2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mevlüt kostümüyle Çağan hem garsona benzedi hemde damada : ))
foto çekilmeyede alıştı sıpam

Çağan çatık kaş

geçmişin hepsini okuyamam çok fazla
herkes iyidir umarım

meltem geçmiş olsun ihmal etme doktora görün apse yapma ihtimali var

Aftabru maşallah Ceren'e sizin ev çokmu sıcak (senin tabirinle) hep kolsuz bacaksız badiler giygirmişsin : )) sıcağı sevmiyormu yoksa foto içinmi ?

sernii kaçakkedi, tuana, gypsesra ve unuttugum kim varsa hepinizin bebişleri çok sevimli
çokşükür sağlıkla dünyaya geldiler büyüyorlar ne mutlu bizlere

herkesciklere ii gecelerr sonunda gelebildim topiğe bu ara girseö bile bişiler yazamadan çıkıorum şimdi musti uyuyor gökhanda gitti arabalarından biri kaza yapmış 2 saate kadar anca gelecek bende yatmadan uğrayım dedim aslında çok yorgunum bugün çarşıya gittik ve mustafa acayip şekilde ağladı gökhanın çarşamba günü doğum günü onun için çıkmak zorundaydım hediesi filan aldım en son pastayı sipariş edeceğim ama nasıl alıo adama anlatamadım eve geldimde aradım adamı çarşamba resmini eklerim oğlumun adından pasta yaptırdım üüzerinde mustinin resmi var üzerinede ii ki varsın babacıııım yazdırdık neysee bugünüde atlaktık yaa
bu arada bir şey soracağım bizim çarşamba aşımız var ve hemşire bize bu geldiğiniz yarım saat önceden ataeş düşürücü ağrı kesici şurup içirip gel dedi siz verdinimiz ilaç ve hangi ilacı verdiniz kızlar:uhm:

çok sevindim ayşin... aferin kızıma başedecek, iyi olacak inşallah sonuçlar...

yazmak çok zor yazdıklarını okuyunca seçilcim... içim parçalandı.
allah seni bebeğine bağışlasın. herşey bundan sonra güzel olsun.

ya bu kadar olur eylem bende bugn ilkkez huggies aldım carfur ekspresten indirimdeydi denemek için yarın baglayıp deneyeceğim mesela molfiks aldık acayip esnek yan bantlar kakalar ustune basına çıktı olmadıksekilde inanamadım kakaları goruncbirdaha almam molfiks mesela
sende hugis için bunu demissin bakalım benne dusuncem hos ben iki numarasın ı aldım

yusufumuza geçmisler olsun deryacım

arastırmacı gazecetim burcum:) supersin yaa inceledin demek biberonla aynı bende almaya karar verdim kaplardan once posetlerden almalı diye dusundum posetlerin 20 tane falan oldugnu 30g ibi paralara gorunce kullan at seylere dgmez dedim ben 50-100 tane falan vardır diye dusunumsutm içinde nednese:) kap almak daha mantıklı hos ben sagpı saklıyorum ama bizmki biberon pek almıyor alırmı artık birgun kullancazmı o sutleri onubile bilmiyorumki
ama 10 lu kaplar aventin 35 mi ne idi biberondandaha uc uz e bebekte bakmıstım ben internetten

gul arkadasım gul benede çok guldum gecesinde yattım aklıma geldisessiz sessiz guldum ece uyanmasın diye çok kmikti:) ben dusene de kendim dusersemdeçok gulerimmm
kimse de susturamaz beni:))))

hayatım dedim ya ben visneli turta yapcam malzemelerimi aldım bilemm yani nazanların arabasının bagajına koyarım umarım yer vardır koymaya duz zemine konması gerek çunku ama bir sekli getircem yapamayacak falan olursam hazır alır gelirim yerine yine getiririm yani sen merak etme bir cesit tatlı benden diye dusun
x

canım yastık kullanmıyoruz yıllarcada kullanmadım oglumdada
ece sepetinde bizim odada yatıyor simdilik 4 aylık oldugnuda odasına almayı planlıyorum odalar yakın zaten oglumuda 4 aylık olunca odasına yatırmıstık esimin kulaklar çok hassas fik dese uyanır yani sorun olmaz zaten gece uzun uyumaya basladı yanımda tutmama çok gerek yok
kadife gib kislik kalın bir battaniyemiz var onu ortuyoruz su anda
hikaye falan hiç okumuyorum canım daha neler çok kuçuk degilmi konusuyorum bolbol yuzune egilip

ya acken dimi ya ben bunu niye dusunemedim evrosscumm hemen deniycem bizimki bugun uç çesit denedim deli gibi ogurdu ki damaklıyı ilk yeni dogudgu gunlerde alıp emiyordu acken yapalımbakalım birde

hehee korkma acımıycak desem inanırmısın)

SELİNDE ellerini acayip emiyor.... çok hoşuna gidiyor fırsatını bulsa yumruğunun hepsini ağzına sokacak....

selinin elleri genelde yumruk halinde sizinde öylemi acaba??????
bizimkinin de eller hep yumuk çimri olcak diyorlar bized:)

kadriye niye asidan sonra yikamayin dediler ki?

bizim dr da iki gun yikamayındiyor vucut yeni giren mikropla bas etmeye ugrastıgı için zayıf duser yıkanırsada usur mantıgı ile sanırım

esra cinema club da yatak da var de mi? buzlu badem ve röpdöşambrımı da hazır et anam.
)))))))))))))

ya olurmu hiç eylem yaa cam asla yazıyor heryerde plastik olmazdı tum sut saklama kapları oyle olsa cam olurdu akıl var mantık var cam sutun ayrısan yag tabakasının yapısmasına mı ne sebep oluyormus okumustum biryerde asla katılmıyroum camda saklama belki gun içinde dolabın altında saklmak için diycem onada aklım yatımyor

ya super bir dusunce izlemek çok keyifli olmustur eminimm çok yaratıcı esin :))

gul arkadasım gull bende guldum herkesler guldu tum dugundeki ahali guldu:))))

Ayhh yaaa, her tarafım ağrıyo benim... Niye kiii ??? sositososito şakkıdı

serserisin sen yaa:)))))

bugun ezogelin çorbası yaptım içine bir avuç kırmızı mercimek koydum umarım gaz sorunu yapmaz. siz denedinizmi mercimek
ben gçenlerde mercimek çorbasıiçtim hiçbirsey olmadı bulgurda yedim birsey olmadı
kızlar demir ilacları ne alemde içiomusunuz benim bitti almadım midem dinlensin die ama dişlerim fena kanıo ve agrıo cok etkisi varmıs. biarkadasım emziriirken kaybetmiş dişlerini . hepsini yaptırmıs

ben elevit e devam ettim dr um içebilirsin birkaç ay daha dedi demir ayrıca almıyorum elevitte bitsin yen ikutu actım daha içmiycem kilo almama sebep olur diykorkumoyrm
çok çok haklısın utandım yazrken hatta..belli olmas şansımı denicem eşim istemiyo..ikna etmeye çalışcam bakalım...olmasa gene buluşuruz ama elifle pervini çok görmek istiyorum...

esine teessuflermizi ilet yahuu niye yollamıyorr

buluşma günüde belirlenmiş bana söylemediniz küstüm topige gelmesem haberim olmayacak yani:1closedeyes: :sinifsinif:

ahh nesrinim ya sen okumadınmı nedden bilelim be kuzumm haklısın amabilsem bir mesaj atardımm geliyormusun sonuçtaaa

ya o hemsireler ne çokbiliyorlar yahuuu

bak ben karma asıda dr a sordum onlem olsun diye fitil atalımmı diye oglumda atardık korkudan atesi çıkar naparız amanın diye sordum bu sefer yok gerek belki hiç çikmıycak bilin hem asılar ates yapıyormu sizin çocugunuza dedi yani gereksiz onlem olsun diye ilac ahayır ded ibizim dr

nesrinimm askoll unutulurmusun

ama bir ara esra yazdı sanırım belki nesrin glecekgibi bir çumle hatırlıyroum ben haberin var sanıyordumm hatta geliyosun diye dusunuyordum neden boyle dusundu isem belki bu cumle uzerine

sagıp sut veren arkadaslar

bir ogunde ne kadar sut emiyor bizim donem çocukları ??

ece gece tek meme emip uyursa kalkıp diger memeyi tas gib olup dolmus meme oluyor sagdıgımda on dk 110 cc çikiyor fiks bu bir ogune yetermi acbaa merak ettim hiç sagılmıs sut içirmedim napar bzimki biberonl a sut gelirse çokmerak ediyorum

BENıM DURUMUMDA OLAN VARMIII??

kızlarr ece sapıttı tum gun beni koltua yapıstırıp meme emiyor

bulusmaya gelen arkadaslar gorcekler emin olun ben tum sohbetlere rahat katılcam çunku ece saatlerce meme emiyor ilkg unler haftalarda boyle idi amaa bu ara daha bir acayiplestisanki

bugun anlatıyorum sabah zaten yatagın içinde emip uyuyor ne kadar emdi ne kadar uyudu hatırlayamıyorum

12 de yatak odasından salona çıktık, 1 de emmeye basladı 3e kadar, tam iki saat

sonra bir saat ancak oyaladım 4 de emmeye basladı unutulmaz dizisinin bu hafta izleyememistim onu netten actım tam 6,30a kadar emdi ki ben ayırdım sonunda hem uyuyor hem ritmik olarak emiyor yani uyuyup agzındatutmuyor

yani ben saatlerce koltukta emzirme yastıgı ve ece uzerimed yasıyorum çok acayip degilmi dr a sordum birsey olmaz kendiisteyince birakır dedi
bazen diyorum emmese daha kotu hani

ama çok anormalll habire meme agzında olsa ittirmiycek yani surekli olsa emcekk acaba her seferindeyutuyormu anlamaya calısıyorum yutkunma sesini çoguzaman duyuyorum hep emdigi için sut dolmuyor biranda doyamıyor ondanmı uzun emiyor kısır dongumu bilmiyorumkii

Derya geçmiş olsun Yusuf'a
dün bi akrabamız geldi gribim sadece yüzünü göreyim dedi sinir oldum madem girpsin neden geliyorsun çok tuaf insanlar var

kedici çok geçmiş olsun
tahmin edebiliyorum nasıl üzgün oldugunu bizde 2 gece kaldık malesef
insan kahroluyor umarım bir an önce iyileşir kuzun

Esrako sanada geçmiş olsun : ) geçtimi ayağının ağrısı
ibo ya da tebrikler nasılda atak davranmış

nesrinimm askoll unutulurmusun

ama bir ara esra yazdı sanırım belki nesrin glecekgibi bir çumle hatırlıyroum ben haberin var sanıyordumm hatta geliyosun diye dusunuyordum neden boyle dusundu isem belki bu cumle uzerine

buluşma olacagını biliyordumda gününü bilmiyordum misafirlerim var gelemedim uzun süre topiğe
tarav alınganlık yapmıyorum gelicem kanguru alıcam rahat gelebilmek için bugün baktım 2 aylık bebeğe önermiyorum felan dedi satıcı kız kararsız kaldım
tüm modeller 6 aydan başlıyor

dun gece ustunu degişirken bedeninde sinek ısırıgı gibi kızarıklıklar gordum.yediğim bişey dokundu galiba ama ne bilemedim..bugunde var ama daha az tam gecmemiş bilmiorum napcamı

belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa

Daha ne istiyosun esra maşallah Yahya' ya bizimki hep kucakta olmak istiyo belim kırılıyo.

Aynı dr a sordum yazım hatası mı var diye bakalım ne cevap gelicek.

kızlar demir ilacları ne alemde içiomusunuz benim bitti almadım midem dinlensin die ama dişlerim fena kanıo ve agrıo cok etkisi varmıs. biarkadasım emziriirken kaybetmiş dişlerini . hepsini yaptırmıs

amanın ben doğumdan sonra içtim bi kutu ,bide kanamam olduğunu içtim biraz sonrada bıraktım gitti hemen gidip yazdırıyım sağlık ocağında

süper delikafadulden

Bende yaptım hatta bi gün üzüm sıktım ,annemdeydik,annemin aldığı üzümler çekirdeksizdi denizlili bi arkadaşım var bağları var onun annesi göndermiş bide onların üzümleriyle karışmış. Bizimkinin poposunu temizlerken ana baktım dötüsünde çekirdek:))

Acep bu tekmele oyna evrimin beğendiğinde mi? Bede alıcam burda varmı bilmiyorum netten alırım büyük ihtimal ama model konusunda sıkıntılşıyım o yüzden kullananların tavsiyesi çok önemli

bu da binbir surat ceren

Çok tatlı maşallah kiloda almış iyice toparlanmış

mevlüt kostümüyle Çağan hem garsona benzedi hemde damada : ))
foto çekilmeyede alıştı sıpam

Severim ben onu. Allah kabul etsin

Maşallah sütüne :) 2 saate bir 100-150cc alabilirmiş bebekler.

seçil cnm ya çok çok geçmiş olsun...sevdiklrinle huzurlu sağlıklı uzun ömürler inşallah..cnm ya hissetti annesin uzakta oılduğunu of kıyamam ...allahım dert keder vermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…