştirirlerdi, ordan kalma bi alışkanlık. Şimdiki bezler malum çok emici..Ama gel de anlat..Anlamazlar ki..
sağol canım pompayla sağmaayı deniyeceğim bir de sıcak havlu koyup masaj yapıcam inşallah geçer dua edin bana
Pompayla sağınca geçiyo, inşallah geçer canım

Çok iyi etmişsin ben de yapıyorum ara ara, Tad alma duyguları gelişiyormuş.
ne denirki..aferin Rüzgara..çok mutlu koyun koyuna bir ömür geçirin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…