buluşma günüde belirlenmiş bana söylemediniz küstüm topige gelmesem haberim olmayacak yani:1closedeyes: :sinifsinif:
Çok teşekkür ederim hepinize..
FONT="Verdana"]Teşhis idrar yolu enfeksiyonu olarak kesinleşti.İdrar kültüründe bakteri üremesi çıktı, bu da teşhisi doğruluyor.
Ve çok şükür bugün evimize geldik. Bu gece ve yarın sabah antibiyotik iğnesi var ve yarın sabah kan vereceğiz, kan sonuçlarına göre tedaviyi keseceğiz yada devam edeceğiz. Ama çok şükür artık riskli zamanları atlattık.
Allah'ım kimseyi yavrusuyla sınamasın..[/FONT]
Çok teşekkürler
Teşekkürler Esra, doktorumuz dışardan, Acıbadem'in doktorlarından biri değil, tedaviyi ve yapılacakları kendisi planladı.
Yapılan her işlemde akbaba gibi başındaydım kızımın,hiç böyle biri olduğumu bilmiyordum, zaten doktorumuz dışardan dediğim gibi, gereksiz şeyleri yaptıracağını sanmıyorum.
Ama evet hastane gerçekten para tuzağı. Hastanede yattığımız 4 günün parası ile bir araba alınır neredeyse, allahtan özel sağlık sigortası yaptırmıştım..
Ateşi düştü teyzesi, çok keyifli değil ama iyileşecek.. Sağol
Çok teşekkürler
kızlar nasıl özlemişim burayı anlatamam..
bana gelince bugün kontrol tomogrofisi çekildi yarın alcaz sonucunu..umarım iyi çıkar..
daha iyiyim tabiki..dr..tekrar bi çekelim bakalım dedi..iyi çıkarsa gerçekten yeni doğmuş gibi olucam..hayata yeniden başlıyorum..Rüzgar'a hep annem baktı bu süre zarfında..sütümü sağıp sağıp attık..çok şükür unutmamış oğlum emmeyi ve de bu kadar üzüntüye sütüm kesilmedi..çok özlemiş beni hastanedeyken..sürekli ağlamış oğlum..annem en son üzerimden çıkardığım atleti koymuş uyurken yanına.için için ağlamış yavrum..hep meme aramış..çok üzüldüm ama geçecek herşey inşallah..allahım beni bebeme bağışlasın..tek dileğim o..
neyse daha sonra tekrar görüşürüz..
baby'im evet aramışsın ama sonradan gördüm..eşimdeydi telefon, tabiki o hengamede bilmediği numaraları açamamış..bana hala ceple konuşmak yasak..gerçekten çok duygulandırdın beni..ne kadar sevildiğimi anladım bu olayla..allah herkesten razı olsun..
hepinizi seviyorum..
küsmeeee, sen biliyosun sanıyordum ben..Gelcen mi??
Huggies 3 numrasında beni dumura uğrattı oğlumun bok değmemiş eşyası kalmadı maalesef1 ve 2 numarası çok iyiydi memnundum ama 3 numaranın lastik kısmını geniş tutmuşlar emici bölge yok orda çocuk kakasını yaptımı olduğu gibi kıyafetlerine geçiyo .İlk başta anlamadım kendime kabahat buldum bağlayamıyorum düzgün filan diye yada bebiş çok yapıyo artık kakasını dedim sonra çaktım köfteyi 2 paket daha bez almış bulundum.Fişini kaybetmişim gidip değiştirirdim ne güzel sizde durumlar nasıl ne kullanıyosunuz?
YUSUF GRİP OLDUUUUUUUU BABAMIZ GETİRDİ SAĞOLSUN YA YAVRUMUN BURNU FIRIL FIRIL HAFİFTE ÖKSÜRÜYOR ..
Bende üşüttüm yavruyu banyo yaptırıp yatırdım abalamızın geliş saatinde uyanmadı kanguruyoa hırka giydirip öylece aldım gittim öyle uykulu olunca battaniyeyeyde sarıyordum yani benim hatamda var
rezene ıhlamur karıştırp içiriyorum birde deniz suyu spreyi kullanıyorum olamazsa doktora gideceğim çok mız mızlığı yok bakalım bu gün daha iyi
SÜT SAKLAMA KAPLARI HAKKINDA
Ben gittim bizzat inceledim. Süt saklama kabı diye 28-35 lira arasında değişen fiyatlarla satılan kaplar bildiğiniz biberon, bir emziği yok o kadarlmaz:Resmen para tuzağı. Poşet şeklinde olanlar da sterilizasyon delisi olanlara uygun bence. Benim gibi, steril olsun ama abartmaya da gerek yok derseniz uyguladığım yöntemi söyleyeyim:
Gittim nuk marka tanesi 4,5 liradan 4 tane biberon aldım. 2 tane de evde vardı etti 6. Onları kullanmadan önce steril ediyorum. Sütümü sağıp onlara aktarıyorum, hemen buzluğa atıyorum. Çözdüğüm sütü tekrar dolaba koymadan 3-4 saat içinde tüketiyorum.
acı elma yağı işe yarıyom çok bastırıyomusun sürerken canım
esrako geçmiş olsun güldüm ama helal et bide başıma gelirmiş
sedacım bebişin çok tatlı arada resmini yollasana prensesimin
adaşım geçmiş olsun yaa hep bebişleremi nazar değicek sanada nazar değmiştir :))
ama eşini teruk ediyorum futbolcu misali popoyu ayakla yakalamış
turta yapıcam demişsin sağolasın tatlım aslında bişiler yapmanıza gerek yok ama illa hünerlernizi sergilemek istiyorsanız ok :))
bana bildirin ama öncesinden bende ona göre çeşit sayımı indiririm
günaydınnnn....uyumak uyumak uyumak istiyorummmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin sabaha kadar nerdeyse uyumadı hep kımıl kımıl kafasını bir oyana bir buyana sallıyor sesler çıkarıyor ama gözler kapalı hep bir kımıltı şeklindeydi beşinde sallamaktan kollarım tutuldu sabah okadar zor geldiki yataktan kalkmak ama iş beni bekliyor malesefklava: birde burnu tıkalı selinin serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerine kullansam bilemiyorum......
arkadaşlar size birkaç sorum var.....
***** bebeklerinizin gece uyurken üstüne ne örtüyorsunuz yorgan falanmı yoksa kalın bir battaniyemi ( ben polar battaniyeyi ikiye katlayıp örtüyorum ama acaba incemi geliyor diyede düşünmeden edemiyorum)
****** geceleri bebekleriniz nerde yatıyor...... yani o odasında sizde kendi yatak odanızdamı yatıyorsunuz yoksa siz onun yanındamı yatıyorsunuz...... biz selin doğduğundan beri yatak odamızda yatmayı unuttuk selin hanımın odasındaki kanepede yatıyoruz ama pek rahat olduğumuz söylenemez.....
***** gece yatarken yastık kullanıyormusunuz bebeklerinize....
***** hikaye yada masal kitabı okuyormusunuz isimleri neler vs....
şimdilik aklıma gelenler bunlar anacım daha gelirse sorarım engin fikirlerinize ihtiyacım vara.s
kızlar sizin bebeklerde elini emiyor mu?
3 gündür berat buna başladı,emziği atıyor elini başlıyor emmeye,işaret parmağı kıpkırmızı oluyor.
ama bir mutlu oluyor şapır şapır sesler çıkarıyo çok komik sanırım parmakları bal katkılı oğlumun lülülülülülücokacimcoook
dün eve geldikten sonra kabus gibi birkaç saat geçirdim..midem bulanıyo ama nasıl kötü oldum eylülü emzirmek işkence geldi bana en sonunda ne var ne yok çıakrıdm rahatladım...daha açılış olmadıhani dicem yoksa korku sarcak evham yapcam yok noldu anlmadım...çok kötü korku sardı beni ne yapcam bilmiyorum ...
bizimkinin de eller hep yumuk çimri olcak diyorlar bized:)SELİNDE ellerini acayip emiyor.... çok hoşuna gidiyor fırsatını bulsa yumruğunun hepsini ağzına sokacak....
selinin elleri genelde yumruk halinde sizinde öylemi acaba??????
kadriye niye asidan sonra yikamayin dediler ki?
esra cinema club da yatak da var de mi? buzlu badem ve röpdöşambrımı da hazır et anam.
Oy kıyamam çok geçmiş olsun . Bazı hödükler maşallah demsini bilmiyor maalesef
BURKO DİDE SÜT SAKLAMAK ZORUNDA OLAN ANNELER ; az önce doktor sitesine soru yazdım süt saklamak ve su içirmekle ilgili hemen cevaplandı. Cevap şöyle ; merhaba hatıra hanım 2 saate bir 100-150cc alabilir,biberonda saklayabilirsiniz fakat cam biberon olmalı,su anne sütü alma miktarını azaltır.sevgiler
cam biberon diyorlar yahuu aklım çok karıştı çoooooooooook
ya super bir dusunce izlemek çok keyifli olmustur eminimm çok yaratıcı esin :))sabah bir uyandım tabii nevanın ağlamasıyla.kızım bu gece minderinin üstünde benim yanımda babası salonda yattı.Neyse uyandığımda biraz geç olmakla birlikte komidinin üzerinde koca tripodu ve kamerayı farkettim bir baktım kayıtta.Salifo işe giderken saat 7:40'da açıp gitmiş bize de mesaj bırakmış.az önce izledim nevanın uyku halleri çok hoş ben onun her mıkırdamasına nasıl da zıplamışım.uyanıp üstü açık mı diye kontrol etmişim hiç hatırlamıyorum.Annelik değişik hasletler peyda etmiş bendekaydirigubbakcemile3
Esrako esrako
ya geçmiş olsun tatlım ama inan gülmekden öldüm bittim yahu bi an gözumun onune getirdimde sahneyi ..eşinede bravo hem kucagında ece hemde sana arkadan popoya ayak desteği süpersiniz ya..
umarım birdaha yaşamazsın canım..dikkatli ol..topuklu ayakkabı konusunda sorma ya bende cumartesi ev gezmesine giderken giydim şıkır şıkır topukluları aman allahım yuruyemedm ya üstlik sadece arabadan inip bikaç metre yürümeme ragmen unutmuşuz...
Ayhh yaaa, her tarafım ağrıyo benim... Niye kiii ??? sositososito şakkıdı
ben gçenlerde mercimek çorbasıiçtim hiçbirsey olmadı bulgurda yedim birsey olmadıbugun ezogelin çorbası yaptım içine bir avuç kırmızı mercimek koydum umarım gaz sorunu yapmaz. siz denedinizmi mercimek
kızlar demir ilacları ne alemde içiomusunuz benim bitti almadım midem dinlensin die ama dişlerim fena kanıo ve agrıo cok etkisi varmıs. biarkadasım emziriirken kaybetmiş dişlerini . hepsini yaptırmıs
çok çok haklısın utandım yazrken hatta..belli olmas şansımı denicem eşim istemiyo..ikna etmeye çalışcam bakalım...olmasa gene buluşuruz ama elifle pervini çok görmek istiyorum...
buluşma günüde belirlenmiş bana söylemediniz küstüm topige gelmesem haberim olmayacak yani:1closedeyes: :sinifsinif:
herkesciklere ii gecelerr sonunda gelebildim topiğe bu ara girseö bile bişiler yazamadan çıkıorum şimdi musti uyuyor gökhanda gitti arabalarından biri kaza yapmış 2 saate kadar anca gelecek bende yatmadan uğrayım dedim aslında çok yorgunum bugün çarşıya gittik ve mustafa acayip şekilde ağladı gökhanın çarşamba günü doğum günü onun için çıkmak zorundaydım hediesi filan aldım en son pastayı sipariş edeceğim ama nasıl alıo adama anlatamadım eve geldimde aradım adamı çarşamba resmini eklerim oğlumun adından pasta yaptırdım üüzerinde mustinin resmi var üzerinede ii ki varsın babacıııım yazdırdık neysee bugünüde atlaktık yaa
bu arada bir şey soracağım bizim çarşamba aşımız var ve hemşire bize bu geldiğiniz yarım saat önceden ataeş düşürücü ağrı kesici şurup içirip gel dedi siz verdinimiz ilaç ve hangi ilacı verdiniz kızlar:uhm:
nesrinimm askoll unutulurmusun
ama bir ara esra yazdı sanırım belki nesrin glecekgibi bir çumle hatırlıyroum ben haberin var sanıyordumm hatta geliyosun diye dusunuyordum neden boyle dusundu isem belki bu cumle uzerine
belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
Kesinlikle yazım hatası varlmaz:Kendim denedim, cam biberonda sütün yağı kenarlara yapışıp kalıyor. Bütün besleyiciliği gider yağ olmadan. Hem öyle olsa niye bütün saklama kapları plastik olsun ki?
kızlar demir ilacları ne alemde içiomusunuz benim bitti almadım midem dinlensin die ama dişlerim fena kanıo ve agrıo cok etkisi varmıs. biarkadasım emziriirken kaybetmiş dişlerini . hepsini yaptırmıs
ESRA babası kızını almış saçma sapan konuşuyor.diyor ki yahyayl ayan yan yana yatmayacaksın yatsan da arada yastık olacak.bir de yastık almış eline görüntülü tarif ediyor.10 defa tekrarladı delü
kızlar sizi bilmem ama ben kızıma iki ayı dolmadan başlamıştım yediğim her meyveyi tattırmaya... şimdiye kadar<elma, armut, mandalina, şeftali ve üzümü yalamışlığı var<kızımın. ağzını şapurdata şapurtdata nasıl yalıyor bi görmelisiniz. sanki versem yiyecek.
canım bu da senin soruna cevap olsun. bence çok eğleniyor kızım içinde. biraz daha büyüse daha da çok eğlenecektir. biz tiny love diye bir markanınkini aldık daha doğrusu kayınvalidem hediye almış.
bu da binbir surat ceren
sagıp sut veren arkadaslar
bir ogunde ne kadar sut emiyor bizim donem çocukları ??
ece gece tek meme emip uyursa kalkıp diger memeyi tas gib olup dolmus meme oluyor sagdıgımda on dk 110 cc çikiyor fiks bu bir ogune yetermi acbaa merak ettim hiç sagılmıs sut içirmedim napar bzimki biberonl a sut gelirse çokmerak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?