2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

koymazsan gpyesra ol e mi?
haklı olabilirsin benim de cildim çok alerjiktir.

bende ucaga atlayip sana geliyim bari sen de bana sinema odasini acarmisinlaelaelaelaelae:))
muhahahaa seni o odaya sokar sonra tombul tombul üstüne otururum delikafadulden
valla de ne süper olurdu onurda ayıp etmiş tirbiyesiz doruk görmedi dimi o hareketi??
bizim yahyanın eli hep o hareketle geziyo sizce bu ne anlama geliyor lülülülülülü
ben çok şanslıyım senide gördüm elifide göreceğim :teytey:
bide ankaraya gidip deryayı gördükmü gerisi gelir delikafadulden

1) yes dido, sebamed baby... 25 tl civarı
2) ben bilmem kocam bilir :) şaka bi yana zamansız oldu benim için. yoksa durmazdım inan...
3) nasıl alıştırdın?

o sebamed babynin açıklamasında bez bölgesi için yazıyor.200 ml galiba.
en son emme işini 40 dk düşürmüştüm 1-1.5 saat emiyordu.sonra memeden ayırdığım gibi veriyordum emziği ama aynıı zamanda sallıyordum.emdin şimdi uyku vakti hesabı.çıkarttı ben verdim.kundak yapıp battaniyeyi önüne siper ettim,sütümden damlattım ucuna.sadece uyuyacakken alıyor ya da uykusu varsa.açken ve uykusu yksa asla almaz.çoğunlukla uykuya dalınca atıyor ağzından ama bazende uykuda ağzndan düşünce ağlayarak uyanıyor.:ecrin_bebek:

kayınvalidemdeydik görümcem eve geldi bugün iyi şükürler olsun bugün biri sormuştu kim sordu hatırlamıyorum sağolsun

evrim gadınn gelicem dedinde gelmemi dedik heee zıpla uçağa geç kalmış diilsin al hemen bileti yap bi bomba

bu istanbul buluşması niye sizinki gibi sessiz sakin olmuyo ben kanımca bi açıklamya yapayım

bizim istanbul hatunları pek bi mıymıyy huysuz illa biri bişi çıkarıyo yok şöyle yok böyle
sizin orda böyle bi sorun yok buluşuyozmu buluşuyoruz ok şu gün şu saat şurda
biz burda organizaysonu yapana kadar göbeğimiz çatlıyo bknz albümümdeki bikinili fotom çatır çatır çatladı göbeem :jeyyar:

dikkat ettimde 3 kere istanbul buluşması oldu üçüne birden katılan tek kişi benim :lepi:
acaba benmi çok sazanım hepsine atlamışım laelaelaelaelae

derin duygular besliyorum sana karşııı
ben annamıyorum :1no2:
yav he he de geç kurdalama
elif sende ne şans var be gadın fırtına başladı burada
acaba evrimin ahımı tuttu :roflol:
ÇÖLDE SUSUZ KALSAM ÜTÜ BULURUM
VOLTRANI OLUŞTURSAK GÖTÜ OLURUM
o bizim şansımız canım
kayınvalidemdeydik görümcem eve geldi bugün iyi şükürler olsun bugün biri sormuştu kim sordu hatırlamıyorum sağolsun

tekrar geçmiş olsun..diş işi ne oldu?

kolumu yalıyo yaaaa :))))

Kıpraşma.. yalasın cocugum..

elif sende ne şans var be gadın fırtına başladı burada
acaba evrimin ahımı tuttu :roflol:

Evrim Ahı.. daa fisyona gırmedı annem.. cok yakında.. bu Cumaa fisyonda kaydirigubbakcemile3

Yoksaa.. yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa namanınnnn, bısde de farmak hep o moddaa..

Derya yı da gorunce sen KK misyonunu tamamlar, nirvaya ulaşmıs olursun annem.. korkuyorum akannehir

Tekrar gecmıs olsun kuzum.

evrim gadınn gelicem dedinde gelmemi dedik heee zıpla uçağa geç kalmış diilsin al hemen bileti yap bi bomba
ada diyorum dağ diyorum sen ne diyorsun? hava alanında düşün evrimi bi hadi olmazya oldu diyelim elinde bir şok cihazı 2 metreden fazla yaklaşana elektrik verir valla..nezle de olmuş zaten.impossible
dikkat ettimde 3 kere istanbul buluşması oldu üçüne birden katılan tek kişi benim :lepi:
acaba benmi çok sazanım hepsine atlamışım laelaelaelaelae
en büyük sazan benim
4.buluşmayada katılıcam lülülülülülü

bi tanede izmir buluşmasına katıldım alkisalkisalkis

nerdesiniz uleyn şunun şurasında buluşmalarımı sayıyorum şakkıdı

bakın giderim haaaaaaaaaa

çok tatlısın sen yumuşturacam seni sabret

doruk a pekmezli emzik verdim ortalığı yıktı ağlamaktan. reçelle de denemiştim, gene aynı tepki bi de didomun taktiği deneyeyim..

ahanda adaş gelmiş şimdi iki saat geçmiş okur
ecede memesine yapışıktır yazamazda ben size söylimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…