kızlar demir ilacları ne alemde içiomusunuz benim bitti almadım midem dinlensin die ama dişlerim fena kanıo ve agrıo cok etkisi varmıs. biarkadasım emziriirken kaybetmiş dişlerini . hepsini yaptırmıs
ece bugun omuzumu mesken tuttu yahu.bırakınca uyanıo
epruuu bir gelişme yok gelemiyorsun değil mi?
seçil hala geçmişi mi okuyorsun?
taze doruk nasıl oldu?
kızlar nasıl özlemişim burayı anlatamam..
bana gelince bugün kontrol tomogrofisi çekildi yarın alcaz sonucunu..umarım iyi çıkar..
daha iyiyim tabiki..dr..tekrar bi çekelim bakalım dedi..iyi çıkarsa gerçekten yeni doğmuş gibi olucam..hayata yeniden başlıyorum..Rüzgar'a hep annem baktı bu süre zarfında..sütümü sağıp sağıp attık..çok şükür unutmamış oğlum emmeyi ve de bu kadar üzüntüye sütüm kesilmedi..çok özlemiş beni hastanedeyken..sürekli ağlamış oğlum..annem en son üzerimden çıkardığım atleti koymuş uyurken yanına.için için ağlamış yavrum..hep meme aramış..çok üzüldüm ama geçecek herşey inşallah..allahım beni bebeme bağışlasın..tek dileğim o..
neyse daha sonra tekrar görüşürüz..
baby'im evet aramışsın ama sonradan gördüm..eşimdeydi telefon, tabiki o hengamede bilmediği numaraları açamamış..bana hala ceple konuşmak yasak..gerçekten çok duygulandırdın beni..ne kadar sevildiğimi anladım bu olayla..allah herkesten razı olsun..
hepinizi seviyorum..
Bizimde ellerimiz hep açıktı eldven pek kullanmadıkServan'ın elleri hep açıktı.doğduğu ilk günden itibaren.emerkende elleri nasıl açılır parmakları nasıl oynardı.belki hiç eldiven kullanmadığımdandır ellerini hep açık tutması
bzi grip olduk onun dışında iyiyiz canım sağol ...gypsyesra, jenny_sh+, norraa, sakaleynmaster, tuana3434
Kızlar selam hepinizi çok özledim. Şu an açık görünüyorsunuz şarjım bitene kadar sizlerleyim inşallah, tabii bebiş bırakırsa...
Esra görümcen nasıl oldu canım, umarım iyileşme yolunda ilerliyordur.
canan, nurdan, derya , tuana sizleri de çok özledim. Herşeyleriniz yolunda gidiyordur inşallah...
aynen kucağımdan indirince şöyle bir güzel gerneşip rahatlıyor kucağımda çok dururnca huzursuzlanıyorbelmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
sırnaşık şeynaniknanikdelikafaduldenESRA babası kızını almış saçma sapan konuşuyor.diyor ki yahyayl ayan yan yana yatmayacaksın yatsan da arada yastık olacak.bir de yastık almış eline görüntülü tarif ediyor.10 defa tekrarladı delü
kızlar nasıl özlemişim burayı anlatamam..
bana gelince bugün kontrol tomogrofisi çekildi yarın alcaz sonucunu..umarım iyi çıkar..
daha iyiyim tabiki..dr..tekrar bi çekelim bakalım dedi..iyi çıkarsa gerçekten yeni doğmuş gibi olucam..hayata yeniden başlıyorum..Rüzgar'a hep annem baktı bu süre zarfında..sütümü sağıp sağıp attık..çok şükür unutmamış oğlum emmeyi ve de bu kadar üzüntüye sütüm kesilmedi..çok özlemiş beni hastanedeyken..sürekli ağlamış oğlum..annem en son üzerimden çıkardığım atleti koymuş uyurken yanına.için için ağlamış yavrum..hep meme aramış..çok üzüldüm ama geçecek herşey inşallah..allahım beni bebeme bağışlasın..tek dileğim o..
baby'im evet aramışsın ama sonradan gördüm..eşimdeydi telefon, tabiki o hengamede bilmediği numaraları açamamış..bana hala ceple konuşmak yasak..gerçekten çok duygulandırdın beni..ne kadar sevildiğimi anladım bu olayla..allah herkesten razı olsun..
hepinizi seviyorum..
NAZAAAAN sen buluşmada bir sürü foto çekmiştin. Hani göremedik onları halalmaz:
bu da binbir surat ceren
ya bizimde su kucaktan kurtulsa bi cok sevinicem...belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
oglumu cok ozlemisim bugun, ay kadinin gunahini almisim, allah razi olsun yemegimi bile yapmis, mis gibi de bakmis ogluma allah bozmasin...
Allah kabul etsin...mevülütümüzü yaptık..çok şükür çok güzel oldu..allahım kabul etSin inşallah...
denemediğim şey kalmadı. çok sakinse bazen alıyor iki çekip bırakıyor..acıktığında hiçalmıyor yaygarayı koparıyo..denemelerim devam ediyor yılmayacağımAYÇAAAA
emziğe alıştırmak isrtiyorsan kararlı olman lazım berat hiç almak istemiyordu ağzına soktuğum anda midesi bulanıyordu.acıkmaya başladığında babası aldı emziği oturdu başına zorla ağzında tuttu öyle öyle alıştırdı bazen öyle çekiyoki yüzüne emziğin izi çıkıyo
emzik tutkunu oldu bebeğim benim
emmek ne kelime yalayıp yutcak sankikızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
Herkes yazmış ama gerçekten çıkarman gerek artık. Yüzünü parçalamamayı öğrenir merak etme, tırnakları kesikse bişey olmaz ki hem..Yazık ona dokunması gerekir annesi..hala eldivenli oldğu için öle bi teşebbüste bulanamadı..ama çıkardığım ilk fırsatta yüzünü parçalıyo..o yüsden bi müddet daha eldiven..sende istersen kullan...yoksa alışkanlık yapabilir elini emmek...yiğenimden biliyorum 10 yaşında hala parmak emiyo...aynı şeymi bilmiyorum ama
Nurdaaan eski gadınlar öyle..Sebebini diyem mi..Eskiden hazır bez yoktu ya. O yüzden sık sık alt değiştirirlerdi, ordan kalma bi alışkanlık. Şimdiki bezler malum çok emici..Ama gel de anlat..Anlamazlar ki..son 5 gundur surekli kayinvalideme sunu soyle bunu boyle yapalim diye gosteriyorum yine kendi bildigini okuyor, ya her yarim saatte bir bebegin altini aciyor, hem degistirmek içcin hemde hava alsin, diye usutucek yavrum..
mama saatini oturmak istiyorum her dk ac bu diyor...
yani keske yapma dediklerimi yapmasa sanslisin o konuda didecim..
Pompayla sağınca geçiyo, inşallah geçer canımsağol canım pompayla sağmaayı deniyeceğim bir de sıcak havlu koyup masaj yapıcam inşallah geçer dua edin bana
Çok iyi etmişsin ben de yapıyorum ara ara, Tad alma duyguları gelişiyormuş.kızlar sizi bilmem ama ben kızıma iki ayı dolmadan başlamıştım yediğim her meyveyi tattırmaya... şimdiye kadar<elma, armut, mandalina, şeftali ve üzümü yalamışlığı var<kızımın. ağzını şapurdata şapurtdata nasıl yalıyor bi görmelisiniz. sanki versem yiyecek.
ne denirki..aferin Rüzgara..çok mutlu koyun koyuna bir ömür geçirin inşallah.kızlar nasıl özlemişim burayı anlatamam..
hepinizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?