ya memeden ayırınca aglamıyor ama emzik almıyor nası egliycem diye korkumdan otursun sussun emsin bari diyroum olan uyusan kollarıma oluyor kafasının altında kalan kolumu hissetmiyorum bir ik i saat sonundaxadaş yaa ne zor işin ya emzik emmiyormu bizimki 15 dkdan fazla emmez doyunca bırakıyor hemen seninki anlamıyormu acaba doyduğunu mesela çekince ağlıyomu memenden kafayı yerdim öyle olsaydım bazen göğsümde uzun kalsa canım sıkılıyo hemen bi yerlere tel felan açıyorum can sıkıntım gitsin diyorum
Hayirli ugurlu olsun ikinci ayimda regl oldum( iyiydik uzun zamandir (sanirim emzirememein etkiside var bu kadar cabuk olmamda...
Tüm şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
Kızımın enfeksiyonu daha iyi çok şükür, kan değerleri normale döndü. Dün sabah kontrole gittik, tekrar kan aldılar bebeğimden, içim parçalandı o kadar çok ağladı ki, o ağlamayla bütün gece yapmaya çabaladığı kaka, taa belinden çıktı yavrumun :sinifsinif:
Sonuçlar iyi çok şükür, doktorumuza da gittik, kilo kaybı olmaması çok sevindirici dedi. 4 antibiyotik iğnesi daha var, onları da yaptırıyoruz..
1 yaşın altındaki bebeklerde bu kadar şiddetli idrar yolu enfeksiyonu olması, böbreklerde reflü olabileceğini düşündürürmüş, yani böbrekten mesaneye idrar taşıyan kanalda, böbreğe doğru idrar geri kaçışı olabilirmiş. Bunu anlamak içinde bir bebek nefroloğuna gideceğiz önümüzdeki hafta.
Allah'a çok şükür kızım artık iyi. Emiyor, gülüyor, cilve yapıyor eskisi gibi. Ama artık ben bitmiş durumdayım yorgunluktan, o kadar uykusuz ve yorgun hissediyorum ki. Çünkü düne kadar gece gündüz sürekli tetikte bekliyordum, uykuya dalamıyordum bir türlü, elimde ateş ölçerle dolaşıyordum Deva'nın peşinde. Dün iyi haberleri alınca rahatladım sanırım, bu sabah kızımın iğnesini yaptırmak için hastaneye gitmemiz gerekiyordu saat 7.30 da. Ama ben nasıl uyuduysam, annemle eşim birlikte götürmüşler, hiç seslerini duymadım, uyandırmamışlar beni sağolsunlar.Biraz uyumak iyi geldi ama bu yorgunluk nasıl geçecek bilemiyorum..
Ben bıktım bu ballandıra ballandıra bulusma yazılarınızdan!!!! Yeter uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ikı haftadır bulusuuyorus,bulusucas.. as kaldı, sana 10 dk, bana yarım saat.. kaçığın birine bi uçak mesafesi... sessız sedasız toplanın dağılın agustos zıpzıpları,gelır hepınısın yuzune hapsururummm haaa :mymeka:
Tek elle idare edebilirim sanırsamCADIARZU
ÖNEMLİ!!!
Rota virüsü aşısı çok önemliymiş. Çok pis bir virüsmüş, çocuğu perişan ediyormuş. Arkdaşımın başına gelmiş ve çok bulaşıcıymış. Sonunda kendisi bile serum yemek zorunda kalmış. 3 aylığa kadar yapılabiliyormuş. Araştırın, soruşturun
saol cıgerım..
Teo dur.. ne yapsa yakısır Ördeğime :))) hem emer hem homurdanır :))
Yaff bacım Nurdanım.. bu Istanbul gurubunu zaten hiç hazzetmem.. fir de habıre ıkı kelımede bır toplanıyoruz, acılıyoruz, kapanıyoruss, etlı dolma, yok vısnelı tart, kek benden,alırım seni köprü altından, kocamdan kaçıp gelcem,ben sabahtan gelcem........... ayhhhhhhhhhhh fenalık geldi fallllaaaaaaaaaaaaaaa...
sanırım bunlar bı hafta eve kapanacaklar.. hayır yaneeeeeeeeeeeeee.. gördüm gördüm.. böle toplanma da ömrümde görmedim, hazetmiyorum.. demiştim di mi?? hiç birini semme zaten,bunu da solemıstım sanırsamm :))
sizin bebeklerinize de oluyor mu?
Neva'nın yüzünde gıdısından başlayıp burnuna kadar kızarıklıklar oluyor.Bu kızarıklıklar emince,kusunca,banyo yapınca babası öpünce ki tükürüklü öpüyor( çok kızsam da) ortaya çıkıyor.ama uyku moduna geçtiği anda ,uyuduğunda anında yok oluyorlar.Mesala az önce banyo yaptırdık,emzirdim ne biçim kızardı.Şimdi uyumaya başladı geçiverdi.Bir de kuruyup dökülmeye başlıyor oralar.Var mıdır bir çaresi?
Yahu benim sıpa sapıttı 3 gündür emme delisi oldu çıktı. Bu sabah 1 saat boyunca memedeydi, çektim ağlamaya başladı. Yuh yani resmen emzik oldum. Hayır emziği de almıyori deli etti beni. Evde 6 çeşit emzik var... Sanırım benim meme ucu küçük ya, emzikler büyük, ondan mı nedir alışamadı gitti... Herkes emzik alsa 10 dk da bir uyanmaz, rahatça uyur diyor... İstiyorum aslında almasını, bir yandan da istemiyorum. Hayır bu krizler haftada 1 falan oluyordu, idare ediyorduk. 3 gündür manyak gibi emiyor...
dikkat ettimde 3 kere istanbul buluşması oldu üçüne birden katılan tek kişi benim :lepi:
acaba benmi çok sazanım hepsine atlamışım laelaelaelaelae
ahanda adaş gelmiş şimdi iki saat geçmiş okur
ecede memesine yapışıktır yazamazda ben size söylimmm
Yazın yıne bole bısı olsun, gelmeyen ne olsun, ahan da yazıyorumm furaya.. nıyeye gelmeyeyım be yavrular??
ece bu emmeyle hiç durmaz artık arabada.İnşallah iileşir nazanya esra demin nazan aradı demin derken iki saat evel falan yarın ası için muaynanede dr da buluscaz zaten ama hasta olmus atesli falanmıs cuma isisallantıda ondan sebep yani ben bir yolunu bulup gelinrim o iyilesmese malum sinan bizi birakcaktı amaaa ya iyilesmesse taksi ile gel git servet tutar en kotu ihtimal annemi alıp gelirim faland erkenee aklıma aysin geldii
aysin ne sekil gelcek acaba
allahım dustugum hallere bak bu velet yuzunden diyorum arabam her dami vardı allaha sukurher daim birilerini hep ben alırbırakır tasırdım bazı arkadaslarımın arabası yok vs vakit yaratırımhryere yetisir kosar gider gelirdim su an araba asagıda bende soforluk var ama kız durmadıgnıdan yollara ozgurce çıkamıyorummmm sinir oluyorummmm
hos taksiye binsem nolcak takside emzircek degilim ya adam cekiverirse tenhaya naparım ,) gulermisin aglarmısın guluyorums u an nazan umarımm iyilesirrr
ÇÖLDE SUSUZ KALSAM ÜTÜ BULURUM
VOLTRANI OLUŞTURSAK GÖTÜ OLURUM
?
adaş sabah saatleri çık yola trafik olmaz basar gelirisn
beni bir sen anladın canım.amacım buluşmaydı pazar günü dönüyorum zaten.Aslında cumartesi dönüyordum.delikafaduldensırnaşık şey hakikaten bugun ayni seyi dusundum haberde gorunce, ne sans sendeki.
ulen cocugu banyo yaptirip uyutana kadar muhabbet almis yurumuss..
esracim o misyonun tamamlanmasi ve nirvanaya ulasman icin benide gormen gerek daha..seni gormeden bu dunyadan gocmek yok bana, 70 yasindada olsa gorecem seni:))
elif o kreme avene degilmi ben boynundaki kizarikliklar icin kullaniyorum hassas ciltler icin baya ii geliyor, yuzede suruluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?