Kapalı spor salonumda depünür, sonnaaaaa olimfik süzme havusumda ter atarısss, he bacımm.. olma mı?? ahanda fotolayıppp göstermessemm daha da yüsüme fakmayın,hatta tüfürsün bu İstanbul tayfası.. neahhhhhh naniknanik
Yok bacım, duymadım,gormedım.. en ıyısı bı doktora danısmak.Ama yapısal da olabılır.
.
bütün site kahkalarımdan inledi.. haberin ola.. sen var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! as degılsın, bılıorum bırgun gorusecegıss.. :teselli: vereliniortak :mymeka: sana karsı duygularım cok karısık.. annıo musun beni :bbo:
muhahahaa seni o odaya sokar sonra tombul tombul üstüne otururum delikafaduldenbende ucaga atlayip sana geliyim bari sen de bana sinema odasini acarmisinlaelaelaelaelae:))
valla de ne süper olurdu onurda ayıp etmiş tirbiyesiz doruk görmedi dimi o hareketi??EVRİM duygularına katılıyorum. Bu İSTANBUL TAYFASI çok kıcık, 40 yılda bi toplanıyolar onu da cümle aleme duyuruyolar... Gerçi Onur'a buluşmayı söyledim, o da bana zarf attı, "gitseydin ya sen de" diye... zarf old bile bile atladım, gideyim mi, didim hemen =) o da bana baş parmağını orta ve işaret parmaklarının arasından geçirerek ve bunu sallayarak "git tabii" dedi :)))
ben çok şanslıyım senide gördüm elifide göreceğim :teytey:bütün site kahkalarımdan inledi.. haberin ola.. sen var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! as degılsın, bılıorum bırgun gorusecegıss.. :teselli: vereliniortak :mymeka: sana karsı duygularım cok karısık.. annıo musun beni :bbo:
1) yes dido, sebamed baby... 25 tl civarı
2) ben bilmem kocam bilir :) şaka bi yana zamansız oldu benim için. yoksa durmazdım inan...
3) nasıl alıştırdın?
derin duygular besliyorum sana karşıııbütün site kahkalarımdan inledi.. haberin ola.. sen var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! as degılsın, bılıorum bırgun gorusecegıss.. :teselli: vereliniortak :mymeka: sana karsı duygularım cok karısık.. annıo musun beni :bbo:
yav he he de geç kurdalamaben annamıyorum :1no2:
ÇÖLDE SUSUZ KALSAM ÜTÜ BULURUMelif sende ne şans var be gadın fırtına başladı burada
acaba evrimin ahımı tuttu :roflol:
o bizim şansımız canımmuhahahaa seni o odaya sokar sonra tombul tombul üstüne otururum delikafadulden
valla de ne süper olurdu onurda ayıp etmiş tirbiyesiz doruk görmedi dimi o hareketi??
bizim yahyanın eli hep o hareketle geziyo sizce bu ne anlama geliyor lülülülülülü
ben çok şanslıyım senide gördüm elifide göreceğim :teytey:
bide ankaraya gidip deryayı gördükmü gerisi gelir delikafadulden
kayınvalidemdeydik görümcem eve geldi bugün iyi şükürler olsun bugün biri sormuştu kim sordu hatırlamıyorum sağolsun
kolumu yalıyo yaaaa :))))
elif sende ne şans var be gadın fırtına başladı burada
acaba evrimin ahımı tuttu :roflol:
valla de ne süper olurdu onurda ayıp etmiş tirbiyesiz doruk görmedi dimi o hareketi??
bizim yahyanın eli hep o hareketle geziyo sizce bu ne anlama geliyor lülülülülülü
ben çok şanslıyım senide gördüm elifide göreceğim :teytey:
bide ankaraya gidip deryayı gördükmü gerisi gelir delikafadulden
kayınvalidemdeydik görümcem eve geldi bugün iyi şükürler olsun bugün biri sormuştu kim sordu hatırlamıyorum sağolsun
sağolasın tatlımTekrar gecmıs olsun kuzum.
diş işi halloldu mami geldi 7 de gittik kanal tedavi bittitekrar geçmiş olsun..diş işi ne oldu?
ada diyorum dağ diyorum sen ne diyorsun? hava alanında düşün evrimi bi hadi olmazya oldu diyelim elinde bir şok cihazı 2 metreden fazla yaklaşana elektrik verir valla..nezle de olmuş zaten.impossibleevrim gadınn gelicem dedinde gelmemi dedik heee zıpla uçağa geç kalmış diilsin al hemen bileti yap bi bomba
en büyük sazan benimdikkat ettimde 3 kere istanbul buluşması oldu üçüne birden katılan tek kişi benim :lepi:
acaba benmi çok sazanım hepsine atlamışım laelaelaelaelae
4.buluşmayada katılıcam lülülülülülü
bi tanede izmir buluşmasına katıldım alkisalkisalkis
nerdesiniz uleyn şunun şurasında buluşmalarımı sayıyorum şakkıdı
bakın giderim haaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?