evrim gadınn gelicem dedinde gelmemi dedik heee zıpla uçağa geç kalmış diilsin al hemen bileti yap bi bomba
bu istanbul buluşması niye sizinki gibi sessiz sakin olmuyo ben kanımca bi açıklamya yapayım
bizim istanbul hatunları pek bi mıymıyy huysuz illa biri bişi çıkarıyo yok şöyle yok böyle
sizin orda böyle bi sorun yok buluşuyozmu buluşuyoruz ok şu gün şu saat şurda
biz burda organizaysonu yapana kadar göbeğimiz çatlıyo bknz albümümdeki bikinili fotom çatır çatır çatladı göbeem :jeyyar:
dikkat ettimde 3 kere istanbul buluşması oldu üçüne birden katılan tek kişi benim :lepi:
acaba benmi çok sazanım hepsine atlamışım laelaelaelaelae
nerdesiniz uleyn şunun şurasında buluşmalarımı sayıyorum şakkıdı
derin duygular besliyorum sana karşııı
Sevgi değil, içimdeki aşkın alası...
ÇÖLDE SUSUZ KALSAM ÜTÜ BULURUM
VOLTRANI OLUŞTURSAK GÖTÜ OLURUM
Hey allammm yaaaa kaydirigubbakcemile3
ben bakıcı bunları yapar diye uyku uyuyamıyorum gadın.anne sütü diyorum doğal diyorum çöşşş diyorumdoruk a pekmezli emzik verdim ortalığı yıktı ağlamaktan. reçelle de denemiştim, gene aynı tepkibi de didomun taktiği deneyeyim..
kuzeyin 3. foto aynı evrim kılıklııı maşallah ya ne kadar değişmiş ifadesi bile farklı resmen günbegün büyüyorlar
napsın kadın emziği alsın diye yapıyor
sanki burnu sümüklü olmasa gelicekti pehhh :1ninca:
o da işin makyajı esracım.gelir mi hiç pehh
ama farkındaysan eskisi gibi seri değiller formdan düşmüş bunlar
evrim yine formunda anne olunca devre dışı dedim,şartelleri indirdi dedim ama yanılmışım.bazı devreler yandıı o ayrı
ŞİİRİN ANA TEMASINI TAZEM BURCUM ANLAMIŞTIR
kuzeyin 3. foto aynı evrim kılıklııı maşallah ya ne kadar değişmiş ifadesi bile farklı resmen günbegün büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?