2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya memeden ayırınca aglamıyor ama emzik almıyor nası egliycem diye korkumdan otursun sussun emsin bari diyroum olan uyusan kollarıma oluyor kafasının altında kalan kolumu hissetmiyorum bir ik i saat sonundax

Hayirli ugurlu olsun ikinci ayimda regl oldum( iyiydik uzun zamandir(sanirim emzirememein etkiside var bu kadar cabuk olmamda...

evet ya emzirme azalınca gece uykuları uzayıncac falan adet olma ihtimali artıyormus beyne sut verilmiyor mesajımı ne gidiyormus nemukemmel makinalarız yaa

canım reflu olup olmadıgnıa bakılması için bir tahlil var voiding deniyor benim ogluma yaıldıydı sonda takılıyor ve besdk lık bir film bebsekrlerede bu yapılır heralde berkeye bu sene yapıldı çunku
tanıdık nefrologunuz varmı peki,/ eski acıbademli çok iyi bir nefrolog onerebilirim yoksa sayet

ilahi evrimcim ya çok tatlısın kopardın beni :)))))

ozel baslıklar atarak yazdım ama pek kaale alıp ustune bir soru soran yada onaylayan onaylamayan çıkmadı daha yorum yazmıyorum bu konuda ne diyim bencede çok çokkk onemliii

))))))))))))))))))))))))))

diyorumya anacım bunlar terminator gibi arada oluyor bizede uyuyup uyandımı bitiyor sabahları gul yuzlu kızım aksama baslıyor pitirciklar

hehe aynı dertten muzdaripizz muthis buluslaının takipcisiyim benide haberdar et aman alırsa emzigi bizimki ilk haftalar alıyordu simdi asla almıyor ya deli olcam bes model var evde

dikkat ettimde 3 kere istanbul buluşması oldu üçüne birden katılan tek kişi benim :lepi:
acaba benmi çok sazanım hepsine atlamışım laelaelaelaelae

ah tatilde olmasam ikinci bulusmayı asla kaçırmazdım elde olmayan imkanlar yani yoksa hepicigine gelcemmmminsallahhh aklım kalır:))x

ahanda adaş gelmiş şimdi iki saat geçmiş okur
ecede memesine yapışıktır yazamazda ben size söylimmm

yaaa ermis kadınsın diycem ama hep buhaldeyim pek ermislik olmiycak aynen dedigin gibi guldum anneme okudum hatta)))) aynen oyle idi eceyi biraktımsimdi yatagına ancak uyudu hanfendi sinmdi yazıyurom emzirirken okuyup alıntıları yapıyorum sonra yazıyorum fenamı kızım hiç girememekten iyidir:)))x

Yazın yıne bole bısı olsun, gelmeyen ne olsun, ahan da yazıyorumm furaya.. nıyeye gelmeyeyım be yavrular??

aha bu lafını unutma evrimmm sakın unutmabak ben unutmam da :))))

ya esra demin nazan aradı demin derken iki saat evel falan yarın ası için muaynanede dr da buluscaz zaten ama hasta olmus atesli falanmıs cuma isisallantıda ondan sebep yani ben bir yolunu bulup gelinrim o iyilesmese malum sinan bizi birakcaktı amaaa ya iyilesmesse taksi ile gel git servet tutar en kotu ihtimal annemi alıp gelirim faland erkenee aklıma aysin geldii
aysin ne sekil gelcek acaba

allahım dustugum hallere bak bu velet yuzunden diyorum arabam her dami vardı allaha sukurher daim birilerini hep ben alırbırakır tasırdım bazı arkadaslarımın arabası yok vs vakit yaratırımhryere yetisir kosar gider gelirdim su an araba asagıda bende soforluk var ama kız durmadıgnıdan yollara ozgurce çıkamıyorummmm sinir oluyorummmm
hos taksiye binsem nolcak takside emzircek degilim ya adam cekiverirse tenhaya naparım ,) gulermisin aglarmısın guluyorums u an nazan umarımm iyilesirrr

dimi adaşşş unutmayalım bencede yaz dediğin nedirki bi bakmışsın yaz gelmiş göz açıp kapayıncaya kadar

adaş ne yap ne et gel anneni ablanı sülaleni hepsini al ama gel yeterki
ayşinde gelicem diyordu iritbata geç bi onunla

ece bu emmeyle hiç durmaz artık arabada.İnşallah iileşir nazan

ÇÖLDE SUSUZ KALSAM ÜTÜ BULURUM
VOLTRANI OLUŞTURSAK GÖTÜ OLURUM
?

delikafaduldensırnaşık şey hakikaten bugun ayni seyi dusundum haberde gorunce, ne sans sendeki.

ulen cocugu banyo yaptirip uyutana kadar muhabbet almis yurumuss..
esracim o misyonun tamamlanmasi ve nirvanaya ulasman icin benide gormen gerek daha..seni gormeden bu dunyadan gocmek yok bana, 70 yasindada olsa gorecem seni:))

elif o kreme avene degilmi ben boynundaki kizarikliklar icin kullaniyorum hassas ciltler icin baya ii geliyor, yuzede suruluyor..

valla bende napıp edip gelcemm kararlıyım yarında asımız var huysuzluk yapsabile iki gune biter heralde annemle enktu ihtimal gelicemm insallahh artık ka kez yüolda durur emziririm allah bilir

off persembede bizim asimiz var, birde burda hepatit asisinida 2. ayda yapiyorlar, hexavalan denilen 6 hastaligida kapsiyan bir asi olucak yani kokteyl etkisi yapmaz insallah..
sizde asi sonrasi cok ates oldu mu??

nurdanım aynı duygular içerisindeyim valla izmire bidahaki gidişinde bende ayarlıcam kendimi gelicem inşallah bende kararlıyım yada ist. buluşmasında sen gelicen buralara
ama senin oralara kadar uzanamam :))

beni bir sen anladın canım.amacım buluşmaydı pazar günü dönüyorum zaten.Aslında cumartesi dönüyordum.
elif o kreme avene degilmi ben boynundaki kizarikliklar icin kullaniyorum hassas ciltler icin baya ii geliyor, yuzede suruluyor..

odur evet

nurdanım herkes tatlı bişiler yapıyo sen tuzlu yap bari
ayça esra ve nesrin tatlı türü yapıcaklarmış :))
sağolsunlar öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…