2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim gadınn gelicem dedinde gelmemi dedik heee zıpla uçağa geç kalmış diilsin al hemen bileti yap bi bomba

yaf gelmek ıstesem de bu sümüklü burunla, patlamaya hazır fomba gıbı olurum aranısda.. viltran ve döt durumları benım ıcın gecerlı annayacagın..

Diorum işte, bi türlü ısınamadım bu toplanmalarınısa.. fakk bi bildiğim farmışş laelaelaelaelae

dikkat ettimde 3 kere istanbul buluşması oldu üçüne birden katılan tek kişi benim :lepi:
acaba benmi çok sazanım hepsine atlamışım laelaelaelaelae

Aaaaa kim demiş.. ne sazanı,yok caaaaaaaaaaanımm, nereden cıkardın?? kaydirigubbakcemile3

nerdesiniz uleyn şunun şurasında buluşmalarımı sayıyorum şakkıdı

Sisi pistlerde de görmek isteriss...

derin duygular besliyorum sana karşııı

Sevgi değil, içimdeki aşkın alası...

ÇÖLDE SUSUZ KALSAM ÜTÜ BULURUM
VOLTRANI OLUŞTURSAK GÖTÜ OLURUM

Hey allammm yaaaa kaydirigubbakcemile3

kuzeyin 3. foto aynı evrim kılıklııı maşallah ya ne kadar değişmiş ifadesi bile farklı resmen günbegün büyüyorlar

evrim yine formunda anne olunca devre dışı dedim,şartelleri indirdi dedim ama yanılmışım.bazı devreler yandıı o ayrı
ŞııRıN ANA TEMASINI TAZEM BURCUM ANLAMIŞTIR

taze sen saçlarımı boyattın kuzum ne güzel gözüküyor bide açılışı felan yapınca daha bi hoş olmuşsun yüzüne kan gelmiş resmen laelaelaelaelae
doruk aynı doruk favorimiz topiğimizin maskotuu hele faceteki fotolarr nazar değmesinnn

doruk a pekmezli emzik verdim ortalığı yıktı ağlamaktan. reçelle de denemiştim, gene aynı tepki bi de didomun taktiği deneyeyim..
ben bakıcı bunları yapar diye uyku uyuyamıyorum gadın.anne sütü diyorum doğal diyorum çöşşş diyorum
kuzeyin 3. foto aynı evrim kılıklııı maşallah ya ne kadar değişmiş ifadesi bile farklı resmen günbegün büyüyorlar

büyüyorlar doğru tespit terruklar

topik çok güzel sakın bir yere ayrılmayın esrako da gelmiş.

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, dide+, esrako+, evriş+, tazefasulye+

:sm_cool:

derya da geldi..ben Ankara buluşması olsa da giderim.Çok seviyorum ankarayı hem bildiğim şehir.

sanki burnu sümüklü olmasa gelicekti pehhh :1ninca:

o da işin makyajı esracım.gelir mi hiç pehh

ama farkındaysan eskisi gibi seri değiller formdan düşmüş bunlar

evrim yine formunda anne olunca devre dışı dedim,şartelleri indirdi dedim ama yanılmışım.bazı devreler yandıı o ayrı
ŞİİRİN ANA TEMASINI TAZEM BURCUM ANLAMIŞTIR

Evrim öpsün sisi.. lülülülülülü

Sen fakma Dido gadınına.. füyüyorlar helpet.. Yahya gıbı her ay bır yıl gıbı buyumese de ucundan kıyısından kosturuyoruss arkanısdan kaydirigubbakcemile3

Yazın yıne bole bısı olsun, gelmeyen ne olsun, ahan da yazıyorumm furaya.. nıyeye gelmeyeyım be yavrular??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…